elif yengene geçmiş olsun..çok zor biri durum rabbim acil şifa ve sabır versin..
allah razı olsun kızlar
herkese iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif yengene geçmiş olsun..çok zor biri durum rabbim acil şifa ve sabır versin..
allah razı olsun kızlar
herkese iyi geceler
leslie 2 milimi yaptım kızlar başlaması zor oldu biraz ama başladıktan sonra gerisi geldi. kirazlar gitmiştir inş:89: tartıda değişim yok bu hafta cumaya kadar insin istiyorummmm 70 in altına inmek istiyorum bi an önce 60'ları son 2 yıldır göremiyorummyatmadan leslie 2 mil yapayım bari ....yapabilirsem...![]()
iyi akşamlar sabah kahvaltıı dan hemn sonra kzı kardeşim aradı hemen hazırlanıp çıktım onunla buluştuk ..çocuklara alışveriş yaptım kendime sadece M eşofman altı aldım...yuusf ipini kopartmış dana gibi hiç durmadı tubada yanımdaydı iki çocuk ve alışveriş yemek ordan annemlere geçtim..çoooooookk yoğun ve yorucu bir gündü..:86:
selam gülşahcım. sağol canım. inancım var diyorsun o zaman kolay oluyor kilo vermek. darısı başına.
nasıl oldu durumun? var mı gelişme?
gülşahcım, leslie biraz sıkıcıdır. hele ki sen tae bo falan yapıyordun sanırım. o tarz hareketlilere göre epey sıkıcı gelebilir. ancak etkilidir. bir de hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum ben.
kızlar ben geldim ben yokken baya ilerlemiş okumak yarım saat sürdü yaw maş
hoşgeldin canım aramıza...
ipekçim inanabiliyomusun sadece sade soda içtimancak bunun gitmeden deryanın pulbiberli yoğurtundan yemiş olmamın etkisi çok büyük deryaya burdan
ayyy eşimde bana böle dese daha ne isterim ki
canım acaba tv demi yapsan cd ye filan atıp gerçi seni leslie pek sarmamış ama koşu bandın vardı gerçi dimi ona binersin![]()
kızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay
öğlen
p. biberli yoğurt
ara
sade soda
ara
1 elma, 7 badem, bir hurma
akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata
misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...
bu günkü menüm
kahvaltı.1domates,1salatalık,yarım yumurrta çay
ara salatık
öğlen büyük bir kaçamak,1 bardak ayran
akşam yok
su 3litre,2bardak yeşil çay
öğlen piknik gibi bir şey yaptık,kaçamaktan sonra bol bol yürüdük,eşime arabayı temizlemede yardım ettim.
kızlar ben ki hatırlarsınız,bizim gelin hamileydi geçen ay yatırmıştık hastaneye akşam üstü kanaması olmuş hastaneye götürmüşler meğer bebeği karnında ölmüş.çok üzüldüm ya geç olduğu için gidemedim de.
bugünkü menümü yazayım bende kızlar öyle bir geçer zamanki başladı ya kimse kalmaz burda şimdi
kahvaltıdan önce : yarım elma sonra 1,5 saat bisiklet
kahvaltı : menemen+peynir+salatalık
ara : 1 y.yaglı sütle nescafe
öğlen : patlıcan yemegi 4 kaşık + az patates püresi (y.yağlı sütle yapılmış)+ az yogurt + 1 kutu zero
akşam : pul biberli naneli 1 kase yoğurt
leslie 4 mil + aerobic yarım saat + sopa çevirme
çok acıkırsam geç yattıgım için en fazla 1 tane nescafe içerim herhalde![]()
kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....
günaydınlarr kızlarr:79:
dün eşimin bilgisayarda işi vardı, gelemedim.
dünkü menümü yazayım:
kahvaltı: 1/2 haşlama yumurta, peynir, 8 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: fındık
öğle: haşlanmış börülce salatası, bol yeşillikle ve haftasonundan artmış bir miktar lavaş
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 dilim sütlü irmik tatlısı
su: çok içemedim, şişe lazım bana:96:
spor: yok
oldu birşeyler ama daha kötü olduyüzüğümü çıkardım
zaten bu saatten sonra hayır gelmez nasip kısmet diyorum. şimdi çok yanlızım manevi olarak fırsat buldukça foruma giriyorum zaman geçiriyorum birde çalışmayı düşünüyorum kilolarım yüzünden direncimde kırılıyor çok yavaş ilerliyorum sanırım stres bu mutsuzluk yüzünden biraz kilo vereyim işe başlamayı düşünüyorum
güzel canım sporda iyi zero neyin nesi o yakışmadı zaten faydasından çok zararı var kolanın![]()
günaydınlarr![]()
gülşah leslie çensi çok ben sesini kapatıp sevdiğim müziği başka yerden ayarlayıp açıyorum..![]()