• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw:60::60::60:
hahaha:1: İlahi özlemcim :60:

çok sevindim caanımm memleket rize galibaa... karadenizi mutlaka görmek istiyorum bende.. inş bi gün gidiecez:69:

Evet memleketim de rize,üniye de orda devam edecem hayırlısıyla.eğer dağlar doğa yeşillik seviorsan rizeye bayılırsınız gerçekten.Gelin tavsiye ederim.Muhlama yedirip yollarım diycem ama diyet ufff:52:

kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw:60::60::60:
:60::60::9:
Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.:42:

:1: ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam.:52: Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.:52:

aferin diyetdaşıma :32: Çok iyi bence:21:

gözün aydın..şimdi daha hızlı kilo veririsin ders stresi bittiya..geliş tarihide belli ..herşeyide kilo vermeye bağlıyorum ya..:1:

gelelim dünkü menüme.
Sabah:
1 bardak Kahve.
Öğlen:
Tavuk snitzel
2 tatlı kaşığı kadar patates püresi
salata
Ara:
Coca-cola Zero ( İpek miydi habire zero içiyodu.Ben de zeroculardan oldum:52:)
Akşam:
1 avuç tuzsuz fıstık
Coca cola Zero

Su:uff hem de ne biçim 3 litre galiba.
Spor:Sabah 11 de çıktım gece 1'e kadar paso yürüdük Muhabbet ettik arkadaşlarla.

Evet memleketim de rize,üniye de orda devam edecem hayırlısıyla.eğer dağlar doğa yeşillik seviorsan rizeye bayılırsınız gerçekten.Gelin tavsiye ederim.Muhlama yedirip yollarım diycem ama diyet ufff:52:
muhlama hım aklımda olsun bu sene gitmemiz zor zaten oraya gelene kadar şöle bi 38 bedene düşeceğim için rahat rahat kaçamak yapabilirim :1:

:nazar:hadi ya niye fazla ödesinki..ortak kullanımda ortak ödeme olur..ne alaka..limitlmiydi netiniz....

hayır limitsiz,ama eşim ve çoçukları ikna etmiş sanki.
dün akşam çocuklarına kızmış çocuk dediğime bakmayın hepsi kazak kadar,neymiş hep onun önünde oturuyorlarmış. neyse ikna etmişler gibi.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn......iyi değilim yorgunum ağrı eksici içtim şimdede burda takılıyorum..
ve akşama misafirm varrrrrrrrrrrrr..mecbur dün biryere elimi sürmedim ev toplanıp temizlenecek..:50:

canım senin işin de zor yahu durmadan misafir birde yaramaz iki çocuk Allah kolaylık versin :16: ne yalan söyleyeyim en sevmedigim şey misafirlerle ugrasmak gelen en sevdigim insanlar da olsa gitsin alsın mutfaktan yesin evi dagıtsın yeterki bana dokunmasın :60::60:

kızalrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn mutlu sağlıklı azm dolu bir gün olsunnnn hepinize kucak dolusu sevgiler

günaydın canımmmmm :16:

canım ya ..görüşmelere gitseydin keşke..:70:

hiçbir şeyim üstüme olmuyordu ki :14: zaten o zamanlar moralim de çok bozuktu evden dışarı çıkmak bile istemiyordum baktım olmayacak rejime başlayayım dedim bende :52:

bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.

aman boşverin canım ya böylesi daha iyi olmuş baksana adama ödediği kaç para sanki internet fiyatları çok uygun artık birde iki kişi ödüyormuşsunuz valla insanlar böyle zengin oluyor :60:

Hoşgeldin canım :79: ne güzel Allah bağışlasın :9: merak etme burda hepimizi biribirimizi destekleyerek umarım istedigimiz kilolara ulaşabileceğiz. en azından yaz aylarında baya hareketlenen bir meslegin var diyet de yaptın mı yaz sonu güzel bir kiloya ulaşırsın bence :9::9:

Ayy çok teşekkürler acayip süper moral oldu açıkcası :) vericem yaa kafaya koydum olmuyor böyle. Vallahi gelinin eteğini düzeltirken zor eğilip kalkıyorum ... giderler gidcekler ve gelmicekler inşallah :9:

:60::60::60::60:

benim anne tarafı da karadenizli çok güzel yemek yapıyorlar :56::56:

teşekkürler canım.ben polonyadayım Canım.Öğrenci değişim programıyla geldim bir yıl için buraya.Şimdi 1 yıl geçtii gitti geri döncem:31: Çok özleyecem burayı.:31:

anladım evet benim de öyle çok arkadaşım gitti yurt dışına çok değişik bir deneyim olmuştur ama baya da arkadaş edinmişsindir gene gidersin ama ögrencilik başka tabi :9::9:

:60::60::60::60:

benim anne tarafı da karadenizli çok güzel yemek yapıyorlar :56::56:
Güzel ama çok kaloriliii:52::52:

anladım evet benim de öyle çok arkadaşım gitti yurt dışına çok değişik bir deneyim olmuştur ama baya da arkadaş edinmişsindir gene gidersin ama ögrencilik başka tabi :9::9:
evet çok fena alıştım buraya.Bissürü arkadaşım oldu.Öğrencilik ayrı ya.Kafana esiyo kalk git başka yere soran yok karışan yok:52: Eğer para biriktirebilirsem İtalyan arkadaşlarım oldu ben onları çağırdım rizeye; Onlar da beni davet ettiler.Çok güzel dostluklar kuruldu harika bi deneyi,m ama bitince kötü oluyo.ş:31: tam 9 aydır evden uzaktayım ama 1 aydan az kaldı şöyle imkanım olsa 1 ay daha uzatırım ya:31:

kızlar ya ölece kaldım pc başında bana fikir verin napım bugün seçenekler arasında şunlar var:

a) temizlik yapmak ( ki canım istemiyo)
b) kendini dışarı atıp oraya buraya dolanmak ( ki hava çok sıcak)
c) spor yapmak ( buda kısa sürer sonra gene boşum)

canım bugün hiçbişiy istemiyo ölece oturuyorum... arkadaş gelckti belki oda kayınvldesinin yazlığını gitmiş. oh oturuyodur şimdi püfür püfür denize karşı... ona bozuldum galiba...:31:

Back
X