Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben niye kilo veremiyoum yaaaa:84::84::84:
seminecim seninde durum aynıydı naptın sen aşabildin mi??? çıldırıcam gerçekten ben..... intten bakıyorum hiçbişiy bulamadım ... millet hep en az 10 kilo verdikten sonra duraklamaya girmiş... bu nedir ya ben buraya başladığımdan beri (diyetede aynı anada başladım) sadece 2,5 kilo verdim... 2,5 kilo duraklamaya girmek için erken değil mi???

Kesinlikle haklısın,2 kilo bir şey taşısam söylenip dururum , oysaki an itibariyle 15 kilo fazlam var.

canım boyum 171 belki ondandır dicem ama elbiselerde saklıyo alt kısımda kilolar:1:

o zaman kesin vermen cnm bunları geçen gün 4 kilo pazardan bişiy aldım taşırken cnm çıktı o anda üzerimde taşıdığım fazladan 13 kiloyu düşündüm... kimbilir ne ağırlık yapıyo vücuduma...

Geçmiş olsun canım ya, annen iyiymiş şimdi Allahtan, Umarım önemli bişey değildir. :31:

Kız tartın da baş köşedeymiş :9:
Hepimizin öyle artık..:9:

Bende 2. elbiseyi daha çok beğendim..:82:

saol canım kalp ameliyatlı annem işte yokluyor arada bir böyle annem sinir hastası birde afedersiniz ama ota b.. sinirlenir derler ya aynen ondan öyle olunca da kalp durmadan yokluyor tabi.. gene fenalaştı sabaha karşı ama şimdi uyuyor iyi gibi bakalım :25:

Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.:43: Neyse hislerimi paylaşayım dedim.

üzülme canım sopa çevir bol bol ama bel fıtıgı olan çevirebiliyormu onu bilmiyorum bak :26:

günaydın kızçeler :1:

yahu dayanamadım bu sabah tartılıveriyim dedim aa bi baktım cidden vermişim :60: tartı 94'ü gösterdi küsüratını sölemek istemiyorum :60: öle işte :)

henüz kahvaltı yapmadım... öğlen için yemek falan hazırlıycam eşim öğlenleri geliyor yemeğe. sonra bir iki bişey yerim. görüşürüz mucuk mucuk :54:

ohhhhh sefan olsun canikkimm :46::46:

seminecim seninde durum aynıydı naptın sen aşabildin mi??? çıldırıcam gerçekten ben..... intten bakıyorum hiçbişiy bulamadım ... millet hep en az 10 kilo verdikten sonra duraklamaya girmiş... bu nedir ya ben buraya başladığımdan beri (diyetede aynı anada başladım) sadece 2,5 kilo verdim... 2,5 kilo duraklamaya girmek için erken değil mi???

canımm ben de duraklama dönemine genelde 10 kilo verince girerim gene girdim sanıyorum ama ben 80 küsürlerden bu kiloya düşüp duraklamaya girdim yani demek istedigim ben de 70 lere inince duraklama giriyorum genelde demek ki bu 70 lerde bişi var :60::60:

Canım ne zaman baladın bilmiyorum ama vazgeçme asla, daha da üstüne git.Ben de motivasyonumu kaybetmemeyi düşünüyorum bu kez.10,5 kilo için kendime 15Ekim'e kadar süre verdim.

Canım ne zaman baladın bilmiyorum ama vazgeçme asla, daha da üstüne git.Ben de motivasyonumu kaybetmemeyi düşünüyorum bu kez.10,5 kilo için kendime 15Ekim'e kadar süre verdim.

saol canım kalp ameliyatlı annem işte yokluyor arada bir böyle annem sinir hastası birde afedersiniz ama ota b.. sinirlenir derler ya aynen ondan öyle olunca da kalp durmadan yokluyor tabi.. gene fenalaştı sabaha karşı ama şimdi uyuyor iyi gibi bakalım :25:

canımm ben de duraklama dönemine genelde 10 kilo verince girerim gene girdim sanıyorum ama ben 80 küsürlerden bu kiloya düşüp duraklamaya girdim yani demek istedigim ben de 70 lere inince duraklama giriyorum genelde demek ki bu 70 lerde bişi var :60::60:
günaydın cnm geçmiş olsun .....
kızlar intte okudum duraklama dönemine girince bir öğünde bol soslu koca bi tabak makarna yiyin vücut kıtlık anın bittiğini düşünsün sonra tekrar bastırın diyor... öyle mi yapsam acep....

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlaarrrrr.........:66::64:

Ya bişey sorucam, mesajları sayıyorum da, asterix82 nickli bi arkadaşın 2 adet msjı var, acaba takıma yeni girenlerden falan mı? Cuma yarışmasına girmek isteyenler topiğine de baktım göremedim onun ve kaptanın davet mesajını ama..?
Bilen var mı?

özlemmmmm bu sen misinnn çok güzelsin canım ya maşallahh çıtırrr rabbim nazardan korusun gönlüne göre versinn cnmm inşş 2 kıyafette hoşş cüpperrrr
kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugün :59: zaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla :50::50:

sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu

kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle

öğlen : mantar sote + yoğurt

Akşam : yarım ekmek tavuk döner

şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum

Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama

bu kaaaaaa canlarımm :44::44:

annene çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
günaydın cnm geçmiş olsun .....
kızlar intte okudum duraklama dönemine girince bir öğünde bol soslu koca bi tabak makarna yiyin vücut kıtlık anın bittiğini düşünsün sonra tekrar bastırın diyor... öyle mi yapsam acep....

saol cnm. aa evet olabilir bak vücudu şoklamış olursun zaten duraklama döneminde diyetisyenler bile normal yemek menüsü veriyorlar sanırım

Canım o nasıl yapılıyor acaba?

