• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sen elma diyetimi yapıyorsun
yoksa 5 günde 5 kilo diyetimi
bu diyette hergün bir besin grubu tüketilecek diye biliyorum

spor olayın süper :81:

Ben sitede okumuştum elma diyetini.. 5 günde 5 kilo verildiği yazıyordu. İlk 3 gün uygulamaya çalıştım ama olmadı, o kadar elmayı tüketemedim. Bu yüzden biraz ondan biraz bundan karmaşık bir diyet oldu benimkisi. Ama önemli olanın su içmek, ekmek yememek ve spor yapmak olduğunu bildiğimden; bunları uyguladım. Ve tabiki her gün protein (peynir,yoğurt), karbonhidrat (patates, makarna) ve meyve (yeşil elma, karpuz,çilek) yedim. Günde 2 saat spor yaptım. Dünden itibaren de 10km yürüyüşüme 1 km de hafif tempoda koşu ekledim. Müthiş terlemeye başladım. Ayrıca şunu eklemek istiyorum. Su içememek gibi bir alışkanlığım vardı. Çok fazla çay,kola ve kahve tüketen biriydim. Şimdi su içmeye başlayınca ve meyve de yediğim için cildim canlandı ve parladı. Bu da güzel bir gelişme benim için..

mezun olmak bir sonuç canım. bunu başardım demenin tescilli hali:)

çok güzel gitmiş. inşallah geri gelmez.
bu arada karamanlı mısınız?

bak ya şuna kendi ailen geliyor yaw. niye bu kadar temizlik yapıyorsun. sanki yabancı biri. artı senin gibi titz birinin evi zaten her daim düzgündür.
dikkat et kendine. bir sütlü kahve iç, dinlen.

geri gelmez inşallah eskiden sırtımın yağlarını elimle tutabiliyordum şimdi çok sıkı hiç elime gelmiyo 1.5 kiloda bile faketti
karamanlıyım canım ailem orada oturuyor
offf sorma yaa ben kendimi yormayı seviyorum galiba

Ben sitede okumuştum elma diyetini.. 5 günde 5 kilo verildiği yazıyordu. İlk 3 gün uygulamaya çalıştım ama olmadı, o kadar elmayı tüketemedim. Bu yüzden biraz ondan biraz bundan karmaşık bir diyet oldu benimkisi. Ama önemli olanın su içmek, ekmek yememek ve spor yapmak olduğunu bildiğimden; bunları uyguladım. Ve tabiki her gün protein (peynir,yoğurt), karbonhidrat (patates, makarna) ve meyve (yeşil elma, karpuz,çilek) yedim. Günde 2 saat spor yaptım. Dünden itibaren de 10km yürüyüşüme 1 km de hafif tempoda koşu ekledim. Müthiş terlemeye başladım. Ayrıca şunu eklemek istiyorum. Su içememek gibi bir alışkanlığım vardı. Çok fazla çay,kola ve kahve tüketen biriydim. Şimdi su içmeye başlayınca ve meyve de yediğim için cildim canlandı ve parladı. Bu da güzel bir gelişme benim için..

canım seni tebrik edrim çok güzel vermişsin
çokta sağlıksız beslenmemişsin aslında
bizim kilo fazlamız aynı benimde 9 gün oldu 1.4 verdim
benim sporum az aslında artırsam daha başarılı olurum

abovvvvvv:27:yorum yapamıyorumm:24::52::30:
bazen diyorum kendi kendime doğru biride beni bulmazki :60:sende öle oldun canımm:60:

ben seni evlisin diye hatırlıyorum yaş kaç tatlım

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

süper yaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9:

e bunlar kısmet değil resmen sinir :9::9::9::9:
İnşallah güzeeeeel şöyle buram buram aşk kokan biri çıkar karşına ... (benim çıktı 98 den beri ... HAVADA AŞK KOKUSU VAR...)

