Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.
bu yazdıklarını daha önce bilseydim en son aldığım neskafeyi almazdım. kahvenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben ama tabii ki gerçek olan kahve faydalıdır. neskafe biraz çakma kahve anladığım kadarıyla.
dışarı çıktığımızda starbucks filte kahve içiyoruz zaten ama o kahveyi evde makinesiz nasıl tüketiyorsun canım? bir de orada onlar sana çekirdek kahveyi öğütüyor mu?
çok soru sordum ama bu kahve konusunda zaten merak ettiklerim vardı, tam zamanında geldin

kaptanım, olmuyo ama kahveyi hatırlattın bana şimdi. hemen hazırlayayım bir tane. bu kahve konusunda benim de kafam karışık. ya şuan mecburen o çakma kahveden :1: içiyorum ama filtre kahve mak. almak lazım. düğün alışverişinde onu da çıkarayım aradan :1:

hoşgeldin rabişşşşşşşşşşşş nasılsın ablacım öptümmmmm çok:29:
hoşbuldum canım:75:
iyiyim çok şükür, haftanın ilk günü koşturmacası var işte:) yemek olarak şu an ortalıkta sadece çorba var, kalkıp bir el atmam lazım ama işeniyorum.
sen nasılsın, napıyorsun?
patron kaç lira zam yaptı? o işyerinden çıkamayacaksın sanırım:1:

maşallah maşallah nazar değmez inşallah :nazar:
ya ben 2,5 litre içince malum yeri çok ziyaret etmem gerekiyo :1: hatta diyorum notlarımı laptop u oraya mı taşısam,5 dk da bir git gel. gerçi spor oluyo bir yerde dimi :60:
tabii ki spor oluyor:9:

bugün nedense kendimi çok aç hissediyorum, ama yok yapmicam kaçamak, su çay meyve ile geçiştiriyorum.
sabah yeşil çay içip 1 saat yürüyüş yaptım.
sonra kahvaltım klasik işte : domates salatalık azcık beyaz peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay
ara şeftali
öğle tavuklu salata
ara çay
bu gidişle akşam olmadan yine yemeğe başlayacam yaaa. yok yok bol su içmeliyim
menün gayet güzel. karnın çok açsa biraz yoğurt yiyebilirsin. zaten hafif beslendiğin için diyetine zararı olmaz canım.
spor yaptın mı?

hoşgeldin cnm... nasılsın? bebek nasıl oldu?
hoşbuldum canım.
iyiyim çok şükür. istanbuldu, ankaraydı derken yorgunum sanırım. geçer 1-2 gün sonra inşallah.
bebek halen yoğun bakımda. yalnız doktorlar nefes alıp vermesinde gelişme var demişler ki bu iyi haber. inşallah tez zamanda çıkar.:97:
ben de gidip yemek için bişeyler hazırlıyım yine gelirim canlarım muahhhhhh :1:

aç olursun tabiiii cnm ne yemişin kiii :) ya hep derler acıktıkça su için ama ben içiyom sonra sıkışıyom wcye gidiyom eee mide yine aççç :27:külliyen yalann yaw
kız niye külliyen yalan olsun:1:
mideni suyla dolduruyorsun işte, yer kalmaması lazım.

hımmm sende dukan diyeti yaptın sanırım bende bugün başladım nasıl yapcamı da bilmiyorum ama bugün yulaf kepeğini sorcam aktara inş vardır sen kaç kilo verdin dukan diyetiyle bakalım
ya bide bişi sorcam kaç gün deevam ediyo bu diyet 4 aşamadan oluşuyo atak evresi kaç gün yani 3gün 5 gün 7 gün diyo kiloya göre ya diyelim 7günde 3kiloyu verdin diğer evreleri bitirdikten sonra geri mi başlıyon sar baştan diye :1:
bide diyet sonrası kilo aldın mı
ayy çok şey sordum amaaa:17:
dukanın bir sitesi var. ordan plan alabiliyorsun sanırım. yani kilo bilgilerini giriyorsun o da sana kaç atak yapcaksın veriyor gibi bir şey.
OFFICIAL US WEBSITE of The Dukan Diet

