Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım.
Umarım çok seveceğin birisiyle çook mutlu olursun.
inşş cnmm
menüm
2 avuç kiraz 2lt su şimdiye kadar 1 bardak yeşil çay
akşamada tavuk göğüs haşlaması çok az 1 bardak ayranla

lesli ile 3 mil yürüyüş
egzersiz

tekrar lesli ile yürüyüp kalça egzersizi yapacağım
menü güzelll spor güzell sen güzelll daha ne olsun....cnm leslie yi pcye mi yükledin yoksa netten mi izleyip yapıyon ben de indirmek istiyomda pc yeee :)kestane kebappp acele cevapp :D
inşallah karşılıklı aşkınız hiç bitmez
ahh aşk ne güzel şeydir ayaklarını yerden keser bende ilk kocama aşık oldum evlendim hep onu çok özledim hala özlüyorum
hep yanımda olsun istiyorum ama yoğun napalım kısmet

amin canım hayal ettiğin gibi biriyle tanışırsın
hoş hayal ettiğine değil bazende tam zıt karakteirde birinebile aşık olabiliyorsun

ilk kocama aşık oldum derken :53:niye ki şimdiki kocişin kaçıncı oluyoo :37:
evet ablacım yaa bazen zıt karakterede aşık olunabiliyooo

inşş cnmm

menü güzelll spor güzell sen güzelll daha ne olsun....cnm leslie yi pcye mi yükledin yoksa netten mi izleyip yapıyon ben de indirmek istiyomda pc yeee :)kestane kebappp acele cevapp :D

Ayy çok güldümm..:1::1::1:
İlk aşkım kocam demek istemiş..:1::1::1::1:

eline sağlık canım. sementa ve sakaleynmaster izinli.
neslivicdan birkaç günlük izinli olduğu için yazman iyi olmuş. geri döndü zaten.
azra_beril ve fundurtan listeye giremeyecek. onları da sildim.

Ok captain.. Bu defa böyle oldu, acemilik işte, bi dahakine daha iyi olur :34:

bübchen diye bir marka var pişik kreminde, onu denedin mi canım? ben o markayı bulduktan sonra daha başka marka kullanmadım.
ayrıca havalar sıcakken gündüzleri 15-20 dk açık bırak. alt değiştirme bezinin üstüne yatır. evin zaten sıcaktır. bezini aç, çocuk sere serpe yatsın öyle:1:
ıslak mendil kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanıyorsan da kullanma. pamuk al eve ve onu ılık suyla ıslatarak alt temizliğini yap derim. hatta pamuğu ıslattığın suya birkaç damla zeytinyağı ekle pişiği geçene kadar.:97:
ben kıyamam onun acıklı ağlayışına:43:

Evet ya içi acıyo insanın..
Islak mendil hiç kullanmıyorum canım, yıkıyorum altını her defasında ılık suyla,iyice kuruluyorum, biraz da açık bırakıyorum iyice kurusun altı diye bezini bağlamadan önce.. Zeytinyağı falan bile sürdüm 3 aydır hiç bişey kar etmiyo.. Son 2 gündür kasıklarındaki katların arasında da oluşmaya başladı.. Şimdi de bepanten sürüyorum dünden beri.. Eğer geçirmezse alırım bübcheni de denerim, görüyorum hep ama denemedim hiç.. Sağol tavsiye için :34:

hayal edebilirsin canım:1:
yemediğin sürece sorun yok.
ben de karpuz yiyeceğim birazdan. benim tatlısavarım da karpuz oluyor:9:

Bende karpuz yiyorum şimdi, bu aralar eşimle bol bol karpuz yemeye karar verdik..

hatta ben liseyi bitirdiğim yaz bi ara canım hiçbişey yemek istemiyodu sürekli karpuz peynir falan yiyodum, bide can sıkıntısından habire müzik açıp dans ediyodum, baya terliyodum ama.. 12 kilo vermiştim 1 ayda :53: Ben bile şaşırmıştım.. 67den 55 oldum, sonra 52 olmuştum, üni.ye başlayınca lisedeki arkadaşlarım gözlerin inanamamıştı.. hey gidi gençlik heyyyyyyy :9:

Geçmiş olsun , havalar ısındı , sık sık yıkaytın bebişin altını.Arada açıkta da gezdirin.Ayrıca Dove krem ,çok daha pahalı olanlardan daha iyi performans gösteriyor pişikler için.

