• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:9: evet sporun kesinlikle çok faydası var kızlar ya beni görenler 72 kilo olduguma inanmıyor daha az gösterdigimi söylüyorlar çünkü spor olayında 3 haftadır kendimi aştım deli gibi spor yapıyorum fırsat bu fırsat hazır çalışmıyorum derken :60::60: inş. hep böyle giderim :nazar: :60:

:60::60: birde yabancı damat buldun mu tamam babanın kalbine iner artık :60: benim öyle ingiltereye giden arkadasım orda tanıstıgı brezilyalıyla evlendi şimdi brezilyada yaşıyor kadere bak ya nerden nereye :60:

ay geçmiş olsun canım ya umarım en kıza zamanda iyileşirsiniz :71::71:

:46::46: tebrik ederimm canım :64:

çok teşekkür ederim canım aynı şekilde sporun çok faydası var bende 64 kiloyum ama kimse göstemiyorsun 59 gibi dueuyısun diyo bu bile büyük mutluluk

geçmiş olsun ccaım sanada kızınada acil şifalar... grip geldi mi gitmek bilmiyo... ben iyileştim ama öksürük krizlerim ve burun akıntım hala gitmedi malesef:97:

6 lı rakamlara bi geleyim sonra isterse takılsın hiç dert etmicem :32:

olur cnmmm sen takma kafana stres yaoınca hiç gitmiyo

hoşbulduk beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah

bugün yedikleri mi yazayım

1 yum 3 dilim ekmek çay 3 bardak şekerli içiyorum (şekeri azaltmalıyım) domates maydonoz

dondurma vazgeçilmezim çook tüketiyorum ama azaltmam lazım kilo yapıyor

bir tabak kısır domates salatalık

şimdiye kadar 1.5 lt su içtim kendime 400 ml bardaklardan aldım çok yararı oluyor

ilkgünlerde menü biraz karışık olur. insan ne yiyeceğini şaşırır zamanla araştırarak neler yiyip yemeen gerektiğini öğreniyor insan. bence hamur işlerini ekmeği azaltıcaksın. kısırlara biraz ara vemelisin. şekeride azaltmalısın. yoksa kilo vermen zor olacak

kaç gündür menü yzmıyorum kızlar halimi biliyosunuz. ama bu gün yazıcam ve artık toparlanıcam

Sabah oda sıcaklığında bir bardak su

Kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği 30 ram peynir domates ve salatalık

ara: yeşil çay/2 kaşık yoğurt

öğlen: meyve salatalı bir avuç kiraz 2 kayısı

ara: neskafe 1 kepekli büskivi

akşam: bir tabak yaklaşık 4 kaşık pablıcan musakka ve yanında yoğurt

1.5 litre su

Spor sadece 100 kere iki elime aldığım yaklaışk toplamda 3 kilo olan dambıl çalışması yaptım

öksürük şurubu içiyorum acayip uyuşukluk ve halsizlik yapıyo üstüne bide kahveye misaifim geldi lelsie yapamadım. artık kendime gelmek istiyorum artık bu halimden çok sıkıldımm :59:

ah ahh keşkee :52:

canım leslie'nin videolarını biliyormusun evde yürüyüş diye bak onlar vardır sitede onları yap 1 2 3 4 ve 5 mili var dışarıda spor yapamıyorsan ev içinde baya faydalı oluyor.

sağol canım indiriyorum

ekmek de şeker de çok fazla olmuş canım uzak durmamız gereken 3 şeyden gün içinde tüketmemiz gerekenin 2 sini sen sadece sabah kahvaltısında tüketmişsin zaten :50: akşam yemeğini az tutmalısın bence en azından dengelersin günü :9::9:

haklısın yarına bomba gibi başlarım

valla cnm yaaa gel orti olalaım :D

olalım orti:13:

ilkgünlerde menü biraz karışık olur. insan ne yiyeceğini şaşırır zamanla araştırarak neler yiyip yemeen gerektiğini öğreniyor insan. bence hamur işlerini ekmeği azaltıcaksın. kısırlara biraz ara vemelisin. şekeride azaltmalısın. yoksa kilo vermen zor olacak

ya kısır neen yasak ben çok severim salata aslında yağı az yaparım ben

Herkese merhabaaaaa..
Şimdi bebişimin çizelgesini iptal edip dobişliğimin çizelgesini koydum ve geldim :1:
Ben de erimek istiyorum, olur mu ki bu kiloyla? :52:

Boy:174 Kilo:100 Yaş:26
Hedef:75 (şimdilik.... Allah 3 sene önceki gibi 60 kilo olmayı da nasip etsin inşallah :61:)

Herkese merhabaaaaa..
Şimdi bebişimin çizelgesini iptal edip dobişliğimin çizelgesini koydum ve geldim :1:

Hedef:75 (şimdilik.... Allah 3 sene önceki gibi 60 kilo olmayı da nasip etsin inşallah :61:)

hoşgeldinn hayatımm sen iste yeterki azmin elinden bişe kurtulmaz

Kızlarrrrrr.Sınavım bitti ve kurtuldum.Artık burdayım.Hepinizi çok özledim neler oldu neler bitti çok merak ediyorum. :) yarın kontrolum var ondan sonra yazarım yediklerimi falan ♥ hepiniz öpüldünüz geçmişe bakayım ben:76:

Herkese merhabaaaaa..

hoşgeldin canımm sen yeterki iste yaşında genç başarırsın :9:

benim de bugun kü menüm şöyle kızlar :

spordan önce : yarım elma
kahvaltı: sirkeli su + 2 dilim ekmek + menemen + peynir + salatalık
ara : yarım yağlı sütle nescafe
öğle : 1 tabak patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt + 1 meyvalı soda
Akşam : 1 yumurta + az peynir + salatalık

Spor olarak da sabah 1,5 akşam 2 saat bisiklet ve sopa çalışması.

Back
X