Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr
OK teşekkür ederim..
Kız 350 neyine yetmiyo, rekor kırıcam diye sırtını kırmayasın...Şaka bi yana, çok iyi ya imrendim valla.
Ben dikişler yüzünden 3,5 bile çekemiyom,tam başladım egzersizlere, callanetics yapıyodum, dikişlerden 2 tanesi açılmış, iltihap oluştu..
halbuki 2,5 ay oldu doğum yapalı..
Anca yürüyüş, kol bide bel egzersizleri yapabilcem bi süre..![]()
kızlarrrr iyi gecelerrrr:))
tahminnn ettiğimmm gibi eşim bana 3 taş olmasada tek taş almışşşşşşşşşş:)))canım kocişim ya:98:allah başımdan eksik etmesin.cümlemizinkini tabi.bende inşallah zayıflarsam birde gebe kalırsam ona güzel bir hediye olacak bence bunlar.allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar![]()
ben adam gibi koca bulsam tasi olmamasina da razıyım
![]()
annenin hastasıyız takımcak
kendisinden öğreneceğimiz çok şey var bence
ha bunları yapabiliyorsun ve 2 gün önce onu istemem bunu istemem diyorsun öyle mi? bunu öğrendiğim iyi oldu, bir daha spora isteksiz olursan koz diye kullanıcam bunları
sabah, uyandıktan sonra ilk iş tuvalete gidiyorsun. sonra gelip tartılıyorsun canım.
bildirimlerinizi yine bu başlık altında yapacaksınız.
hadi kolay gelsin.
gürkan kız arkadaşı olan mıydı
yüzmek çok faydalı canım. sürekli yap, etkisini görürsün inşallah.
günaydın...önce dünkü menümü yazayım..
dün niye yazamadım eşim iştne gelince ben spor yaptım peşindne çocuları yıkadık uyuttutm derken geç oldu ve yine pertim çıkmıştı yatıp bayıldım uyumadım bak bayıldım..
menücan
sanah
1 yumurta
3 zeytin dukanda yok ama ben yedim.(karatyada var).
dün ps günümdü(protein+sebze)sabah yarım domates yedim..
1 bardak süt
öğle
1 tane ızgara tavuk baget
ayran
ara
adet öncesindeyim ve açlık hissediyorum meto hızlı çalışıyor 1 çay bardağı süte 2 kaşık yulaf kepeği katıp yedim.
akşam
domates sarımsak yeşil biberli tavuk göğüs haşlama 2 el ayası kadar
ve 3 kaşık yoğurt..
35 dk koşu bandında 3.2 km yürüdüm(arada koştum)..95 kaloricik yaktım..
su 3.5 litre içim yandı yav aklım aferdi,ci geldi niye yanıyoruz kızzzzzzzzz ferdici...
bu kadar tok gözlü olma kocada olsun taşta![]()
bu arada dün başlayan boğaz ağrım bugün arttı temelli kapandı hatta su bile içemez hale geldim çok acıyor birde kötü bir öksürük var öksürücem diye korkuyorum boğazım yırtılcak gibi oluyor çok soğuk su içtim ve spor yapıp terleyince terim üerimde kurudu o yüzden oldu sanırım:2:
canım, perşembe günleri dışarıda tartılıp bildirebilirsin. ya da anneni sen bir ikna etmeye çalış. cuma günleri tartı günü çünkü.kaptanım birde bizi evde tartı yok annem almıştı bozuk çıkınca geri verdi başka aldı o da bozuk çıktı sinirlendi başka almadı.ben diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum kilomu o zaman öğrenebiliyorumm? ne yapabilirim:78:
ah ahh nerdee benim beyaz atlı prensin atını sucuk yaptılarr ondan gelmiyor bir türlü
![]()
günaydın.... gece bile kalkıp su içitm..acaba hastamı olucam dedim ateşim çıktıda haberimmmi yok dedim..derkende su içerken buldum kendimi ve böyle böyle sabahı ettim..herkeseeee günaydınlarrrr
evet canım öle yaaa anlayabiliyorum seni yanıyoruzzzzzbenim 4.5 bulmuştur eve gidince spor sonrası içtim bayaa
![]()
günaydın..günayyyyyyyydııııın canlarıııııııım az önce tartıldım ve 71,6 çıktıııııııııımmmmmmm![]()
günaydın kapatnnnnnnnnnnn...günaydınlar canlar:79:
canım, sınav süreçleri zordur. öyle bir dönemden sonra şimdi böyle boş oturmak bile garip geliyordur sana. zamanla bu düzene de alışırsın. sonra zaten ygs koşturmacaları gelirkonuda kimse yok biliyorum ama nedense mesaj yazmak istedimsanırım özlemişim kk'yı <3
buraların bekçisi ben olayım bari bu gece
->Kızlar burası varya bana acayip moral veriyor.Moralim bozulunca size koşuyorum resmen neşem yerine geliyor.Bazen sırıtıyorum bilgisayar başında annem de neye gülüyorsun diye soruyor
-> şu an biraz saçmaladım biliyorum ama can sıkıntısı.Sınavım bitti ya ondandır.erken yatıp erken kalktığım günlerin acısını çıkarıyorum şu anda.
-> bu arada çok yorgunum.hiç birşey yapmadım ama yorgunumne güzel pc başında oturmaktandır
annem "mongol" koydu adımı bütün gün pcdeyim diye.napayım ders çalıştığım günlerin acısnı çıkartıyorum.Şuan buraya ne yazdığımın farkında değilim,neden yazdığımın farkında değilim çok sıkıldım ben yazayım elbet biri okuyacaktır
neyse ben biraz yazdım rahatladım.Artık gideyim bari.Gieyim diyorum ama birazdan yine birşey yazacağm.neyse araştırma yapıyorum faydalı bilgi bulursam paylaşırım
![]()
senin adına sevindim canım, olmak istediğin biriylesin. sorunları beraber çözersiniz inşallah.Yazın Ankaradayım Neyneysecim tekrar.
Yaz okuluna kalıp son sınıfın derslerini rahatlatmak istiyorum şimdiden, alttan da var dersim zaten.
Bu sefer çok farklı gibi davranışları.
Çok değişmiş anlayışlı, kıskançlık hala var ama sorun çıkarmıyor bakalım ..
İstiyorum cidden onunla olsun istiyorum.
Ne uyku sorunları çektiğimi o dönemimi çok iyi biliyorsun zaten.
Eee ne güzel her şey yoluna girdi desene ne mutlu size.
oğlun nasıl iyi mi?
Spora devam ediyor musun?