Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin bilgin vardır tsh yüksek olunca bebiş olmuyomu??? onu da duydum çok üzüldüm annemlerden ağlayarak kalktım onlar da üzüldü... şimdi doktor da pazartesiye kaldı içim içimi yiycek o zamana kadar... bide benimki çok yüksekmiş... 21 normalde en çok 4 olması gerekiyor... çok yüksek olunca tedavisi daha mı zor olur... yani aslında bende hormanal bi bozukluk varmış gibi çok kilom yok aslında.... çok şaşırdım ve üzüldüm hala ağlıyorum... bide onun ilaçlarıda kilo aldırırsa napçam ben
geçmiş olsun diyen herkesede teşekkür edrm gözlerim şiş geçmişi bile doğru düzgün okuyamadım... galiba biraz nanemollayım kusuruma bakmayın canınıızı sıktım akşam akşam...
![]()
![]()
Allah seni yaa hahahaha bende böyle ağzımın suları aka akaaaaaa okuyorum sonunda 4 dilim ekmek diyince bütün iştahım kaçtı
![]()
![]()
tatlım çok geçmiş olsun.. p.tesi olsun bakalım inş hayırlı haberler alırsın ..
ahahah 4 dilim ekmek incecikti ama öle kalın dilim değilhemen moralimi bozun
kızlar bazen yaptıklarımın tarifini yazıyorum (canınız isterse ve yiyemezseniz çok üzülürüm) ben size faydam dokunur bugün ne yesem ne yapsam az kalorili olur diye fikir vermek için yazıyorum aslında
![]()
İyi aşkamlarrrrrrrr kızlaarrrrrrrrr
Orti turti sen bu yazdığın mekik+sopa+dumbell olayını nası yapıosun, yani kaçar sayı yapıosun?![]()
Anaammm kaptana bakk, korktum hee.. :18:
Allahtan kork ne yedin diyo yaw, koptum
Demek böyle böyle verdiriyosun sen kiloları..![]()
hoşbuldum turtişhoşgeldin kaptişş![]()
çok hafif maşallah.Bugün yediklerimi yazayım ..
Sabah:
- yarım domates : 7 kalori
- 1 kk peynir:75 kalori
- 1 yumurta:80 kalori
- Yarım simit:125 kalori
Ara:
- adaçayı
Öğle:
- karpuz : 100 kalori
Ara:
- adaçayı
Akşam:
- Metabolizma hızlandırıcı macunum.
- Haşlanmış makarna: 170 kalori
- 1 çay bardağı yoğurt: 95 kalori
TOPLAM: 652 Kalori
Allah razı olsun canım.kıyamam canım ya çok geçmş olsun allah şifa versin :26:
çok güzel, maşallah sanabenim de bugün kü menüm şöyle:
sabah : 2 dilim k.e. + omlet 1 yumurta ile + domates + peynir
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe
öğlen : 1 tabak bezelye yemeği + 1 kase yoğurt
Ara : bir avuç fındık
Akşam : Karpuz + az peynirrrr
spor olarak da : 2 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
Anaaa diyette aç kala kala kızıma mı göz diktin
Sağol canım Amiiinnnn,evet yaaa, her anneye çocuğu tatlı gelir biliyorum ama napiyim çok tatlııııı
bi de şu pişik derdimiz bitse, daha iyi olucak..
ee ama yani Allahtan kork demekten başka çarem yok, bak ortada görünmüyor. gelsin ayrıca görüşeceğiz onunla
ha yani bu da ilerisi için size küpe olsun dermişim
hoşbuldum turtiş
çok hafif maşallah.
sevgilinle bugün mü tartışmıştın sen?
geçmişi okudum ama kafam çorba gibi oldu:)
düzelttiniz mi aranızı?
Allah razı olsun canım.
bu arada avatarın hoş olmuş, seni gidi hürrem seni
çok güzel, maşallah sana![]()
iyi akşamlar kızlarrr
bugünkü menüm: kalkınca 1 bardak yeşilçay ve sonra 1 saat tempolu yürüyüş
kahvaltı : 1 domates, 1 salatalık, 1 yumurta ve 3 tane zeytin, şekersiz çay
ara : 1 tane yeşil elma
öğle : beyaz peynirli salata (aslında tavuklu yapacaktım da üşendimmm)
ara : bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
akşam : 1 şeftali ve 2 bardak light süt
gün içinde de 2 litre su içtim.
ve son olarak da şekersiz kahve içeceğim ama süt tozu yok, normal süt kullanacağımmm.
Bu arada kilo çizelgemi de yeniledim. Buraya katıldığım kiloyu başlangıç yaptım. yani 65.0, hedef :55, şuan 64.5
sporumuz var hafif beslenmişiz çok güzel ama suyumuz ne oldu güzel geiln adayımız ?![]()
selam kizlar bende araniza katildim ins hepimiz kilolarimizdan kurtuluruz.
benim hamilelik ve dogumdan kalan 13 kiloyu vermem lazim..
ama cok azimliyim ozelliklede bugun yaklasik 5 ay once dogum yapmis arkadasimi zayiflamis ustelikte 20 kg kadar hamilelik kilosunu vermis gorunce iyice hirs yaptim..
ins diet ve sporla kisa zamanda bende eski zayif halime donmek istiyorum..
ama bugun yediklerimiz hic yazmayimsu an bu dakikadan itibaren bende paylasimlarimla aranizdayim
![]()
ama cok azimliyim ozelliklede bugun yaklasik 5 ay once dogum yapmis arkadasimi zayiflamis ustelikte 20 kg kadar hamilelik kilosunu vermis gorunce iyice hirs yaptim..
ama bugun yediklerimiz hic yazmayimsu an bu dakikadan itibaren bende paylasimlarimla aranizdayim
![]()
menüm
bugüneşim nöbetten sabah çıktı hafta sonu olduğu için gelirken sıcak poğaça getirmiş kıramadım 1 tane yedim
şekersiz çay bir poğaça bir dilim peynir
zero kola 1 bardak,2 çorba kıyma kavurması .1 dilim ekmek domates biber
bir çikolatalı gofret,soda,2 top dondurma
güzel bir öğün olmadı yarın telafi edrim ama dışarıda yemek yemedim buda benim için başarı kendimi tuttum
leslie ile 5 milin yarısı yürüş
ya ama dün 1.5 litreydi. bugün 2 litre yaptım.
yavaş yavaş artırıyorum canım.
sen kızma emi ben yarın daha çok içerim sözzz![]()
iyi akşamlarr canumm şöyle yapıyorum mesela başlıyorum 200 yada 250 tane mekik çekiyorum bazen farklı şekillerde tamamlıyorum 250ye internetten bakıyorum o hareketlere.
sopa çalışmasınıda spor hocamın bana gösterdigi hareketleri internette bulursam sana link atarım böyle 4 - 5 tane hareket var her birini 50 x 4 yapıyorum bazen daha fazla yapıyorum eger halim olursa yani
sonra da dumbella kol hareketlerini yapıyorum 2 3 hareket var sonrada dumbella yan yağlarım için 50x3 yapıyorum her iki tarafa canum ben sana bulurum hareketleri çok yararlı hareketler yani yag yağlarım azaldı çok şükür insan gibüü giyiniyorum artık yaa zaten spor hocam demişti bana boş kaldıkça sopa çalış diye sopa olmasa bile dedi iki yana elinde dumbell varmış gibi iş yerinde vs hareket et demişti![]()
![]()