• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bak cnm ben de bu diyeti hekimce sitesinden almıştım 2 haftada 4 kilo vermiştim
normalde diyet ayda 10 kilo verdiriyomuş ama ben kaçamak yaptım tabi...
KAHVALTI

• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
illa ayda 10 kilo vercem diyosan bunuda göz önünde tutabilirsin....
yinede karar senin canıım:34:
bak bu menüyü beğendim uygulanabilir

bence bu diyet değil ilaç reçetesi gibi 6 tatlı kaşığı şeker nasıl alınacak çay kahve şekeriz ama 6 tatlı kaşığı bal yada şeker tezat bir menü tatlım ama seni zayıflatıyorsa bişi diyemem

söyle canim 6 kasik sekeri cay kahvede kullanabilirsin tabiki..ama gunluk alman gerekiyo seker ihtiyaci icin.. fazla iciyosan yok.. ben vermistim evet.. ama bende özleminkini yapicam..

sabahtan beri kalan ev işlerini yaptık..salonun perde cam halı koltuk derken anca fırsatım oldu..koltukları sandalyeleri eşim halı yıkma makinasıyla yıkadı sıra halılara geldi makina bozuldu ..:((banada halıları silmek düştü..salon halıları yeni kışında hiç kullanmadık şöle bir üstünden geçtim..:))

ne güzel bugünkü sporunu yapmışsın:34:
iyileşiyim bende evdeki halıların silcem spor niyetine:1:

Eki Görüntüle 203373

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun….

sabahtan beri kalan ev işlerini yaptık..salonun perde cam halı koltuk derken anca fırsatım oldu..koltukları sandalyeleri eşim halı yıkma makinasıyla yıkadı sıra halılara geldi makina bozuldu ..:((banada halıları silmek düştü..salon halıları yeni kışında hiç kullanmadık şöle bir üstünden geçtim..:))

canımmm baya yorulmuşsunnn kolay gelsin yaz temizliğini güle güle kirlet

ben yine çıkıyorum kardeşimin telefonu bozuldu servise götürücem bir kaçta banka işim var her yere borç off:43:
kolay gelsin..
evet haklısın.ayy salak gibi hemen pes ettim yaa:63: yok pes mes devam:66:

doktorum biliyo.çok anlattı ama pek kulak asmadım kendilerine:24:

evet ben de varım millet.ben de yapacam bu diyeti sizinle.
pes etmek yok..vücudun dirneşyor düzneli beslenmye devam et birden kilolar gider..
şiştir dimi ? ayy evet geçen hafta sen de öyleydin unutmuşum.Aklıma bile gelmedi.Haftaya geçsin yaa.Ama listede yer alıp grubu aşağı çekmek istemiyorum yaa.3 kilo fazla ne demek ! ben regl olmuyorum.İlaçsız.yani regl olma ihtimalim sıfır.
evet sorun beli oldu regl olamdığın için fazla çıkıyorsun..
Ama Özlem abla bi baksana yaaa 77 olmuşum bu ne yaa.Hiç diyet yapmamış üstüne abur cuburu ana öğünde yemiş gibi birinin kilosu bu yaa:85:
sakin sakin sorunun belliymiş işte..
bak cnm ben de bu diyeti hekimce sitesinden almıştım 2 haftada 4 kilo vermiştim
normalde diyet ayda 10 kilo verdiriyomuş ama ben kaçamak yaptım tabi...
KAHVALTI

• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
illa ayda 10 kilo vercem diyosan bunuda göz önünde tutabilirsin....
yinede karar senin canıım:34:
yoğurt seçeneği dışında ortalam dukan diyeti öncesi böyle uygulamay çalışıyordum..güzel liste..yapılablir..
Rabia Abla çok üzgünüm ama takımı aşağı çekmek istemiyorum.Çok bozuldu moralim.İzninizle listeden çıkacağım.Siz tanımaktan memnun olduğum insanlardan birisiniz.Çok teşekkür ederim desteğinize yardımınıza herşeyinize..Keşke güle oynaya mezun olsaydım burdan.:85:
:20:
ya ben anlamıyorum ya noluyo bu benim vücudumda.:47: Bi haftada 3 kilo aqlır mı insan ya.tartı 77 gösterdi az ince uff ya.Ben bırakıyorum yaa.:43: ya pizza hamburger yediğim hayatıma dönsem nolacak halim acaba? bu ne ya...3 defa tartıldım.Hata mı var dedim.hata falan yok.Allah kahretsin ya!:84:
cumadn önce niye tartılıyorsun..bozma moralini..
bahsettigim diyet listesini yaziyorum.. yorumlarinizi bekliyorum..
bu diyet akupunturla zayiflayanlarin diyet listesi..dr. un verdigi..

günlük alinmasi gerekenler..

en az 1,5 lt.su ( cay,kahve serbest sekersiz)

250 gr. Quark (yagsiz yogurt) yada 6 yumurta beyazi ( sabah ögle aksam bölebiirsiniz hepsini) (kalsiyum ihtiyaci icin)

1 tane vitamin tablet ( suda eritilenden)

3 fincan bitki cayi (suyu atmak icin vucuttan)

6 tatli kasigi bal yada seker (vucudun seker ihtiyaci icin)

sebze tablet 2 ye bölünüp gunde 2 sefer iciliyo ( tuz ihtyaci icin)

bunlar tum gun almamiz gerekenler mecburi.. disinda 750 gr. yiyebiliyoruz gun boyu..sebze meyve ne isterseniz.. mesela bi salata yapabilirsiniz..yada sebze yemegi nin icine sebze tabletini atarak tatlandirabilirsiniz.. yada yogurdun icine bal katarak tatandirabilrisniz..nasil yiyeceginiz size kalmis..bal yerine recel yiyebilirsiniz..
ben yapmistim daha önce 10 kilo verdim simdide yapmak istiyom ama cok duzenli bu liste bana..
eskiden evde tartip hazirlayip cikiyodum yiyecegimi..gözüm yemiyo simdi..

ne dersiniz??:44:
bunu beğenmedim desem..ama daha önce uygulayıp sonuç almışsın..
her hafta 500 çok iyi bende en azından haftada yarım kilo veririm diye kendimi telkin ediyorum bakalım
tabi çok iyi zaten sağlıklı kilo verme aralığı ayda 2 ila 4 en fazla..500 gr küçümsemeyin..
evet herkesin kandilini kutluyorum ben de..
hayırlı kandiller..
kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooo:58:spora da gidiyorummm ama :14:yarını çok merak ediyorummm :53:inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo :52:
:20:sabah sevinirsin inşallah..
bu arada herkese hayırlı kandiller :82:
hayırlı kandiller..funda hoş geldin..:71:
iidir canım sabah sabah sirkeli suyumu içtim sporumu kahvaltımı yaptım bir bakınayım dedim :1:
senden nbr?
:46::nazar:
bende bademin hastasıyım eşime tembihliyorum sakın alma eve diye yoksa kendimi kaybediyorum :50:
diyete badme tüketimi yasak değilki.ara öğün olarak kullanabiliyorsun..benim ceviz badem hiç eksik olmaz bakma şimdi dukan amcaya sardırdımda yoklar ama bugünn yedim vallahi dayanamadım..:37:
bende badem çok seviyorum yaaa...
:29:
bugün meyve ve kuruyemiş yemeyim diyorum. fındık falan gibi kuruyemiş yani. benim zaafım onlar oluyor. ekmek de yemedim hiç. salata yiyebiliyor olsak güzel olurdu:97:
yiyeblirsin..:34:
günaydınn kızlar:79:
uyanın uykucular:8:
aygül ve ebru, iyi kaynatmışsınız akşam:1:
:79::9:

