• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugünkü menüm şöyleee:

sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık

ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda

öğlen : yağsız kaşarlı tost

Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt

spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik :52: + dumbell çalışması

spor da yapmışsın ne kadar güzellll.. benim hiç spor şansım yok :59:

yaradı kaptanım yaradı hatta zoruma bile gitti ya bozuldum cidden kendime onu istemem bunu istemem iki tane patlatasım geldi kendime :66: şimdi annemin yine bir lafı var bana böyle yattığım zamanlarda kalk damızlık gibi yatıyosun hep öküz gibi oldun diyo bana:60::60::60:
annenin hastasıyız takımcak:9:
kendisinden öğreneceğimiz çok şey var bence:60:

bak ya kaptanım küçümseme beni havada ters takla bile atıyorum hani şu koşuyorsun koşuyorsun düz duvara doğru duvara bir iki adım sonra hop havada takla yere düşüyosun işte onlardan birde ayaktay ters köprü dahi kurabiliyorum kafamı bacaklarımın arasından geçirip yürüyebiliyorum:52::52::52:
ha bunları yapabiliyorsun ve 2 gün önce onu istemem bunu istemem diyorsun öyle mi? bunu öğrendiğim iyi oldu, bir daha spora isteksiz olursan koz diye kullanıcam bunları:1:

yarın i bildirimlerimizi sabah tartısı ilemi yapıyoruz..

son bir soum var bildirimlerimizi kime yapıcaz ?
sabah, uyandıktan sonra ilk iş tuvalete gidiyorsun. sonra gelip tartılıyorsun canım.
bildirimlerinizi yine bu başlık altında yapacaksınız.

ben gidiom yine anacığımıda alıp 45 dakika kadar spor yapıcaz tabi anneme yaptırıcam amacım o hafif hareketler arada bende ısınmış olurum demi ama sonra girerim yine zaten 5 dakka dedim gürkan başladı başımda hadi abla diye:66:
:1:
hadi kolay gelsin.
gürkan kız arkadaşı olan mıydı:1:

sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :):10:
yüzmek çok faydalı canım. sürekli yap, etkisini görürsün inşallah.

ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari:72:

kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr

Merhaba 13. takımın güzelleri.
Nasılsınız?
Çok uzun zamandır bakamıyordum.
Kimler var tanıdığım bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
Güzel kilolar veriyordur.

ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari:72:
anne sözü dinlemek lazım:42:

:52: ben adam gibi koca bulsam tasi olmamasina da razıyım :60::60:
delüüü:60::60:
Allah hayırlı kısmet versin canım:34:

benim de bugünkü menüm şöyleee:

sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık

ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda

öğlen : yağsız kaşarlı tost

Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt

spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik :52: + dumbell çalışması
gayet güzel:81::nazar:

çok güzel bir başarııııı çok çok tebrik ederim... insan zayıflayınca etratakilerin ne kadazayıflamışsın demesi ne kadar motive edici oluyor değil mi ? tabi kıskanlarda vardır :66:
kesinlikle. uzun süre görmeyenlerin tepkisi orjinal oluyor. tanıyamayanlar bile çıkıyor:60:
kıskanılmaktan değil de, en sevmediğim şey sen verdiğin kiloları alırsın bakış açısı. işte zayıfladın ama bollaşan kıyafetlerini atma yine şişmanlarsan lazım olur gibi. bu içime oturuyor.:95:
bir de çok zayıflamışsın, daha zayıflama diyenler var. yaw yani kime ne? herkes hangi kiloda mutluysa onda olsun bence. yok illa durdurmak lazım:60:

abooooooooooow pek aktif bir akşam herkes burda sanırım :32::21::36:
:62::62::62:

spor da yapmışsın ne kadar güzellll.. benim hiç spor şansım yok :59:
hiç diye bir şey yok canım. akşamları 15 dk bile olsa olur. leslie'nin sadece 1 mil olanları var. hiç yoktan onu yapabilirsin.:34:

:1: aynen annemın dedıgı ne zaman yapmasam basıma iş gelir.bi kere arkdasımla sinemya gittik.annem gitme dedi o kadar.o gün bomba patladı gittiğimiz alışveriş merkezinde.
ayy, Allahtan başına bir şey gelmemiş.

kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr
benim, kilo vermekten dolayı oluşmadı. zaten var olanlar duruyor sadece. malum kilo almak da çatlak yapıyor. bir de hamilelik vs.
sporla desteklenirse çatlak pek oluşmaz. bir de kısa sürede vermeye çalışmaktan kaçınmalı. azar azar giden kiloya vücut uyum sağlar.