Sağol canım tavsiye için.. Ben her bezini değiştirdiğimde yıkıyorum popişini, ıslak mendil kullanmıyorum.. Bakalım inşallah geçicek yakında.. tavsiyelerinizi değerlendiricem.

memnun oldum hatice:70:
doktorayı bitirdin de mi dönüyorsun yoksa devam edecek mi?
ekime kadar verilecek kilolarımız var o halde, hadi bakalım gitsin kilolar gelsin zarif bir gelinlik.:97:

Aaah ah, yanarım yanarım hayatım boyunca 52-55 kiloyken 80 kiloya gelip o kiloyla gelinlik giydiğime yanarım..
Gerçi boyum uzun,öyle çok durmuyodu 80 ama, yine de 55 nereeee 80 nere..

allah bağışlasın canım uzun uzun güzel ömürler sürer inşallah
bende en çok 6 aylıkken severim bebekleri uyyy çok tatlı oluyorlar o dönemde

canım benim canı yanıyrdur nasıl çaresizler kuzucuklar
neyneyse yazmış ama 6 ayı dolduruncaya kadar ıslak mendil kullanmadım ben benim oğlumda yaz bebeğiydi aslında kışa göre daha kolay bakımı var
çok geçmiş olsun canım kısa sürede geçer pişikleri inşallah
Sağol canım Amiinnnn.. Hepimizin çocuklarını bağışlasın bize Allah, uzun ömürler versin..
Bende kullanmıyorum canım ıslak mendil.. İçim rahat etmiyo, suyla yıkıyorum daha rahat içim..

Peki birşey dha sorsam?
Bulguru pilavdan başka nasıl yapabilirim?
Akşam da patates yiyeyim o zaman haşlama.

Canım yine pilav ama, yeşil mercimekli bulgur pilavı da çook lezzetli oluyo, ki ben yeşil mercimeği sevmem normalde..
İnternetten bulmuştum tarifini yapmıştım.. bi dene istersen..

olur o kadar canım. kendine vicdan azabı yapma.
misafir geldi mi diyet yapılamıyor. hele hele diyetteyim demek ölüm fermanı gibi:1: milletce gıcığız diyette olanlara:60:

.
aynen ya diyetteyim deyince herkes yedirmeye çalışıyo... hoşlarına mı gidiyo ne????
Kızlar çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.:17:
Erkek arkadaşımla oldukça uzak şehirlerdeyiz.
Bana süpriz yapmış çiçek yollamış.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.:69::69::69::71::71::69::69::69:
aşk güzel şey yaw... hele ilk zamanları bi başka... zayıflamaya çok etkisi oluyo bide :1:
Ben mutlu olunca benden çok mutlu oldu zaten.
Gözüm hiç birşeyi görmüyor deli gibi aşığım zaten:69:
Bir de böyle birşey yapınca çok mutlu oldumm

evlenince gözün biras olsun açılır:1:

demin çekmeceleri karıştırıken not defteri buldum içine şunu yazmışım

kg: 78.2......24.01.2011

bugünse 72.8 çıkmıştım yaklaşık 5 ay sonra ama olsun yinede hoşuma gitti :69:

Zaten çok duygusal biriyim ben, aşık aşık bakıyorum her yere resmen.:69:
Ne güzel ya maşallah size de hiç nazar değmesin.:nazar:
Ne zamandan beri evlisiniz?
Eşinin mesleği nedir?
Ne güzel bak hala özlüyorsun onu hiç birşey değişmemiş evlilikle.

bizim 4 senemiz doldu
ilk 2000 yılında tanıştık ikimizde üniversite 1. sınıftaydık o tıpta ben eğitimde okuduk
çok yoğun ders çalışıyordu malum tıp zor 3 günde bir görüşürdük
6 yıl flört 2 yıl nişanlılık sonra evlendik
sonraa tus çalışmaya başladı ayrı odalarda gece gündüz çalıştı tabi işede gidiyor gündüzleri
ankara genel cerrahiyi kazandı 36saat hastanede 12 saat evde tabiiki yorgun uyuyor çoğu zaman sonra cerrahi çok yorucu itifa hoop dörtyol 5nolu sağlık ocağı tekrar tus çalışma sadece yemek yerken görüyordum oğlumda öyle
sonra burayı kazandı kbb (kulak burun noğaz) 3 ay oldu yine 36 hastane 12 ev işte böyle uzun oldu
heeep özledim aynı evde yaşıyoruz ama birbirimize hasretiz

inşş cnmm

i

ndirdim canım masa üstünede kaydettim aramadan açıp yapıyorum
ilah:60::60:i cümle düşük olmuş ilk aşkım kocam

