Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar pirinç lapama başladım.... ıyyyyyyy tuzsuz pilav berbatmış ne baharat atttıysam olmadı yaniii..... ama tok tutuyo o kesin.....akşama yoğurtla denicem belki olur o zaman....
meyvede yicem arada... bugün 73.3 kiloyum bakalım yarın ne olacak....
sporumuda yaptım nivea badyle dinamik sabahlar....
bu hafta 70 e yaklaşmam lasımmmm.....

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN FISTILARRRRRRRRRRRR MUTLU HAFTA SONLARI DİLERİM HEPİNİZEEEEE :54:

17-06-2011 MESAJLARI

ozlemmtekin 20: :65::65:

neyneyse - 19 :65::65:

dryrgp - 15 :65::65:

elmaliturta - 14 :nazar::nazar:

sakaleynmaster 12 :nazar::nazar:

neslivicdan - 11:nazar:

chika - 11:nazar:

_ferdici_ 9

ikbal05 8

sementa33 - 7

İPEK 4:9:

yenibirumut - YENİ 4

roseking35 - 1

ebruli_hayat - 1

fundurtan 1
hayata - 1

inşallah doğru saymışımdır kızlarrr yarına sayamıycam evde yokumm cnmlarımmm

Son düzenleme:
herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi? :9:

yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.

resimleri birazdan yükleyeceğim :52: mesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:

az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!:16:

galanın güzel geçmesine sevindim canım bazı ufak tefek aksaklıklar olmuş gerçi arkadaş kazığı falan... ama lasım arada insanı kendine getirir:1:
canım dün kilo bildirimide yapmadın kaptan birazcık kzdı sen fırçaya hazırlıklı ol diyim ben....:34:

kızlar pirinç lapama başladım.... ıyyyyyyy tuzsuz pilav berbatmış ne baharat atttıysam olmadı yaniii..... ama tok tutuyo o kesin.....akşama yoğurtla denicem belki olur o zaman....

prinç lapası tok tutuyo evet ben seviyorum tadını bu ara benimde yapmam lazım son 3 kilom kaldı allahın izni ile ama görenler artık yeter daha verme sen neyapmaya çalışıyosun dişyolar. lesliler ile şuna ki kilomdan bir 5 kilo zayıf gösteriyrımmm çok mutyum ama akşam şımardım b,razcık:52:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN FISTILARRRRRRRRRRRR MUTLU HAFTA SONLARI DİLERİM HEPİNİZEEEEE :54:

17-06-2011 MESAJLARI

ozlemmtekin 20: 65::65:

neyneyse - 19 :65::65:

dryrgp - 15 :65::65:

elmaliturta - 14 :nazar::nazar:

sakaleynmaster 12 :nazar::nazar:

neslivicdan - 11:nazar:

chika - 11:nazar:

_ferdici_ 9

ikbal05 8

sementa33 - 7

İPEK 4:9:

yenibirumut - YENİ 4

roseking35 - 1

ebruli_hayat - 1

fundurtan 1
hayata - 1

inşallah doğru saymışımdır kızlarrr yarına sayamıycam evde yokumm cnmlarımmm

ay 65 mesaj sandım o ne dedim ben bilmeden biri mi yazdı... 20 sanırsam:1:

belkide böylesi daha hayırlıdır cnm bozma moralini... daha ne iş fırsatları çıkar karşınaaa zaten çıktıda :1: işe başlamıyomuydun sen..
hepimiz aynıyız ben evlenirken bir zayıflamıştım hemde bir ayda hiç anlamadan 70 kilo evlendim devam etsene zayıflamaya sen demi ne var 10 kilo alcak bak şimdi 70 e inemiyom kaldıki 60 istiyorm... bakalım ne zaman ulaşçam hedefe....:97:

başlıyorumda çalışmak zorunda oldugum içüün ama gene denicem ya hele bir 5 kilo daha vereyim de dedigin gibi canım hayırlısı artık. :60: sen de benim gibi devam etcegimize verdiklerimizi de geri almışız. hayır birde geri aldıkça vücut daha da genişliyor ya yani önceden 74 kiloda ben bu halimden daha zayıf gösteriyomusum :53::53:

herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi? :9:

yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.

