Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde şuanki bedenin süperrrrrhayırlı olsun barışmışssınız ne güzel sevgilinle, moral olmuştur.
Kaç tane yedin talaş böreğinden?
Bir taneyse pek problem değil gibi..
Hoşgeldin ..
Ohh gez gez.
Ne güzel moral oluyor değil mi inceldiğini görmek aynada bakınca?
Ben 66 kiloyum şuan.
üstüm 38 altım 40, 56-57yken de üstüm 36 altım 38 di.
Yani bence kilona göre daha ince duruyorsun.
eveeet iyi oldu bütün gün telefona bakıp durdum "niye aramıyo bu yaa" diye kendimi yedim! meğer kapıda bekliyormuş şaşkoloz!
o dışardaki kocaman kocaman olanlardan değil, küçük küçüktü bunlar annesi yapmış, bir baktım iki tanesini yutuvermişim, hiç pişman diilim![]()
aslında haftada bir tartılmam gerekiyor ama ben dayanamıyorum sabahları tartılıyorum
ilk günlerde 5 6 defa tarytılıyordum
bende resetleyim benim tartım komplex değil pilini çıkarıp takarım resetlemek için
yürüyüşümü egzersizlerimi yaptım öldüm öldüm duş aldım yemeğimide yaptım kuaför işi kaldı oğlum uyudu
yeşil fasülye salata ayran menüm
eskiden eşime börek açardım mantı yapardım diyet işi onuda vurdu
sağlıklı beslenmek en iyisi![]()
selma kızlarrr,,,, bugün giremedim sabah erken sağlık ocağına gittim demir ölçtürmek için... gitmişken bi sürü test , tetenoz filan da yaptılar... sonrada kahvaltıya arkadaşım geldi... şimdi beraber çıkıcaz akşama gelirim yine... öpüldünüz....:80:
gezcek bir tane kız arkadaşımda yok sonuncuyuda evlendirdikçevre edinmem lazım yavf
![]()
Bugün yediklerimi yazayım ..
Sabah:
- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- 1 fincan sek kahve = 0 kalori
- k special-süt= 150 kalori
Öğle:
- 1 bardak meyve suyu=75 kalori
Akşam:
- Metabilizma hızlandırıcı macunum
- 1 kase bezelye yemeği: 160 kalori
- 1 çay bardağı pul biberli yoğurt=95 kalori
TOPLAM: 480 kalori
selam kızlar ay çoook özledim sizi. Kaptan özür dilerim ama muhtemelen yaz sezonu giremeicem pek , ama her cuma kilo bildirimi yapmaya çalışıcam. İnannın çekimden çekime koşuyorum , dün saat de kalktım gece ye kadar çekimdeydim, öldüm yorgunluktan, az önce çekimden geldim ufak tefek bazı işler var onu hal edip montaja giricem. Hepinizi öpüyorum.
Bu koşuşturmada erimem lazım
selaam =)
öğlen yemeği vermediler canım, 14:00de çıkıyoruz diye herhalde, eve gelip tost yiyecektim ki sevgilim sürpriz yapmış (küsmüştük, eve geldiğimde kapıda bekliyordu maymun) talaş böreği getirmiş
ama sabah 8:30'dan 15:30'a kadar hiçbirşey yememiş oldum ki çok kötü oldu
akşamı karpuz-peynir'le kapatacağım, telafi etmek için =)
kızlar geldimmm :)
menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra
kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artıkyemek yiyip gelirim mucuk
fıstıklarrrrr napıyonuz nasılsınızzz bugün sporumu yine yaaptım ama yemeği gün boyu fazla kaçırdımmmm offff suda çok içtim 4ltye yakınn bu karbonhidrat yedii ömrümüüü yediiii((( offffffffffffff
akşamki menüm
6 kaşık yeşil fasülye
domates salatalık
yarım bardak ayran
2tne bisküvi
bir dilim karpuz bir dilim kavun
birazda mekik ve bacak hareketi yaptım sayılarıaz ama zamanla artıracağım inşallah
bugün hafif beslendim akşama kan şekerim düştü galibabisküvileri yedim bide regl olma arifesi canımtatlı çekti
canım mavi yeşil lightın kepekli çikolatalı püüskevitlerinden alsana hem kalorisi daha az hem de tadı da güzel. ben de regl olcam zaman onlardan 2 tane yiyordum
kızlar geldimmm :)
menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra
kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artıkyemek yiyip gelirim mucuk
spor olarak ne yapıyorsun canım merak ettim zaten önemli olan zayıf gözükmek ağırlığın ne önemi var
eveeet iyi oldu bütün gün telefona bakıp durdum "niye aramıyo bu yaa" diye kendimi yedim! meğer kapıda bekliyormuş şaşkoloz!
o dışardaki kocaman kocaman olanlardan değil, küçük küçüktü bunlar annesi yapmış, bir baktım iki tanesini yutuvermişim, hiç pişman diilim![]()
fıstıklarrrrr napıyonuz nasılsınızzz bugün sporumu yine yaaptım ama yemeği gün boyu fazla kaçırdımmmm offff suda çok içtim 4ltye yakınn bu karbonhidrat yedii ömrümüüü yediiii((( offffffffffffff
seninde şuanki bedenin süperrrrr
ayyy yawrum yaaafferim onaaaa da başka bii getireymişşş neyse sağlık olsunnn :)))) barıştınız yaaa
sanada selma canımım![]()
sonuçları ne zaman alcan canumm :26: inş. iyi çıkar hepisi
aynen ya benimkiler de tek tek evleniyoooor ama benim adayım olsa bile niyetim yok
ara ögün yemiyor musun? yoksa degisik bir diyet vs mi uyguluyorsun :26:
akşamki menüm
6 kaşık yeşil fasülye
domates salatalık
yarım bardak ayran
2tne bisküvi
bir dilim karpuz bir dilim kavun
birazda mekik ve bacak hareketi yaptım sayılarıaz ama zamanla artıracağım inşallah
bugün hafif beslendim akşama kan şekerim düştü galibabisküvileri yedim bide regl olma arifesi canımtatlı çekti
Ayy ne güzel biliyor işte kalbine giden yolu.
Bu milföy böreği tarzında değil mi talaş böreği?
Çok fazla kalori yok diye biliyorum bir tanesi 150 kalori mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.
evet evet milföyle yapılandan. talaş böreği gibi çok yağlı değildi zaten. börekcikler de masum, ben de masumum!
beyfendi o yoldan çıkmasa da sonra talaş böreği bulmak zorunda kalmasa iyi olacak =)