şimdi bişi dicem olmucak kibarca söylüyeyim havada bana hep kaka kokusu var:60::60::60: senin kokudan banada gelsin biraz:52:

canım seni tebrik edrim çok güzel vermişsin
çokta sağlıksız beslenmemişsin aslında
bizim kilo fazlamız aynı benimde 9 gün oldu 1.4 verdim
benim sporum az aslında artırsam daha başarılı olurum

Çok teşekkür ederim. Ben inatçı ve hırslı biriyim. Yani kafama koyduğumu yapıyorum mutlaka. Bu yüzden size tavsiyem kendinize inanmanız ve gayretli olmanızdır. Ve mutlaka spor yapın. İnanın ki aç kalmaktansa, az az yiyerek çok spor yapmak daha kolay. Elbette zaman ayarlamasını siz yapacaksınız ama benim de 3 tane çocuğum var ve bir şekilde zamanımı ayarlıyorum.

düşmezsem harika geçicek inşallah:62:

hehehe tuttum bu lafı :60:

ünye neresi kıs:66: konyamı
ünye samsuna yakın tatlım orduya bağlııı...
ya canım ben bu hızlı kilo verdren diyetlerin yagdan kaybettirdigini düşünmüyorum pek saglıklı değiller ve en önemlisi kalıcı degiller zaten hemen kilo vermek istiyor herkes ama sonunda bu kiloları fazlasıyla geri alma riski var :44:

Arkadaşlar 9 günde 5 kilo verdim.
5 günde 5 kilo diyeti yapmaya çalıştım ama açıkçası %100 lük başarı sağlayamadım bu diyette. 5 günde değil ama 9 günde 5 kilo vermeyi başardım. Diyete devam..

evet kızlar bu şok diyetlerde giden su ve kas oluyo oyüzden bırakıncada fazlasıyla geri almak kaçınılmazzz denedim yaşadım söylüyorum:37:bünye yeni yeni kendine geliyoo hiç gerek yok böyle şeylereee ahhh benim kafammm ahhh:20:

seni çok iyi anlıyorum ben. geçen yılki topuklu giyme maceramda ben de senin gibiydim. ama oluyor, bu kadar telaşlanma. rahat ol, telaşlanma, hiçbir sorun olmadan ayakkabıyı kullanırsın. senden daha nice topuklu giyenler var.
kız düğüne gidip oturmak olur mu? bunca hazırlık niye:1:

utanırım ben ya oynamam ki zaten hayatımda 2 defa düğünde oynadım başkada yok zorla oda kaldırırlar :17:

:60:o zaman mantığını dinle, başına iş açma kız:) zurnacı ha:60:

:66::66::66:

:60:ay gülşahcım. Allah sabır versin, böylesi de zor.
Allah sana şöyle kalbine göre bir beyaz atlı versin. akıllı, mantıklı, zengin dermişim:51:

neden olmasın kaptanım akıllı mantıklı zengin üçü bir arada bende zevkle içerim bunu:60::60::60:

ah ah ne kadar güzel. kaldı mı böyle ortamlar?
herşeyden uzak, el değmemiş.:97:
gidebilirsen git, arınma gibi olur. kafanı dinlersin.

bu benim gidersem ikinci gidişim olucak ilk gittiğimde bende şaşırmıştım sanki zaman makinesi yolculuğuna çıkmışımda teknolojinin henüz icat olmadığı dönemler gibi:90:

şimdilik çıkıyorum kızlar çok işim var çok nerden başlıyım bilemiyorum şu evi toparlıyayımda bir annemden fırça yiyip duruyorum zaten:51:

merhabalar..sabhatna alışverişe gittik gel yerleştir ayarlar yemek koy çocuk uyut eşi işe gönder hepsi peşepeş malsef daha 1 saattir oturuyordumki oğlan kalktı..:(((az geçmişe bakayım rabia mezun felan yazmıştı sankiiiiiiiiiiiiiiiii:84:

s:

fundacım gelmiş, hoşgelmiş.
bu ne yaw devlet işi mi? ne kadar çok belge istemişler:53:

hoşbuldukkkk kaptişimm :9: :60: sormayın ya bu birşey değil birde referans olarak iki tane varsa devlet memuru arkadasımın numarasını istediler onları aradılar şaka gibiydi yani :60: :60: aşmış bunlar kendilerini altı üstü mng kargo da işe başlıyorum gören de beni başbakanlıkta çalışıcam sanır :60::60:

ünye samsuna yakın tatlım orduya bağlııı...

evet kızlar bu şok diyetlerde giden su ve kas oluyo oyüzden bırakıncada fazlasıyla geri almak kaçınılmazzz denedim yaşadım söylüyorum:37:bünye yeni yeni kendine geliyoo hiç gerek yok böyle şeylereee ahhh benim kafammm ahhh:20:

Evet su kaybı olduğu kesin ve metabolizmayı olumsuz etkilediği de kesin. Ama herkesin kilo alma hikayesi birbirinden farklıdır mutlaka. Benim kilolarım yılların birikimi değil, kısa sürede aldığım kilolardı. kısa sürede alınan kilo da metabolizmayı olumsuz etkiliyor. ben de yine kısa sürede vermeye çalışarak bir nevi intikam alıyorum kilolarımdan :) Şaka bir yana da şu anda tek derdim bir an önce fazlalığım olan 4kilodan kurtulup, sonrasında formumu muhafaza etmek..

hoşgeldin canım :46:

dolgu topuk güzelde ben bunu biraz fazla topuklu aldım sanırım arkasıda topuğun ipince sağa sola dönüyor ayaklarım yavf sekiz çizdim ayakkabıyla dünden beri:60::60::60:

önümdeki maçlar hep urfa mardin diyarbakır spor yavff bu sezon küme düştüm:60::60::60:

:60::60: tahmin edebiliyorum halini bizim mezuniyette hatırlıyorum yurtta herkes topuklularla dolaşırdı üstünde pijamalar altında topuklu ayakkabı mutfaga inen sendeleyen düşen bir yıgın kız komediydi yaw ahahahah

:60::60: iyi bir transfer şart kuzum :52::52:

temizliğe devam edyim ben
size doyum olmuyor
bugün bitirmeliyim daha işim çoooook :84::84:

senin yaptıgın temizliği gördükçe bana fenalık geliyooooooorr :52::52: evlenince evim ne halde olucak Allah bilir :60::60:

Son düzenleme:
belli değil daha rabiacım ama ne yalan söylüyeyim çok istiyorum gitmeyi dedemler çok yaşlı televizyon bile yok evlerinde 3 4 tane sarıkız 2 at bir sürü koyun tavuk bilmem ne başka birşey yok köy terkedilmiş vaziyette genç olanlar şehir içinde yaşıyorlar dedemlerle beraber bir kaç tane daha eski toprak yaşıyor köyde ama ben çok seviyorum köyü herşey doğal hiç ellenmemiş yol bile yok dağın tepesinde ormanın sonunda şehire kadar arabayla sonrasında ata binip köye gidicem bir taraf alabildiğine mavi bir taraf alabildiğine yeşil daha ne istiyeyim..

bu arada dışardaki işlerimi yarım yamalak bitirdim sayılır evdeki işlerim beni bekliyor biraz size bakayım dedim sonra ev temizliği falan ondan sonra gece yarısına kadarda anca kendimle ilgilenebilicem
manevi arınrsın orda ..:))
ne yazılmışsa o oluyor doğru söylüyorsun annemin dediği gibi yazılmışsa kızım 30 yıl sonra gelir yine seni bulur der .

gel götüreyim senide ortim yanlız baştan söylüyeyim yılanı akrebi kenesi piresi dolu akşam yatarkende aşağı kat ahır olduğu için yerdeki tahtalardan inekleri görebiliyorsun onlarda seni :60::60::60: tv yok araba yok internet yok hatta cep telefonu bile çekmiyor:52: canım istedi bakkala gideyimde diyemiyorsun haftada birgün pazara ıkılıyor o zaman ne alcaksan alırsın:64: daha çok zayıflama kampına gidicez tütün falan toplarız tarlada iş çok köyde:66:
benim eşim tam 7 yıl sonra geri geldi 7 yıl ayrı kaldık ama sonuç 10 yıllık evliyiz ..:))ne kısmetler geldi geçti yok olmadı..nasip kısmet gerçekten..ama sevmek sevilmek en önemlisi tek önemlisi herşey çok daha güzle ve anlamlı olıuyor..:9::nazar:
ohooo kaptanım kalbimi dinlesem çoktan zurnacıya gitmiştim:60::60::60: beynime baskı yapıyorum akıllı ol diye:1:
delüüüüüüüü:60:
canııım hoşbulduk. :70:
birazcık ilerlelme oldu rabiacım ama kaldım yine,o yüzden bu sıralar arabeske bağladım yine kendimi. spor bu ay sonu bitiyor,ozamana kadar diyet yapıp 2 kg versem süper olacakama önemliside o.
inşallah yaparım. haktan iyi çok şükür hayatım,önemli bir sorunumuz yok,bi aralar orta kulak iltihabı oldu zar kalınlaşması varmış çocukda neyseki geçti şimdi de geniz eti çıktı,antibiyotik kullanıyoruz 15 gün sonra kontrol var geçmezse alırız dedi dr. senin için çok çok öperim hayatım. sende enesi benim yerime çok çok öp annesi dilerim oda inşallah iyidir,sende ve eşinde iyisinizdir. rabiacım işyerimde işler durgun sıkılıyorum,sıkıcı iş bana göre değil iş yok ama sanki oturmamı istemiyorlarmış gibi,ne bileyim belkide ben çok rahatsız oluyorum o yüzden böyle hissediyorum. bakalım gittiği yere kadar gidecek böyle
kimsecikler gitmeni istemiyor hayatım,haksız değiller her yönünle ideal bir kaptansın. seni çok tebrik ediyorum. arada uğramaya çalışırırm yine. çok öpüyorum.
geçmiş olsun..:71:
merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela :1: ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım :62:
hoş geldin..
canım sanırım senin yaptığın yanlış oldu
neslivicdan(65/64.600/0,40/%0,61çıktı bendede
kız sen 1,400ü nasıl buldun 63,600müsün yoksam :33:eğer öleyse yaptığın doğru sanırım ama deilse benim yaptığım doğru :27:galiba sanırsamm
:13::34:
kızlaaar şimdi annem aradı antepe geliyorlarmış hemde annaannem dedem kardeşlerim yiğenim:52::52::52:
hemde yarın çokk mutlu oldum çok özlemiştim
önce haber vermemişler kendimi yormayım diye aslında süpriz yapacaklarmış ama annem dayanamamış
oğlumun doğum günü için geliyorlar
ben kolları sıvayım görüşürüz ara girer mesjlara bakrım
gözünaydın..kenini yıpratma ..onlar gelincede pertin çıkmış olmasın..
Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark
örneğin