nasılsınız 13. takımın çıtırları bende uzun zamandır uğramadım kimler kaldı eski masalı görüyorum rabia,asuman varmısınız pek okuyamadım gecmişi herkes iyidir inş bende gruptan ayrıldıktan sonra ne aldım ne verdim 61kiloyumm tayinimiz cıktı kıbrısa 24 ağustosta gideceğim 21 temmuzdada eşyayı memlekete götüyorum ben full eşya toplama telaşıylayım sıcaktan fazla bişey yemiyorum ama cok acıkıyorum sık ve az yiyerek geçiyor günlerim öpt bol bol kilo vermeniz dileğiyle
ooo kimler gelmiş efendim, eminecim hoşgeldin:16:
demek tayininiz kıbrısa çıktı, hayırlı olsun canım.
şu an bulunduğunuz yeri pek sevmiyordun sanırım zaten.
inşallah kıbrısı seversin.

kızlarr bu arada yarın ilk işim günüm daha dogrusu 20 gün egitim olcak ama sonuçta yeni bir ortam vs vs ayy benim için dua edin nolurr güzel olsun herşeyy bilmiyorum insanlar ortam nasıl olcak umarım herşey güzel olur da devam ederim bu işe :18::16: çok sıkıldım evde oturmaktan evdeki para muhabbetide cabasıı :47: ondan bir dikiş tutturmam lazım artık :32::32:
hadi bakalım ilk iş günün hayırlı olsun.

kızlar yine yoktummm sabah köye gittik :1:

sabah kahvaltım:
1 tereyağlı yumurta (yağ bi gıdım)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay

öğlen yok

bol su..

akşam da yemedğim..

eve geldiğimde yani saat 8 de 2 dilim karpuz ve bir dilim peynir (yağsız) yedim..

ekmek yok.

içtiğim su miktarı 4 lt.. spor yürüyüş var.. akşama kadar ayaktaydım zaten..

köyde bir bayan beyin kanaması geçirmiş ve vefat etmiş. (akrabamız ama yakinen tanımıyorum)

taziye evinden misafirleri getirip herkes bi kaç kişiye yemek verir.. taziye evi kalabalık olduğu için..
anneme gittik kayınvalidemlerle.. annem malum rahatsız olduğu için geleni gideni olur diye.. yemek falan yaptım.. gelenlere yemek çay derken akşam oldu.. 7.30 da eve geldim.. 8 de de karpuz yedim peynir ile.. hepsi bu canlarım

sizler napiosunuz nasılsınız?
başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun.

SORU : diyet yaparken kilo vermenizi hızlandıran faktörler nelerdir ? :27:

a) 8 aydır görüşmediğim erkek arkadaşımla yakında görüşecek olmak
b) 3 ay sonra gelinlik giyeceğim
c) doğumdan sonra herkes kilo verdi bir ben kaldım
d) deniz tatilime az kaldı
e) hepsi :1:
benimki c idi, kiloyu verdim gitti:)

ben de günümü özetleyeyim bari,
gündüz pek yazamıyorum, 3 gün sonra bir ödev teslimim var.ona uğraşıyorum.bi bitse yaa
menüm şöyle : kalkınca yeşil çay, 1 saat yürüyüş
kahvaltı : 1 domates,1 salatalık, 1 yumurta, 3 zeytin, azcık peynir ve bol şekersiz çay
ara :şekersiz kahve
öğle : tavuklu salata
ara: şekersiz kahve
1 saat yürüyüş
akşam: 2 bardak light süt ve şeftali ; gün içinde 2,5 litre Su :34:
kahveyi abarttım galiba ama çalışırken en iyi giden şey napim :44:
akşamları süt ve yoğurt çok tok tutuyo. diyette tek geçerim :34:
bu arada bugün tartıda 63 ü de gördüm nihayet :61:
63 hayırlı olsun canım. beslenmen gayet güzel, maşallah:nazar:
süt, yoğurt konusunda da kesinlikle katılıyorum.

artık tartıda 8 li rakamları görmek istiyorum... böle dal gibi olmak istiyorum :1:
inşallah göreceksin canım. çok azimlisin maşallah.:nazar:

okudum anladim kabul ediyorum:68:
tamam canım, ben de not aldım:)
hedef kilon neydi canım?
boyun ve şu anki kilo bilgilerini de yazarsan sevinirim.

wayyyyyyyyyyyyyy, ben de en son nişanımda görmüştüm :59:

SORU : diyet yaparken kilo vermenizi hızlandıran faktörler nelerdir ? :27:

a) 8 aydır görüşmediğim erkek arkadaşımla yakında görüşecek olmak
b) 3 ay sonra gelinlik giyeceğim
c) doğumdan sonra herkes kilo verdi bir ben kaldım
d) deniz tatilime az kaldı
e) hepsi :1:

:1::1: çok güldüm ya ..
e hepsi ..
nişanın ne zamandı?

ben de günümü özetleyeyim bari,
gündüz pek yazamıyorum, 3 gün sonra bir ödev teslimim var.ona uğraşıyorum.bi bitse yaa
menüm şöyle : kalkınca yeşil çay, 1 saat yürüyüş
kahvaltı : 1 domates,1 salatalık, 1 yumurta, 3 zeytin, azcık peynir ve bol şekersiz çay
ara :şekersiz kahve
öğle : tavuklu salata
ara: şekersiz kahve
1 saat yürüyüş
akşam: 2 bardak light süt ve şeftali ; gün içinde 2,5 litre Su :34:
kahveyi abarttım galiba ama çalışırken en iyi giden şey napim :44:
akşamları süt ve yoğurt çok tok tutuyo. diyette tek geçerim :34:
bu arada bugün tartıda 63 ü de gördüm nihayet :61:
suyumuz artmış tebrik ediyorum .:46::46::64:
Kahve de mecburen içiliyor ders çalışırken ben de içmeden çalışamıyorum.
Menün de gayet iyi ohh ..

tşk ederim canım bencede bana kolay gelsin yumurtaaa delisiyimm ben sen bilmiyon kız:60:sabah 2 haşlanmışş yımırtayı hüplettimmm :60:bi ara civciv çıkcaktı içimden o derece yiyodumm:1:vee efsane yumurtaaa geri döndüü:60:teflon tavada mıı:44:yağ koymadan kendi suyunda mı pişiriyon kızzz:52:yeni bi tarifff denemek lazımm

caım küp küp doğruyorum tavukların içine azıcık zeytinyağı damlat tuz karabiber kekik pul biber atıp karıştır 2 saat beklet sosu çeksin
çöp şişe diz teflonda pişir yağa gerek yo çevirerek pişir ızgara gibi
yağ koymam diyorsan marine ederken şişe 2 tavuk bir domates küpü diz öyle pişir lezzetl oluyor hemde hafif

ben bunu etlede yaparım tavanın yanına biber koy kölenir ayranla tüket:56:

hımmm sende dukan diyeti yaptın sanırım bende bugün başladım nasıl yapcamı da bilmiyorum ama bugün yulaf kepeğini sorcam aktara inş vardır sen kaç kilo verdin dukan diyetiyle bakalım
ya bide bişi sorcam kaç gün deevam ediyo bu diyet 4 aşamadan oluşuyo atak evresi kaç gün yani 3gün 5 gün 7 gün diyo kiloya göre ya diyelim 7günde 3kiloyu verdin diğer evreleri bitirdikten sonra geri mi başlıyon sar baştan diye :1:
bide diyet sonrası kilo aldın mı
ayy çok şey sordum amaaa:17:

Ben 45 gün dayanabildim. yaklaşık 6 kilo kadar verdim. yurt ortamında daha devam edemedim. et, tavuk balık yemen gerekiyo. zorladı beni yani. ama eve dönünce yine başlarım sanırım.
4 aşama : atak evresi,seyir evresi,güçlendirme evresi (bu evreye geçemedim maalesef :50:) ve koruma evresi.
atak evresi yani saf protein evresi 1-10 gün süresi.ortalama süresi 5 gün. 20 kilo fazlası olanlar için 7 -10 gün atak yapılıyo.10 kilonun altındakiler için 3 gün yapılabilir. bu evreleri bitirmen münkün değilllll :1: çünkü son evre koruma evresi hayat boyu devam ediyo...:1: ayrıca eğer arada kilo vermen durursa tekrar atak yapıp kaldığın yerden devam edebiliyosun. ha son soruna gelince hayır almadım. ben türkiyeye dönünce, mecbur bırakmıştım diyeti. ama inanırmısın diyet yapmamama rağmen kilo vermem devam etmişti. normalde hızlı kilo veren bir bünyeye sahip değilim. oyüzden atak evresinde de 1,5 kilo zor vermiştim :61: işte böyleee .

Son düzenleme:
kaptanım, olmuyo ama kahveyi hatırlattın bana şimdi. hemen hazırlayayım bir tane. bu kahve konusunda benim de kafam karışık. ya şuan mecburen o çakma kahveden :1: içiyorum ama filtre kahve mak. almak lazım. düğün alışverişinde onu da çıkarayım aradan :1:
sorma, yeşil çay yapmamış olsaydım ben de çakma da olsa kahve içecekstim, aynen canım çekti:)
düğünde hediye gelir belki sana:97:

hoşbuldum canım:75:
iyiyim çok şükür, haftanın ilk günü koşturmacası var işte:) yemek olarak şu an ortalıkta sadece çorba var, kalkıp bir el atmam lazım ama işeniyorum.
sen nasılsın, napıyorsun?
patron kaç lira zam yaptı? o işyerinden çıkamayacaksın sanırım:1:

tabii ki spor oluyor:9:

menün gayet güzel. karnın çok açsa biraz yoğurt yiyebilirsin. zaten hafif beslendiğin için diyetine zararı olmaz canım.
spor yaptın mı?

hoşbuldum canım.
iyiyim çok şükür. istanbuldu, ankaraydı derken yorgunum sanırım. geçer 1-2 gün sonra inşallah.
bebek halen yoğun bakımda. yalnız doktorlar nefes alıp vermesinde gelişme var demişler ki bu iyi haber. inşallah tez zamanda çıkar.:97:

kız niye külliyen yalan olsun:1:
mideni suyla dolduruyorsun işte, yer kalmaması lazım.

dukanın bir sitesi var. ordan plan alabiliyorsun sanırım. yani kilo bilgilerini giriyorsun o da sana kaç atak yapcaksın veriyor gibi bir şey.
OFFICIAL US WEBSITE of The Dukan Diet

bende iyiyim rabiş saol şimdilik zam olayı 900de kaldı ben pazarlık yapmadım daha :1:çok üstlerine gitmesem mi diyorum daha mı istesem ne dersin bundukça buluyom mu yoksam :9:yemek konusunda yardıma gelebilirim cnm :) mideyi suyla doldurcam da wcye gidince boşalıyoo :60:yine aç yine aççç:60:
dukan diyeti için verdiğin bilgiler için tşk rabişim saol

ya bu arada ben ne bahtsızım yaaa kimle orti olsam yarıda kalıyooo:84:dombilimle oldum izinde ebrumla oldum türkiye yollarında :9:ne bahtsızım böleee orti dayanmıyo yawww:27:

kızlar bugün çok midem bulanıyor halsizim üşütmüşüm galiba
menüm

kiraz bir avuç
karpuz bir dilim
3 bardak siyah çay bir dilim ekmek
2 çatal omlet
5 tane ince gofretlerden yedim

akşamda tavuklu pilav ayran yemeği düşünüyorum

yürüyüşümü ve egzersizimi yapmadım çok halsizim

menüm

kiraz bir avuç
karpuz bir dilim
2 çatal omlet

Ama o yediğin gofretler daha çok bulandırır mideni ki.
Tatlı şeylerden uzak dur bence.

günaydın..rabia nasılsın canım..bebeğiniz ne durumda rabbim acil şifa versin..
merhabalar deryacım, hoşgeldin canım:16:
iyiyim çok şükür.
bebişin nefes almasında iyileşme varmış, bu da güzel bir haber. ancak halen yoğun bakımda, ağzında bir hortumla yavrucak. akciğerler kendi kendini götürebilir hale gelinceye kadar kalıcak sanırım. Allah yardım etsin miniğimize.

Gunaydiiiiin canlarumm ay telefonum bir saattir olaganustu bir kapaste ile siteye girmeye calisiyor servisteyim egitim subesine gidiyorukk kayisi yiyorum bende ahahha ara ogunumu kacirmamam lazim hic umrumda degil servismis mervismiss babetlerimde ayagimii feci vurdui yara bandim yok ins corabim kacmaz :60: ayy ne bahtsiz bedeviyim yaaaa :60: gecmise artik bakiiyorum sizii xoxo dedikoducu girll :60:joptuum gorusurukkk :60:i
xoxo ha:23:
gossip turtam benim:9:
ay ay babetlerini de giyermiş, sağlıklı yaşamından da ödün vermezmiş:81:
çok takdir ettim ama, maşallah:nazar:

karne tatili sonrası çok sıkıntılı hafta geçirdim..AMA RABBİM OKADAR SIKINTININ ARDINDAN SEVİNDİRDİ..
3 yıldır eşim ankaraya tayin bekliyordu çok yere başvurdk çok bekledk ve en son tartışmamızn ertesi günü tayin haberimiz geldi..EŞİM ARTIK ANKARDA:nazar::62:...ilk başta sevinemedik :14::(((peşepeşe sorun yaşayınca inanırmısınız daha yeni yeni idrak ediyoruz..bir sorun olmazsa yine aranızdayım..:26:
bu sabah ki kilom 61.5 dünya kaçamkla :69:..kusura bakmayın birden ayrıldım ama o günlerde herşey çok saçma ve anlamsız geldi ..helek,i kilo veme işi çok gerilerde kalmıştı benim için..:50:
fırsat buldukça eskisi gibi katılım yapmaya çalışacağım..:9::42:
gözün aydın deryacım.
şimdiye kadar görevlendirme ile mi çalışıyordu?
yine aramızda olacağın günleri iple çekiyoruz canım, seni bu sefer mezun ederek gönderelim inşallah.

HERKESEEE TEKRARDAN GÜNAYDIN KIZLARRRR BUGÜN İTİBARİYLE 1HAFTA PROTEİN DİYETİ YAPIYORUMMMM YETERR ARTIK HIZLANMAK LAZIMMM HAYDİ BİSMİLLAH YA ALLAHH:60:
SABAH İŞE GELMİCEKTİM PATRON ZORLA ÇAĞARDI NİYE GELMİYON DEDİ AYY YİNE Mİ AYNI MEVZULAR YA DEDİM BIRAKTIM YA İŞİ DEDİM :57:NEYSE GELDİK BAKALIM ZAM KAÇ PARA YAPCAK 700DEN 800 YAPTI 850DEDİ VARMI ARTTIRAN :1:Bakalımmmmm
hadi bakalım hayırlı olsun.

günaaaaydıııın! günaydııııın sizeeeee şiriiiineeeleeeeer!
(şirinleri çok severdim kücücükken)
ben de çok severdim şirinleri:69:

Selam 13. takımın nadide üyeleri.:3:

Dediğim gibi evde internetim olmadığı için sizi ancak işe gelince takip edebiliyorum ve paylaşımda bulunuyorum.Sabah hevesle yazılarınızı okumaya başlarken bölümde toplantı yaptık ve herkesin yıllık iznini bir an önce kullanması söylendi , bu da demektir ki benim buraya bildirimde bulunmam imkansız hale gelecek , oysaki ne de hevesli başmalıştım buraya yazmaya , yazdıklarınızı severek okuyordum.

Demek o ki ,daha deneme haftasında sınıfta kaldım ve gruba dahil olamayacağım.Önümüzdeki haftalarda imkan olursa ve takımda yer olursa tekrar başvuruda bulunacağım ve elbette bu süre içinde yazdıklarınızı fırsat bulursam okumaya çalışacağım.Şevklenmek için.

Hepinize sevgiler şimdilik.
:3:
yıllık izninden sonra gel canım, bekliyoruz yine seni.
şimdiden iyi tatiller diliyorum sana.

kızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo :60::60::60:

şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde :60:

sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...

ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..

sizler napiyosunuz kimler var?
oh oh ev temizlenmiş, eline sağlık canım.

haklısın masal oğlum yerken dayanamadım ben pis boğazım yaaa:78:

diyete ilk başladığım günlerde ağzıma hiç kırıntı girmiyordu ama şu son günlerde kaçamaklarım artı malesef:59:

özlem ne yaptı acaba bugün dr gidecekti

haklısın masal oğlum yerken dayanamadım ben pis boğazım yaaa:78:

diyete ilk başladığım günlerde ağzıma hiç kırıntı girmiyordu ama şu son günlerde kaçamaklarım artı malesef:59:

özlem ne yaptı acaba bugün dr gidecekti

Belli bir zaman geçince insan sıkılıyor kaçamak da yapma gereği duyuyor normal aslında.
Ben bulantın için demiştim onu yoksa hastayken yediklerine tıp. :1:

caım küp küp doğruyorum tavukların içine azıcık zeytinyağı damlat tuz karabiber kekik pul biber atıp karıştır 2 saat beklet sosu çeksin
çöp şişe diz teflonda pişir yağa gerek yo çevirerek pişir ızgara gibi
yağ koymam diyorsan marine ederken şişe 2 tavuk bir domates küpü diz öyle pişir lezzetl oluyor hemde hafif

ben bunu etlede yaparım tavanın yanına biber koy kölenir ayranla tüket:56:
çok leziz ve diyet bir tarif:56:
en kısa zamanda denemeliyim:1:

rabia hoşgeldin
mesaj işi benim için farketmez arkadaşların kolayına hangisi gelirse o olsun
hoşbuldum canım.:16:
tamam, bakalım yorumlar ne yönde geliicek. ona göre hareket ederiz.

Ben 45 gün dayanabildim. yaklaşık 6 kilo kadar verdim. yurt ortamında daha devam edemedim. et, tavuk balık yemen gerekiyo. zorladı beni yani. ama eve dönünce yine başlarım sanırım.
4 aşama : atak evresi,seyir evresi,güçlendirme evresi (bu evreye geçemedim maalesef :50:) ve koruma evresi.
atak evresi yani saf protein evresi 1-10 gün süresi.ortalama süresi 5 gün. 20 kilo fazlası olanlar için 7 -10 gün atak yapılıyo.10 kilonun altındakiler için 3 gün yapılabilir. bu evreleri bitirmen münkün değilllll :1: çünkü son evre koruma evresi hayat boyu devam ediyo...:1: ayrıca eğer arada kilo vermen durursa tekrar atak yapıp kaldığın yerden devam edebiliyosun. ha son soruna gelince hayır almadım. ben türkiyeye dönünce, mecbur bırakmıştım diyeti. ama inanırmısın diyet yapmamama rağmen kilo vermem devam etmişti. normalde hızlı kilo veren bir bünyeye sahip değilim. oyüzden atak evresinde de 1,5 kilo zor vermiştim :61: işte böyleee .
dukanın büyük bir iddiası var, biliyorsundur:
dukanı 1 kez tam anlamıyla uygularsanız bir daha diyete ihtiyacınız olmaz, diyor.
denemesi bedava bence:)

