Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yenibirumut senle tanışma fırsatımız olmadı diye hatırlıyorum... adın neydi???
ben özlem. izmirde yaşıyorum 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim... kpss ye çalışmaya çalışıyorum :1: böle işte... sen neler yapıyosun???

merhaba bende ebru 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2,5 aylık bebişim var ist yaşıyorum evde bebeğimle ilgilenmekle meşgulüm :):21::21:

Şimdi kızlar dün ahmet maranki birprogramdaydı.dinledim izledim,dediki özellikle şabanın 13-14-15 ve son günleri, recebin 13-14-15 ve son günleri , ramazanın 13-14-15 i ve son günlerinde sadece kiraz veya sadece karpuz yiyip ogün öyle bir diyet uygularsanız 3 günde nasıl kilo vereceğinize sizde şaşıracaksınız.ama dedi şuan malum recep ayı ve bu ayy kiraz ayıı 3 gün kiraz diyeti yapın,sapını sakın atmayın kurutun çay gibi demleyin dedi.şaban ve ramazandada karpuz aynı şekilde uygulayın dedi.bende bugün karpuz yedim ama kaçıncı günündeyiz recebin tam bilmiyorum.ama her hafta 3 gün uygulamayı düşünüyorum.3 gün karpuz 3 gün kiraz olarak bakalım neler olacak kızlar:)))))

canım bunu benim bi tanıdığım yapmıştı geçen yıl çok fazlası yoktu ama kilo verdiriyoooo bende mi yapsam neee

ouvv kaptan kilo bildirim mesajımı atamadım mı? yüzdelerini hesaplayıp yazmıştım halbuki.Yazdığınız mesaj üzerine.:44: ama az önce baktım yok o mesajım sitede:44:

73.700 dü kilom.yani 100 gram gitmiş.ama gerçekten özür dilerim.Kontrol etmeliydim mesajdan sonra.Medsajı yazdım hemen çıktım ondan yüklenmedi heralde.:44:

fotoları neden yükleyemiyorum ben siteye yaa:26: dur iyice araştırıp bakcam.size ayakkabılarımı göstermem lazım:1:

Selam kızlar..
Ter içinde kaldım, ama spor mpor yapmaktan değil.. ev işlerinden.. :9:
eşimle yazlığımıza gidicez 1 günlüğüne, pazartesi sabahı dönücem eve, yarın ve bu gece burda olamıycam yani, haber veriyim dedim..
Eşyaları hazırlayıp bi yandan da benim sıpacıkla uğraşmaktan 45 dk yürümüş gibi ter attım valla, bi de kzımı yıkadım cam da açamıyorum odada, boğulcam artık.. :37:

birinci yüklediğim gözükmüyo ya:47: ama 2. yüklediğim açılıyo galiba.straplezli fotoğraf çekinmedim çünkü kollar malum:1:

teşekkür ederim canım .İyi kamufile etmişim kiloları di mi ehehe:1:

Canım daha seni görmeden demiştim zaten, kendini gözünde çok büyütme çok kilon yok diye.. Elbise gayet güzel durmuş bence..:34:
Bolero alıcam diyodun bulamadın mı? yoksa sonra cekete karar verdin de ben mi kaçırdım o bölümü :9:

ben iki taraftanda karadenizliyimmm fındık cenneti gibiii:27:

bi abimi arim bakam ne dicekkk:32:

ohh ne güzell :9:

Şimdi kızlar dün ahmet maranki birprogramdaydı.dinledim izledim,dediki özellikle şabanın 13-14-15 ve son günleri, recebin 13-14-15 ve son günleri , ramazanın 13-14-15 i ve son günlerinde sadece kiraz veya sadece karpuz yiyip ogün öyle bir diyet uygularsanız 3 günde nasıl kilo vereceğinize sizde şaşıracaksınız.ama dedi şuan malum recep ayı ve bu ayy kiraz ayıı 3 gün kiraz diyeti yapın,sapını sakın atmayın kurutun çay gibi demleyin dedi.şaban ve ramazandada karpuz aynı şekilde uygulayın dedi.bende bugün karpuz yedim ama kaçıncı günündeyiz recebin tam bilmiyorum.ama her hafta 3 gün uygulamayı düşünüyorum.3 gün karpuz 3 gün kiraz olarak bakalım neler olacak kızlar:)))))