neslivicdan(65/64.600/1.400/%2.15
kaptan her cuma listedeki arkadaşlar kilo bildirimini bu şekilde yapsa size daha kolay olmazmı sadece doğruluğunu kontrol edersiniz
bilmiyorum belki daha önce denenmiştir
sadece bir fikir
:13::9:takım hesap yapmayı öğrenmiş..:nazar::46:
canım, tek tek cevap yazmak kaptanlık göreviyle ilgili değil. kaptan olmadan önce de yazıyordum, burdaki ortamı sevdiğim için. ben takımdan çok faydalandım, aynı şekilde faydalı olmaya da çalıştım. kaptan olmasam da yine yazarım inşallah. sen merak etme tatlım:1: ben biliyorum seni, gitmeyim istiyorsun. temmuzda ufak bir tatil dışında bir yere gitme planım yok zaten yaw. ayrıca kaptan olarak kalabilirim. şu hesaplama işlerinde sizleri biraz daha dahil edersek neden olmasın?
gitmede zaten öksüz kalırız takımca..:50::59:
canım, ben yine burda devam ederim inşallah. ancak takımca kendi kendinize yetebilmenizi de istiyorum açıkçası. sorumluluk tek bir kişi de olunca gerçekten stresli oluyor.

oy oy deryoş'dan çok farklı bir menü:51:
uzun zaman sonra olur bu kadar. zaten miden de fırsat vermemiş ki tadını çıkarasın:) iyi mi kötü mü bilemedim canım.

