• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr

canım kilo verirken çatlaklar nadiren oluşur ama zaten çatlaklar varsa kilo verdikçe küçülür ama daha çok belirginleşir daha sonrasında ise belirginleşen çatlaklar kilonu koruduğun müddetçe tabiki al ver al ver yaparsan çatlamayan yerlerde çatlıyor dediğim gibi kilonu korursan zamanla geçiyorlar ama temellimi değil hafif iz kalmış gibi oluyor çatlaklardan temelli kurtulmak için en etkili ve kesin çöüm karbondioksit tedavisi daha önce araştırmıştım iğneyle enjekte ediliyor çatlaklara sanki puf börek gibi kabarıyor:1: 2-3 gün içerisinde o kabarcıklar kayboluyor ve çatlaklarda geçiyor

OK teşekkür ederim..

Kız 350 neyine yetmiyo, rekor kırıcam diye sırtını kırmayasın...:52::52::52: Şaka bi yana, çok iyi ya imrendim valla.

Ben dikişler yüzünden 3,5 bile çekemiyom, :59:tam başladım egzersizlere, callanetics yapıyodum, dikişlerden 2 tanesi açılmış, iltihap oluştu..:31: halbuki 2,5 ay oldu doğum yapalı..
Anca yürüyüş, kol bide bel egzersizleri yapabilcem bi süre..:8:

zorlama canım kendini zaten emziriyorsundur büyük ihtimalle kilo verme dönemin senin callenetics çok güzel bir programdır hızlı tempolu değil ama dikişlerini zorlar sürekli gerilmeler esnemeler var açıkçası düşünüyorum ama seni zorlamıyacak hareketleri aklımada bişi gelmiyor yürüyüş yapabilirsin belki o dikişlerini zorlamayabilir

kızlarrrr iyi gecelerrrr:))
tahminnn ettiğimmm gibi eşim bana 3 taş olmasada tek taş almışşşşşşşşşş:)))canım kocişim ya:98:allah başımdan eksik etmesin.cümlemizinkini tabi.bende inşallah zayıflarsam birde gebe kalırsam ona güzel bir hediye olacak bence bunlar.allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar:21::70:

iki taşı eksik bunun deseydin:60::60::60:

annenin hastasıyız takımcak:9:
kendisinden öğreneceğimiz çok şey var bence:60:

ha bunları yapabiliyorsun ve 2 gün önce onu istemem bunu istemem diyorsun öyle mi? bunu öğrendiğim iyi oldu, bir daha spora isteksiz olursan koz diye kullanıcam bunları:1:

sabah, uyandıktan sonra ilk iş tuvalete gidiyorsun. sonra gelip tartılıyorsun canım.
bildirimlerinizi yine bu başlık altında yapacaksınız.

:1:
hadi kolay gelsin.
gürkan kız arkadaşı olan mıydı:1:

yüzmek çok faydalı canım. sürekli yap, etkisini görürsün inşallah.

ama yaaa açık verdim:66: rabiacım canım istese neler yapıcamda bişiler ters gittimi salıyorum kendimi işte bu huyumu hiç sevmiyorum:63: gürkan kız arkadaşı olan gökhan diğer kardeşim onun kız arkadaşı olmaz hiç neyseki:1: aman olmasın pc elimden gidiyo sonra:66:

bu arada dün başlayan boğaz ağrım bugün arttı temelli kapandı hatta su bile içemez hale geldim çok acıyor birde kötü bir öksürük var öksürücem diye korkuyorum boğazım yırtılcak gibi oluyor çok soğuk su içtim ve spor yapıp terleyince terim üerimde kurudu o yüzden oldu sanırım:2:

günaydın...önce dünkü menümü yazayım..
dün niye yazamadım eşim iştne gelince ben spor yaptım peşindne çocuları yıkadık uyuttutm derken geç oldu ve yine pertim çıkmıştı yatıp bayıldım uyumadım bak bayıldım..:60:
menücan
sanah
1 yumurta
3 zeytin dukanda yok ama ben yedim.(karatyada var :60::52:).
dün ps günümdü(protein+sebze)sabah yarım domates yedim..
1 bardak süt
öğle
1 tane ızgara tavuk baget
ayran
ara
adet öncesindeyim ve açlık hissediyorum meto hızlı çalışıyor 1 çay bardağı süte 2 kaşık yulaf kepeği katıp yedim.
akşam
domates sarımsak yeşil biberli tavuk göğüs haşlama 2 el ayası kadar :52:
ve 3 kaşık yoğurt..
35 dk koşu bandında 3.2 km yürüdüm(arada koştum)..95 kaloricik yaktım..
su 3.5 litre içim yandı yav aklım aferdi,ci geldi niye yanıyoruz kızzzzzzzzz ferdici...

Son düzenleme:
** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 59,9 / / / %)
sakaleynmaster ( 59,5 / 61 / -1,5 /-2,52% ):((
_ferdici_ ( 66,0 / / / %)
moonros ( 77,0 / / / %)
roseking35 ( 67.6/ 67.1 / 0,5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 74,6 / / / %)
sementa33 ( 90,5 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.9 / / / %)
file76 ( 79,8 / / / %)
ipek61 ( 64.,4 / / / %)
adet öncesindeyim ve dukan amca bu diyette 1.5 kilo fark çıkablir demiş..heeeeeeeççççççççç üstüme alınmamıştım:52::37:..haftaya başladığım farkla bunun arasında dağğğğğğllar fark var dimi..:59:
58.8 nere bu nere ..sefgili adet gelirken getirdiklerini giderkende götürür..:10::34:

herkeseeee günaydınlarrrr

günaydın...önce dünkü menümü yazayım..
dün niye yazamadım eşim iştne gelince ben spor yaptım peşindne çocuları yıkadık uyuttutm derken geç oldu ve yine pertim çıkmıştı yatıp bayıldım uyumadım bak bayıldım..:60:
menücan
sanah
1 yumurta
3 zeytin dukanda yok ama ben yedim.(karatyada var :60::52:).
dün ps günümdü(protein+sebze)sabah yarım domates yedim..
1 bardak süt
öğle
1 tane ızgara tavuk baget
ayran
ara
adet öncesindeyim ve açlık hissediyorum meto hızlı çalışıyor 1 çay bardağı süte 2 kaşık yulaf kepeği katıp yedim.
akşam
domates sarımsak yeşil biberli tavuk göğüs haşlama 2 el ayası kadar :52:
ve 3 kaşık yoğurt..
35 dk koşu bandında 3.2 km yürüdüm(arada koştum)..95 kaloricik yaktım..
su 3.5 litre içim yandı yav aklım aferdi,ci geldi niye yanıyoruz kızzzzzzzzz ferdici...

evet canım öle yaaa anlayabiliyorum seni yanıyoruzzzzz:52:benim 4.5 bulmuştur eve gidince spor sonrası içtim bayaa:27:

bu arada dün başlayan boğaz ağrım bugün arttı temelli kapandı hatta su bile içemez hale geldim çok acıyor birde kötü bir öksürük var öksürücem diye korkuyorum boğazım yırtılcak gibi oluyor çok soğuk su içtim ve spor yapıp terleyince terim üerimde kurudu o yüzden oldu sanırım:2:

geçmiş olsun canım doktora çık hemen nolur nolmaz

kaptanım birde bizi evde tartı yok annem almıştı bozuk çıkınca geri verdi başka aldı o da bozuk çıktı sinirlendi başka almadı.ben diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum kilomu o zaman öğrenebiliyorumm? ne yapabilirim:78:
canım, perşembe günleri dışarıda tartılıp bildirebilirsin. ya da anneni sen bir ikna etmeye çalış. cuma günleri tartı günü çünkü.

:60::60: ah ahh nerdee benim beyaz atlı prensin atını sucuk yaptılarr ondan gelmiyor bir türlü :60::60:
:60::60:

bugünkü kilom 65.7:84::84:okadar dikkat ettim ya spor da yaptımmm giden 300 gr mııı:84:bananee ya o tartıyı kırcam ben :47:kafayı yicem ya 7den sonra bişide yemedim ki 1haftadır :44:

herkeseeee günaydınlarrrr

evet canım öle yaaa anlayabiliyorum seni yanıyoruzzzzz:52:benim 4.5 bulmuştur eve gidince spor sonrası içtim bayaa:27:
günaydın.... gece bile kalkıp su içitm..acaba hastamı olucam dedim ateşim çıktıda haberimmmi yok dedim..derkende su içerken buldum kendimi ve böyle böyle sabahı ettim..:60::60:
günayyyyyyyydııııın canlarıııııııım az önce tartıldım ve 71,6 çıktıııııııııımmmmmmm :62::62:
günaydın..:46:
günaydınlar canlar:79:
günaydın kapatnnnnnnnnnnn...

konuda kimse yok biliyorum ama nedense mesaj yazmak istedim :D sanırım özlemişim kk'yı <3:69:
buraların bekçisi ben olayım bari bu gece:1:
->Kızlar burası varya bana acayip moral veriyor.Moralim bozulunca size koşuyorum resmen neşem yerine geliyor.Bazen sırıtıyorum bilgisayar başında annem de neye gülüyorsun diye soruyor:27:
-> şu an biraz saçmaladım biliyorum ama can sıkıntısı.Sınavım bitti ya ondandır.erken yatıp erken kalktığım günlerin acısını çıkarıyorum şu anda.:46:
-> bu arada çok yorgunum.hiç birşey yapmadım ama yorgunum:47: ne güzel pc başında oturmaktandır :D annem "mongol" koydu adımı bütün gün pcdeyim diye.napayım ders çalıştığım günlerin acısnı çıkartıyorum.Şuan buraya ne yazdığımın farkında değilim,neden yazdığımın farkında değilim çok sıkıldım ben yazayım elbet biri okuyacaktır:1::60::60::60::60::60::60:
neyse ben biraz yazdım rahatladım.Artık gideyim bari.Gieyim diyorum ama birazdan yine birşey yazacağm.neyse araştırma yapıyorum faydalı bilgi bulursam paylaşırım :51:
:54:
canım, sınav süreçleri zordur. öyle bir dönemden sonra şimdi böyle boş oturmak bile garip geliyordur sana. zamanla bu düzene de alışırsın. sonra zaten ygs koşturmacaları gelir:1:

Yazın Ankaradayım Neyneysecim tekrar.
Yaz okuluna kalıp son sınıfın derslerini rahatlatmak istiyorum şimdiden, alttan da var dersim zaten.
Bu sefer çok farklı gibi davranışları.
Çok değişmiş anlayışlı, kıskançlık hala var ama sorun çıkarmıyor bakalım ..
İstiyorum cidden onunla olsun istiyorum.
Ne uyku sorunları çektiğimi o dönemimi çok iyi biliyorsun zaten.
Eee ne güzel her şey yoluna girdi desene ne mutlu size.
oğlun nasıl iyi mi?
Spora devam ediyor musun?
senin adına sevindim canım, olmak istediğin biriylesin. sorunları beraber çözersiniz inşallah.
oğlum da iyi çok şükür. oldukça hareketli artık, büyüyor.
spora devam ediyorum, bırakmak yok. spor yapmayı seviyorum.

Back
X