Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüüüümmmmm.....
sabah
1 domates
1 biber
1dlm peynir
4 zeytin

öğle
3 dlm karpuz
2 kayısı

ara
kocaman bir ayran

ara
bir kase kiraz

akşam
ton balıklı salata

ara
1 badem
1 antep
1 kaju
tadını ala ala yavaş yavaş süper oluyor günlük lezzetlerim....:1:

spor nivea bady

Son düzenleme:

ikiside güzel cnm beğendim.. güle güle kullannnn :))
tartın eksilmio benim gibi :))

kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugün :59: zaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla :50::50:

sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu

kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle

öğlen : mantar sote + yoğurt

Akşam : yarım ekmek tavuk döner

şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum

Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama

bu kaaaaaa canlarımm :44::44:

çok geçmiş olsun cnm benim.. Allah şifa versin :16:

kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugün :59: zaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla :50::50:

mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama

Sporun harika.
ekmek arası döner de mecburiyetten olmuş anlaşılan.

menüüüümmmmm.....
sabah
1 domates
1 biber
1dlm peynir
4 zeytin

öğle
3 dlm karpuz
2 kayısı

ara
kocaman bir ayran

ara
bir kase kiraz

akşam
ton balıklı salata

ara
1 badem
1 antep
1 kaju
tadını ala ala yavaş yavaş süper oluyor günlük lezzetlerim....:1:

spor nivea bady

Aaa ben ne zamandır ton balıklı salata yemiyorum.
Teşekkür ederim aklıma getirdiğin için.
menünde de hiç bir fazlalık bulamadım.

canım sanırım emziriyorsun büyük ihtimalle bu bir avantaj öncelikle kendine bir yeme düzeni oluştur beyaz et balık gibi yiyecekleri öğlen ye akşamada sebze ağırlık beslenmeye çalış ara öğünleri atlamamak bence en iyisi metabolizmayı yavaşlatmamak adına 6 öğünde az az sık sık yiyerek ve tabiki spor günde hiç olmadı yarım saat spor yapmaya çalış fırsatın varsa eğer yoksa bunu gün içinde bölmede iyi olur mesela 10 dakika beline çalış gün içerisinde bir 10 dakikada bacak hareketleri böyle akşama kadar 10 ar dakika hareket yapsan ohoo cidid bir spor olur.

inşallah bunları gerçekleştirmeyi bend eçok istiyorum fakat çalıştığım için çok düzenli yemek yiyemiyorum,bazen akşama kadar aç kalıyorum işte bu yüzden kilo veremiyorum

mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama

Geçmiş olsun canım ya, annen iyiymiş şimdi Allahtan, Umarım önemli bişey değildir. :31:

Kız tartın da baş köşedeymiş :9:
Hepimizin öyle artık..:9:

Bende 2. elbiseyi daha çok beğendim..:82:

inşallah bunları gerçekleştirmeyi bend eçok istiyorum fakat çalıştığım için çok düzenli yemek yiyemiyorum,bazen akşama kadar aç kalıyorum işte bu yüzden kilo veremiyorum

canım iş dolayasıyla haklısın işi bırakıp ben yemek yicem diyemiyorsun hiç olmazsa leblebi ye aralarda üstüne bol su iç anında şişiriyor mesela sabah kalktın yarım gevrek yada evde kepekli ekmekten tost yap onu ye arada 1 tane şu activa meyveli yoğurtlardan yiyebilirsin yada 1 elma öğle yemeğinde artık ne varsa menüde onu yersin diğer arada 1 avuç leblebi üstüne bol su içersin çay yerine sade şekerisz kahve yada şu form çaylarından içersin akşamda hafif bir menüyle günü kapatırsın baktın acıktın akşam 1 bardak süt yada meyve tarzı şeyler yiyebilirsin.

boyum 1.68 cnm... hamilelikten önce oğluma 76 kg ile hamile kaldım.. ve sonrası hüsran dolu bir hikaye..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/437665-buda-hikayem.html istersen burdan okuyabilirsin hikayemi :34:

okudum canım azmine hayran kaldım saygıyla eğiliyorum önünde..