sakin ol canım ya. 1 bardak su falan al. ne yazık ki art niyetli insanlar var. sen de bugün onlardan birine denk gelmişsin. 100 liralık işi 70 liraya kapatmak niyetindeymiş bayan. bütün tripler ondan bence.
resimleri yırtıp vermemen de gayet iyi cevap olmuş. en azından içinde kalmamış.
şimdi bir derin nefes al. böyle insanlar olduğu gibi gerçekten iyi niyetli, dünya tatlısı insanlar da var. Allah onlarla karşılaştırsın.:97:
takımda kendi kendimize yetmeye çalışrız..ama kimse alınmasın şöle tam asılıp her daim durumu toparlaycak bir güç yok aramızda.yada varsa çok iyi olur..
benim okulda kapandı sıpa krizim ikiye çıktı..hatta bir haftadır yedi bitirdi beni..haftaya izne bile ayırlma planım var..buraya yazmasam aklımda kalıyor yazmaya otursam evde kıyamet kopuyor..:37::52:
Allahım yaa öyle sinir oldum ki müşterinin birine deli kadın yaa çıldırttı beni resmen sabah sabah piyangodan çıktı sanki. Taaa geçen sene 2010 kasımda düğün fotoğrafı çektirmişler yanında gelenlerde çekinmiş 12 tane fotoğraf yaptırmışlar herşeyi bitmiş fotoğrafların 100 tl de hesapları, aradık kaç kere anca geldi, tutmuş bana diyor ki yok efendim ben bu kadar istemedim de bunlar benim istediklerim değil de. Bende tuttum sipariş defterini gösterdim onada inanmadı tuttum arşivden fotoğraflarını çıkardım orada da ayynısı yazıyordu. Hanfendi tuttu resimleri kaldırdı masaya attı 70 lira veriyorum alıyorsan almıyorsan almıyorum resimleri sende kaslın demezmi:47::47::47: aaa çıldırdım bende o zaman aldım fotoğrafları yırttım gözünün önünde defol git dedim resim mesim yok sana .
10 yıldır bu işteyim bir ere müşteri azarladığım olmamıştır , ama bu kadın deli etti beni kaldırıp fotoğrafları atmasına mı kızarsın, bu kadar çirkeflik yapmasınamı , yoksa fotoğrafların nerdeyse 1 yıldır burda olmasına mı .
Hakkınıu helal etmiyorum zaten sonuçta ben onları yapmışım bir sürü emek var hem madden hem manen.
Ben bu sinirle şimdi nasıl gelin damat ağarlarım , biraz sakinleşmem lazım
sabah sabah güya resimler çok beklemiş zaten verirsin diye düşünmüştür..ama gerekeni yapmışsın..

Son düzenleme:
geri gelmez inşallah eskiden sırtımın yağlarını elimle tutabiliyordum şimdi çok sıkı hiç elime gelmiyo 1.5 kiloda bile faketti
karamanlıyım canım ailem orada oturuyor
offf sorma yaa ben kendimi yormayı seviyorum galiba
1,5 kilo ne demek? azımsamayın canım. bunlar gayet güzel rakamlar. hele bir de yağdan verdiysen değmesinler keyfine.
ben de karamanlıyım. ailecek ankarada oturuyoruz gerçi. neresindensiniz?

utanırım ben ya oynamam ki zaten hayatımda 2 defa düğünde oynadım başkada yok zorla oda kaldırırlar :17:

neden olmasın kaptanım akıllı mantıklı zengin üçü bir arada bende zevkle içerim bunu:60::60::60:

bu benim gidersem ikinci gidişim olucak ilk gittiğimde bende şaşırmıştım sanki zaman makinesi yolculuğuna çıkmışımda teknolojinin henüz icat olmadığı dönemler gibi:90:
senin gibi güzel kızı çok kaldırırlar oyuna benden söylemesi:23:

şimdilik çıkıyorum kızlar çok işim var çok nerden başlıyım bilemiyorum şu evi toparlıyayımda bir annemden fırça yiyip duruyorum zaten:51:
aman anneyi kızdırma, sendeki direk lafı oturtur:60:

merhabalar..sabhatna alışverişe gittik gel yerleştir ayarlar yemek koy çocuk uyut eşi işe gönder hepsi peşepeş malsef daha 1 saattir oturuyordumki oğlan kalktı..:(((az geçmişe bakayım rabia mezun felan yazmıştı sankiiiiiiiiiiiiiiiii:84:
oh oh ev alışverişi yapılmış. hadi bakalım deryacım. diyetlik ne aldın bakalım:)

hoşbuldukkkk kaptişimm :9: :60: sormayın ya bu birşey değil birde referans olarak iki tane varsa devlet memuru arkadasımın numarasını istediler onları aradılar şaka gibiydi yani :60: :60: aşmış bunlar kendilerini altı üstü mng kargo da işe başlıyorum gören de beni başbakanlıkta çalışıcam sanır :60::60:
vay be, yani kargoda çalışmak için bunca belge gerçekten ilginç. ama mng kargo büyük firma, çalışmak için iyi bir seçim bence.

takımda kendi kendimize yetmeye çalışrız..ama kimse alınmasın şöle tam asılıp her daim durumu toparlaycak bir güç yok aramızda.yada varsa çok iyi olur..
benim okulda kapandı sıpa krizim ikiye çıktı..hatta bir haftadır yedi bitirdi beni..haftaya izne bile ayırlma planım var..buraya yazmasam aklımda kalıyor yazmaya otursam evde kıyamet kopuyor..:37::52:

sabah sabah güya resimler çok beklemiş zaten verirsin diye düşünmüştür..ama gerekeni yapmışsın..
sen hedefine ulaşmadan bir yere ayrılamıyorsun, onu bir unut.
kızının tatile girdiğini farkettim zaten. daha yoğunsun belli. hedefine az kaldı, mezun olarak ayıralım seni.
kaptan yardımcılığı falan zorluyorsa onları problem yapma. hesaplama işlerini zamanla çözeceğiz gibi duruyor. hep beraber yaparsak hiç bir sorun kalmayacak bence. yani inşallah.