Son düzenleme:

Islak mendil hiç kullanmıyorum canım, yıkıyorum altını her defasında ılık suyla,iyice kuruluyorum, biraz da açık bırakıyorum iyice kurusun altı diye bezini bağlamadan önce.. Zeytinyağı falan bile sürdüm 3 aydır hiç bişey kar etmiyo.. Son 2 gündür kasıklarındaki katların arasında da oluşmaya başladı.. Şimdi de bepanten sürüyorum dünden beri.. Eğer geçirmezse alırım bübcheni de denerim, görüyorum hep ama denemedim hiç.. Sağol tavsiye için :34:

Bende karpuz yiyorum şimdi, bu aralar eşimle bol bol karpuz yemeye karar verdik..

hatta ben liseyi bitirdiğim yaz bi ara canım hiçbişey yemek istemiyodu sürekli karpuz peynir falan yiyodum, bide can sıkıntısından habire müzik açıp dans ediyodum, baya terliyodum ama.. 12 kilo vermiştim 1 ayda :53: Ben bile şaşırmıştım.. 67den 55 oldum, sonra 52 olmuştum, üni.ye başlayınca lisedeki arkadaşlarım gözlerin inanamamıştı.. hey gidi gençlik heyyyyyyy :9:

Sağol canım tavsiye için.. Ben her bezini değiştirdiğimde yıkıyorum popişini, ıslak mendil kullanmıyorum.. Bakalım inşallah geçicek yakında.. tavsiyelerinizi değerlendiricem.

Aaah ah, yanarım yanarım hayatım boyunca 52-55 kiloyken 80 kiloya gelip o kiloyla gelinlik giydiğime yanarım..
Gerçi boyum uzun,öyle çok durmuyodu 80 ama, yine de 55 nereeee 80 nere..

Sağol canım Amiinnnn.. Hepimizin çocuklarını bağışlasın bize Allah, uzun ömürler versin..
Bende kullanmıyorum canım ıslak mendil.. İçim rahat etmiyo, suyla yıkıyorum daha rahat içim..

Canım yine pilav ama, yeşil mercimekli bulgur pilavı da çook lezzetli oluyo, ki ben yeşil mercimeği sevmem normalde..

Becerebilirsem bir deneyeyim bakalım teşekkür ediyorum.
aynen ya diyetteyim deyince herkes yedirmeye çalışıyo... hoşlarına mı gidiyo ne????

aşk güzel şey yaw... hele ilk zamanları bi başka... zayıflamaya çok etkisi oluyo bide :1:

Ayy inşallah zayıflamaya da etkisini görürüm.
aslında pek yeni sayılmaz araya bir ayrılık dönemi girdi ama 2 seneyi geçti.
Açılmasın ya gözüm.:69:
iyiyim böyle hiçbirşeyi görmeden.:69:

bizim 4 senemiz doldu
ilk 2000 yılında tanıştık ikimizde üniversite 1. sınıftaydık o tıpta ben eğitimde okuduk
sonraa tus çalışmaya başladı ayrı odalarda gece gündüz çalıştı tabi işede gidiyor gündüzleri
ankara genel cerrahiyi kazandı 36saat hastanede 12 saat evde tabiiki yorgun uyuyor çoğu zaman sonra cerrahi çok yorucu itifa hoop dörtyol 5nolu sağlık ocağı tekrar tus çalışma sadece yemek yerken görüyordum oğlumda öyle
sonra burayı kazandı kbb (kulak burun noğaz) 3 ay oldu yine 36 hastane 12 ev işte böyle uzun oldu

Ayy bence sen numaradan bir hastalık uydur git yat hastaneye mecburen ilgilenmek zorunda kalır seninle.
Bu arada eğitim fakültesi mezunu musun?
Branşın nedir?

Canım sağlık olsun , ben de spor kulubune başlamıştım 5 ay önce ve bundan yaklaşık 5kg daha inceydim.Düzenli gitmedim , araya bir süre şey girdi , daha da öenmlisi metabolik bozukluğum vücudumu kilo almaya itiyor.Bir de sigarayı bıraktım.Bir sürü etken var.

Becerebilirsem bir deneyeyim bakalım teşekkür ediyorum.

