Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bugün sabah tartıda tam 600 gr eksik çıkmıştım:) çok sevinmiştim ama bugün pikniğe gittik ve sanırım eski haline geri dönmüştür tartı... aslında çok yemedim sadece tavuk yedim ama yinede içimde bir his 600 gr ı geri aldın diyo...![]()
günaydın.....hertarafım ağrıyor ....oğlum yormuş bugün daha iyi geçti hatta.ama tuvaletini tutmayı öğrendi sabha kadar kuru bezle yatıp kalkyor.. sabah uyanınca yapıyor..bez bıraktırmaya daha küçük ama böyle giderse denemelre başlayacağım..
günaydın....saol hala var ya şu anda kucağımda az acısa koşup kucağıma çıkıyor..sünneti 7-8 yaşında yaptırmayı düşünüyorduk doktorda öyle önerdi..
Günaydın kızlarrr..
canım çok çok geçmiş olsun
18 ayı geçtiyse öğrenebilir fırsatını değerlendir
bende oğlumu 40 günün içinde yaptırmak istedim olmadı çoçuk hiç bilmeyecekti 2 - 7 yaş arası önerilmyor psikolojik açıdan
daha küçükse yaptır canım anlamaz bile
herkese günaydıııın![]()
23 aylık oğlum..sünnet işi 8 yaş gibi yaptırıcaz..bez işinide takipteyim..
bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum
kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş
lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:
callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda
dün sabahtan bu sabaha..tam günü denk gelmiş..hafta sonu katılım az oda bana denk gelmiş.onu bile kırk kere otur kalk sayabildim..
elmaliturta 12
sakaleynmaster 7
chika 7
roseking35 4
file76 3
özlemtekin 3
moonros 3
neslivicdan 1
neyneyse 1
herşeyvataniçin 1
ferdici
sementa33
ikbal0 2
ebruli_hayat
prencess55
beyazgelincik99
07papatya
ipek61
canım benim oğlumda 23 aylık ben öğrettim 2 hafta öncecanım erken olduğunu düşünme tam zamanı 3 yaş ta çok inatlaşıyorlar
bak çoçuklarımız yaşıtmış
benim oğlum 7 gün sonra 24 dolduracak ayın 20 si doğum günü
ben de onu deniycem canım çok etkiliymiş deneyenler öyle diyor başlarda zor geliyormuş fakat sonradan alışılıyormuş. bu arada nerden indirdin bana özelden link atarmısın :S
ben de onu deniycem canım çok etkiliymiş deneyenler öyle diyor başlarda zor geliyormuş fakat sonradan alışılıyormuş. bu arada nerden indirdin bana özelden link atarmısın :S
bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum
kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş
lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:
callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda
dün sabahtan bu sabaha..tam günü denk gelmiş..hafta sonu katılım az oda bana denk gelmiş.onu bile kırk kere otur kalk sayabildim..
elmaliturta 12
sakaleynmaster 7
chika 7
roseking35 4
file76 3
özlemtekin 3
moonros 3
neslivicdan 1
neyneyse 1
herşeyvataniçin 1
ferdici
sementa33
ikbal0 2
ebruli_hayat
prencess55
beyazgelincik99
07papatya
ipek61
maşallah oğluna..bizde 16 temmuz doğumluyuz..ve 20 haziran ablamızın doğum günü...
kızlar eve yeni geldim bütün gün gezdim durdum annem gelmedi kardeşimle gittik alışverişe hiç bişi alamadıknasıl fiyatlar öyle ya dümdüz elbise hiç bir özelliği yok taşı yok süsü yok 300 tl diyorlar benim beğendiklerimde 700-800 tl
sinirimden oturup ağlıcaktım daha ayakkabı alıcam çanta alıcam iyice saçmaladılar neymiş yaz sezonuymuş düğün sezonu allah evlenenleri yardımcı olsun gerçekten
![]()
aaaa aynı günmüş
ikizler burcu zor oluyor bir günü bir gününü tutmuyor
aaaa aynı günmüş
ikizler burcu zor oluyor bir günü bir gününü tutmuyor
merhaba arkadaşlar.seçim sonrası bir sabahtan ,yorgunlukla merhaba diyorum.dün sandık başkanı olduğum için sabah 6 dan akşam 9 a kadar ayaktaydım ve eve gelir gelmez ,biraz bişeyler yiyip hoopp attım kendimi yatağa.başıma baya işler geldi,malum sandığın başında herşey oluyor:)kavgalar ,itirazlar v.s v.s neyse şükür günü kapatabildim.ama varya stresten hiç bişe ağzıma koymadım diyebilirim.akşam oy sayma bittiğinde artık dizlerimin bağı kopmuştu yani.işte böyle kızlar.dün msj yazamadım.ama sabah tartıda yüzüm güldü tabi:)
tekrar 89.800 olmuşum şükür:)bakalım cumaya napcam
![]()