• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pişman olacağım eğer gitmezsem.Kankican zaten en büyük destekçim.Abartma aygül gören de kapılardan sığamıyorsun sanacak sana uygun kıyafeti tüm mağzaları dolaşıp bulcaz demişti dün.Ama ben gene de bilirsiniz ya..O ezikliği..Kıyafet denenecek olmayacak üstüme moral bozukluğu falan:14: Ama beni anlayan yani bu kilo konusunda anlayan kişilerden destek almak gitme isteği yarattı bende.kıyafet aramaya bu akşam çıkacağız.Uff ya inşallah bulurum.:59:

istediğin kıyafeti bulursun rahat ol yeter..kafanda şeklilendir çık al ..ne istediğini bilirsen bulman kolay olur..fırsatını gereksiz yere kaçırma..

istediğin kıyafeti bulursun rahat ol yeter..kafanda şeklilendir çık al ..ne istediğini bilirsen bulman kolay olur..fırsatını gereksiz yere kaçırma..

bulursun canım bulursun merak etme bozma moralini :52:

canım katılmamazlık olurmu
mutlaka bulursun kıyafet moralini düşürme
inşallah gönlüne göre alırsın kıyafetini

ayy inşallah bulurum:16: Desteğinize çok ama çok teşekkür ederim.ayy artık alışveriş heyecanım var:52:

Aklımda şey var tabiki de siyah uzun ya da diz boyu bi elbise,göğüs altından işlemeli.Klasik karın bölgesi saklama hiseli.Aşağısı da düz tüllü ya da normal desen.saçımı da topuz düşünüyorum abartısız bi makyajla ve topuklu ayakkabılar:52: İlk kez bi topuklu ayakkabım olacak.Siyah düşünüyorum.Bulayım noolur:97::70:

evet canım temmuz yengeç sen ablamız 20 haziran deyince ben onu kasteddim

hoşgeldin orti
sen yokken buralar çok sesiz kaldı sankim

canım dün bir diyet sitesinde okudum
ben zaten 9 10 gibi kalkarım:37: benim sabahım bu kadar olur
zatenbir haftadır yapıyorum

canım geçmş olsun
bende deneyim diyorum callentes mayoyla çok tuhaf görünüyorlar ama:1:
bakalım ne olacaz

canım ben alıştırdım arada kaçırıyor çişini ama olacak o kadar

Sağol canım..
Bizim forumdaki egzersiz bölümünde Callanetics'in bi topiki var, ordan bak istiyosan yapanların yorumlarına falan, ben arada bakıodum da, en son bikaç kişi "ya bizde videodakiler gibi düz popolu olursak" diye konuşuyolardı, sonuçları yazan vardır belki..
Videodakilerin görüntüleri tuhaf evet, sanki hülya avşar filmi izliomuşum gibi gelio bana o parlak mayoları ve perma saçları görünce,:9:
Ama 70 yaşında teyze taş gibi maşallah :8:

canım sen niye spor için acele ediyorsun..sezeryan hata kabu etmez..bende senin gibi bir yanlışlık yapmıştım doktor bana bir daha snei 8 kat açıp dikeriz demişti..:53::52:..yürüyüş felan yapablirsin oda uzun değil ondada karın kasın çalışıyor 20 dk hafif tempo yeter..hem doğum sonrası vücut 2 yılda tam dengeye oturuyor ..
bez konusuna gelince kızım 3 yaşa yakındı tek seferde gece gündüzü bırakmıştı..hiç. uğraşmamıştım..zor olamdı yani..

8 kat mı Allah korusun.. :52:
Demek ki kızım annesini koruyomuş, 5 gündür yürüyüş yapıyorum o uyuyunca, tam 20. dakikada ağlayarak uyanıyo kuzum :9:
Beni istediği kadar kat açsın içeriye ulaşabileceğini sanmıyorum gerçi.. :53:

Sağol tavsiyen için..:34:

Pişman olacağım eğer gitmezsem.Kankican zaten en büyük destekçim.Abartma aygül gören de kapılardan sığamıyorsun sanacak sana uygun kıyafeti tüm mağzaları dolaşıp bulcaz demişti dün.Ama ben gene de bilirsiniz ya..O ezikliği..Kıyafet denenecek olmayacak üstüme moral bozukluğu falan:14: Ama beni anlayan yani bu kilo konusunda anlayan kişilerden destek almak gitme isteği yarattı bende.kıyafet aramaya bu akşam çıkacağız.Uff ya inşallah bulurum.:59:

Ya canım sen 73 kilosun? Abartma kendini lütfen.. Bana baksana bi de :9: 42-44 bulunmiycak bi beden değil ayrıca, mutlaka bulursun kafana göre bişey bozma moralini, bak arkadaşın da destekmiş ne güzel..:34:

Ben başlamıştım ama sezeryan doğum yaptım 2,5 ay önce, 3 defa falan yaptım callanetics, sonra bırakmak zorunda kaldım, çünkü halı silkelerken falan da dikkat etmemişim, dayamışım karnımı balkonun kenarlığına, 2 dikişim açıldı ve iltihap akmaya başladı.. :31:
Ama ablam yapıyodu, 1 ay falan yapıp ara vermişti, acayip fark etmişti vücudunda..

