• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne o kimse yok bugün burada?:9:
haftasonu biraz boş oluyo buralar canım herkes geziyo:1:
ama şimdi bence spor yapsan bile dece yediklerini verirsin ve kilo veremezsin ama.yerinde sayarsın yani:)gerçi sana diyorumda bende bugün yedim biraz.baktım yemesemde veremiorum:):50:şaka bi yana.bugün bir öğrencimin sünneti vardı.2 dilim börek ama küçük,5 sarma birazda tavuklu pilav,ve 2 küçük dilim baklava yedim....:47:aboowwww :52:yazınca farkettim neçok yemişim.arkasınada bir türk kahvesi orta şekerli:21::1:ayy kendi kendime gülüyorum bugünü ben serbest gün ilan ediyorum artık.napimmm
:20::20::20:
şaka cnm şaka arada olur ama herzaman ama dikkat et bu sefer insan yemeğe alışıyo iyice...:56:
Evet canım bendim o fotoğrafçı olan :61: iş koşturması bizde şimdilerde çok var zaten. Bir dış çekim 3 saat sürüyor ortalama bu sıcakta eriyor insan , ama işten geç çıkınca yemekte geç saate kalıyor, birde malesef dışarda yemek yemek durumunda kalıyoruz. Evde yemek yapan olmayınca:51:

mesleğinin hem iyi hem kötü yanları var cnm dışarıda ızgara tavuk yada yağsız tost filan yesen belki faydası olur biras... gecede meyveden başka yememeye çalış...

Evet canım bendim o fotoğrafçı olan :61: iş koşturması bizde şimdilerde çok var zaten. Bir dış çekim 3 saat sürüyor ortalama bu sıcakta eriyor insan , ama işten geç çıkınca yemekte geç saate kalıyor, birde malesef dışarda yemek yemek durumunda kalıyoruz. Evde yemek yapan olmayınca:51:

biliyorum canım çok fotografçı arkadaşım var çok eglenceli bir meslek :52: bende bir sene fotografçılık dersi almıştım. zaten şu dışarda yemek olmasa dünya daha güzel bir yer olacak :60::60:

Ben evde de rahat değilim ki, kocam bakkala soda almaya giriyo kola mola çikolata falan alıyo, :47:
e bazen ucundan alıyom alamadığımda da rüyama giriyo :9:

Senle tanışmamıştık ayrıca, senin isim neydi elmaliturtimuu :9:
Ben Eda, istanbuldayım,26 yaşındayım,şimdilik ev hanımıyım :21:

ahah ayy oda kötü alma desende dinlemez kii. Bende Funda canım 24 buçuktan 25 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum bende işsiz mezunlardanım :60::60: kariyerimi en fazla işsiz kalan mezun rekoru kırarak yapacağım sanırım :60: ayrıcaa nalet olsun hala bekarım aday adayım bile yok :60:

Son düzenleme:
Ben evde de rahat değilim ki, kocam bakkala soda almaya giriyo kola mola çikolata falan alıyo, :47:
e bazen ucundan alıyom alamadığımda da rüyama giriyo :9:

Senle tanışmamıştık ayrıca, senin isim neydi elmaliturtimuu :9:
Ben Eda, istanbuldayım,26 yaşındayım,şimdilik ev hanımıyım :21:
kocanı tembihle cnm almasın o öcüleri.... onunda fazla kşlosu varsa onuda rejşme ikna et hatta daha iyi olur..
hem pilav hem ekmek yemişsin kuzum :52:

canım bende yarıda farkettim ekmeği yarım bıraktım:60:

Son düzenleme:
günü toparlıyorum bayanlar.
400 gr. yoğurt
yulaf kepeği
8 kaşık Haşlanmış bezelye.

Hatta yeme işini 2 öğüne böldüm

200 gr yoğurt + yulaf kpeği

200 gr. yoğurt + bezelye

1.5 litre elmalı su.(gazsız sadece elma aroması var ve bu 1.5 litre 180 kalori falan.)
1 bardak normal su
1 bardak soda.

Su içmeye devam ediyorum.Bugün 1.5 litrelik su şişesini bitirecem inşallah !

kendimle gurur duyuyorum çünkü çikolataya tenezzül bile etmedim markette.Gofret mi ? O da ne?:51:

günü toparlıyorum bayanlar.
400 gr. yoğurt
yulaf kepeği
8 kaşık Haşlanmış bezelye.

Hatta yeme işini 2 öğüne böldüm

200 gr yoğurt + yulaf kpeği

200 gr. yoğurt + bezelye

1.5 litre elmalı su.(gazsız sadece elma aroması var ve bu 1.5 litre 180 kalori falan.)
1 bardak normal su
1 bardak soda.

Su içmeye devam ediyorum.Bugün 1.5 litrelik su şişesini bitirecem inşallah !

kendimle gurur duyuyorum çünkü çikolataya tenezzül bile etmedim markette.Gofret mi ? O da ne?:51:

maş:nazar::nazar::nazar:

bende menümü yazayım unutmadan

sabah : yumurtasız menemen peynir 1 dilim ekmek
ara : orta türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık bulgar pilavı + yoğurt
ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe
Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt

spor olarakdan da 1,5 saat bisiklet + aerobic bugun regl oldum ondan çok fazla spor yapamadım ya buna da şükür :52:

bende menümü yazayım unutmadan

sabah : yumurtasız menemen peynir 1 dilim ekmek
ara : orta türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık bulgar pilavı + yoğurt
ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe
Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt

spor olarakdan da 1,5 saat bisiklet + aerobic bugun regl oldum ondan çok fazla spor yapamadım ya buna da şükür :52:

:nazar::nazar: gayet iyi turtacım.:61:

bugünkü menü
sabah 2dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık 1çay k.bal
ara yok
öğlen 1 porsiyon döner 1yk pilav domates biber 1 bardak ayran 2dilim döner ekmeği tuzsuz
ara 3burçak 1 çay
akşam 4yk türlü
ara 1 muz 3-4 erik
3-4lt su spor yok ama şimdi leslie yapıcam:66:

bende bu sene pek çalışmadım cnm ya 2009 mezunuyum 2010da 75 aldım ama peşini bırakmıcam.... ücretli öğretmenlik yaptım ve hala rüyalarıma girer öğretmenlik günlerim:97: çok güzeldiiii... inş bi gün kadrolu olaraak dönücez...:69:

canım sen yeni mezun sayılırsın biraz asılırsan sınava olur canım
atamalar baya artı

hayırlı yolculuklar canım iskenderun güzel yer ya yalnız yolda yürürken bile yanıyorsun yaz aylarında :52:

evet harika bir ilçe sahili filan süper bide nem olmasa gerçekten çok sıcak oluyor
eşimin memleketi sık sık gideriz

neyneyse
the good wife avukatlıkla ilgili süper davalar çözüyorlar

bazen suçluları savunup kazandıkları oluyor

pek anlatamadım izlemeye başlarsan bırakamassın

Son düzenleme:
bu gün yediklerim baştan söyleyim çok süper bir menü olmadı

öğlen 4 kaşık bamya yemeği
bir dilim ekmek

1 porsiyon dondurma sahil kenarındaydık dayanamadım:69:

3 kaşık yumurtalı çiğköfte
5 kaşık keşkek pilavı üzerinde haşlanmış köy tavuk eti sadece ğöğüs