Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fıstıklarrrrr napıyonuz nasılsınızzz bugün sporumu yine yaaptım ama yemeği gün boyu fazla kaçırdımmmm offff suda çok içtim 4ltye yakınn bu karbonhidrat yedii ömrümüüü yediiii:(((( offffffffffffff

hayırlı olsun barışmışssınız ne güzel sevgilinle, moral olmuştur.
Kaç tane yedin talaş böreğinden?
Bir taneyse pek problem değil gibi..
Hoşgeldin ..
Ohh gez gez.
Ne güzel moral oluyor değil mi inceldiğini görmek aynada bakınca?
Ben 66 kiloyum şuan.
üstüm 38 altım 40, 56-57yken de üstüm 36 altım 38 di.
Yani bence kilona göre daha ince duruyorsun.
seninde şuanki bedenin süperrrrr
eveeet iyi oldu bütün gün telefona bakıp durdum "niye aramıyo bu yaa" diye kendimi yedim! meğer kapıda bekliyormuş şaşkoloz! :17:

o dışardaki kocaman kocaman olanlardan değil, küçük küçüktü bunlar annesi yapmış, bir baktım iki tanesini yutuvermişim, hiç pişman diilim :64:

ayyy yawrum yaa:1:afferim onaaaa da başka bii getireymişşş neyse sağlık olsunnn :)))) barıştınız yaaa

aslında haftada bir tartılmam gerekiyor ama ben dayanamıyorum sabahları tartılıyorum
ilk günlerde 5 6 defa tarytılıyordum:9::9:
bende resetleyim benim tartım komplex değil pilini çıkarıp takarım resetlemek için

yaa insan hakkaten dayanamıyo, kaç gram geldi kaç gram gitti...
ama kendini ikna edip biraz gayret edince en azından haftada 2ye falan düşürmek lazım. hem psikolojik rahatlık çok önemli bu işte biliyorsun...

yürüyüşümü egzersizlerimi yaptım öldüm öldüm duş aldım yemeğimide yaptım kuaför işi kaldı oğlum uyudu
yeşil fasülye salata ayran menüm

eskiden eşime börek açardım mantı yapardım diyet işi onuda vurdu:9::9:
sağlıklı beslenmek en iyisi :46::46:

oh ohhhhhhhhh :66::66: aman yemesin neymiş öyle erken yaşta kalp hastasımı olcak sağlıklı yaşasın daha uzun seneler lazım o sizee :9::9:

selma kızlarrr,,,, bugün giremedim sabah erken sağlık ocağına gittim demir ölçtürmek için... gitmişken bi sürü test , tetenoz filan da yaptılar... sonrada kahvaltıya arkadaşım geldi... şimdi beraber çıkıcaz akşama gelirim yine... öpüldünüz....:80:

sanada selma canımm :60: :60: sonuçları ne zaman alcan canumm :26: inş. iyi çıkar hepisi :9:

gezcek bir tane kız arkadaşımda yok sonuncuyuda evlendirdik:31: çevre edinmem lazım yavf:52:

:60::60: aynen ya benimkiler de tek tek evleniyoooor ama benim adayım olsa bile niyetim yok :60::60:

Bugün yediklerimi yazayım ..

Sabah:

- metabolizma hızlandırı macun = 0 kalori
- 1 fincan sek kahve = 0 kalori
- k special-süt= 150 kalori
Öğle:

- 1 bardak meyve suyu=75 kalori

Akşam:
- Metabilizma hızlandırıcı macunum
- 1 kase bezelye yemeği: 160 kalori
- 1 çay bardağı pul biberli yoğurt=95 kalori
TOPLAM: 480 kalori

ara ögün yemiyor musun? yoksa degisik bir diyet vs mi uyguluyorsun :26:

Son düzenleme:
selam kızlar ay çoook özledim sizi. Kaptan özür dilerim ama muhtemelen yaz sezonu giremeicem pek , ama her cuma kilo bildirimi yapmaya çalışıcam. İnannın çekimden çekime koşuyorum , dün saat de kalktım gece ye kadar çekimdeydim, öldüm yorgunluktan, az önce çekimden geldim ufak tefek bazı işler var onu hal edip montaja giricem. Hepinizi öpüyorum.
Bu koşuşturmada erimem lazım

bu kadar koşuşturma da eriiiiiiiiii artıkk bacumm :52::52:

selaam =)

öğlen yemeği vermediler canım, 14:00de çıkıyoruz diye herhalde, eve gelip tost yiyecektim ki sevgilim sürpriz yapmış (küsmüştük, eve geldiğimde kapıda bekliyordu maymun) talaş böreği getirmiş :17:

ama sabah 8:30'dan 15:30'a kadar hiçbirşey yememiş oldum ki çok kötü oldu :51:

akşamı karpuz-peynir'le kapatacağım, telafi etmek için =)

