işte cnm herkesin derdi başka.. bakalım inş. kısa zamanda vericem bu kiloları bir kez başardım yine başarabilirim![]()
AAAA tabiki veriirsin valaha sen çok azimlisin maşallah allah istediğin hedefe sıkıntısız ulaştırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte cnm herkesin derdi başka.. bakalım inş. kısa zamanda vericem bu kiloları bir kez başardım yine başarabilirim![]()
AAAA tabiki veriirsin valaha sen çok azimlisin maşallah allah istediğin hedefe sıkıntısız ulaştırsın
Ayy tamam hemen okuyayım ama bense senin boyunda olmak için nelerimi verirdim:)ahhahhcanım benim
alah yavrunu analı babalı sağlıklı kılsın aminnnnn
Kızlarrrrr 2 hafta sonra düğün var kardeşim evleniyo
62 olmam lazım ne yapacağımı şaşırdım yaaaa öneri bekliyorummmmmmmmmmm yardım edin bana canım hiç hareket etmek bile istemiyor
bu günden yine başlayıp leslilerime başlamam lazım cnlarım yaaaaaaaaaaaa
Herkese merhabaar
beni takıma dahil etiğiniz için çok teşekkür ederim
bana yardımcı olmanızı diliyorum
burda hergün yediklerimiz yazıyoruz onu haricinde birşey varmı
kusura bakmayın birz cahilim yeni olduğum için
Merhabalar ben yeni üyenizim.Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.Buraya bir türlü baş edemediğim kilolarımda kurtulmak, sizlerden bir nebze olsun feyz almak için geldim.İşim hem içerde hem dışarda oldugundan ve evimde internet olmadığından belki hergün online olamam ama kurallara max düzeyde uymaya çalışacağım.
Kilo bildirimi hangi günler yapılıyor?Şu anki kilo 70,5kg ve boyum 166cm , bel ölçüm 89cm.Hepimize fit bir vücut , her giydiği yakıştığı için özgüveni yüksek günler dilerim.
![]()
Okudum , anladım , kabul ediyorum.
Hedefim 60kg.
Başka sitelere de üyeyim ancak buradaki paylaşımların çok daha sıcak ve içten olduguna şimdiden kanaat getirdim.Takıma olabildiğince pozitif katkı sağlamayı ümit ediyorum.Herkese sevgiler.
slm kızlar babamın işyerinden paylaşıma devam... az önce gezerken bi elbise daha aldım... en yakın zamanda bende resim çektirip yorumlarınıza sunucam iki elbiseyide... gerçi benimkiler abiye sayılmaz...çok yakın olmayanların düğünleri için... yinede fikrinizi almak istiyorum...
2. aldığımı acayip beğendim:76:
Ya acil yardımınıza ihtiyacım var
sabah 30 gr beyaz peynir 40 gr ekmek yarım domates yedim
öylen ise melemen 25 gr ekmem
Fkt şu an canıp tatlı çekio hemde fecii ne yapmalıyım
Dietlerim hep bu tatlı yüzünen bozuluyor yha![]()
8 aylık bir kızım var hamilelik döneminde aldığım kiloları vermek yerine üstüne kilo aldım şuan 83 kiloyum nasıl kurtulucam bu kilolardan yaaaaa![]()
şanslı günüdeymişsin fıstık ip bile atlamış yaaa helal sana valla![]()
Aslında en önemlisi beslenme şeklini değiştirmek hayat boyu.
Ama biz kadınlar genellikle kilo verdikten sonra eski düzene devam.
O yüzden ben böyle düzenli menüleri çok beğeniyorum çünkü çok kalıcı oluyor.
Zayıfladığında zaten çok büyük bir değişiklik oluyor sonra saç şekil derken ohh .
Biz burada az bakım maskeleri de paylaşmazdık.
Hepimiz bakımlı olmuştuk.
2.5 haftada mı verdin 9 kilooo??
.
Aaaaa iyice fit hatun olcan sen ortimuuuuuu
Ben de ip alcam ya.. 1 günlük yazlık bana aydınlanma gezisi gibi geldiilla yürüyüşe kanalize olmşum, onu da kızım yüzünden yapamıyorum, halbuki en sevdiğim şey dans etmek.. bundan sonra dans etmeye ve ip atlamaya karar verdim :79:
:
hoşgeldin moree
Allahtan ballı kızsın da işin rast gidiyor. adliye işleri uzun sürer yoksa, biliyorm.
hakikaten sizin alt komşular ne düşünüyor çok merak ediyorum
ipten sonra çeşitli dualar yollarlar sana artık, Allahım bir an evvel dal gibi olsun da tepemizde tepinmesin şeklinde
:
488 kaloriyle gerçekten ölürsün yaaa... en sıkı diyetlerde bile bir 800-900 kalori var...YHa arkadaşlar ben çok soru soruyorum kusura bakmayın ama
ben şimdi yemek hazırlıcam dio ama benim diyetimde salata var ama yazğsız dior oda pek birşeye benzemiyor yha
zaten bu gün aldığım toplam kalori 488
ölcem vallla
ayyyy özlemmmmümm çok güzel olmuş kıyafetler ben ikisini de begendim amma ikincisini daha çok begendim rengi vs daha iyi gitmiş sana
ayy tartısıda yanından eksik olmazmış
![]()
senin de benim gibi üst tarafın yok alt var sanırsam poffffffffff pofffffff
kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugünzaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla
![]()
sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu
kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle
öğlen : mantar sote + yoğurt
Akşam : yarım ekmek tavuk döner
şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum
Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama
bu kaaaaaa canlarımm :44::44: