• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öncelikle şu sirkeli suyu hayatta içemem.sonra bir türlü spora başlayamadım.:32:ama yazın tatilde başlarım artık:)sizin adınıza seviniyorum.negüzel iştahlısınız spor konusunda:)

diyet sayesinde tadı kötü olan ne kadar şey varsa alıştım diyebilirim heleki o yeşil çayı şekersiz nasıl hüpletiyorum artıkk :60::60: başlarda bende spor konusunda çok isteksizdim ama yapa yapa vucudumun şekil aldıgını göre göre bir hırslandım bir hırslandım öyle yani o gazla devam ediyorum :60::60:

iyi geceler kızlar şöyle bir geçmişe baktım takım genel olarak iyi vaziyette çok sevindim tüm arkadaşlarımı kutlarım. mesaj sayımını yapayım yatıcam bende yarın abiye elbise bakıcam yiğenimin düğünü var ne alıcam hi bilmiyorum aslında çok güzel şeyler var ama şuanda hiç bişi alasım yok az daha verebilseydim kilo iyi olucaktı:17:

iyi geceler kızlar şöyle bir geçmişe baktım takım genel olarak iyi vaziyette çok sevindim tüm arkadaşlarımı kutlarım. mesaj sayımını yapayım yatıcam bende yarın abiye elbise bakıcam yiğenimin düğünü var ne alıcam hi bilmiyorum aslında çok güzel şeyler var ama şuanda hiç bişi alasım yok az daha verebilseydim kilo iyi olucaktı:17:

sanada iyi gecelerrrr canımm abiye kıyafetten nefret ediyorum ya özellikle de üstüme olmadıkları zaman :60::60:

kızlar bu arada bugun kendi irade rekorumu kırdım evde aklınıza gelebilecek her türden pasta kek börek çörek dondurma var ve bir tanesine bile dokunmadım :nazar::nazar: :52: Allah'im sana geliyorum dedigim gündü bugun yaaa :60::60::60:

bu arada ipek böcüğümmü pek göremedim bugun inş. iyidirr kötü birşey yoktur :71:

** 13 .TAKIM 209. ETAP **TAKIMİÇİ SIRALAMA**

1. moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %) :65::64::nazar:
2. file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%) :65::74::46:
3. elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) :64::46:

4. sementa33 ( 90.5 / 89.8 / 0.7 / 0.77%) :32:
5. roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%) :8:
6. _ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%) :26:
7. ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%) :24:
8. ipek61 ( 64.4 / 64.2 / 0,2 / 0,31 %):10:

9. neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%) :67:
10. ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%) :67::67:
11. sakaleynmaster ( 59.5 / 61.0 / -1.5 / -2.52%) :67::67::67:

:66::66::62: tebrikler herkeseeeeee:16:

ben buraya yeni katıldım ama üç günde hepinizi sevdim çok cana yakınsınız
yeni katılanları görmezden gelip kendi sohbetinize devam etmiyorsunuz :34:

bende size kendimi tanıtmak istedim
29 yaşındayım öğretmenim 2 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum oğlum biraz büyüyünce çalışmayı düşünüyorum
gaziantepte oturuyorum 3 ay önce geldik eşimin işi nedeniyle

biyoloji öğretmeniyim konya selçuk eğitim fakültesi bitirdim
canım meslektaşmışız.... bend biyoloji öğretmeniyim ancak atanamamış bir biyoloji öğretmeni...:97:
ama hala umudum var inş bi gün bende atanıcam:76:
aygul bizim diyet noldu bacim :52: özlem ne alemde..takip edemedim son gunler.. bende durum vahim duzensiz beslendim cok..dikkat etmeye calistim ama nafile..almisim :50: bu hafta bi atak yapmak istiyom haftaya tr ye ucuyom cunku.:66: hayalim 70 le gitmekti bu ay sonuna kadar ama erken gidiyom biraz.. orda devam edicem artik.. ama ben bizim listeye bagli kalamadim..:57:
canım bende birebir devam etmiyorum ama mantığına uymaya çalışıyorum bazen öğlen ve akşam yerdeğiştiriyo filan ama idare ediyorum:D