Sopa çevirme
Karnın yan kısımlarındaki kasları çalıştıran bu hareket sopa sırtın üzerinde yerleştirilmiş olarak bir sağa bir sola dönmek suretiyle yapılır. Ancak hareketin bel disklerinde kaymaya sebebiyet vermesi söz konusudur. Bu nedenle literatürde pek tavsiye edilmeyen bu hareketi daha güvenli bir formda yapmak için bir sağa bir sola dönerek yapmak yerine, sağ ve sol için ayrı ayrı yapılması önerilir.

Omuzların üzerine ensenin en alt kısmına gelecek şekilde sopayı alın. Sonra bir tarafa doğru doksan derecelik açıyla döndürün daha sonra 60 derece kadar geri dönüp yeniden aynı yönde 90 derece dönün. Aynı yöne doğru çok sayıda yapılan tekrardan sonra hareketi öbür tarafa doğru yapın. Sağa dönerken bele kavis vermek ve hafif öne eğilmek belin daha iyi korunmasını sağlar.

canım ama bel için sağlıksız diyor bende fıtık olmadıgı için ben rahat yapıyorum ama sen bir doktora danış derim önce :26:

Günaydınnn kızlaarrrrr.........:66::64:

Ya bişey sorucam, mesajları sayıyorum da, asterix82 nickli bi arkadaşın 2 adet msjı var, acaba takıma yeni girenlerden falan mı? Cuma yarışmasına girmek isteyenler topiğine de baktım göremedim onun ve kaptanın davet mesajını ama..?
Bilen var mı?

bende bilmiyorum valla bazen arada gruba gelip yazanlar oluyor üye olmak için başvurmadan belki de onlardan biridir :60:

özlemmmmm bu sen misinnn çok güzelsin canım ya maşallahh çıtırrr rabbim nazardan korusun gönlüne göre versinn cnmm inşş 2 kıyafette hoşş cüpperrrr

annene çok geçmiş olsun canım

saol canımmmm :16: özlem bak bir yerde okudum az önce şöyle demiş bir spor hocasııııııı birine cevap vermişde duraklamayla ilgiside olabilir mantıksız gelmedi bana

vücudunda ne kadar az yağ kalmışsa vucüt onları yakmakta o kadar çekingen davranır. Eldeki son rezervleri yakmak istemez yani. Kilo verirken gelişim düşünmeyeceksin. Gelişim için yemen lazım Günde 6 öğün yiyeceksin ve bol protein alacaksın.

Son düzenleme:
20,06,2011

eski_bir_masal: 24 :118::65:
Heavennn: 20 :65::65:
dryrgp: 18 :65::65:

chika: 17 :64:
elmaliturtimuu::9: 14 :64:
ipek61: 11 :64:
ozlemmtekinn: 10 :64:

roseking35: 9 :31:
neyneyse: 8 :30:
moonros: 8 :31:
neslivicdan: 6 :31:
_ferdici_: 4 :31:

20,06,2011

Belki de.. Yazmadım ben onu, kaptan gelince sorar eklerim olmazsa..:31:

Sen napıyosun turtimu, iyi misin? :9: Annen nasıl oldu?

ellerine sağlık canım turtimuu :60: fena degil dünden iyi sanırım canım :26: sen napıyorsun bakimm ortimuu :9::9:

saol canımmmm :16: özlem bak bir yerde okudum az önce şöyle demiş bir spor hocasııııııı birine cevap vermişde duraklamayla ilgiside olabilir mantıksız gelmedi bana

vücudunda ne kadar az yağ kalmışsa vucüt onları yakmakta o kadar çekingen davranır. Eldeki son rezervleri yakmak istemez yani. Kilo verirken gelişim düşünmeyeceksin. Gelişim için yemen lazım Günde 6 öğün yiyeceksin ve bol protein alacaksın.
saol cnm keşke öyle olsa ama bende daha yağ çok malesef:( öz bacak bölgesinde...
20,06,2011

eline sağlık cnm yalnız liste eksik olmuş galiba
ör sementa33 ve sakaleynmaster yok... daha eksik var mı bilmiyorum kaptan söyler... sanırım mesaaj yazmayanlar eksik...
Bunlar ne ola ki arkadaşlar?Naçizane yeni üyeyim de :17: anlamadım.:51:

canım hergün 5 mesaj zorunluluğumuz var kurallarda okumuşsundur... gerçi devamlı paylaşımda olunca 5 mesaj hiçbişiy oluyo:1: o yüzden hergün mesajlar sayılıyor grup üyelerince. kaptan sıraya koyuyor kimin sayıcağını...

Son düzenleme:
Kaptanımızdan rica etsek de benim için istisna olur mu acep?Girerken de belirttiydim , evimde yaz sonuna kadar internet yok , işte de bazen dışardayım ,acaba hergün 5 mesaj yazamassam affedilir miyim?:34:Diğer günler telafi ederim ama.

saol cnm keşke öyle olsa ama bende daha yağ çok malesef:( öz bacak bölgesinde...

canım hergün 5 mesaj zorunluluğumuz var kurallarda okumuşsundur... gerçi devamlı paylaşımda olunca 5 mesaj hiçbişiy oluyo:1: o yüzden hergün mesajlar sayılıyor grup üyelerince. kaptan sıraya koyuyor kimin sayıcağını...

Back
X