yarın ilk tartı gününde listeye alıcanakmıyımmmmmm bennnnn :D
canım, paylaşımların çok iyi. listeye alınabilirdin ama elimizde bir ilk kilonun olması lazım. bir de henüz daha 1 hafta bile olmalı. 3 - 4 günde verilenle yarışmak yerine bence gelecek cuma listeye alalım seni.:97:

aynen bende fındıga bayılıyorum yaa bıraksalar aksama kadar fındık yerim sonra ne olur bilmiyorum :60:
:1: ben de çok seviyorum. tadı çok güzel de o kadar yağlı olmasaymış:97:

aralarda meyve var sadece ekmek sabah yeniyor başka ekmek yenmiyor. aralarda meyve bir porsiyon. yoğurt ve salata öğle ve akşam yeniyor
sağolasın canım, bilgilendirmişsin. akşama salata yemeyi düşünüyorum inşallah. marketten tavuk göğüs almayı unuttuğum için öğleyi yoğurt yiyerek geçirdim. evde yemeğim var ama saf protein değil.

yok ben adımı yazmamışım sanırım adım Funda =)
memnun oldum fundacım:3:

meyve ye be cnım aaaa salata da az yağlı ye ama kuruyemiş yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :34:
:1: yasak deme be yaw:) sayısı ile yiyebilirsen serbest. fındık 10 tane miydi? bir ara arkadaşlar yazmıştı. badem 6 tane. ceviz 2 gibi.

güzel menü salata serbestt ye :34:
salatayı öğrendiğim iyi oldu. beni doyuruyor.

bu arada herkese hayırlı kandiller :82:
hayırlı kandiller fundacım.

canımmm baya yorulmuşsunnn kolay gelsin yaz temizliğini güle güle kirlet
hiç yorulmadım desem :nazar:hatta üstüne akşam sğpor yapmyı planlıyorum..:8::9:
ne güzel bugünkü sporunu yapmışsın:34:
iyileşiyim bende evdeki halıların silcem spor niyetine:1:
:9::8:
Eki Görüntüle 203373

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun….

AMİN saol paylaşımın çok güzel..hepimiz birbirimize dua edelim..:16:

kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooo:58:spora da gidiyorummm ama :14:yarını çok merak ediyorummm :53:inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo :52:
valla canım bu hafta hep kaçamaklı gittin. dünkü 7 dilimin hala aklımda. biraz toparlanman lazım. hareket ediyorum diye beslenmeyi arttırmaman lazım.

evet herkesin kandilini kutluyorum ben de..
senin de kandilin kutlu olsun aygülcüm.

kandiliniz mübarek olsun kızlar:)bugün maşallah kilo verme konusunda çok azimli gördüm kendimi yahuuuuu:):66:bol dua edelim dualarımız kabul olsun kızlarrrr:26:
senin de kandilin mübarek olsun canım.
misafirin gittiğine göre katılımlarında artış bekliyoruz:97:

bahsettigim diyet listesini yaziyorum.. yorumlarinizi bekliyorum..
bu diyet akupunturla zayiflayanlarin diyet listesi..dr. un verdigi..

günlük alinmasi gerekenler..

en az 1,5 lt.su ( cay,kahve serbest sekersiz)

250 gr. Quark (yagsiz yogurt) yada 6 yumurta beyazi ( sabah ögle aksam bölebiirsiniz hepsini) (kalsiyum ihtiyaci icin)

1 tane vitamin tablet ( suda eritilenden)

3 fincan bitki cayi (suyu atmak icin vucuttan)

