• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosunuz bakalımmmmm coooooooooooooooooooooookk özledim sizi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ne zmndır giremiorum cok zor durumlardayım kızlar ne yapcamı sasırdımm diyete dewam etmiorum fazla en kkısa zamanda dewam edicem sizler napıosnuz burdan ne kadar da ince görüsüosunuz yahuu :1: sakaleynmaster neyneyse roseking elif cok özledmm sizleri

slm bizde seni özledik,neden kötüsün
diyeti neden bıraktın:20::20::20::20:

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost
ara.3yemek kaşığı acılı yoğurt
1litre su,yarım saat yürüyüş
öğlen.5yemek kaşığı mantar sote kendim için yaptım 1kaşık yağla,tuz yerine baharat attım 2kaşık pilav
su 1.5 litre

cuma gecesi oğlumun altını değişirken pipisnde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..:50:kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.

abim gelirken yaş pasta getirmiş akşam öğle yedim..ve sabah 900gr fazla çıktım..61.9 inanamıyorum..herşey karıştı yine..regl gel artık..

cuma gecesi oğlumun altını değişirken pipisnde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..:50:kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.

geçmiş olsun canımmmm neyseki ufak bir operasyonla atlatmış oğlun. :21: zamanla o acıda geçer

yarın mezunıyetım var.bugun ve yarın sabahtan halletmem gerek cok ısım var .kptanım ıkı gun aktıf olmayacağım bildiryim dedim.hepinizi optum.melikecim hosgledın bu arada ozlettın kendını :)

tebrik ederiiiiiim :9:

Evet canım yaa hem çok keyifli ama bir yandan da çok zor. Bende Panikatak var az dükkan kalabalıklaştımı, yada çok sıcak olduğunda hemen çarpıntı bir bunalma sonra olan oluyor işte ....

anladım cnm annemde de var biliyorum zordur

Kızlaar parkta kahvaltı yapalım dedik değişiklik olsun diye:52:

3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 salatalık
3-4 cherry domates yedik.Yürüdük 30 dk kadar da gölün etrafında.

ve kaçamak yaptım:26:

1 küçük gofret 175 kalori:36:

tüm gün yediğim bunlar şimdi sahile yürüyüşe gidicez arkadaşlarla gene.her yer kapalı buranın dini bişeysiymiş.Market bulamıyorum açık.:95: yurtta da bişi tutmuyorum yerim diye.Soda içiyorum pası:1:

Kızlaar parkta kahvaltı yapalım dedik değişiklik olsun diye:52:

3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 salatalık
3-4 cherry domates yedik.Yürüdük 30 dk kadar da gölün etrafında.

ve kaçamak yaptım:26:

1 küçük gofret 175 kalori:36:

tüm gün yediğim bunlar şimdi sahile yürüyüşe gidicez arkadaşlarla gene.her yer kapalı buranın dini bişeysiymiş.Market bulamıyorum açık.:95: yurtta da bişi tutmuyorum yerim diye.Soda içiyorum pası:1:

begenmedi butonu niye yooook :52::52:

ahah ayy oda kötü alma desende dinlemez kii. Bende Funda canım 24 buçuktan 25 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum bende işsiz mezunlardanım :60::60: kariyerimi en fazla işsiz kalan mezun rekoru kırarak yapacağım sanırım :60: ayrıcaa nalet olsun hala bekarım aday adayım bile yok :60:

Memnun oldum canım:42: İş için de eş için de aceleye gerennk yok, onlar seni bulacağı zamanı biliyolar.. :9:

kocanı tembihle cnm almasın o öcüleri.... onunda fazla kşlosu varsa onuda rejşme ikna et hatta daha iyi olur..

canım bende yarıda farkettim ekmeği yarım bıraktım:60:

Evet söyledim zaten, almıycak artık.. Arada kaçamak ister istemez oluyo ama her gün olmaz en azından yav :9:

günü toparlıyorum bayanlar.
400 gr. yoğurt
yulaf kepeği
8 kaşık Haşlanmış bezelye.

Hatta yeme işini 2 öğüne böldüm

200 gr yoğurt + yulaf kpeği

200 gr. yoğurt + bezelye

1.5 litre elmalı su.(gazsız sadece elma aroması var ve bu 1.5 litre 180 kalori falan.)
1 bardak normal su
1 bardak soda.

Su içmeye devam ediyorum.Bugün 1.5 litrelik su şişesini bitirecem inşallah !

kendimle gurur duyuyorum çünkü çikolataya tenezzül bile etmedim markette.Gofret mi ? O da ne?:51:

Canım bu elmalı su dediğin ne? Hep görüyorum menünde 1lt, 1,5lt götürüyon maşallah, bana da söyle bende istiyorum.. :9::34:

Ayyy geçmiş olsun kıyamam ya.. Geçer inşallah bi an önce :nazar:

Bu arada bugün sabah oy kullandıktan sonra Avm.ye gittik kocam ve bebeğimle.. Akşam 7de geldik..
O kadar yoruldum ki, bir de ayagımda tırnak batması başlamış, 3 saat yürüyünce mahvoldu, :43: eve gelince de yürüyüş yaparım diyodum ama şuan çok acım var, belki daha sonra yaparım napiyim.. :26:

Bu arada kaptanım ben tartımı aldım, cuma akşamı tartıldığımda 99.8 çıkmıştım annemdeki dijital tartıda, bugün 98.8'im, ve bundan sonra bununla dvm edicem haber veriyim dedim..:42:

benim de bugun kü menüm :

spordan önce yarım bardak yarım yağlı süt

kahvaltı : 1 dilim ekmek + peynir + domates, salatalık.

Ara : 1 sütlü nescafe

öğlen : 5 kaşık bulgur pilavı + pul biberli yoğurt

Akşam : az menemen
1 bardak sütlü nescafe

spor olarak da sabah 1,5 saat bisiklet
sopa ve dumbell çalışması ve de lesliee bacımızz eşliğinde waak wakk wakk :60::60:

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosunuz bakalımmmmm coooooooooooooooooooooookk özledim sizi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ne zmndır giremiorum cok zor durumlardayım kızlar ne yapcamı sasırdımm diyete dewam etmiorum fazla en kkısa zamanda dewam edicem sizler napıosnuz burdan ne kadar da ince görüsüosunuz yahuu :1: sakaleynmaster neyneyse roseking elif cok özledmm sizleri

bizde seni özledik neler yapıyorsun canımcım birde niye kötüsün niye bıraktın diyeti inşallah kilo almamışsındır:34:

ay kıyamam ya çok zor olur bende kardeşlerimden hatırlıyorum gözünden yaşlar süzülürdü içim acırdı:43: sonra bu sürekli oldu o zaman doktor sünnet olması lazım demişti sünnet olduklarında rahatlamıştı çocuklar :50:

kızlar eve yeni geldim bütün gün gezdim durdum annem gelmedi kardeşimle gittik alışverişe hiç bişi alamadık:59: nasıl fiyatlar öyle ya dümdüz elbise hiç bir özelliği yok taşı yok süsü yok 300 tl diyorlar benim beğendiklerimde 700-800 tl:52: sinirimden oturup ağlıcaktım daha ayakkabı alıcam çanta alıcam iyice saçmaladılar neymiş yaz sezonuymuş düğün sezonu allah evlenenleri yardımcı olsun gerçekten :30:

Back
X