Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bugünkü menüm şöyleee:
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık
ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda
öğlen : yağsız kaşarlı tost
Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt
spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik+ dumbell çalışması
ah ahhh şu annelerimizi zamanında dinleseydik zaten şimdiye böyle olmazdık![]()
annenin hastasıyız takımcakyaradı kaptanım yaradı hatta zoruma bile gitti ya bozuldum cidden kendime onu istemem bunu istemem iki tane patlatasım geldi kendimeşimdi annemin yine bir lafı var bana böyle yattığım zamanlarda kalk damızlık gibi yatıyosun hep öküz gibi oldun diyo bana
![]()
ha bunları yapabiliyorsun ve 2 gün önce onu istemem bunu istemem diyorsun öyle mi? bunu öğrendiğim iyi oldu, bir daha spora isteksiz olursan koz diye kullanıcam bunlarıbak ya kaptanım küçümseme beni havada ters takla bile atıyorum hani şu koşuyorsun koşuyorsun düz duvara doğru duvara bir iki adım sonra hop havada takla yere düşüyosun işte onlardan birde ayaktay ters köprü dahi kurabiliyorum kafamı bacaklarımın arasından geçirip yürüyebiliyorum![]()
sabah, uyandıktan sonra ilk iş tuvalete gidiyorsun. sonra gelip tartılıyorsun canım.yarın i bildirimlerimizi sabah tartısı ilemi yapıyoruz..
son bir soum var bildirimlerimizi kime yapıcaz ?
ben gidiom yine anacığımıda alıp 45 dakika kadar spor yapıcaz tabi anneme yaptırıcam amacım o hafif hareketler arada bende ısınmış olurum demi ama sonra girerim yine zaten 5 dakka dedim gürkan başladı başımda hadi abla diye![]()
yüzmek çok faydalı canım. sürekli yap, etkisini görürsün inşallah.sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :)![]()
spor da yapmışsın ne kadar güzellll.. benim hiç spor şansım yok![]()
aynen annemın dedıgı ne zaman yapmasam basıma iş gelir.bi kere arkdasımla sinemya gittik.annem gitme dedi o kadar.o gün bomba patladı gittiğimiz alışveriş merkezinde.
ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari![]()
annen iyide fal bakıyordur senin hee bir yokla bak sen
![]()
oluşur tabi ki ama hızlı verirsen atıyorum 2 ayda 20 kilo verisen ciilt çok esnek olduğu için sarrma ve catlak olusabilir.kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr
anne sözü dinlemek lazımah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari![]()
delüüüben adam gibi koca bulsam tasi olmamasina da razıyım
![]()
gayet güzel:81:benim de bugünkü menüm şöyleee:
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık
ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda
öğlen : yağsız kaşarlı tost
Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt
spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik+ dumbell çalışması
kesinlikle. uzun süre görmeyenlerin tepkisi orjinal oluyor. tanıyamayanlar bile çıkıyorçok güzel bir başarııııı çok çok tebrik ederim... insan zayıflayınca etratakilerin ne kadazayıflamışsın demesi ne kadar motive edici oluyor değil mi ? tabi kıskanlarda vardır![]()
abooooooooooow pek aktif bir akşam herkes burda sanırım![]()
hiç diye bir şey yok canım. akşamları 15 dk bile olsa olur. leslie'nin sadece 1 mil olanları var. hiç yoktan onu yapabilirsin.spor da yapmışsın ne kadar güzellll.. benim hiç spor şansım yok![]()
ayy, Allahtan başına bir şey gelmemiş.aynen annemın dedıgı ne zaman yapmasam basıma iş gelir.bi kere arkdasımla sinemya gittik.annem gitme dedi o kadar.o gün bomba patladı gittiğimiz alışveriş merkezinde.
benim, kilo vermekten dolayı oluşmadı. zaten var olanlar duruyor sadece. malum kilo almak da çatlak yapıyor. bir de hamilelik vs.kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr
ooo hoşgeldin hilalcim.Merhaba 13. takımın güzelleri.
Nasılsınız?
Çok uzun zamandır bakamıyordum.
Kimler var tanıdığım bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
Güzel kilolar veriyordur.
annelik içgüdüsüdür bence de.valla hiç alakası yoktur o tarz şeylerle ama annelik içgüdüsü içine doğuyorbir kere bi mayo begendım annem alma dedı ben aldım ıkıncı gun cart dıye yırtıldı mayo
![]()
benim, kilo vermekten dolayı oluşmadı. zaten var olanlar duruyor sadece. malum kilo almak da çatlak yapıyor. bir de hamilelik vs.
sporla desteklenirse çatlak pek oluşmaz. bir de kısa sürede vermeye çalışmaktan kaçınmalı. azar azar giden kiloya vücut uyum sağlar.
ooo hoşgeldin hilalcim.
nerelerdesin?
artık kesin unuttuğunu düşünmeye başlamıştım
anlat bakayım ne var ne yok?
annelik içgüdüsüdür bence de.
anne sözü dinlemek lazım
delüüü
Allah hayırlı kısmet versin canım
gayet güzel:81:
.
valla hiç alakası yoktur o tarz şeylerle ama annelik içgüdüsü içine doğuyorbir kere bi mayo begendım annem alma dedı ben aldım ıkıncı gun cart dıye yırtıldı mayo
![]()
ay evet o çok büyük bir şans oldu.nasıl oldu hala bilmiyorum.anne sözü dinlemek lazım
ayy, Allahtan başına bir şey gelmemiş.
annelik içgüdüsüdür bence de.
gel gel sen de gelçok aktifiz maşallah, ben geçmişi okurken 2 sayfa ilerliyor millet
ha bak o dondurmayı yememekle çok iyi yapmışsın. sen magnum yemekle 2 haftalık dondurma hakkını kaybettin. magnum uçuk bir dondurma yaw. onun yerine bir külaha 2 kepçe tarzı falan olan dondurmalardan yeyin bence.
bu bahsettiğin koşullarda sorun olmaz canım. bana yarınki kilon başlangıç kilosu olarak lazım. önemli olmasının sebebi bu. ha tabi dijital tartı daha net sonuçlar veriyor, o açıdan dijitalin sonucunu bekleyebilirim.
tamam not edelim
paylaşım için teşekkürler canım
seni çiğköfteci seni
neyse ödül olarak yedim demişsin, sonradan gördüm.![]()
bugün mekik olayını 350 taneye tamamladım. geçen sene bir sitede okumuştum britney spears günde 2000 tane mekik çekiyormuş diyebende bir ara denicem inşallah hatta 2001 tane çekip britneyin rekorunu kırıcam
![]()
ahah demek ki neymiş canım annenin sözünden çıkmaman lazımmış senin![]()