:60: ayyyyy biz dürümden pideden korkuyorduk talaş böregiiiii götürmüşsün :9::9: olsun bugunluk böyle olsun yarın telafi edersin canım. ohh maş. bizim takımdaki kızların sevgilileri pek bir romantüük :66::66:

kızlar geldimmm :)

menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra :1:

kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artık :1: yemek yiyip gelirim mucuk

gayet normal canım benim spor hocam benle aynı boydu 68 kiloydu 38 bedendi ben 68 kiloydum spora yeni başlıyodum 42 bedendim şu anda durumum ne bilmiyorum gerçii ölçmedim ama yani sporun etkisi çok böööööööyük

akşamki menüm

6 kaşık yeşil fasülye
domates salatalık
yarım bardak ayran

2tne bisküvi
bir dilim karpuz bir dilim kavun

birazda mekik ve bacak hareketi yaptım sayılarıaz ama zamanla artıracağım inşallah

bugün hafif beslendim akşama kan şekerim düştü galibabisküvileri yedim bide regl olma arifesi canımtatlı çekti

bende bugün yedigimi içtiğimi yazayımm barii gene kimsecikler yok :9:

spordan önce : yarım çay bardağı yarım yağlı süt

kahvaltı : 1 dilim ekmek + 1 yumurta ve yagsız peynirle omlet + domates + salatalık

Ara : 1 bardak y.yağlı sütle nescafe + mavi yeşil light çikolatalardından bir parça

öğlen : 1 tabak türlü yemeği + 1 kase light yoğurt

Ara : Karpuz + 1 bardak yeşil çay

Akşam : az peynir + bir avuç fındık + yeşil çay

Spor olarakda : 2 saat bisiklet
40 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell

akşamki menüm

6 kaşık yeşil fasülye
domates salatalık
yarım bardak ayran

2tne bisküvi

birazda mekik ve bacak hareketi yaptım sayılarıaz ama zamanla artıracağım inşallah

bugün hafif beslendim akşama kan şekerim düştü galibabisküvileri yedim bide regl olma arifesi canımtatlı çekti

canım mavi yeşil lightın kepekli çikolatalı püüskevitlerinden alsana hem kalorisi daha az hem de tadı da güzel. ben de regl olcam zaman onlardan 2 tane yiyordum

kızlar geldimmm :)

menümü akşama toparlayıp yazıcam...
hala yemek yemedim.. domates peynir zeytinle geçiştirmek istiyorum malum saat geç oldu.. eve yeni geldim napim amcamın kızıyla gezdik annemi eve yolladıktan sonra :1:

kızlar benim 95 kilo olup 44 beden olmam normalmi? üstüm 42 altım 44 beden.. mağazada bir elbise denedim 44 bedenini Allah'ım ne kadar incelmişim.. bugün daha ii anladım.. çok spor yapiordum kilom düşmedi ama inceldim ve sanırım kas yaptım.. bilmiom artık :1: yemek yiyip gelirim mucuk

spor olarak ne yapıyorsun canım merak ettim zaten önemli olan zayıf gözükmek ağırlığın ne önemi var

spor olarak ne yapıyorsun canım merak ettim zaten önemli olan zayıf gözükmek ağırlığın ne önemi var

yürüyüş, (koşarak değil ama yüksek tempolu)
zıplama
ip atlama
twist (bel inceltmek için süper etkili BENCE) (zıplayarak ve sabit olarak)
bacakları hafif aralayıp iki ele yarım litrelik pet şişeler içi dolu olarak kalça hizasından birleştirip bi sağa bir sola doğru eğilip elleri dize kadar indirerek düzenli hareket etmek...
mekik

kiloma ve doğum yapmama rağmen göbeğim hiç yok denecek kadar az.. belim inceldi .. bacaklarım falan inceldi.. boyum 1.68
ama bugün o denediğim elbiseyi çok beğendim süper oldu yani mutlu oldum.. alıcaktım ama ben bunun 40 yada 38 bedenini almalıyım dedim.. ve inş. daha kilo verince çok yeni ciciler alıcam :1: bir tane converce aldım sadece okadar gezmeye.. elbiselere içim gitti ama biraz daha sabredicem inş. Allah'ın izniyle bu fazlalıklardan kurtulucam.. :34:

ve yolda amcamın kızının komşusunu gördük.. oda çok sevdiğim bi abla. uzaktan geliodu yüzüme sinsi sinsi bi gülüş attı kız sen ne kadar zayıflamışsın dedi :1: ne kadar mutlu ve motive oldum anlatamam... hemde çooook fazla. hepimiz inş. incecik oluruz. şu eylüldeki düğüne dal gibi olmam lazım.. çekemeyenler için :1:

evet kızlar gelelim yediklerime :1:

sabah kahvaltım acele ile yaptım ne yediğimi çok hatırlamıyorm :1:

biberiye suyumu içtim..
sanırım 10 dkk sonra:

- 4-5 yeşil zeytin
- bi gıdım yağsız beyaz peynir
- 1 bardak şekersiz çay
- 1 çay kaşığı çiko :18:
- 1 dilim ekmek

öğlen yok...

saat 3 gibi

bir dilim su böreği (annemle amca kızına uğradık)
2 bardak şekersiz çay

akşam 7 de evde yedim..

7:45 falandı..

- 2 domates
- bir dilim beyaz peynir yağsız
- 4 yeşil zeytin
- 2 dilim ekmek

içtiğim su miktarını hatırlamıyorum.. çünkü ölçemedm.. şimdide 1.5 litrelik pet şişeyi aldım yanıma içiyorum bitmesi lazım yatana kadar :1:

spor olarakta saatlerce çarşı pazar gezdim.. :1: bacaklarım ağrıyo valla :1:

eveeet iyi oldu bütün gün telefona bakıp durdum "niye aramıyo bu yaa" diye kendimi yedim! meğer kapıda bekliyormuş şaşkoloz! :17:

o dışardaki kocaman kocaman olanlardan değil, küçük küçüktü bunlar annesi yapmış, bir baktım iki tanesini yutuvermişim, hiç pişman diilim :64:

Ayy ne güzel biliyor işte kalbine giden yolu.:69:
Bu milföy böreği tarzında değil mi talaş böreği?
Çok fazla kalori yok diye biliyorum bir tanesi 150 kalori mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.

fıstıklarrrrr napıyonuz nasılsınızzz bugün sporumu yine yaaptım ama yemeği gün boyu fazla kaçırdımmmm offff suda çok içtim 4ltye yakınn bu karbonhidrat yedii ömrümüüü yediiii:(((( offffffffffffff

Bu bir kaç gün özellikle karbonhidratlara dikkat edersek iyi olur.
Ayın durumuna göre karbonhidratlar normalde olduğundan daha fazla yarıyor.
İlginizi çekerse tarihe göre paylaşırım hangi gün neyin etkisi fazla.
seninde şuanki bedenin süperrrrr

ayyy yawrum yaa:1:afferim onaaaa da başka bii getireymişşş neyse sağlık olsunnn :)))) barıştınız yaaa

İşte eski halime döneyim istiyorum ama sabır biraz
sanada selma canımım :60: :60: sonuçları ne zaman alcan canumm :26: inş. iyi çıkar hepisi :9:

:60::60: aynen ya benimkiler de tek tek evleniyoooor ama benim adayım olsa bile niyetim yok :60::60:

ara ögün yemiyor musun? yoksa degisik bir diyet vs mi uyguluyorsun :26:

bugün canım birşey istemedi ben de zorlamayayım dedim ondan böyle oldu.

akşamki menüm

6 kaşık yeşil fasülye
domates salatalık
yarım bardak ayran

2tne bisküvi

ohh afiyet olsun.
regl öncesi frenlemek önemli tabiki.

bugün yediklerimi yazayım da sonra evin içinde koşturmaya devam etmem lazım kızlar!

sabah 8:30 kahvaltı: domatis, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım bardak çay
öğlen: :32:
öğleden sonra 16:00 : 2 küçük talaş böreği
17:30 : dondurma
20:00 : karpuj, peynir <3

günün ilk yarısında 15 tane bücürle uğraştım, 2 saat spor yapmaya bedeldir herhalde!
sonraaaaa akşam da bulaşıkları toparladıktan sonra evi süpürdüm,
buzdolabını temizledim,
şimdi yarın bücürleri geziye götürürken giyeceğim elbisemi ütüleyeceğim,
sonra bıcıbıcı yapacağım,
sonra da yarın bücürlerime götürmek için kurabiyeler yapacağım!

bir ara fırsat bulursam da uyurum herhalde, sabah erken kalkıp tartılıp kilomu yazmalıymışım buraya, 9da evden çıkmadan. koşmalıyım ki sabah vaktim olsun...

öptüm herkesiii! :54:

Ayy ne güzel biliyor işte kalbine giden yolu.:69:
Bu milföy böreği tarzında değil mi talaş böreği?
Çok fazla kalori yok diye biliyorum bir tanesi 150 kalori mi neydi yanlış hatırlamıyorsam.

evet evet milföyle yapılandan. talaş böreği gibi çok yağlı değildi zaten. börekcikler de masum, ben de masumum!
beyfendi o yoldan çıkmasa da sonra talaş böreği bulmak zorunda kalmasa iyi olacak =)

evet evet milföyle yapılandan. talaş böreği gibi çok yağlı değildi zaten. börekcikler de masum, ben de masumum!
beyfendi o yoldan çıkmasa da sonra talaş böreği bulmak zorunda kalmasa iyi olacak =)

Yapıyorlar işte arada eşeklikler, onları da öyle kabul etmek lazım.. :69:

Back
X