Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokk geçmiş olsun tatlımbakalım doktor nasıl bi tedavi uygulicakk rabbim şifa versinn
seni çok iyi anlıyorum hatırlıyorum pkoslu olduğumu duyunca bide dr bebeğin zor olur demişti 2 gece deli gibi ağlamıştım
şimdi o günlerimi hatırlıyorum da boşyere kendimi üzmüşüm
sende boşuna üzülme tedavisi var canım
ilaçlarda kilo yapmaz sadece iştah açar sende dikkat edersen kilo almazsın
unutmadan internette bunu araştırma maşallah felaket tellalı gibi e n kötüsünü yazarlar oraya
ne yaptın bacum senhadi tatlıyı yedinn niye fanta içtin hadi onuda içtin akşam niye ekmek yedin
![]()
bu dönemde hızlı kilo vericen yerde hızla kilo alıcaksın gibime geliyor
canım ama ara öğünsüz neslivicdan arkadaşımızında belirttiği üzere vücut kendini korumaya alır ve kilo veremezsinsen en iyisi bir an önce ara öğünlere alıştır kendini
süt tozuda hem kalorili hem zararlı sütü ısıtamıyorsan nescafeni gene sıcak suyla yap ama içine soğutmayacak şekilde az bişey süt kat ben okuldayken öyle yapıyordum
tsh yüksek olunca bebek çok zor oluyor diye biliyorum canım yumurtlama yapamıyor vücut çünkü. olsada düşük tehlikesi vb. sorunları yanında getiriyor ama üzülmene hiç gerek yok çünkü tedavisi olan birşey bu ve tedavi edilip değerler normale döndüğüne çok rahat bebek sahibi olabilirsinama troid alanında uzmanlaşmış bir doktora git mutlaka hatta testleri 2, 3 farklı doktora göster fikir al çünkü ilk teşhis her zaman için çok önemlidir.
teşekkür ederim kızlar... bakalım pztesi gidicem doktora... inş iyi olur... kafam çok bulanık o zamana kadar pek katılamayabilirim... zaten hafta sonu... belkide gelirim hiç bilmiyorum... uyusam uyansam rüya olsa keşke... evet neslicim internette acayip acayip şeyler yazıyo bakmamak lazım... görüşmek üzere...![]()
kızlaaaaaaar anca geldim ev yerleştirmektennnn ayy gözümün önünde hapur hupur götürdüler pizzaları bir dene bile almadım oturdum müsli kemirdim![]()
neyse bende yatar görüşürük yarınn yani bugün
![]()
![]()
sen birde hafta sonları gör ıssızlığı![]()
ne yaptın bacum senhadi tatlıyı yedinn niye fanta içtin hadi onuda içtin akşam niye ekmek yedin
![]()
bu dönemde hızlı kilo vericen yerde hızla kilo alıcaksın gibime geliyor
canım ama ara öğünsüz neslivicdan arkadaşımızında belirttiği üzere vücut kendini korumaya alır ve kilo veremezsinsen en iyisi bir an önce ara öğünlere alıştır kendini
süt tozuda hem kalorili hem zararlı sütü ısıtamıyorsan nescafeni gene sıcak suyla yap ama içine soğutmayacak şekilde az bişey süt kat ben okuldayken öyle yapıyordum
tsh yüksek olunca bebek çok zor oluyor diye biliyorum canım yumurtlama yapamıyor vücut çünkü. olsada düşük tehlikesi vb. sorunları yanında getiriyor ama üzülmene hiç gerek yok çünkü tedavisi olan birşey bu ve tedavi edilip değerler normale döndüğüne çok rahat bebek sahibi olabilirsinama troid alanında uzmanlaşmış bir doktora git mutlaka hatta testleri 2, 3 farklı doktora göster fikir al çünkü ilk teşhis her zaman için çok önemlidir.
canım internete bakma sen yani bakta aldırma iyi bi doktora git hatta arkadaşların dediği gibi bi kaç doktora git bakalım ne diceklerr bizdende kopmayı düşünme içinde olanları bizlerle paylaşki yardımcı olabilelim tamm mı kuzumm kendine çok iyi bakkkteşekkür ederim kızlar... bakalım pztesi gidicem doktora... inş iyi olur... kafam çok bulanık o zamana kadar pek katılamayabilirim... zaten hafta sonu... belkide gelirim hiç bilmiyorum... uyusam uyansam rüya olsa keşke... evet neslicim internette acayip acayip şeyler yazıyo bakmamak lazım... görüşmek üzere...![]()
günaydıın herkese.....
![]()
günaydıın herkese.....
![]()
teşekkür ederim kızlar... bakalım pztesi gidicem doktora... inş iyi olur... kafam çok bulanık o zamana kadar pek katılamayabilirim... zaten hafta sonu... belkide gelirim hiç bilmiyorum... uyusam uyansam rüya olsa keşke... evet neslicim internette acayip acayip şeyler yazıyo bakmamak lazım... görüşmek üzere...![]()
herşey iyi olacak canım bu tip hormon rahatsızlıklarında moralini yüksek tutman lazım stres daha kötü yapar
bravo sanaben olsam bir dilim yemiştim
evet kimsecikler olmuyor
galiba öyle olacak krizim yüksek
ozlemmtekinn: 27
eski_bir_masal:25
elmaliturta: 21
neslivicdan: 15
_ferdici_: 10
hamutran1:
neyneyse:9![]()
sezinonur : 7
dryrgp: 7
kedican1:
chika: 2
ikbal05: 2
roseking35: 1
moonros: 0
fundurtan: 0
ipek61: 0
sementa 33: 0
vooovvvv 10 tane msj mı atmışım 9u geçmişim sonundaaemeğine sağlık cnmm
hamutran1:
kedican1:
hamutran1:
kedican1:
hamutran 10
neyneyse:9
kedican 5
kızlar başka yanlışlık var mı ki ?
Selam kızlarrrrr
2 gündür misafirlerle uğraşıyorum yav.. bu akşam yine var
Hala kızım için geliyolar.. 3 ay oldu halbuki
Şimdi kızımı yıkadım, terden sırtında da kızarıklıklar oluşmuş sıpamın, çok üzgünüm![]()
Hala mı
Biraz daha devam ederse bu akşam müsait değilim düğününe beklerim de bence.
Ayy kıyamam ben ona ya ..
havalar hazır iyiyken gün içinde arada üstünü tamamen çıkarıp öyle tutsan nasıl olur ki*