Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amanın forumda ne büyük karmaşıklığa sebep oldum :1::1:

ütümü yarıladım.. gerisinide bitireyim gelirim.. hoşçakalın ve hakkınızı helal edin sizi çok uğraştırmışım :59:

evet canım, elinize sağlık:16:
bundan sonraki haftalarda geliştircez inşallah.
ben iyiyim çok şükür. eşimin en küçük kardeşinin bebeği oldu. yalnız bebeğin durumu riskli. şimdi ameliyata girdi. o yüzden geldik canım. dualarınızı bekliyorum.
rabbim acil şifalar versin rabişim inşş en yakın zamanda düzelirr
maibeyaz'dan alıntı yaptım.

normalde arkadaşımız 3 haftada 1.4 kg vermiş. önce onu ayrı kaldığı etap sayısı olan 3'e böldük.
sonuç: 0.466666 çıktı.
virgülden sonra ilk basamağı alıyormuşuz, ben de yeni öğrendim:1:
0.4 rakamını 100 ile çarptık ve sonra etap başlangıç kilosu olan 96'ya böldük. sonuç da 0.416666
yuvarlama yaptık ve 0.42 oldu.

böyle uzun süre ayrı kalan yarışmacılarda dikkat edeceğimiz diğer nokta toplam satırı. farkettiyseniz etap başlangıç kilosu ile sonu arasındaki fark 4.3 iken biz 3.3 yazdık. verilen kiloları kendi içinde toplayarak 3.3 bulduk. normalde başlangıç ve bitiş farkı yeterlidir. ama böyle eski üyeler dönünce durum değişiyor.

yüzdeliği anladım da toplam yüzdesini niye 3.3 yaptık ki yaa:37:açç karnınaa kafam çalışmıyooo yaww:18::53:

rabbim acil şifalar versin rabişim inşş en yakın zamanda düzelirr

yüzdeliği anladım da toplam yüzdesini niye 3.3 yaptık ki yaa:37:açç karnınaa kafam çalışmıyooo yaww:18::53:

canım oda şöyle sanırım... 3 haftadır yok drygrp 3 e bölünce vediği sadece 0.4 bu haftaya ait... toplamda verdiği 1.4 kilonun 1 kilosu alınmıyor.... neyse zaten bitti bu işte...atlattık...

benim sabah kahvaltım
yarım pohaça
1 domates
2 dlm pynir
4 zeytin

ara
7 badem
7 beyaz eblebi

öğlen ne yesem bilemedim...
bide tartımı saklasam mı diyorum bir hafta hiç tartılmamayı deneyim haftaya cuma süpriz olsun belki tartı stresi olmayınca daha çok veririm...

canım oda şöyle sanırım... 3 haftadır yok drygrp 3 e bölünce vediği sadece 0.4 bu haftaya ait... toplamda verdiği 1.4 kilonun 1 kilosu alınmıyor.... neyse zaten bitti bu işte...atlattık...

benim sabah kahvaltım
yarım pohaça
1 domates
2 dlm pynir
4 zeytin

ara
7 badem
7 beyaz eblebi

bide tartımı saklasam mı diyorum bir hafta hiç tartılmamayı deneyim haftaya cuma süpriz olsun belki tartı stresi olmayınca daha çok veririm...

tşk canım açıklaman için evet tartıyı saklamak iyi fikir destekliyorumm
liste işinide hallettik şükür

tşk canım açıklaman için evet tartıyı saklamak iyi fikir destekliyorumm
liste işinide hallettik şükür

canım ben verdim paylaşıma birazdan doktora test sonuçlarını almaya gidicem... vermeseydim akşama kadar bakamıcaktım aklım kalıcaktı... pek renkli olmadı ama sorun olmaz umarım...

Tebrik ediyorummmm .. :64::64::64::66::66:

Ohh kilolar veriliyor maşallah .. :66::66::64::64::74:

tşk ederiiiiiim :16:

evet canım, elinize sağlık:16:
bundan sonraki haftalarda geliştircez inşallah.
ben iyiyim çok şükür. eşimin en küçük kardeşinin bebeği oldu. yalnız bebeğin durumu riskli. şimdi ameliyata girdi. o yüzden geldik canım. dualarınızı bekliyorum.

geçmiş olsun Allah annesine babasına bağışlasın :emir_bebek:

benim sabah kahvaltım
yarım pohaça
1 domates
2 dlm pynir
4 zeytin

ara
7 badem
7 beyaz eblebi

evet en iyisi tartılmamak bazı günler şişkinlik olabiliyor insanda hergün tartılıncada dün böleydi bugün niye böyle diye moralin bozluyor sonra :2:

canım ben verdim paylaşıma birazdan doktora test sonuçlarını almaya gidicem... vermeseydim akşama kadar bakamıcaktım aklım kalıcaktı... pek renkli olmadı ama sorun olmaz umarım...

emeğine sağlıkkk özlemimm test sonuçlarını bende merak eidyorum demir içindi sanırım dimi bende tahlil yaptırdım ama temmuz başında alcam sonuçları bi yükselemedi gitti benim demir sonunda gitcem bi ton alcammm :60:çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyorm:70:

Kızlar nasılsınız?
Elektrikler gitti gelmek bilmedi.
O sırada erkek arkadaşımla tartıştık derken hiçbirşey yiyemedim bu saate kadar.
Saolsun kendisi bana iyi kilo verdirecek.

iyiyiz tatlım şükür
tartışmayın yaa niye tartıştınızkiiii :(

Aman biz tartışmadan durabilir miyiz sonra fazla mutlu oluruz falan ne olur dimi?
benim hatamdı ilk başta ama sonra konu öyle yerlere gitti ki, konuşmalarımız beni kırdı.
Canım sıkıldı iyice, zaten uzağız zaten zor birşeyler böyle olunca iyice kötü oluyor.

bugün fazla katılamadım.. malum memur eşiyim ve yığınla ütü vardı..

sabah yediklerim:
biberiye suyu

20 dkk sonra

-6 adet yeşil zeytin
-1 dilim yağsız peynir
-2 bardak şekersiz çay
-2 dilim ekmek
-1 domates

ara yok öğlen yok yine ara yok.. bol su var..

şimdi patlıcan közleyip sarımsaklı yoğurtla yemeyi düşünüyorum.. oldukça az kalorili..
akşamda eşim gelsin tamam derse kayınvalideme gideriz yürüyerek (40 dkk falan sürüyor)

geri gelmezsem bilinki gitmişimdir :1: kendinize iyi bakın akşama gelirim yine.. öpüldünüz :54:

bugün fazla katılamadım.. malum memur eşiyim ve yığınla ütü vardı..

sabah yediklerim:
biberiye suyu

20 dkk sonra

-6 adet yeşil zeytin
-1 dilim yağsız peynir
-2 bardak şekersiz çay
-2 dilim ekmek
-1 domates

ara yok öğlen yok yine ara yok.. bol su var..

şimdi patlıcan közleyip sarımsaklı yoğurtla yemeyi düşünüyorum.. oldukça az kalorili..
akşamda eşim gelsin tamam derse kayınvalideme gideriz yürüyerek (40 dkk falan sürüyor)

geri gelmezsem bilinki gitmişimdir :1: kendinize iyi bakın akşama gelirim yine.. öpüldünüz :54:

Afiyet olsun gayet az yiyerek geçirmişsin gününü.

Kızlar nasılsınız?
Elektrikler gitti gelmek bilmedi.
O sırada erkek arkadaşımla tartıştık derken hiçbirşey yiyemedim bu saate kadar.
Saolsun kendisi bana iyi kilo verdirecek.

Aman biz tartışmadan durabilir miyiz sonra fazla mutlu oluruz falan ne olur dimi?
benim hatamdı ilk başta ama sonra konu öyle yerlere gitti ki, konuşmalarımız beni kırdı.
Canım sıkıldı iyice, zaten uzağız zaten zor birşeyler böyle olunca iyice kötü oluyor.

ben de tam tersi mutsuzken yerim Allahtan erkek arkadaşım yok şu anda :52:
uzakken kavga etmek de zor ufacık bir konu uzar da uzaaaar. üzülme cnm halledersiniz eminim

ben de tam tersi mutsuzken yerim Allahtan erkek arkadaşım yok şu anda :52:
uzakken kavga etmek de zor ufacık bir konu uzar da uzaaaar. üzülme cnm halledersiniz eminim

Değişiyor benim de o duruma göre ama şu an tek birşey yemek istemiyorum.
Çok bunalıyorum böyle olunca.
Neyse bakalım umarım halledilir.

takım ortalamasına yeni gelenler dahil edilmiyor sanırım?
ben de sabah dertle derman arasında tartılıp koşup buraya yazdım kilomu :17:

sabah 84kg çıkmıltım ama bütün gün bücürleri gezdirip geldikten sonra tartılınca 83,4 çıktı... güneşin altında terlerken "eriyorum" derken gerçekten de erimişim sanırım :66:

takım ortalamasına yeni gelenler dahil edilmiyor sanırım?
ben de sabah dertle derman arasında tartılıp koşup buraya yazdım kilomu :17:

sabah 84kg çıkmıltım ama bütün gün bücürleri gezdirip geldikten sonra tartılınca 83,4 çıktı... güneşin altında terlerken "eriyorum" derken gerçekten de erimişim sanırım :66:

Bir hafta geçtikten sonra uygun bulunursa listeye dahil ediliyorsun kedican.

patlıcanları közledim.. sarımsaklı yoğurtla karıştırdım.. üstünede 2 domates rendeledim.. içine karabiber ve birazcık tuz attım pişirip üzerine ekledim.. "0" yağ :1: karnımda oldukça doydu.. akşam hafif şeyler daha iyi.. 4 dilim ekmek ile yedim ama :18: ne zamandır bu kadar çok ekmek yememiştim.. yürüyüşe çıkıcam şimdi telafi ederim.. çok öptüm hepinizi hazırlanıp çıkıcaz.. :54::54::54:

Back
X