Bence hiç acele etme spor için. Benim ablamda sezaryen oldu , kızı 2 yaşındaydı plates yapmaya başladığında karın ağrısıyla doktora gitti ve doktor kesinlikle acele etmemesini ve sadece yürüyüş yapması gerektiğini söyle. Boşuna demiyorlar normal doğun diye. Bencede oluyorsa normal yapılmalı doğumlar . Ben iki kızmıda normal doğurdum, hatt büyük kızım 23 saat de doğdu, küçüğüde 11 dakika da:emir_bebek: ama küçük kızım doğar doğmaz duşumu aldım ve oturup tv izledim.

Uzun lafın kısası sağlık daha önemli, kendine zaman tanı bekle biraz daha bebişinle oyun oyna oda spor olur :29:

Ben 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:

Herkes nereye kayboldu ya :10:

Bende yediklerimi yazim bari..

kalkınca 1 bardak su 2-3 kayısı

kahvaltı:
1 kase k-fleks + 1 kaşık meyveli müsli
yağsız sütle

şimdi de
1 dilim ekmek
1 kutu ton balığı
1 sade soda..

merhaba arkadaşlar.seçim sonrası bir sabahtan ,yorgunlukla merhaba diyorum.dün sandık başkanı olduğum için sabah 6 dan akşam 9 a kadar ayaktaydım ve eve gelir gelmez ,biraz bişeyler yiyip hoopp attım kendimi yatağa.:14:başıma baya işler geldi,malum sandığın başında herşey oluyor:)kavgalar ,itirazlar v.s v.s neyse şükür günü kapatabildim.ama varya stresten hiç bişe ağzıma koymadım diyebilirim.akşam oy sayma bittiğinde artık dizlerimin bağı kopmuştu yani.işte böyle kızlar.dün msj yazamadım.ama sabah tartıda yüzüm güldü tabi:):60:tekrar 89.800 olmuşum şükür:)bakalım cumaya napcam:54:

Ah canım yaa o seninkide zor işmiş , neyse geçmiş olsun ...

Bu arada bugün sabah oy kullandıktan sonra Avm.ye gittik kocam ve bebeğimle.. Akşam 7de geldik..
O kadar yoruldum ki, bir de ayagımda tırnak batması başlamış, 3 saat yürüyünce mahvoldu, :43: eve gelince de yürüyüş yaparım diyodum ama şuan çok acım var, belki daha sonra yaparım napiyim.. :26:

Bu arada kaptanım ben tartımı aldım, cuma akşamı tartıldığımda 99.8 çıkmıştım annemdeki dijital tartıda, bugün 98.8'im, ve bundan sonra bununla dvm edicem haber veriyim dedim..:42:

OOo geçmiş olsun , yorma kendini o kadar çok. Tırnak batması çok acıtır

Sellaaaaam kılzar ben geldim dün pek yazamadım bugünde anca fırsat oldu.
önce dün yediklerimi yazim:

1 dilim ekmek
az şekerli çay
yarım domates
2 çarliston
marul

1 yeşil elma

yarım por. makarna
1 por. çorba

1 adet biber dolması
3 kaşık sebzeli et kavurma
1 por. salata

1 por. karpuz
1 muz

1 kase yoğurt

Spor:

30 dak. Zumba dance:32:

Bu kadar .. Nasl sizce?

Bu arada 1,5 litre su

Bence hiç acele etme spor için. Benim ablamda sezaryen oldu , kızı 2 yaşındaydı plates yapmaya başladığında karın ağrısıyla doktora gitti ve doktor kesinlikle acele etmemesini ve sadece yürüyüş yapması gerektiğini söyle. Boşuna demiyorlar normal doğun diye. Bencede oluyorsa normal yapılmalı doğumlar . Ben iki kızmıda normal doğurdum, hatt büyük kızım 23 saat de doğdu, küçüğüde 11 dakika da:emir_bebek: ama küçük kızım doğar doğmaz duşumu aldım ve oturup tv izledim.

Uzun lafın kısası sağlık daha önemli, kendine zaman tanı bekle biraz daha bebişinle oyun oyna oda spor olur :29:

Evet çok fazla korkmama rağmen hep normal doğum istedim, sezeryana girerken bile pişmandım..
9ay 10.gün doğdu kızım, zamanı dolmuştu, en fazla 1-2 gün daha bekletirdim ama suyu yarı yarıya azalmış durumda, siz bilirsiniz yine de dedi doktorum, diğer seçeneğim de çatımın çok dar olmasından dolayı suni sancıyla "belki" doğabilmesini beklemekti, olmazsa yine sezeryana alınıcaktım suni sancıdan sonra.. 2 ayrı hastanedeki 2 doktor da aynı şeyi söyleyince, uyduk biz de..belki doktor abarttı durumu,bilemiycem, ama o an doktor bişey söyleyince de insan hemen tamam diyo, ya çocuguma bişey olursa doktoru dinlemediğimde diye..:43:
hep kızımın doğuşunu görmekti hayalim, keşke olabilseydi.. :14:

Herkes nereye kayboldu ya :10:

Bende yediklerimi yazim bari..

kalkınca 1 bardak su 2-3 kayısı

kahvaltı:
1 kase k-fleks + 1 kaşık meyveli müsli
yağsız sütle

şimdi de
1 dilim ekmek
1 kutu ton balığı
1 sade soda..

