günaydın herkese.
ben bu gün bomba gibiyim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese.
ben bu gün bomba gibiyim.![]()
hahahakızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw![]()
çok sevindim caanımm memleket rize galibaa... karadenizi mutlaka görmek istiyorum bende.. inş bi gün gidiecez![]()
kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw![]()
Hoşgeldin canım allah mezun olmayı da nasip eder umarım.
ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam.
Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.
aferin diyetdaşımaÇok iyi bence
![]()
gözün aydın..şimdi daha hızlı kilo veririsin ders stresi bittiya..geliş tarihide belli ..herşeyide kilo vermeye bağlıyorum ya..![]()
muhlama hım aklımda olsun bu sene gitmemiz zor zaten oraya gelene kadar şöle bi 38 bedene düşeceğim için rahat rahat kaçamak yapabilirimhahahaİlahi özlemcim
Evet memleketim de rize,üniye de orda devam edecem hayırlısıyla.eğer dağlar doğa yeşillik seviorsan rizeye bayılırsınız gerçekten.Gelin tavsiye ederim.Muhlama yedirip yollarım diycem ama diyet ufff![]()
muhlama hım aklımda olsun bu sene gitmemiz zor zaten oraya gelene kadar şöle bi 38 bedene düşeceğim için rahat rahat kaçamak yapabilirim![]()
hadi ya niye fazla ödesinki..ortak kullanımda ortak ödeme olur..ne alaka..limitlmiydi netiniz....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn......iyi değilim yorgunum ağrı eksici içtim şimdede burda takılıyorum..
ve akşama misafirm varrrrrrrrrrrrr..mecbur dün biryere elimi sürmedim ev toplanıp temizlenecek..![]()
kızalrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn mutlu sağlıklı azm dolu bir gün olsunnnn hepinize kucak dolusu sevgiler
canım ya ..görüşmelere gitseydin keşke..![]()
bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.
ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam.
Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.
:
Hoşgeldin canım :79: ne güzel Allah bağışlasınmerak etme burda hepimizi biribirimizi destekleyerek umarım istedigimiz kilolara ulaşabileceğiz. en azından yaz aylarında baya hareketlenen bir meslegin var diyet de yaptın mı yaz sonu güzel bir kiloya ulaşırsın bence
![]()
tebrik ederim canım nerde okuyorsun ki sen hangi ülkede yani?
kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw![]()
hahahaİlahi özlemcim
Evet memleketim de rize,üniye de orda devam edecem hayırlısıyla.eğer dağlar doğa yeşillik seviorsan rizeye bayılırsınız gerçekten.Gelin tavsiye ederim.Muhlama yedirip yollarım diycem ama diyet ufff![]()
teşekkürler canım.ben polonyadayım Canım.Öğrenci değişim programıyla geldim bir yıl için buraya.Şimdi 1 yıl geçtii gitti geri döncemÇok özleyecem burayı.
![]()
kızlar ben geldim ben yokken baya ilerlemiş okumak yarım saat sürdü yaw maş
hoşgeldin canım aramıza...
![]()
Ayy çok teşekkürler acayip süper moral oldu açıkcası :) vericem yaa kafaya koydum olmuyor böyle. Vallahi gelinin eteğini düzeltirken zor eğilip kalkıyorum ... giderler gidcekler ve gelmicekler inşallah![]()
Hoşbulduk :) gördüğüm kadarıyla burası baya keyifli:)
Güzel ama çok kaloriliii
benim anne tarafı da karadenizli çok güzel yemek yapıyorlar![]()
evet çok fena alıştım buraya.Bissürü arkadaşım oldu.Öğrencilik ayrı ya.Kafana esiyo kalk git başka yere soran yok karışan yokanladım evet benim de öyle çok arkadaşım gitti yurt dışına çok değişik bir deneyim olmuştur ama baya da arkadaş edinmişsindir gene gidersin ama ögrencilik başka tabi![]()
Hoşbulduk :) gördüğüm kadarıyla burası baya keyifli:)