Aaah ah eski resimlerim ebakıyorum da,iç geçirmemek elde değil.. 55-60 kiloyum ve hala ellerimi arkamda birleştiriyorum fotoğraf çekilrken, biraz daha ince çıkayım diye..
Eşimle nişan fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde, fotoğrafçıdan çıktıktan sonra arabaya binene kadar ve işe gidene kadar(aynı yerde çalışıyoduk) yaklaşık bi yarım saat birbirimizin yüzüne bakıp da tek kelime edememiştik. o zaman kilom 75ti onunki de 85.. En sonunda işyerinde arabadan inmeden önce ben "aşkım ben sığır gibi olmuşum...niye hiç söylemiyosun" dediğimde kahkaha atıp, sen ondan mı konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilin tutuldu sandım,sen çok güzelsin ki kilon çok değil bi de bana bak demişti.. birbirimizi övüp kendimizi yerip bu kiloları vermeye söz vermiştik..
Sonuç: havalimanının düzensiz çalışma saatlerindeki düzensiz yemekler,uykusuzluk.. ve alınan 15 kilo.. sigarayı bırakınca alınan 10 kilo, ve hamilelikte alınan 14 kilo..
Şu an ben 100 eşim 103 kilo.. Kızım 2,5 aylık ve farkettim ki kızımla sadece 3 tane fotoğrafım var.. Hep onu ve eşimi çekmişim ama eşim beni çekmek istediğinde hep kaçmışım..

Eylül ayında tatile gidelim diyo eşim, kızımızla ilk defa.. Ama beni bi telaş kapladı sevineceğim yerde.. Ben bu vücutla nasıl denize girerim..
İnşalla bari biraz insana dönerim eylüle kadar..
26 yaşında 174 boyunda ama 100 kilo bi insanım.. bundan 5 sene öncesine dönmem için içimden bi tane ben çıkması lazım..