Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hedef kilom 75 neyneyse..
iyi geceler herkese...

hemen hemen aynı kiloyla başlamışız cnm.. Allah sabır versin.. inş kısa zamanda istediğimiz kiloya geliriz hep beraber...

kızlar yaa rejimi hiç bozmadıgım halde bugun niyeyse 1 kilo fazlaydım tartıda moralim bozuldu niden olabilir :18: :26: şişlik yapacak birşey de yemedim ki regl dönemim de yeni bitti zaten ondan da olamazzzzz.. bari bol bol yeşil çay içeyim ben bugun :41: :41: duraklama dönemine giricem sanırım yakınlarda 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı böyük ihtimalle duraklıcam bu aralar :41::47:

cnm olur bende 3 aydır başladım iki kez böyle duraksama oldu 3 hafta hiç kilom değişmedi nerdeyse ilk bir aydan sonra... sabır lazım sadece.. düzelir.

canlarım günaydın.. bugün temizlik günüm.. evimi baştan aşşaı temizliycem bi kaç parça ütü var onları yaparım.. aralarda girerim yine :61:

daha kahvaltı etmedim bir bardak ılık süt içmeyi düşünüyorum.. sürekli sıvı tüketicem.. sadece akşam 5 gibi yemek yiycem. beslenme şeklimi değiştirdim vucuduma bi şok lazım :52: gerçi yaz geldi istesemde öle canım bişi istemio anca kavun karpuz erik çilek erik ve çilek bahçemde var kavun karpuzda yemek istemiyorum çünkü çok şeker içeriyolar.. kızlar valla bahçedeki meyvenin tadı öle çarşıdan aldıklarımız gibi değil.. bu sene ilk yedim çileği ve eriği süper tadları ama kaçırmamak lazım :60::60::60:

tünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumartesiden beri evde misafir varr pazar günü evden dışarı zor attım kendimi akşam 9a kadarr sonra yine misafirrr dışardada çok gezdim dolaştım havada sıcakkk zaten....
çok uykusuz ve yorgunummmm geçmişi okuyayım dönücem sizeeee
sizlerr nasılsınızzz bakalım inş herkes iyidir

günaydıııııııııııııın canımmmmmmmmmmm ne var ne yokk :66:

bu arada herkesciklere günaydııııııın bende piiisikletime bindim kahvaltımı yaptım geldim :60: birazdan sabıka kaydıydı cartıydı curtuydu için adliyeye gidicem poooooooofffff :86:

İyiyim canım nolsun, yazlığa gittik geldik 1 günlüğüne, güzeldi ama yoruldum baya yani değdi mi değmedi mi bilmiyorum.. :31:

Ne güzel ya sabah sabah pisiklett falan yapıyosun:8:

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn:21::21::21:
kalktım hemen sporumu yaptım...(nivea bady)
kahvaltımı ettim
1 çavdar ekm.
1 dlm peynir
1 domates
1 biber

veee buraya koştummmm... çünkü müjdemmm varrrr.
BUZDOABIM OLDUUUUUUU:66::66::66:
bumuydu müjde diyenler olabiir... ama öyle demeyin çünkü yaz günü çalışan bir buzdolabı çoooookkk büyük bir nimetmişşşş...

neyneysecm galiba ben lapa gününü biras yalnış uyguladım:) ama bi dahakine aklımda bulundururum söylediklerini...saolasın..

aynen öyle herşey iletişim bozukluğundan kaynaklanıyor... bir insan isteğini sakin bir dille anlatıp karşısında anlamsız bi yüksek sesle cvp gelince olmuyor.. ben kırıldığımı anlatsamda haklı o :) değişen bişey yok..