:3: kız burdayım ya ben...

spor yapmadın mı hiç?

Ya canım sen 73 kilosun? Abartma kendini lütfen.. Bana baksana bi de :9: 42-44 bulunmiycak bi beden değil ayrıca, mutlaka bulursun kafana göre bişey bozma moralini, bak arkadaşın da destekmiş ne güzel..:34:

ağğğ sağol eda yaa.ayy moral yerine geldi off off gelsin abiyeler:52:

Evet çok fazla korkmama rağmen hep normal doğum istedim, sezeryana girerken bile pişmandım..
9ay 10.gün doğdu kızım, zamanı dolmuştu, en fazla 1-2 gün daha bekletirdim ama suyu yarı yarıya azalmış durumda, siz bilirsiniz yine de dedi doktorum, diğer seçeneğim de çatımın çok dar olmasından dolayı suni sancıyla "belki" doğabilmesini beklemekti, olmazsa yine sezeryana alınıcaktım suni sancıdan sonra.. 2 ayrı hastanedeki 2 doktor da aynı şeyi söyleyince, uyduk biz de..belki doktor abarttı durumu,bilemiycem, ama o an doktor bişey söyleyince de insan hemen tamam diyo, ya çocuguma bişey olursa doktoru dinlemediğimde diye..:43:
hep kızımın doğuşunu görmekti hayalim, keşke olabilseydi.. :14:

Yapcak bişey yok senin durumunda kim olsa aynı şeyi yapardı , o durumda doktoru herkes dinlerdi.
Benim büyük kızımda masada 23 saat sancı çektikten sonra başhekşm geldi ve "5 sancı daha bekliyoruz oldu oldu olmadı hemen sezaryene alıcaz "dedi. Ayy o an o kadar kötü oldum ki o kadar şey çekmişim birde sezaryen mi dedim. Ama kızım 4. sancıda doğdu.:emir_bebek: . Çok zor bir doğumdu, sonra sütüm gelmedi peşinden çok geldi bu sefer bebek emmedi süt iltihap yaptı , sıtma üstüne sıtma tuttu beni.. sonuç 10 sene oldu ve kızım Eylül ayında 10 yaşında olucak . Deydimi :9: EVET DEYDİ :54:

Yapcak bişey yok senin durumunda kim olsa aynı şeyi yapardı , o durumda doktoru herkes dinlerdi.
Benim büyük kızımda masada 23 saat sancı çektikten sonra başhekşm geldi ve "5 sancı daha bekliyoruz oldu oldu olmadı hemen sezaryene alıcaz "dedi. Ayy o an o kadar kötü oldum ki o kadar şey çekmişim birde sezaryen mi dedim. Ama kızım 4. sancıda doğdu.:emir_bebek: . Çok zor bir doğumdu, sonra sütüm gelmedi peşinden çok geldi bu sefer bebek emmedi süt iltihap yaptı , sıtma üstüne sıtma tuttu beni.. sonuç 10 sene oldu ve kızım Eylül ayında 10 yaşında olucak . Deydimi :9: EVET DEYDİ :54:
Ayy ne güzel ya.. Allah bağışlasın kızlarını.. Bende hala bazen eşime diyorum "yok yok ben deniycektim o suni sancıyı yanlış yaptım" diye.. Ama hiiiiç açılmam yoktu, sıfırdı 9ay10.gün:26: Napalım kısmet buymuş..
Şu epidural olayı çok riskli olmasaydı onu yapardım ama içim rahat etmedi..neyse, bi dahakine belki yeni bişiler çıkar :34:

Ben msjı yazdığımda yoktun :9: yani okuyodun heralde geçmişi, yazmıyodun hiç..

Henüz yapamadım, kızım uyumuyo bi türlü gazı var,bi yandan onu sallıyorum.. uyusun, önce çamaşır sonra spor :32:

:1::1::1::1: doğrudur bay ayazan vardı onları okumak epey vakit aldı

Ayy ne güzel ya.. Allah bağışlasın kızlarını.. Bende hala bazen eşime diyorum "yok yok ben deniycektim o suni sancıyı yanlış yaptım" diye.. Ama hiiiiç açılmam yoktu, sıfırdı 9ay10.gün:26: Napalım kısmet buymuş..
Şu epidural olayı çok riskli olmasaydı onu yapardım ama içim rahat etmedi..neyse, bi dahakine belki yeni bişiler çıkar :34:

Allah razı olsun amin cümlemizin inşallah. Benim o kızın doğumu tam romanlık :2: epidural bende yapıldı hemde 7 kere

Back
X