• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün güzelmiş cnm yalnız öğlen az olmuş sanki yani ben doymazdım menünün kalorisi çok fazla düşünce metabolizmada düşüyor o yüzden öğün atlamamak önemli bence. ama yinede güzel menü tebrikler:46:

canım ben henüz yaşamadım ama böyle durumlarda yılmamak çok önemli bi çok kişi böyle durumda nasılsa veremiyorum deyip yemeye başlıyo.. sabretmek lasım...

canım ben öğlen yemiyorum ne yazıkki zaten o ara diye yazdığım gerçekten ara yani öğle yemeği yemedim yani:)ben sadece 2 öğün yiyebiliyorum ben geç yatıp geç kalkıyorumda oyüzden.bide menümde birşeyi eksik bildirmişim:1:5 tanede kayısı yedim:52:

sporumu yaptım canlarım 1.45 dakika

45 dakika koşubandında hafif ve hızlı tempolu koşu
yarım saat üst bölge kasları
yarım saat bacak hareketleri

sonrasında ılık bir duş

aferim bana:52:

kahvaltı: menemen, peynir ve 2 dilim ekmek
ara: 1 maden suyu, 1 bardak ayran ve 1 beypazarı kurusu
öğle: 1 tabak yoğurt çorbası ve sabahtan kalan menemen
ara: 2 kupa yeşilçay ve 3-4 badem, 1-2 lokma simit
akşam: 1 filtre kahve, 1 elma

su: 1 lt'yi geçmiştir
spor: 1 saat aerobik

ozlemmtekinn
peki senin ne kadar oldu başlayalı şuan kaç kilosun ?
canım ben 2 haftadır bu guruptayım ve çok memnunum iyiki burdayım yoksa devamlı bir rejim olayı benim için hayaldi en uzun 2 hafta sürerdii ama buranın enerjisi rejimdeymişim gibi hissettirmiyo bana çünkü burda herkes rejimde ve normal olanı bu. kendim tek başıma rejim yaptığım zaman çevremdeki herkes yemek yiyoda tek ben kendimi uzak bi hayal için güzel yemeklerden tatlılardan v.s den mahrum bırakıyomuş gibi hissediyordum ve çok dayanamıyordum. 2 haftada 1.9 kilo verdim ki sanırım ideal olanı bu... böyle işte cnm bu arada bende izmirdeyim.
sporumu yaptım canlarım 1.45 dakika

45 dakika koşubandında hafif ve hızlı tempolu koşu
yarım saat üst bölge kasları
yarım saat bacak hareketleri

sonrasında ılık bir duş

aferim bana:52:
canım vur dedik öldürmüşsün maş:nazar:

fazla kalamıycam kızlar, iyi geceler:79:

iyi geceler cnm:80::16::54:

kızlar benimde çok uykkum geldi bugün mesaj sayımı bende ama daha erken onlıne arkadaşlar var yarın sabah sayarım artık..
hepinize iyi geceler:79:

çok kolay canım, bir önceki günün ilk günaydın mesajıyla başlayacaksın. sonraki güne kadar herkes kaç mesaj yazmış sayacaksın. seni zaten yeni olduğun için son sıraya koydum. o zamana kadar olayı iyice anlarsın.:70:

ben söyle yapmitim.. herkesin profiline girdim tek tek :51: ogun 13.takima yazdigi mesajlari saydim..daha kolaydi..:27: bugun yazan tum mesajlari saydim arada tek dikkat etmeniz gereken baska yerlerede yazilabiliyo onlari saymadan 13.takim mesajlarini sayiyoruz..:86:

4 derken:67:

ben, o tarz mesajlar yazmayı sevmiyorum ama 4 dilim kekle sana ancak o cezayı verebilirim bu gidişle ebru:47: bugün toparlamış gördüm seni yoksa geliyorsu sopa.
1 dilim kek neyimize yetmiyor yaw? bu hafta artı kilo istemiyoum ona göre.:88:

4 derken,4 dilim :17: ama hepsi birbirinden guzeldi..cok geldi ama 6,5 da yedim sonrada bisi yiyemedim icimi baydi tatli:37: bende istemiyorum tamda tr arifesinde..iyi olmaz.. bugun toparlandim evet.. cezama raziyim canim ya.. hakediyom ama :57:

Tekrar selamlar,,

Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..

Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor.. :69:

hosgeldin..:79:

Bugünkü menü
sabah 2 dilim ekmek arasına peynir çay
ara 1 galete
öğlen 4yk melemen kıymalı yumurtalıı:52:2 dilim ekmek :52:1 yk yoğurt
akşam 1 haşlanmış yumurta üstüne 2yk yoğurt ve bol pul biberr:52:

3.5-4 lt su :46:
Niyeyse kendimi kilo almış gibi hissediyom acep içtiğim sulardan mı :52:tuhaf hallerdeyim yaa:37:

:52: off ortim nasi iciyon o kadar suyu..masalllah..:nazar: :53: tabi sudandir neden olcak.. bitki cayi icte bari o sulari at vucuttan..isirgan cayi özellikle cok iyiymis vucuttaki suyu atmak icin..suyla birlikte yaglarda gitsin..:23:

bugunku menumu seve seve gögsumu gere gere yazayim... :1:
sabah marul,domates,salatalik ve kirmizi biberden olusan salata icinde 2 dilim beyaz peynir,yesil cay

aksam;aksam dediysem saat 4 te yine ayni salatadan icine tavuk schnitzel 3 dilim kucuklerinden,yesil cay..

eve geldikten sonra 10 bucukta cok acikmisim 1 tane kucuk schnitzel yedim.yemeseydim iyiydi..yesil cay ictim uzerine..

calismada o yedigim keklerden vardi dunden..gözümün ucuyla bile bakmadim..:92:

yarinda bugunku gibi yemeyi dusunuyorum.. bakalim insallah...

iyi geceler..yarin görüsürüz..:71:

bugunku menumu seve seve gögsumu gere gere yazayim... :1:
sabah marul,domates,salatalik ve kirmizi biberden olusan salata icinde 2 dilim beyaz peynir,yesil cay

aksam;aksam dediysem saat 4 te yine ayni salatadan icine tavuk schnitzel 3 dilim kucuklerinden,yesil cay..

eve geldikten sonra 10 bucukta cok acikmisim 1 tane kucuk schnitzel yedim.yemeseydim iyiydi..yesil cay ictim uzerine..

calismada o yedigim keklerden vardi dunden..gözümün ucuyla bile bakmadim..:92:

yarinda bugunku gibi yemeyi dusunuyorum.. bakalim insallah...

iyi geceler..yarin görüsürüz..:71:

çok güzel..beğendim listeni.:15:

bu gün:sağlıksız beslendim yaa:20:
sabah:
1 bardak süt
Öğlen:
5 kaşık bezelye
2 kaşık yoğurt
akşam:
yok.
su içtim bol bol ama sağlıksız bence.

Tekrar selamlar,,

Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..

Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor.. :69:

hoşgeldin aramıza canım:16:

Hoşbuldum bende.. sizlerin aranızda olmak gerçektende çok güzel.. Ben bankacıyım.. 1 yıllık evliyim. İzmirde yaşıyorum..29 yaşındayım. lise ye kadar çırpı gibi bir kızdım.. sonra lisede yatılı okulda yaklaşık 15 kilo kadar aldım. lise ve üniversite hayatımın başlangıcı kabus gibi geçti. Üniversite 2. sınıfta bir gün okula giderken üzerime giyecek hiçbirşey bulamadım. ve oturup ağladım. O gün diyet yapmaya karar verdim. 3 ay içinde 70 ten 59 kiloya ve sonra 55 kiloya düştüm. Hyatımın en güzel dönemiydi. Üniversite bitene kadar istediğim herşeyi giyebildim. 55-56 kilo civarlarında 4 yıl geçirdim. Sonra tekrar bir bir almaya başladım. Geçen sene 65 oldum şimdi 70 e dayandım ve ben gene çok mutsuzum . çok kez denedim ancak o zaman ki gibi sıkı bir diyet yapamadım.. daha önce vermiş olmam benim için çok büyük bir tecrübe o zamanlarımıda sizlerle paylaşmak isterim. Aslında en önemli şey istekli olmak.. Şuanda gerçekten çok istekliyim. destekle hepimiz kutulacağız.. inşallah
memnun oldum canım. ben de kendimi tanıtayım, ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim ve 1 oğlum var. ankarada yaşıyorum ben.
bankacılık hareketli bir meslek olmadığından, eğer beslenmeye de dikkat edemiyorsan kilo alman normal. ayrıca evliliğin ilk 1 yılı da çok önemli:) ben işte tam o ara kilo almaya başladım. sonra çocuk oldu vs derken kilolar arttı arttı..
daha önceki kilo deneyimini paylaşabilirsin tabi. yalnız daha önceki şartların ve şimdiki şartların farklı. üniversite yıllarında kesinlikle daha hareketli oluyor insan. sen günlük paylaşımlarını yaptıkça bizler naçizane eksiklik varsa görüşlerimizi paylaşırız.
kilo vermek için hem istekli hem de sabırlı olmak lazım bence.:42:

