• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ve menü..
sabah 2 jayısı kurusu
kahvaltı
2 yumurta
3 zeytin
el ayası kadar peynir..
2 bardak yy yağlı süt..
öğle
kızarmış tavuk ızgara daha doğrusu
su
salata
ara çay 2 kare dilim karpuz
akşam
4 kaşık etli taze fasulye
3 kaşık yy yağlı yoğurt
su 2 litr
ve 3 top dondurma ..:17:
spor bol bol deli gibi koşan yusfu yakalam pusete oturtmya çalışma
20 dk yürüyüş annamelrin evin önünde yürüme parkuru vardı değerlendirdim..:8:
:66:

yatmadan leslie 2 mil yapayım bari ....yapabilirsem...:27:
leslie 2 milimi yaptım kızlar başlaması zor oldu biraz ama başladıktan sonra gerisi geldi. kirazlar gitmiştir inş:89: tartıda değişim yok bu hafta cumaya kadar insin istiyorummmm 70 in altına inmek istiyorum bi an önce 60'ları son 2 yıldır göremiyorumm:43: ama burda sizin de desteğinizle görüceğime inanıyorum :29:
iyi akşamlar sabah kahvaltıı dan hemn sonra kzı kardeşim aradı hemen hazırlanıp çıktım onunla buluştuk ..çocuklara alışveriş yaptım kendime sadece M eşofman altı aldım...yuusf ipini kopartmış dana gibi hiç durmadı tubada yanımdaydı iki çocuk ve alışveriş yemek ordan annemlere geçtim..çoooooookk yoğun ve yorucu bir gündü..:37::86:

böyle yorucu günlere bayılırım özellikle içinde alışveriş varsa tadından yenmez:90:

benden başkada kimse kalmamış bende yatıyım bari lesliede uykumu açtı gerçi ama gelir herlde... herkese iyi geceler....:79:

selam gülşahcım. sağol canım. inancım var diyorsun o zaman kolay oluyor kilo vermek. darısı başına.
nasıl oldu durumun? var mı gelişme?

oldu birşeyler ama daha kötü oldu:31: yüzüğümü çıkardım :43: zaten bu saatten sonra hayır gelmez nasip kısmet diyorum. şimdi çok yanlızım manevi olarak fırsat buldukça foruma giriyorum zaman geçiriyorum birde çalışmayı düşünüyorum kilolarım yüzünden direncimde kırılıyor çok yavaş ilerliyorum sanırım stres bu mutsuzluk yüzünden biraz kilo vereyim işe başlamayı düşünüyorum

gülşahcım, leslie biraz sıkıcıdır. hele ki sen tae bo falan yapıyordun sanırım. o tarz hareketlilere göre epey sıkıcı gelebilir. ancak etkilidir. bir de hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum ben.

tabi canım hiç yapmamaktan iyidir hareket olmuş oldu leslie değilde çenesi yoruyor:52:

kızlar ben geldim ben yokken baya ilerlemiş okumak yarım saat sürdü yaw maş:nazar:

hoşgeldin canım aramıza...

ipekçim inanabiliyomusun sadece sade soda içtim:64: ancak bunun gitmeden deryanın pulbiberli yoğurtundan yemiş olmamın etkisi çok büyük deryaya burdan:16::71:

ayyy eşimde bana böle dese daha ne isterim ki:31:

canım acaba tv demi yapsan cd ye filan atıp gerçi seni leslie pek sarmamış ama koşu bandın vardı gerçi dimi ona binersin:55:

dvd bozuk koşubandı sıkıcı :66: bahane yaratıyorum şaka şaka zorluyorum kendimi bazen oluyor bu bende birden gaza geliyorum herşey iyi sonra bir bıkkınlık hali oluşuyor şu aralarda öyle bir havadayım ondan bir kaç güne geçerde bende toparlanırım artıkım:76:

kızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....:31:
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı:10:
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay

öğlen
p. biberli yoğurt

ara
sade soda

ara
1 elma, 7 badem, bir hurma

akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata

misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...

özlemcim çok güzel olmuş menün sınavlarda başarılar:66:

bu günkü menüm
kahvaltı.1domates,1salatalık,yarım yumurrta çay
ara salatık
öğlen büyük bir kaçamak,1 bardak ayran
akşam yok
su 3litre,2bardak yeşil çay
öğlen piknik gibi bir şey yaptık,kaçamaktan sonra bol bol yürüdük,eşime arabayı temizlemede yardım ettim.

elifcim sen aç geziyorsun sanki hergün buşekilde beslenmiyorsundur inşallah çok az

kızlar ben ki hatırlarsınız,bizim gelin hamileydi geçen ay yatırmıştık hastaneye akşam üstü kanaması olmuş hastaneye götürmüşler meğer bebeği karnında ölmüş.çok üzüldüm ya geç olduğu için gidemedim de.

çok zor bir durum allah sabır versin ikinci bir evlatla acısını dindirsin inşallah

bugünkü menümü yazayım bende kızlar öyle bir geçer zamanki başladı ya kimse kalmaz burda şimdi :60:

kahvaltıdan önce : yarım elma sonra 1,5 saat bisiklet

kahvaltı : menemen+peynir+salatalık
ara : 1 y.yaglı sütle nescafe
öğlen : patlıcan yemegi 4 kaşık + az patates püresi (y.yağlı sütle yapılmış)+ az yogurt + 1 kutu zero
akşam : pul biberli naneli 1 kase yoğurt

leslie 4 mil + aerobic yarım saat + sopa çevirme

çok acıkırsam geç yattıgım için en fazla 1 tane nescafe içerim herhalde :66:

güzel canım sporda iyi zero neyin nesi o yakışmadı zaten faydasından çok zararı var kolanın:30:

kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....

annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm.:60: kiraz zayıflatır canım benim bildiğim

öyle bir geçer zamanki başladı onu izliyordum özetinde uyumuşum uyandım şimdide yatıcam yine menümüde ekliyeyim

sabah
1 elma

ara
1 portakal

öğlen
elma portakal muz çilekten oluşan yoğurtlu meyve salatası

ara
kuru kayısı 2 tane
altın çilek 10 tane

akşam
haşlama tavuk
4 kaşık pilav
salata

az gibi duruyor ama meyve çok tok tutuyor beni ne zamandır yemiyordumda

günaydınlarr kızlarr:79:
dün eşimin bilgisayarda işi vardı, gelemedim.

dünkü menümü yazayım:

kahvaltı: 1/2 haşlama yumurta, peynir, 8 zeytin:53:, 1 dilim ekmek
ara: fındık
öğle: haşlanmış börülce salatası, bol yeşillikle ve haftasonundan artmış bir miktar lavaş
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 dilim sütlü irmik tatlısı:77::77:

su: çok içemedim, şişe lazım bana:96:
spor: yok

günaydınlarr kızlarr:79:
dün eşimin bilgisayarda işi vardı, gelemedim.

dünkü menümü yazayım:

kahvaltı: 1/2 haşlama yumurta, peynir, 8 zeytin:53:, 1 dilim ekmek
ara: fındık
öğle: haşlanmış börülce salatası, bol yeşillikle ve haftasonundan artmış bir miktar lavaş
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 dilim sütlü irmik tatlısı:77::77:

su: çok içemedim, şişe lazım bana:96:
spor: yok

günaydın rabia bir şişe gerek diye diye gittiya kilolar...:52::60:
kilo koruma için dikkateli beslenmekten çok sana kocaman bir tüyo her gün düzenli beslenmeye devam yani istediğindne yemeye ama haftada bir gün protein ağırlıklı beslen ..su her daim bol içilmeli..:7:

oldu birşeyler ama daha kötü oldu:31: yüzüğümü çıkardım :43: zaten bu saatten sonra hayır gelmez nasip kısmet diyorum. şimdi çok yanlızım manevi olarak fırsat buldukça foruma giriyorum zaman geçiriyorum birde çalışmayı düşünüyorum kilolarım yüzünden direncimde kırılıyor çok yavaş ilerliyorum sanırım stres bu mutsuzluk yüzünden biraz kilo vereyim işe başlamayı düşünüyorum

aynen bende ya kilolarım yüzünden bütün iş görüşmelerini geri çevirdim şimdi işsiz işsiz oturuyorum :14::14: şimdi de onlar aramıyor :25::84::60:

Back
X