- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menü güzel , verirsin canım yaa niye vermeyesin
günaydın canlarrrr
Dün akşam giremedim kusura bakmayın geçmiş olsuna misafirler geldi.
Sabah kahvaltım:
-1 fincan biberiye suyu
20 dakika sonra:
-1 dilim yağsız beyaz peynir
-3 tane yeşil zeytin
-bir dilim ekmeğe ince bir tere yağı ve vişne reçeli ekleyip yedim.
-2 bardak şekersiz çay
yarım litre su içtim şimdiye kadar.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN CANLARIM CİĞERLERİM BALLARIM FISTIKLARIM LATİ LOKUMLARIMMMMM MUTLU SAĞLIKLI HAYAT DOLU BİR GÜN OLSUNNNNNN HERKES İYİ OLSUNNN SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANLANIN HAREKETLENİNNNNN BU GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN :d
en kötü günümüz böyle olsun kuşummm sağlık olsunnngünaydın kızlaaaaar
dün çok yorucu ve karmakarışık bir gün geçirdim, işler yoğundu saat 21.30 da işyerinden çıktım ve kızlarımı konservaturadan almay gittim. Gece 1 de de yattım, sabah da 9 da kalktım.
Neyse artık dün dünde kaldı, ben dünki menümü yazim:
1 dilim kepekli ekmek
1/2 domates
1/4 salatalık
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 elma
1 sandviç (kepekli, marul, peynir,domates, salatalık)
1 ayran
2 zeytinyağlı biber dolması
1 por. Karpuz
spor:
30 zumba
günaydın canım
Nasılsın bugün?
hoşbulduuum arkdşlar..
Bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa
sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım![]()
günaydııın herkese
günaydın arkadaşlar..ben hala sıkıntılıyım..canım sıkılıyor yani.evde olmaktan sıkıldım sanırım..bugün bişeyler yapsam iyi olucak..diyetimede kötü etki etti.gece çok acıktımki haftalrdır 6 dan sonra açlığı unutmuştum..ama yulaf kepekli yoğurduu bu saate sakladığım için kazasız atlattık ..ama gece oğluma mama hazırlarken bir kaşık ağzıma mama atarken buldum kendimi..hip kullanıyorum oda ne lezzetli yav..![]()
maşallahhhh güzelimmmmmmmmm çok azimli görünüyorsunnn devamını diliyorummm her zaman yanındayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...
zaten sabah sabah 74 kilo çıktım..
bi günde 400 gr alınır mı yaaa....![]()
herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN CANLARIM CİĞERLERİM BALLARIM FISTIKLARIM LATİ LOKUMLARIMMMMM MUTLU SAĞLIKLI HAYAT DOLU BİR GÜN OLSUNNNNNN HERKES İYİ OLSUNNN SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANLANIN HAREKETLENİNNNNN BU GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN :d
günaydııın herkese
evet canım genelde kahvaltı menüm böyle olur kahvaltıyı çok sevmiorum sorun öğle ve akşam yemeği eşimde yemege geldii icin yemek yapıyorum mlsf şu an aklımda tavuklu pilav ayran veya köfte pilav var ffffff cok da canım istiyo yapıncada tutamyrm kendimi çok yiyorum en iyisi yapmamak ve yememek sanırsam![]()
Günaydın canım
nasılsın bugün?
evet canım genelde kahvaltı menüm böyle olur kahvaltıyı çok sevmiorum sorun öğle ve akşam yemeği eşimde yemege geldii icin yemek yapıyorum mlsf şu an aklımda tavuklu pilav ayran veya köfte pilav var ffffff cok da canım istiyo yapıncada tutamyrm kendimi çok yiyorum en iyisi yapmamak ve yememek sanırsam![]()
günaydınnnnnnnn kuşummm nasılsınn cnmmm![]()
en kötü günümüz böyle olsun kuşummm sağlık olsunnn
menünü beğendimm cnmm[/b]
bende pasta börek tarzı şeyleri çok seviyorum önceden hergün yapıyordum şimdi yapmıyorum , dolyasıyla yemiyorum da![]()