canım ben evde oldukça yarım saatte bir saatte bir girip bakıyorum kim var kim yok ne var ne yok... aralıksız oturunca eşim huysuzlanmaya başlıyo :25: bu arad bende akşam bi sahil yürüyüşü yapsammı diyorummmm....
canım, senin zaten katılımın çok iyi. aralıksız oturmanı istemeye hiç ihtiyaç yok. böyle bir şeyi zaten hiçbirinizden isteyemem. herkesin buradan başka olarak yaşadığı bir hayatı ve sorumlulukları var. ayrıca bilgisayar başında da çok oturmayalım değil mi? çıkalım şöyle mis gibi yürüyüşlere:10:

canım benim bu bilgisayarla ilgili sıkıntım yoktu aslında hep bendeydi çünkü taki kardeşimin bir kız arkadaşı olana kadar:53: habire gidip geliyorum başında ya abla çık çık hep kovuluyorum:50: sabahtanda diğer kardeşim alıyor off ya sabahları erkenden fırsatım oluyor yada gece geç saatte şimdi yemekte herkes kimse gelmeden bakıyım dedim size:34:
kardeşlerin hücumu desene:1:
aşık da olurlarmış:)

menümüde paylaşayım

sabah
nesfit sütle beraber

ara
1 elma

öğlen
ton balıklı sandviç

ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı

akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
gayet güzel:nazar:

ayy her zamanki gibi iltihaplanmış antibiyotik verdi kanal tedavisinden sonra normalmiş böyle olması antibiyotik etkisi gösterene kadar çekicem bir iki gün daha :41::41:

:60::60: aynı aynı bu sefer de nasıl döktün bunu buraya cocuk musun sen diye bagrinir annem :60::60:
geçmiş olsun canım. inşallah antibiyotikler çabucak etki eder.:97:
demek ki çocuk büyüse de bağrınmak baki:60:

benim de menüm şöyle :

sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık

Ara : yarısı koltuga dökülmüş nescafe :60::60:
1 buçuk tatlı kaşığı aşure (hiç yemeseymişim iyiymiş :60:)

öğlen : 1 biber dolması + yogurt
Akşam : 3 4 tane leblebi + 1 kase naneli pul biberli yogurt (ayy ne güzelmiş tadı bunun ya :56::56: )
1 tane meyveli soda

spor olarak da şaka maka sabah ve akşam toplamda 3,5 saat bisiklet binmişim :60: bir de sopa çevirdim
çok beğendim, gayet güzel.:nazar:
o 1.5 tatlı kaşığı aşure, senin aşureden mahrum kalmaman demek. kase kase yemektense bu şekilde yemeyi tercih ediyorum ben de. tadına bakıyorum, içimde kalmamış oluyor.
sporun var ya muhteşem:46:

Bugünkü menü
sabah 2 dilim ekmek arasına peynir çay
ara 1 galete
öğlen 4yk melemen kıymalı yumurtalıı:52:2 dilim ekmek :52:1 yk yoğurt
akşam 1 haşlanmış yumurta üstüne 2yk yoğurt ve bol pul biberr:52:

3.5-4 lt su :46:
Niyeyse kendimi kilo almış gibi hissediyom acep içtiğim sulardan mı :52:tuhaf hallerdeyim yaa:37:
bu menülerle kilo almamışsındır canım:nazar: güzel menüler veriyorsun artık.
sudan olabilir. içebilirsen yeşil çay da iç. içtiğin suyu atmana yardımcı olur.

Back
X