kirazın sapını kaynatıp içen çok var zayıflatıyormuş diye bende duymuştumm

şttttttt fıstıııııık :52::52: :60::60: çok güzel olmuşsun canım imageshack yasaklı sanırım bizde yani sınır mı ne getirildi açılmıyor oradaki fotolar ikincisi açıldı ama

kızlar bugun kü yediklerimi yazayımm sizzleree sabah ki moral bozuklugumun üstüne hiçbişii yiyesim gelmedi birde moralim bozulunca canım nasıl tatlı istiyor anlatamam ya ama günü ufacık bir kaçamakla kurtardım oda kaçamak bile sayılmaz hemen yazıyorum :9::9:

sabah : yarım dilim ekmek + peynir + yarım çay bardağı elma suyu

ara : yarım bardak 3 ü 1 arada (içemedim çok şekerli geldi :52: )

öğlen : yaprak sarması + az yogurt

Ara : 3 adet mavi yeşil lightin yuvarlak kepekli çikolatalı püskevitlerinden

Akşam : 1 bardak elma suyu + 2 erik + az peynir

spor olarak da : leslie 4 mil
dumbell + sopa + mekik

akşama da bisiklete binicem 1 1,5 saat bu kaa :52:

selam kızlar dünkü kına gecesini atlattım bugünde düğün var hazırlandım birazdan çıkıcam dün kına gecesinde az topuklu bir ayakkabım vardı onu giydim sen tut kırıl olcak işmi:52: bugün o malum ayakkabımı gyicem valla buda kırılırsa artık yerlerde yuvarlanırım herhalde:66: geç kalıyorum uzak biraz düğün salonu yarın görüşürüz artık:61:

tatlımm ben seni çok merak ediyordum biliyormusun?ne tatlı şeymişsin sen öyleee ıssırım o yanakları.:38:maşallah tatlım:nazar:hiçte öyle abartı kilon yok zaten 10 kilo vermek sana yeterdeeee artarrr bilee.senin neren 44 beden ya anlamadım ben valla.bende 44 giyiyorum.seni ikiye katlarım ama nasıl olyorsa:)

bu arada kızlar herkez yazmış bende yazayım beden ölçülerimi az önce ölçtüm.

göğüs:105

bel:94

kalça:109 falan

kilo:89.500

nasıl:50:

canım bunu benim bi tanıdığım yapmıştı geçen yıl çok fazlası yoktu ama kilo verdiriyoooo bende mi yapsam neee
yap kızzz nolcakkk ben yapıyorum ama karışık:)sabah karpuz yedim öğlen 1 tane simit biraz peynirle.şimdide kiraz yedim:)ee ilk gün olsun okadar:):1:
Selam kızlar..
Ter içinde kaldım, ama spor mpor yapmaktan değil.. ev işlerinden.. :9:
eşimle yazlığımıza gidicez 1 günlüğüne, pazartesi sabahı dönücem eve, yarın ve bu gece burda olamıycam yani, haber veriyim dedim..
Eşyaları hazırlayıp bi yandan da benim sıpacıkla uğraşmaktan 45 dk yürümüş gibi ter attım valla, bi de kzımı yıkadım cam da açamıyorum odada, boğulcam artık.. :37:
iyi tatiller canım
ohh ne güzell :9:

kirazın sapını kaynatıp içen çok var zayıflatıyormuş diye bende duymuştumm

şttttttt fıstıııııık :52::52: :60::60: çok güzel olmuşsun canım imageshack yasaklı sanırım bizde yani sınır mı ne getirildi açılmıyor oradaki fotolar ikincisi açıldı ama

inşallah işe yara canım...

kızlarrrrr abimle konuştum gayet normal sinirli de deil bi iki laf çarpttı bana ama dedim sen yanlış anlamışınnn :60:bakalım haftaya son haftam bu iş yerinde sanırım
sonrasında anaokullarına başvuru yapayım olmazsa işkura başvurim onların kursları var pek bilgim yok ama kurs sonrası yerleştirme falan yapılıyo sanırımm sonra sosyal hizmetlere başvurim çok istiyom bi çocuk esirgeme kurumunda öğretmenlik ablalıkkk yapmak yaaaaaa:84:

merabalar inşallah herkes iyidir
malum annemler var yazamıyorum
diyetime dikkat ediyorum ama menümü paylaşamam evde 10 kişiyiz yemek bulaşı gezme derken yığılıp kalıyorum
kaptan yarın pazarteside giremem
herhalde kendinize iyi bakın
spora diyete devam:8::8::8:

Back
X