dünkü mesaj sayıları:
neslivicdan:16

elmalı turta:15
neyneyse:12
ipek61:11
moonros:10
dryrgp:9
özlemtekin:9
roseking:9
ikbal05:8
ferdici:6

sakaleynmaster:5
azra-beril:5
chika:3

Son düzenleme:
slm kızlar bi kuaföre gittim geldim geçmiş uçmuş gene oku oku maşşallah gruba:nazar:

Selaaaaaaaam canlarımm napıyorsunuzz :52:

ya kızlar bu işe girmek ne kaa zormuş çalışmasam daha az param giderdi. ikametgah nufus sureti 10 TL, saglık raporu 10 TL, sabıka kaydı 5 TL yol parası cabası şuraya bak işe başlamak bile parayla işe başlayacak param yok ondan başlayamıyorum deseler inanırım bundan sonra :52::52: olaya bak zaten ilk maaşın yarısı gitti çoktan :60::60::60::60::60: ayaklarıma kara sular indi valla :52:
cnm iş görüşmesine gitmekte bana öyle gelir hep kuaföre git fön çektir kıyafetlerin dar geliyosa (eskiden böyle olurdu) yenisini al gideceğin yeri bilmiyorsan yada vesait yoksa taksiye bin... bütün para daha görüşmeye giderken biterdi... vede iş te olmayınca iyice deliryorum...
ya kaptanım kısmetimin maşallahı var çok açıkta nerde kro var beni buluyor ya yokmu yurdum insanı şöyle adam gibi adam arada geçen diyologlardan bir tanesini yazayım

bay kro : pardon sizinlen gonuşabilirmiyim

ben : buyrun ne istiyorsunuz

bay kro : seni sana sizi yemege götürecağım.

ben : ne diyorsun ya sen

bay kro : şu karşıdaki benim arabamdır.

ben : eeee

bay kro : gördün arabamı bemevedir (bmw)

ben : eeee

bay kro : yemege gidek.

ben : ya bi yürü git ya hangi dağdan kaçtın yürü git

bay kro : pardon pardon bi dagga bi dagga gız dursana hanfendüüüü

işte böyle kısmetli kısmetsizim ben:44::44::44:
süpermiş, fıkra gibi :60:

belli değil daha rabiacım ama ne yalan söylüyeyim çok istiyorum gitmeyi dedemler çok yaşlı televizyon bile yok evlerinde 3 4 tane sarıkız 2 at bir sürü koyun tavuk bilmem ne başka birşey yok köy terkedilmiş vaziyette genç olanlar şehir içinde yaşıyorlar dedemlerle beraber bir kaç tane daha eski toprak yaşıyor köyde ama ben çok seviyorum köyü herşey doğal hiç ellenmemiş yol bile yok dağın tepesinde ormanın sonunda şehire kadar arabayla sonrasında ata binip köye gidicem bir taraf alabildiğine mavi bir taraf alabildiğine yeşil daha ne istiyeyim..

bu arada dışardaki işlerimi yarım yamalak bitirdim sayılır evdeki işlerim beni bekliyor biraz size bakayım dedim sonra ev temizliği falan ondan sonra gece yarısına kadarda anca kendimle ilgilenebilicem
ay daha okurken güzel geldi....
ne yazılmışsa o oluyor doğru söylüyorsun annemin dediği gibi yazılmışsa kızım 30 yıl sonra gelir yine seni bulur der .

gel götüreyim senide ortim yanlız baştan söylüyeyim yılanı akrebi kenesi piresi dolu akşam yatarkende aşağı kat ahır olduğu için yerdeki tahtalardan inekleri görebiliyorsun onlarda seni :60::60::60: tv yok araba yok internet yok hatta cep telefonu bile çekmiyor:52: canım istedi bakkala gideyimde diyemiyorsun haftada birgün pazara ıkılıyor o zaman ne alcaksan alırsın:64: daha çok zayıflama kampına gidicez tütün falan toplarız tarlada iş çok köyde:66:

böcekler hariç bunlarda güzel:) survivor gibi...

Back
X