bi saattir uğraşıyorum kızlar anca koyabildim ... 2. elbisenin askısının biri mağazada kalmışşşş:53: yarın boşu boşuna gene gidicem aşağıya artık... bu arada yorumlarınızıda bekliyorum... bende biras geçmişe dalıyım sonrada menümü yazarım...
2.elbise çok tatlı durmuş.Rengi tenine uymuş.O ne tatlı bişesin sen öyle :1: 1.elbiseyi mavi ağırlıklı makyaj ve mavi ayakkabıyla giyersen süper olur o da.:16:
iyi geceler kızlar ben yatıyorum.. yarın görüşmek üzere hoşçakalın :61:

iyi geceleer.:16:

kızlar herkese iyi geceler..

günaydınlarrrrrrr......

teşekkür edrim kızlar güzel yorumlarınız için açıkçası bende 2. elbiseyi daha çok beğendim... hatta ilk onu görseydim 1 yi almazdım bie ama önce maviyi almıştım..

kızlar sabah sabah moralim bozuldu yaaa.... tartı yine 73.3 gösteriyo....lapa günü olduğu gibi geri gelmiş... ve o kadar dikkatli beslenmeme rağmen... neden kilo veremiyorum yaaaaa.... delircem artık... 73 yapıştı 72 ye inemiyorummmmmmm.....:47::47:

Arkadaşım sen kesinlikle 73kg göstermiyorsun, şaşırdım böyle deyince fotoğraflarında gayet ince duruyorsun.

günaydınlarrrrrrr......

teşekkür edrim kızlar güzel yorumlarınız için açıkçası bende 2. elbiseyi daha çok beğendim... hatta ilk onu görseydim 1 yi almazdım bie ama önce maviyi almıştım..

kızlar sabah sabah moralim bozuldu yaaa.... tartı yine 73.3 gösteriyo....lapa günü olduğu gibi geri gelmiş... ve o kadar dikkatli beslenmeme rağmen... neden kilo veremiyorum yaaaaa.... delircem artık... 73 yapıştı 72 ye inemiyorummmmmmm.....:47::47:

Evet değerli KK-13 ekibi , hepinize az kalorili , bol hareketli bir gün diliyorum.Hoşgeldin diyen herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim öncelikle.Biraz önce 1 dilim kepek ekmek , bir dilim peynir ve kocaman bir şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.Omega3 ve 2 bardak su da içtim.
Ben de kilomu gösteren banttan yapıcam , yani hepinizin gönderilerinin altında var ya...Bakıym nasıl yapılıyormuş, anlatıyor bir yerde.

Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.:43: Neyse hislerimi paylaşayım dedim.

Arkadaşım sen kesinlikle 73kg göstermiyorsun, şaşırdım böyle deyince fotoğraflarında gayet ince duruyorsun.
canım boyum 171 belki ondandır dicem ama elbiselerde saklıyo alt kısımda kilolar:1:
Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.:43: Neyse hislerimi paylaşayım dedim.

o zaman kesin vermen cnm bunları geçen gün 4 kilo pazardan bişiy aldım taşırken cnm çıktı o anda üzerimde taşıdığım fazladan 13 kiloyu düşündüm... kimbilir ne ağırlık yapıyo vücuduma...

öncelikle hoşgeldin cnm..
sana sabır ve şifa diliyorum. umarım en kısa zamanda o kilocuklardan kurtulursun ve sağlığına kavuşursun.. Sabretmen yeter..

günaydın kızçeler :1:

yahu dayanamadım bu sabah tartılıveriyim dedim aa bi baktım cidden vermişim :60: tartı 94'ü gösterdi küsüratını sölemek istemiyorum :60: öle işte :)

henüz kahvaltı yapmadım... öğlen için yemek falan hazırlıycam eşim öğlenleri geliyor yemeğe. sonra bir iki bişey yerim. görüşürüz mucuk mucuk :54:

Back
X