bende iyiyim rabiş saol şimdilik zam olayı 900de kaldı ben pazarlık yapmadım daha :1:çok üstlerine gitmesem mi diyorum daha mı istesem ne dersin bundukça buluyom mu yoksam :9:yemek konusunda yardıma gelebilirim cnm :) mideyi suyla doldurcam da wcye gidince boşalıyoo :60:yine aç yine aççç:60:
dukan diyeti için verdiğin bilgiler için tşk rabişim saol

ya bu arada ben ne bahtsızım yaaa kimle orti olsam yarıda kalıyooo:84:dombilimle oldum izinde ebrumla oldum türkiye yollarında :9:ne bahtsızım böleee orti dayanmıyo yawww:27:
valla sen biliyorsun canım iş durumlarını.
bir şeyler koparabilirsin gibi bir hava varsa git. yoksa ve çalışmak istiyorsan zorlama. ayrıca arada kendine iş bak bence, bakarsın bir anaokulu falan çıkar. :97:
yeşil çay içiyor musun sen?
ben açken içince iştahımı kesiyor, dene istersen.
verdiğim site ingilizceydi, ordaki formu doldurmak için türkçe bir açıklama sitesi var onu ekleyim. hem de dukan için türkçe ayrıntılı bilgiler var, bakarsın:
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)

menüm

kiraz bir avuç
karpuz bir dilim
2 çatal omlet

çok geçmiş olsun canım. sıcak anetp gecelerinde pencere açık mı yatıyorsun yoksa?
inşallah toparlarsın.

Kızlar bugün giremedim bir türlü fırsatım olmadı.
Bir baktım akşam olmuş.
Nasılsınız herkes iyi mi?
ben iyiyim çok şükür canım.
sen nasılsın? ne var ne yok?

saol canım. sporu bi sabah bi akşam yapıyorum. sabah 1 saat yürüdüm. akşama yine 1 saat yürüyecem.:34:
çook süpper:46:

tmm canım benim çok tşk ederim saol verdiğin bilgiler içinn
peki atak evresinden sonra seyir evresine geçiyon ya istediğine ulaşıncaya kadar mı devam ediyoki sen 3,evreye geçemedin kız :9:bakalım bende nolcak bakak görekkk

dukanı 1 kez tam anlamıyla uygularsanız bir daha diyete ihtiyacınız olmaz, diyor.

bir şeyler koparabilirsin gibi bir hava varsa git. yoksa ve çalışmak istiyorsan zorlama. ayrıca arada kendine iş bak bence, bakarsın bir anaokulu falan çıkar. :97:
verdiğim site ingilizceydi, ordaki formu doldurmak için türkçe bir açıklama sitesi var onu ekleyim. hem de dukan için türkçe ayrıntılı bilgiler var, bakarsın:

çok geçmiş olsun canım. sıcak anetp gecelerinde pencere açık mı yatıyorsun yoksa?
inşallah toparlarsın.

tmm rabişim türkçeyi de eklediğin için çok tşk ederim ahh şu üniv. niye okumadımki ahh benim kafam :57:neyse oda olcak inşşşş

inşallah toparlarsın.

dene canım mutlaka lezzetli olur
çok sıcak gerçetten galiba ondan üşüttüm bide soğuk su hiç içmem bu aralar içtim onunda etkisi var

Back
X