bende 3 haftda 69 dan 68 lere zar zor düştümbende 90 kiloyum ama bir aydır düşemedim 89 a:90:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3 haftda 69 dan 68 lere zar zor düştümbende 90 kiloyum ama bir aydır düşemedim 89 a:90:
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin3 yıl bitti bugün itibariyle
kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki?
pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı
ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.
Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
captain! :) ben uykucu olarak her ihtimale karşı şimdi yazsam kilomu olurmuu? 68.2 kiloyum :)nolur nolmaz uyakalmayayaım
![]()
canım çok çekti bir patatesli yağsız gözlemeyi götürdüm:18:
Evet havalar sıcak bende o yüzden sabah erken saatlerde yada akşam geç saatlerde yapıyorum sporu. Yoksa çok kötü oluyorum . Yürüyüşte orta tempoda iyi oluyor akşam serinliğinde.
68.2 kgyım kızlar.d,yet,syenden geldimm.birde ben ne zaman listeye gireblirim? :) kaptanım?
birde benden yaşça büyüksünüz ama kızlar diyorum sorun olmaz umarım:82:
Sabah-
2 dilim kaşar peyniri
50 gr ekmek
3 şekerli çay
ilk defa duydum bunu,güzelmis..![]()
canim yaa biliyosun iste..bu hafta böyle malesef..![]()
selam kizlar..2 gundur yokum..umarim yaramaz bi durum yoktur,iyisinizdir..
öncelikle haber veremedigim icin özür dilerim.. malumunuz bu hafta tiyatro var ve cok yogun calisiyoruz ben eve gelemedim dun gece gelebildim anca..o kadar yorgundumkii giremedim nete..
ve dolayisiyla cok duzensiz beslendim..dikkat etmeye calistim ama..
tam gecmise bakiyodum ki tel geldi yine cikicam aksam kaldigim yerden gecmisi okumaya devam edicem..
aksam görüsürüz dikkat edin kendinize..hoscakalin..![]()
kahvaltı: sucuklu yumurta, ekmek yok ve 1 form çayı
ara1: sütlü şekersiz neskafe
ara2: 1 küçük boy ayran
öğle: 1 domates ve 1 soğanla semizotu salatası yaptım, üzerinde tavuk göğüs ızgara
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 kase naneli, pulbiberli yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi eklenmiş
birazdan 1 form çayı daha içeceğim inş.
su: 2,5 lt kadar, şişe aldım
spor: yürüyerek pazara gittim, geldim.
Wowwww süper..
Keşke benim minik sıpa da uyusa da gündüzleri şööyle derin derin, bende yapabilsem bu kadar spor.. Artık akşam eşim gelince o bakıcak biraz kızımıza bende sporumu yapıcam, napim..![]()
çok çok güzel spor yapmışsın
menün de güzel, daha nolsun?
gel gel sen de geloooo herkes burda bi ben yokum açılın bakem ben geldimmmyarın tartıı günüüüü kilo veremedimmm sanırım yaaa
4lt su içtim bugün halada içesim var hararettt geçmiyooooo
noluyo bana dondurma yicektik patronlara aldıkm bana yok yemiyom dedim geçen günlerde yemiştim bu haftalık kullanımımı yaptım diye düşündümmm
öptüm hepiniziii
bu bahsettiğin koşullarda sorun olmaz canım. bana yarınki kilon başlangıç kilosu olarak lazım. önemli olmasının sebebi bu. ha tabi dijital tartı daha net sonuçlar veriyor, o açıdan dijitalin sonucunu bekleyebilirim.neyneyse ben yarın kilo bildirimi yapıcam ama şuan evde normal tartı var, haftasonu da digital alıcam kısmetse.. yarın yine evdekiyle tartılır yazarım, ama pazar günü dijital alırsam tartılıp onu söylerim, şimdilik böyle olsa olur mu?:26: Denemedeyim zaten şimdilik dimi?
tamam not edelimcaptain! :) ben uykucu olarak her ihtimale karşı şimdi yazsam kilomu olurmuu? 68.2 kiloyum :)nolur nolmaz uyakalmayayaım
![]()
paylaşım için teşekkürler canımbilgisayarımda kayıtlı olan yazıları paylaşayım bari canlarım :) herkese faydalı olsun :)
Kilo alımının en büyük etkenlerinden biriside vücudu tüm gün aç bırakıp sadece akşam yemek.Bu şekilde beslenildiğinde vücut bunu bir savaş gibi algılar ve bunun devam edeceğini düşünerek yediklerinizi yağ olarak depolamaya başlar.Bu konuda diyetisyenlerin tavsiyesi 3-4 saat arayla birşeyler yemek ve vücudu asla uzun süre aç bırakmamak.[/B][/I][/COLOR]
seni çiğköfteci seni-Öğlen-
4çiğköfe(canım çok çekti)
yarım lavaş
marul-maydanoz-azcık nar ekşisi![]()
rabia bişi sorucam bide benim mesaj sayımım 10-11 haziran ben şimdi bugünün mesajlarını sayıp yarınmı yazıcam yoksa yarından sonra ayın 10 undaki mesajlarımı? anlatabilddimi bilemiyorum ama[/QUOTE .!.:Bende sadece akşamları nete girebiliyorum.. malum bankada gündüz o kadar yoğun ki
bir sakıncası olurmu ?
fırçalamış mıydım2 gün önce fırçaladın ya beni kaptanım canım spor yapmak istemiyor dedim diye ondan silkelendim dünden beri ateş gibiyimrabia bişi sorucam bide benim mesaj sayımım 10-11 haziran ben şimdi bugünün mesajlarını sayıp yarınmı yazıcam yoksa yarından sonra ayın 10 undaki mesajlarımı? anlatabilddimi bilemiyorum ama
o kadar kızartmayı yerseniz tabi bu kadar hararet yaparsınız semine hanımbugünkü menü
sabah 1dilim ekmek peynir 3 zeytin
ara 5 6 kabak çakirdeği
öğlen 1kase sebze çorbası 3dilim patates kızarması 2 patlıcan 2 kabak kızarması 1yk yoğurt
ara yok
akşam 1kase sebze çorbası 2 yk pilav 1yk yoğurt
4lt suspor yok
![]()
Bende sadece akşamları nete girebiliyorum.. malum bankada gündüz o kadar yoğun ki
bir sakıncası olurmu ?
şimdi şöyle aktif katılım ve paylaşım bekliyoruz biz takımlarda. benim için girdiğin zaman aralığı bir sorun teşkil etmez ancak akşamdan akşama bile olsa takımla gerekli bağlantıyı kurup kuramadığına bakarım canım. akşamları geldiğinde gündüzü de takip edebileceksen problem yok yani.Bende sadece akşamları nete girebiliyorum.. malum bankada gündüz o kadar yoğun ki
bir sakıncası olurmu ?
2000 mekik habugün mekik olayını 350 taneye tamamladım. geçen sene bir sitede okumuştum britney spears günde 2000 tane mekik çekiyormuş diyebende bir ara denicem inşallah hatta 2001 tane çekip britneyin rekorunu kırıcam
![]()
evet canım, doğru.:97:canım en az 5 mesaj kuralımız var akşamdan akşama zaten menünü yazdın 1 aklına bişi geldi 2 birde gün içerisinde arkadaşların yazdığına cevap versen 5 oluyor aslında amaç sayı değil katılımı yüksek tutmak sen ben girip iki kelime yazmazsak zaten bu gruplar ayakta kalamaz yani sıkıcı olur kimse girmez