Ayy inşallah zayıflamaya da etkisini görürüm.
aslında pek yeni sayılmaz araya bir ayrılık dönemi girdi ama 2 seneyi geçti.
Açılmasın ya gözüm.:69:
iyiyim böyle hiçbirşeyi görmeden.:69:

Ayy bence sen numaradan bir hastalık uydur git yat hastaneye mecburen ilgilenmek zorunda kalır seninle.
Bu arada eğitim fakültesi mezunu musun?
Branşın nedir?

haklısın aslıda hastanede kalmak lazım
biyoloji öğretmeniyim

Sorguda gibi hissetmezsen çocuk nedeniyle mi izindesin?
Branşın da çok güzelmiş.

yok canım hem çoçuk var hemde atamam olmadı özeldede çalışmayı düşünmedim
sınava hazırlanacağım gelecek sene bu sende hazırlanmak istedim ama olmadı taşınmak filan çalışamadım
oğlumda büyüyecek kreşe verebilirim

yok canım hem çoçuk var hemde atamam olmadı özeldede çalışmayı düşünmedim
sınava hazırlanacağım gelecek sene bu sende hazırlanmak istedim ama olmadı taşınmak filan çalışamadım
oğlumda büyüyecek kreşe verebilirim

Ne güzel çocuğun büyürken yanındasın işte.
Ben o zaman sana hemen bir soru daha sorsam.
Atama olduğu gibi eş durumuyla aynı ile çıkabiliyor mu tayinin?

öğren tabi canım, şimdiden aklında bulunsun:) Allah izin verirse lazım olucak bunlar.
biz ne acemilikler çektik. çocuk doğdu, doktor bize evde bulunsun diye pişik kremi yazmış. bu pişik olayında 2 nokta var:
1. pişik önleyici krem
2. pişik kremi
pişik önleyici krem ile diğeri aynı şey değil. biz de doktorun bize sadece pişik durumları için verdiği kremi sanki önleyici krem gibi kullandık durduk. noldu sonunda? çocuk pişik oldu o krem yüzünden:60: ağır gelmiş her gün her gün kullanınca:60: pahalı da bir kremdi. bana sonradan dank etti. bizim asıl kullanmamız gereken, artık marketlerde bile bulunan, pişik önleyici kremmiş meğerse:9:
.

desene 2. çocuk olursa daha şanslı olucak...:40:

Peki birşey dha sorsam?
Bulguru pilavdan başka nasıl yapabilirim?
Akşam da patates yiyeyim o zaman haşlama.
bulguru chika yani edanın dediği gibi yeşil mercimekli yapabilirsin. parmaklarını da yersin, ben çok severim onu:56:
ayrıca biz sulu çorba deriz, bulguru patatesli sulu yemek gibi pişirebilirsin. bak sana bulgurla ilgili bir sürü tarifin olduğu bir site:

Duru Bulgur - Çorbalar
sağdaki menüden kategori seçebilirsin: köfteler, salatalar vs.

Kızlar çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.:17:
Erkek arkadaşımla oldukça uzak şehirlerdeyiz.
Bana süpriz yapmış çiçek yollamış.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.:69::69::69::71::71::69::69::69:
ay ay ay romantik gençler burda:69:
nazar değmesin:nazar:

ben zaten yeni kilo vermeye başladım biliyorsun oda sadece göbek kısından gitti sanki benim genç kızken ölçüsü 90 dı şimdi 100
tekrar 90 olsun çok isterim
canım, benim genç kızken 85'di. bebiş olunca 90'ı falan geçti, tutamadık kendisini:60:
şimdi ise 80 falan sanırım, daha aşağı değilse yani:36:

1,5 ltlik şişeleri alıp onlarla mı çalışsam napsammm:)))
eskiye oranla küçüldüü tabide daha da küçülsün :60:
çok küçülürlerse görürüm ben seni:76:
kol için de şunlara bir göz at bakalım:
Amazing Arms in Minutes: Flab-Fighting Arm Workout
Arm Exercises for Women: Get Sleek, Sexy Arms | Women's Health Magazine

yok canım, acemilik ne demek? eline sağlık. sonuçta deneme süresindekilerin akıbetini bilmiyorsun, gayet normal.
kantaron yağı yaralara iyi oluyor diyorlar ama bilmiyorum duymuş muydun? egeliler biliyor genelde. istersen bir araştır canım.
bübchen ürün grubunu ben çok seviyorum. inşallah küçüğümüze fayda eder.
karpuza bayılıyorum yaw. nimet, bana yemek aratmıyor.