hep ne derim biliyomusun?
bir erkeği çekip çeviren herzaman bir kadındır.. ilk annesi sonra eşi sevgilisi vs. erkek kadına geldiğinde odundur.. kadın yontar bi şekil vermeye çalışır.. zaman geçer bakarsın bi harika yaratmışsın o odun parçasından.. ama ham maddesi değişmez.. o yine bi odundur tek farklı biraz daha şekilli olmasıdır.. düşünceme katılmayanlar olabilir saygı duyarım ama bu benim kendi düşüncem.. ve bu düşüncem çoğu kez beni haklı çıkarmıştır :68:
katılıyorm sana canım yalnız anne kısmında değil... anneler oğullarını yontmaya çalışmıyolar... oğulları ne yaparsa yapsın genelde pohpohluyolar onları... o yüzden erkekler bizden de aynı şeyi bekliyolar... anneler biras daha farklı yetiştirse ne biliyim ör. arada bi kendine yardım ettirtse yeri gelir bizede yardımederledi evlenince... ama bizim sevgili kayınvalidelerimiz oğullarını genelde el üstünde tutup hiç bişiy yaptırmamış... bu durumda yontma işi bize kalıyo...:52:
menün güzel cnm ama o üçgen peynirlerde çok yağ yok mu?

canım buzdolabım bozuktu ya bitek onu bulabildim... büyük peynir alsam bozulcak mecbur yani...

birasdan çıkıcam annenmin saçını boyamaya gidicem ... orda konağa inicem abimin d günü ona bi parfüm alıyım güneş gözlüğümün sapını koparddım o tamire verlcek... gitmişken babamın işyerine uğrarım .. dün dolanamadım fazla bugün çıkarıyım acısını...
herkese güzel günler olsunnnnnn....:3:

Selam fıstıklar iyi haftalarrrrrrr

valla ben 3 gündür cozuttum bu gün toparlamaya geçtim inşallah ii bir hadta olsun hepimiz için :)

günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :10:
Geldim yazlıktan, evimdeyim.. Insanın evi gibisi yok yaw, kuzumu da uyuttum..

6da uyandım bügun,
zaten 7:15te evdeydim ancak.

Biraz önce
1 tane çilekli activia
2 dilim kavun
1 kk beyaz 1kk da kaşar peynir yedim

çalışanlara hayırlı işlerrrrr, herkese de bol hareketli hafif bi gün diliyorummm :32::32::32:

hoşgeldin canımm iyi haftalar

Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo

62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa

herkese günaydııın hareket dolu bi gün olsuuun bu şarkıyla :1:

[video=youtube;1WXwY66BrNA]http://www.youtube.com/watch?v=1WXwY66BrNA&feature=related[/video]

10 gibi 1 bardak kahve içtim.Şimdi öğle niyetine ne yiyeceğime karar vermekteyim.Ondan önce 3 küçük salatalık yerim.:56:

dünden beri bu şarkıyı dinliyorum yerimde duramıyorum gece yarısı keşfettim yatakta ellerim ayaklarım durmuyo yaa:9:

Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo

62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa

canım şok diyet önereceğim ama düğünden sonra yol su elektrik olarak geri alacaksın onu maalesef.:31:

Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için

dünden beri bu şarkıyı dinliyorum yerimde duramıyorum gece yarısı keşfettim yatakta ellerim ayaklarım durmuyo yaa:9:

Şarkı çok güzelmişş :52:

Bi ara ben de bu şarkı için öyle olmuştum, gece gündüz dinliyodum, çok seviyorum arabik tarzı şarkıları :32::32:

[video=youtube;-fX_E2Ktwmk]http://www.youtube.com/watch?v=-fX_E2Ktwmk[/video]

Herkese merhabaar

Hoşgeldin canım..:34:
Kaptan sana hoşgeldin mesajında kuralları yazacaktır zaten.. Onlar dışında bişey yok.

Kendini tanıtmanı isteyecek bir de, ismin yaşın boyun kilon ne, hedef kilon ne vs..:31:

Tekrar hoşgeldin.. :34:

Edit: kaptan kızmaz inşallah bana, bunları ben söyledim diye, belki onun söylemesi gerekiyodur?

Son düzenleme:
Herkese merhabaar

hoşgeldin aramıza canım.Grup maşallah büyüyo da büyüyo:52:

Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Kilo bildirimi hangi günler yapılıyor?Şu anki kilo 70,5kg ve boyum 166cm , bel ölçüm 89cm. :37:Hepimize fit bir vücut , her giydiği yakıştığı için özgüveni yüksek günler dilerim.:3:

Back
X