6 tatli kasigi bal yada seker (vucudun seker ihtiyaci icin)

sebze tablet 2 ye bölünüp gunde 2 sefer iciliyo ( tuz ihtyaci icin)

bunlar tum gun almamiz gerekenler mecburi.. disinda 750 gr. yiyebiliyoruz gun boyu..sebze meyve ne isterseniz.. mesela bi salata yapabilirsiniz..yada sebze yemegi nin icine sebze tabletini atarak tatlandirabilirsiniz.. yada yogurdun icine bal katarak tatandirabilrisniz..nasil yiyeceginiz size kalmis..bal yerine recel yiyebilirsiniz..
ben yapmistim daha önce 10 kilo verdim simdide yapmak istiyom ama cok duzenli bu liste bana..
eskiden evde tartip hazirlayip cikiyodum yiyecegimi..gözüm yemiyo simdi..

ne dersiniz??:44:
doyurucudur belki ama gerçekten çok hesaplı gitmen gereken bir menü. yoğun bir hayatın varsa bu kadar dikkat sarfedemeyebilirsin.

ya ben anlamıyorum ya noluyo bu benim vücudumda.:47: Bi haftada 3 kilo aqlır mı insan ya.tartı 77 gösterdi az ince uff ya.Ben bırakıyorum yaa.:43: ya pizza hamburger yediğim hayatıma dönsem nolacak halim acaba? bu ne ya...3 defa tartıldım.Hata mı var dedim.hata falan yok.Allah kahretsin ya!:84:

Rabia Abla çok üzgünüm ama takımı aşağı çekmek istemiyorum.Çok bozuldu moralim.İzninizle listeden çıkacağım.Siz tanımaktan memnun olduğum insanlardan birisiniz.Çok teşekkür ederim desteğinize yardımınıza herşeyinize..Keşke güle oynaya mezun olsaydım burdan.:85:
konu çözümlenmiş zaten:) gitmek istesen de sana izin yok ayrıca. 3 de alsan 5 de alsan, bizimle kalıp vereceksin. o kuzenine salatalık yemesini sen söyleyeceksin canım.:81:

merhaba arkadaşlar..HAYIRLI KANDİLLER..
hayırlı kandiller deryacım.

oh oh maşallah. hem spor olmuş, hem ev misss olmuş.:81:

kızlarr yaa nedendir anlamadım bugün içimde bi hararettt varrr :60:su içtikçe içesin geliyo bugün nedir bu yaaa:52::52:4lt olcak bu gidişleeee:60::60:dokunsanız vücudumdan su fışkırcak gibi hissediyomm öğlen pek bişi yememiştim karpuz peynir ekmek yedim tuzlu bişiden yemedim susayayım dicem yokk:52:karnımda acıktııı bugün spora gitcem yineee doyurucu bişi yemem lazım yumurta mı haşlasam yaaa sizcee?

bi haşlanmış yumurta üstüne yoğurttt üstüne bide pul biberli yağğ haahaha şaka şaka üstüne yoğurt ve pul biberi serperimm yine sizce nasıl olur mu?
kestane kebap acele cevapp:60::60::60:

simdilik 3 olduk özlem,aygül,ben.. ben simdi cikayim ütü yapicam..gelirim yine..görüsürüz..öpüyorum hepinizi..
kolay gelsin canım ayyy bende mi yapsam nee:56:
bu daha iyi gibime geldi..bunumu yapsamki..digerinde teferruat cok.. sevmyiom öyle cok ayrinti..

bunu denicem ben saol özlemcim..:54:

bu diyete benimle baslamak isteyen varmi..sementa da 10 kg vermek istiyodu galiba.. yarin baslayalim birlikte..ne dersiniz??

bilemedim ki yapsam mı yapmasam mııı :52:ortiiii napalımmm bacımmm

kolay gelsin canım ayyy bende mi yapsam nee:56:

bilemedim ki yapsam mı yapmasam mııı :52:ortiiii napalımmm bacımmm

evetttt hadi ortim gel yanliz birakma ortini.. yapalim iste birlikte :66: ayy ütüm yarim tamamlayim gelcem hemen size bi göz atim dedim dayanamadim.. tekrar geldigimde gecmise bakicam..

kandiliniz mübarek olsun..sevgiler..

Back
X