veee lesliee bacımızlla başbaşayımmmwalk walk walkkk bayılıyom o söylerken yaaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veee lesliee bacımızlla başbaşayımmmwalk walk walkkk bayılıyom o söylerken yaaa
![]()
selam 13.takımın güzelleriii :)
-Akşam-
2 parça ızgara tavuk
1 bardak coca cola zero(tum kaçamak haklarımı kullanıyorumm)
2 dilim ekmek
Spor
leslie'ye başladım 2 mil yapabildim.sonlard koşturduğu varya ondan.1 hafta 2 yapyım sonra arttırırım cok terledım yaa![]()
öncelikle şu sirkeli suyu hayatta içemem.sonra bir türlü spora başlayamadım.ama yazın tatilde başlarım artık:)sizin adınıza seviniyorum.negüzel iştahlısınız spor konusunda:)
iyi geceler kızlar şöyle bir geçmişe baktım takım genel olarak iyi vaziyette çok sevindim tüm arkadaşlarımı kutlarım. mesaj sayımını yapayım yatıcam bende yarın abiye elbise bakıcam yiğenimin düğünü var ne alıcam hi bilmiyorum aslında çok güzel şeyler var ama şuanda hiç bişi alasım yok az daha verebilseydim kilo iyi olucaktı![]()
Töbe tööbeee Allah iyiliğini versin..Ölceksem gömülcem kebaplara iskenderlere diyon yani..
Hadi bakalım bişey yoktur da havalardan falandır inşallah..
İnşallah canım.. Yaptım Oldu dicem bende Ağaoğlu gibi![]()
** 13 .TAKIM 209. ETAP **TAKIMİÇİ SIRALAMA**
1. moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %)
2. file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%)
3. elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%)
4. sementa33 ( 90.5 / 89.8 / 0.7 / 0.77%)
5. roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%)
6. _ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%) :26:
7. ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%)
8. ipek61 ( 64.4 / 64.2 / 0,2 / 0,31 %)
9. neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%)
10. ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%)
11. sakaleynmaster ( 59.5 / 61.0 / -1.5 / -2.52%)![]()
Bendeeeee.. Sade light dondurma alıp bi kaşık da ondan mı katsam içine bundan sonra acaba? smoothie yapmış olurum![]()
senin onun zero olduğuna bakma. fazla içme canım, hiç sağlıklı değil. ice tea falan yok mu? o tarz gazsız içecekler içsen daha mantıklı olur.
ben buraya yeni katıldım ama üç günde hepinizi sevdim çok cana yakınsınız
yeni katılanları görmezden gelip kendi sohbetinize devam etmiyorsunuz
bende size kendimi tanıtmak istedim
29 yaşındayım öğretmenim 2 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum oğlum biraz büyüyünce çalışmayı düşünüyorum
gaziantepte oturuyorum 3 ay önce geldik eşimin işi nedeniyle
canım meslektaşmışız.... bend biyoloji öğretmeniyim ancak atanamamış bir biyoloji öğretmeni...:97:biyoloji öğretmeniyim konya selçuk eğitim fakültesi bitirdim
canım bende birebir devam etmiyorum ama mantığına uymaya çalışıyorum bazen öğlen ve akşam yerdeğiştiriyo filan ama idare ediyorumaygul bizim diyet noldu bacimözlem ne alemde..takip edemedim son gunler.. bende durum vahim duzensiz beslendim cok..dikkat etmeye calistim ama nafile..almisim
bu hafta bi atak yapmak istiyom haftaya tr ye ucuyom cunku.
hayalim 70 le gitmekti bu ay sonuna kadar ama erken gidiyom biraz.. orda devam edicem artik.. ama ben bizim listeye bagli kalamadim..
![]()
canım sen iste herşey olur yeterki gerçekten iste....Aaah ah eski resimlerim ebakıyorum da,iç geçirmemek elde değil.. 55-60 kiloyum ve hala ellerimi arkamda birleştiriyorum fotoğraf çekilrken, biraz daha ince çıkayım diye..
Eşimle nişan fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde, fotoğrafçıdan çıktıktan sonra arabaya binene kadar ve işe gidene kadar(aynı yerde çalışıyoduk) yaklaşık bi yarım saat birbirimizin yüzüne bakıp da tek kelime edememiştik. o zaman kilom 75ti onunki de 85.. En sonunda işyerinde arabadan inmeden önce ben "aşkım ben sığır gibi olmuşum...niye hiç söylemiyosun" dediğimde kahkaha atıp, sen ondan mı konuşmuyosun bende benim halimi görünce dilin tutuldu sandım,sen çok güzelsin ki kilon çok değil bi de bana bak demişti.. birbirimizi övüp kendimizi yerip bu kiloları vermeye söz vermiştik..
Sonuç: havalimanının düzensiz çalışma saatlerindeki düzensiz yemekler,uykusuzluk.. ve alınan 15 kilo.. sigarayı bırakınca alınan 10 kilo, ve hamilelikte alınan 14 kilo..
Şu an ben 100 eşim 103 kilo.. Kızım 2,5 aylık ve farkettim ki kızımla sadece 3 tane fotoğrafım var.. Hep onu ve eşimi çekmişim ama eşim beni çekmek istediğinde hep kaçmışım..
Eylül ayında tatile gidelim diyo eşim, kızımızla ilk defa.. Ama beni bi telaş kapladı sevineceğim yerde.. Ben bu vücutla nasıl denize girerim..
İnşalla bari biraz insana dönerim eylüle kadar..
26 yaşında 174 boyunda ama 100 kilo bi insanım.. bundan 5 sene öncesine dönmem için içimden bi tane ben çıkması lazım..![]()
Canım şimdi aradım güzellik merkezini ve 1 saat 15 dakika sürüyormuş kavitazyon+ozon ve pasif jimlastik dediler. Size nasıl
ikbal05 25
elmaliturta 24
chika 22
neslivicdan 21
neyneyse 20
sakaleynmaster 16
file76 13
roseking35 9
ferdici 9
herşeyvataniçin 9
sementa33 9
özlemtekin 8