Aaah ah eski resimlerim ebakıyorum da,iç geçirmemek elde değil.. 55-60 kiloyum ve hala ellerimi arkamda birleştiriyorum fotoğraf çekilrken, biraz daha ince çıkayım diye..:59:

Eşimle nişan fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde, fotoğrafçıdan çıktıktan sonra arabaya binene kadar ve işe gidene kadar(aynı yerde çalışıyoduk) yaklaşık bi yarım saat birbirimizin yüzüne bakıp da tek kelime edememiştik. o zaman kilom 75ti onunki de 85.. En sonunda işyerinde arabadan inmeden önce ben "aşkım ben sığır gibi olmuşum...niye hiç söylemiyosun" dediğimde kahkaha atıp, sen ondan mı konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilin tutuldu sandım,sen çok güzelsin ki kilon çok değil bi de bana bak demişti.. birbirimizi övüp kendimizi yerip bu kiloları vermeye söz vermiştik..:19:

Sonuç: havalimanının düzensiz çalışma saatlerindeki düzensiz yemekler,uykusuzluk.. ve alınan 15 kilo.. sigarayı bırakınca alınan 10 kilo, ve hamilelikte alınan 14 kilo..
Şu an ben 100 eşim 103 kilo.. Kızım 2,5 aylık ve farkettim ki kızımla sadece 3 tane fotoğrafım var.. Hep onu ve eşimi çekmişim ama eşim beni çekmek istediğinde hep kaçmışım..:59:
Eylül ayında tatile gidelim diyo eşim, kızımızla ilk defa.. Ama beni bi telaş kapladı sevineceğim yerde.. Ben bu vücutla nasıl denize girerim..:59:

İnşalla bari biraz insana dönerim eylüle kadar..

26 yaşında 174 boyunda ama 100 kilo bi insanım.. bundan 5 sene öncesine dönmem için içimden bi tane ben çıkması lazım..:59:
canım sen iste herşey olur yeterki gerçekten iste....
Canım şimdi aradım güzellik merkezini ve 1 saat 15 dakika sürüyormuş kavitazyon+ozon ve pasif jimlastik dediler. Size nasıl

benim arkadaşın ablası yaptırdıkiloyu bilmiyorum ama acayip ödem atıyomuş diye duymuştum:)

kızlar bırakın artık şu kolayı biçok menüde kola gördüm bugün:20:
Kola içince vücutta neler oluyor?

İlk 10 dakika: 15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı). Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigara gibi).

uykum kaçtı bu gece bende hazır herkes uyurken fırsattan istifade geçmişi okıym dedim...
menümüde yazıyım
sabah
domates peynir biber kepekli gevrek iki ince dlm sucuk (yzmştm)

öğle
patates salatası

ara muz

akşam
peynirli tost(dışarıda)

ara
çilek 1 kase ve şuan açımmmmm
ama saat 3 ve yememem lasım böyle durumlarda ne yapmak lasım yaw?:44:
en iyisi uyumaya çalışıyım iyi geceler:54:

son bişiy geldi aklıma...
herkes buranın ne kadar motive ettiğini yazmş...
bugün arkadaşlarla buluştum kararlılığıma hayran kaldılar...
kafada bitirmişsin sen dediler bir bilseler motivasyonumun kaynağını:1:

ikbal05 25:65::65::65:
elmaliturta 24:65::65:
chika 22:65:
neslivicdan 21:64:
neyneyse 20:46:
sakaleynmaster 16:32:
file76 13:21:
roseking35 9:10:
ferdici 9:10:
herşeyvataniçin 9:10:
sementa33 9:10:
özlemtekin 8:16:
moonros 7:6:
ebruli_hayat 6:8:
prencess55 2:67:
beyazgelincik99 2:67:
07papatya 1:67:
ipek61 1:67:

günaydın...:9:
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..:14::57:ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........:10:

sabah 2 kayısı kurusu (dukanda yasak ama regl öncesi gerekliydi)su
kahvaltı
1 yumurta
azcık peynri cnaım istemedi
öğle
tavuk döner az lavaşta yedim..
1 ayran
akşam
domatesli biberli soğanlı ciğer sote
3 kaşık yoğurt..
gece
2 kaşık yulaf kepeği