resimleri birazdan yükleyeceğim :52: mesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:

az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!:16:

canımmmm galanın iyi geçmesine sevindim bazı şeylerde nazar boncuğu olsun bende şımardım dün akşam ama toparlıycam nşallah sanada mutşu hafta sonları cnmm

prinç lapası tok tutuyo evet ben seviyorum tadını bu ara benimde yapmam lazım son 3 kilom kaldı allahın izni ile ama görenler artık yeter daha verme sen neyapmaya çalışıyosun dişyolar. lesliler ile şuna ki kilomdan bir 5 kilo zayıf gösteriyrımmm çok mutyum ama akşam şımardım b,razcık:52:

canım lapaya yağ konuyomuydu?????? ben az zeytin yağı koydum ama az....

aman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktım :59: hep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu :47::47:

mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm :60: :60:

sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım :60:

zamanında bende hep yarıda bıraktım çok zaman kaybetttim yaşım 33
35 yaşından sonra artık metabolizma dahada yavaşlıyor çok iyi bir zamanda sonunda verdim sıon 3 kilom kaldı allahın izni ile darısı herkese

ya resim neden yüklenmek için üyelik istiyo:44: Şimdi acelem var çıkmam lazım gelince yükliycem.zaten 1 saatlik işim ne var.bu gün ne öğreteceğimi de bilmiyorum :24: hepinizi öpüyorum:16:

başlıyorumda çalışmak zorunda oldugum içüün ama gene denicem ya hele bir 5 kilo daha vereyim de dedigin gibi canım hayırlısı artık. :60: sen de benim gibi devam etcegimize verdiklerimizi de geri almışız. hayır birde geri aldıkça vücut daha da genişliyor ya yani önceden 74 kiloda ben bu halimden daha zayıf gösteriyomusum :53::53:

evet ve verip aldıkça vermek dahada zorlaşıyor ve dahada yukarılara çıkıyosun.... her seferinde en az 2 kilo yukarı çıkıyorum.... ama inş artık bi daha olmıycak....eskiden rejimi bozdum mu bi daha geri dönemezdim ama buradaki motivasyon hiç bişeye benzemiyor....:13:

canım lapaya yağ konuyomuydu?????? ben az zeytin yağı koydum ama az....

yağ ve tuz yasak canm bide lapayı yaptıktan sonra sabahı sonuç vermez haberin olsun bir ertesi günü tartı oynuyor buda bilgi olsun bende öyle oldu. yağ ve tuz koyma derim.
1 çay bardağı bir öğün için öneriliyor ama ben yarım çay bardayı haşladım fazla geliyo çünkü :D

ben de deneyeyim demiştim lapayı ama dayanamamıştım :60::60:

zamanında bende hep yarıda bıraktım çok zaman kaybetttim yaşım 33
35 yaşından sonra artık metabolizma dahada yavaşlıyor çok iyi bir zamanda sonunda verdim sıon 3 kilom kaldı allahın izni ile darısı herkese

evet annemde öyle diyor şimdi verdin verdin sonra çok zor diyor bravo valla cnm inş. hepimiz ulaşırız hedefe :16:

kızlaaaaaaaaaaaaar bişi sorucam ya ara öğün olarak bir dene nescafe üçü bir arada içsem bişi olur mu onların kalorsi nedir hiçbir fikrim yok evde süt yokta nescafe yapamıyorum kihkihkihkih :52:

kızlaaaaaaaaaaaaar bişi sorucam ya ara öğün olarak bir dene nescafe üçü bir arada içsem bişi olur mu onların kalorsi nedir hiçbir fikrim yok evde süt yokta nescafe yapamıyorum kihkihkihkih :52:
olurcanım 3 ü bir arada 75-80 kalori civarı bişiy sayılmaz.... ama her zamanda yapma arada... süt tozu çok iyi bişiy değil çünkü... bence...
artık herşeyi deneyebilirim canım ölmek var 10 kiloyu vermeden dönmek yok :52::52:

:46::46::46:

Back
X