Merhaba 13. takımın güzelleri.
Nasılsınız?
Çok uzun zamandır bakamıyordum.
Kimler var tanıdığım bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
Güzel kilolar veriyordur.
ooo hoşgeldin hilalcim.
nerelerdesin?
artık kesin unuttuğunu düşünmeye başlamıştım:69:
anlat bakayım ne var ne yok?

valla hiç alakası yoktur o tarz şeylerle ama annelik içgüdüsü içine doğuyor :D bir kere bi mayo begendım annem alma dedı ben aldım ıkıncı gun cart dıye yırtıldı mayo:1::1:
annelik içgüdüsüdür bence de.

benim, kilo vermekten dolayı oluşmadı. zaten var olanlar duruyor sadece. malum kilo almak da çatlak yapıyor. bir de hamilelik vs.
sporla desteklenirse çatlak pek oluşmaz. bir de kısa sürede vermeye çalışmaktan kaçınmalı. azar azar giden kiloya vücut uyum sağlar.

ooo hoşgeldin hilalcim.
nerelerdesin?
artık kesin unuttuğunu düşünmeye başlamıştım:69:
anlat bakayım ne var ne yok?

annelik içgüdüsüdür bence de.

Neyneysecim okul çok yoğundu son zamanlarda.
Ödevler finaller falan.
Okul bitti eskişehirdeyim şimdi.
Ve hani biliyorsun aylardır özledim diye kıvrandığım eski erkek arkadaşım vardı ya..
Barıştıkkk ..
Sen nasılsın?
Eşin ne yaptı alışmıştır askerlikten sonra?

gel gel sen de gel:66: çok aktifiz maşallah, ben geçmişi okurken 2 sayfa ilerliyor millet:52:
ha bak o dondurmayı yememekle çok iyi yapmışsın. sen magnum yemekle 2 haftalık dondurma hakkını kaybettin. magnum uçuk bir dondurma yaw. onun yerine bir külaha 2 kepçe tarzı falan olan dondurmalardan yeyin bence.

bu bahsettiğin koşullarda sorun olmaz canım. bana yarınki kilon başlangıç kilosu olarak lazım. önemli olmasının sebebi bu. ha tabi dijital tartı daha net sonuçlar veriyor, o açıdan dijitalin sonucunu bekleyebilirim.

tamam not edelim:68:

paylaşım için teşekkürler canım:16:

seni çiğköfteci seni:52:
neyse ödül olarak yedim demişsin, sonradan gördüm.:42:

OK teşekkür ederim..

bugün mekik olayını 350 taneye tamamladım. geçen sene bir sitede okumuştum britney spears günde 2000 tane mekik çekiyormuş diye:52::52::52: bende bir ara denicem inşallah hatta 2001 tane çekip britneyin rekorunu kırıcam:60::60::60:

Kız 350 neyine yetmiyo, rekor kırıcam diye sırtını kırmayasın...:52::52::52: Şaka bi yana, çok iyi ya imrendim valla.

Ben dikişler yüzünden 3,5 bile çekemiyom, :59:tam başladım egzersizlere, callanetics yapıyodum, dikişlerden 2 tanesi açılmış, iltihap oluştu..:31: halbuki 2,5 ay oldu doğum yapalı..
Anca yürüyüş, kol bide bel egzersizleri yapabilcem bi süre..:8:

rabişşşş senin kızartmalara kızman sebebiyle leslie 3mil yaptım uyyyy ter içinde kaldım bacımm :52:ben duşa giriyommm sonrada yatarım sabah bakalım kaç çıkcammm :52:

Back
X