"evlenince gözün biraz açılır" kısmına koptum:60::60::60:

azımsama huyu var sende. ne demek yani yinede hoşuma gitti falan. 78 kilo olacağına şu an 72 kilosun, biraz da bardağın dolu yanından bak. o 5 kg o kadar önemli ki birinde 80'e yakınsın, öbüründe ise 60'lı rakamlara:51:

bizim 4 senemiz doldu
eşinin tıp alanında olduğunu tahmin etmiştim zaten, bu kadar yoğun diye bahsedince sen. Allah kolaylık versin, zor bir meslek. size çok az vakit ayırabiliyor belli ki. inşallah uzmanlıktan sonra rahatlar.

Canım sağlık olsun , ben de spor kulubune başlamıştım 5 ay önce ve bundan yaklaşık 5kg daha inceydim.Düzenli gitmedim , araya bir süre şey girdi , daha da öenmlisi metabolik bozukluğum vücudumu kilo almaya itiyor.Bir de sigarayı bıraktım.Bir sürü etken var.
canıım, sigara bırakma falan önemli kararlar. sen bütün hepsini aşacaksın inşallah, öyle düşün.

bulguru chika yani edanın dediği gibi yeşil mercimekli yapabilirsin. parmaklarını da yersin, ben çok severim onu:56:
ayrıca biz sulu çorba deriz, bulguru patatesli sulu yemek gibi pişirebilirsin. bak sana bulgurla ilgili bir sürü tarifin olduğu bir site:

Duru Bulgur - Çorbalar

ay ay ay romantik gençler burda:69:
nazar değmesin:nazar:

canım, benim genç kızken 85'di. bebiş olunca 90'ı falan geçti, tutamadık kendisini:60:
şimdi ise 80 falan sanırım, daha aşağı değilse yani:36:

çok küçülürlerse görürüm ben seni:76:
kol için de şunlara bir göz at bakalım:
Amazing Arms in Minutes: Flab-Fighting Arm Workout
Arm Exercises for Women: Get Sleek, Sexy Arms | Women's Health Magazine

yok canım, acemilik ne demek? eline sağlık. sonuçta deneme süresindekilerin akıbetini bilmiyorsun, gayet normal.
kantaron yağı yaralara iyi oluyor diyorlar ama bilmiyorum duymuş muydun? egeliler biliyor genelde. istersen bir araştır canım.
bübchen ürün grubunu ben çok seviyorum. inşallah küçüğümüze fayda eder.
karpuza bayılıyorum yaw. nimet, bana yemek aratmıyor.

azımsama huyu var sende. ne demek yani yinede hoşuma gitti falan. 78 kilo olacağına şu an 72 kilosun, biraz da bardağın dolu yanından bak. o 5 kg o kadar önemli ki birinde 80'e yakınsın, öbüründe ise 60'lı rakamlara:51:

eşinin tıp alanında olduğunu tahmin etmiştim zaten, bu kadar yoğun diye bahsedince sen. Allah kolaylık versin, zor bir meslek. size çok az vakit ayırabiliyor belli ki. inşallah uzmanlıktan sonra rahatlar.

canıım, sigara bırakma falan önemli kararlar. sen bütün hepsini aşacaksın inşallah, öyle düşün.

Teşekkür ederim Neyneysecim bilgilerr içinn :21:

bizim 4 senemiz doldu

gerçekten zormuş canım bende eşim bi sat geç gelse bunalıma bağlıyodum şükrettim halime sen anlatınca.... allah kolaylık versin...

evet sigarayı bırakmakta kilo aldırıyo sanırsam... sigara içenler pek ara öğün yapmıyo bazen zayıflamak için sigara mı içsem diye bile düşüündüğüm olmuştur:1: şaka şaka aman ha:45: önce sağlık kilolar nasılsa gider...

*********güncelleme**********

günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.

22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
29 haziran - 30 haziran : dryrgp
1 temmuz - 2 temmuz : eski bir masal
4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35

Duru Bulgur - Çorbalar

.
siteyi hemen ekledim süpermiş...

evet aslında iyi ama 5 ayda 5 kilo diye öyle dediydim... gerçi 5 ayın 5 indede rejim yapmadım sadece 2 ayı rejimle geçti...

*********güncelleme**********

günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.

22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
29 haziran - 30 haziran : dryrgp
1 temmuz - 2 temmuz : eski bir masal
4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35

tamamdır kaptanişko:1:

kızlar kayınvalidemlerdeyiz akşam yemeğe... bende hazırlanıyım artıkın öptüm hepinizi gece gelirim gine:)
:3:

Back
X