Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off ya bi denk gelmiyo ama, böyle de kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum
evet suyumu içtim 3 litre civarızaten bu sıcaklarda mecbur içiyorum
![]()
Valla o düzen ben de biraz zor oturur da neyse bakalım.
Ne uyuyasım ne uyanasım var valla.
Sen bir iyi ol diyet her zaman yapılır önemli olan sağlık.
kızlar ne dicem ya bu babetler icin sey duymustum gece buzluga atınca poşetle ertesi güb o sertlik gidiyormuş falansiz duydunuz mu öyle birşey ya
![]()
ahahaha ilahi kızzz hakketten ya ben anadolu lisesi okudum 1 yıl hazırlık full ing gördüm ama unuttuk yinede konuşuyozda pratik yapmak lazım dediğin gibi bulsam mı bende birileriniii hehehhe
çok geçmiş olsun tatlım inşşş en yakın zamanda düzelir kendini de toplarsın
herkeseee günaydın kızlar hayırlı sabahlarrr
çok geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. istersen izine ayırabilirim?
bu arada halana da üzüldüm. hem oğlu var hem de yanında kalmasını istemiyor mu?
Kızlar günaydın herkese ..
Bugün pek mutlu uyandım.
Her zamankinden erkenciyim.
Birazdan da kahvaltımı yapacağım..
Regl oldum o yüzden muhtemelen bu hafta çok bir fark göremeyeceğim tartı da ama bu dönemi kendi lehime çevirip
Haftaya daha güzel şeyler olsun istiyorum.
Ve erkek arkadaşımın geleceği tarih belli oldu çok mutluyumm .
Önümüzdeki hafta burada, hatta tatile gitme düşüncemiz var ama bakalım.
Neyneysecim bir de ben sakıncası yoksa 3 hafta izin isteyeceğim bu haftadan sonra şimdiden söyleyeyim dedim.
O zaman da dikkat ederim ama o gidince bomba gibi geleceğim sözz.
Herkese merhaba, kandiliniz mubarek olsunn:) ben de regl oldum ama odem icin kiraz sapi kaynatip icicem cunku cuma zayiflamadigimi gorursem motivasyonum kaybolur kendimi yemeye verebilirimbugun yediklerimi yazayim hemen..
kahvalti;
1 kase yogurt
yarim grissini
ogle;
yarim kasarli tost
slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zatenallahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...
canım cevabı yukarda verdim galiba...
geçmiş olsun cnm acil şifalar herkese... deryacım seninde dizin inş iyi olur...
bu arada bende regl dönemindeyim bu hafta onuda atlatmış olucam... haftaya düzenli sporuma dönerim sanırım![]()
mrb
ben bu foruma 3. kez fln yazıyorum. 13. takıma dahil olabilirsin denmiş ama ben ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana açıklar mısınız lütfen ne yapmam gerekiyor :26:
hadi gözün aydın canım bu yaz hepimiz kaçak olucaz sanırım herkes bir yerlere gidecek
seninde kandilin mübarek olsun canım bende regl oldum o dönemlerde tartıda 1 kiloya yakın oynuyor benim hep ama bittikten sonra 1 kilodan fazla gitmiş oluyor sıkıntı yapmaya gerek yok hatta sevinmelisin bile![]()
bende hepinizin kandilini kutlarım. gelelim bana sabahtan kontrolüm vardı hastaneye gittim kollarımda ve ayaklarımda yanık gibi lekeler başladı bugün biraz daha belirginleşti o bıraktığım ilacın yan etkisiymiş ne ilaçmış ya miğde bulantım yoktu bugün çok şükür ama karnıma dokunamıyorum fena şekilde acıyor ve davul gibi şiş her yerim cam gibi oldu sanki biri dokunsa tuz bul olcam bir tane iğne yaptırdım gelir gelmez uyudum zaten uyandığımda daha iyiydim. üstüne regl de oldum ama bir yandan sevindim tartımdaki fazlalığın sebebi belli oldu gerçi erken oldu 2 hafta arayla. benü paylaşımı yapmıyorum çünkü düzenli bir menümde yok canım bişi istiyor tam yicem içim almıyor öyle tuhaf bir hallrdeyim.
yarın dışarı çıkmam lazım bir çok ödemem var hep son günleri benden başka gidecek kimsede yok nasıl çıkıcam bilemiyorum. düğünede az kaldı o kadar hevesle hazırlandım alışveriş yaptım o zamana kadar iyileşsem iyi olucak ama bünyem çok zayıf bir hasta oluyorum aylarca geçmiyor bu kışı hastalıksız atlattım derken yazın ortasında hiç olmadı. işte benden hu kadar günüm böyleydi uykum geldi yine ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler![]()
bende diyet moduna girdimmi korkun bende bir kac gun iyi giderim daha sonra kitliktan cikmis gibi bir turlu doymak bilmem..Bir kaç günlük menümden sonra biraz düzelme olaması gerekiyordu.
Tam olarak ne kadar içtim bilmiyorum ama 1.5 litreyi geçmiştir.
Hadi bakalım bırak kilolarını da gel yürüdüğün yerlerde.
Diyet moduna geçince ben baya kesiyorum, bıraktığımda da tam bırakıyorum ama
Bugün hiç açlık hissetmedim bunlarla dururken.
Bir kaç gündür menüm çok kötüydü hiçbirşey yemiyordum bugün yedim yani.
Herşeyin avantaj senin de aaa ..
Olursun olursun hem de tam orantılı şekilde.
Benim belim incecik hiç birşey yok ama basenlerim ..
ben hollandada yasiyorum canim...nerdeydin cnm sen merak ettim?
canım benimde midem hiç bişiy istemiyo ya... ya sıcaklardan yada senle biz stresliyiz bu aralar ondan çözemedim ben...
isn canim ya kendimi motive etmeye calisiyorum bende inaniyorum kendime ins gidecek bu kilolar hem esimle hemde arkadasimla bahse girdimki hirs yapayim kazanmak zorundayim yanineden veremeyesin canım verirsin tabiki istedikten sonra herşey olur![]()
ben hollanda rotterdamdayim canimaa neresi orası?
İstanbul'da hava fena değildi bugün gündüz, akşam da serin geçiyor çok güzel
Sana laf edecek birşeyim kalmadı valla ..
Gözümü dikmiştim oysa üstüne.
Maşallah aman nazar değmesin
Hadi git dersini hallet bakalım.
Benden de gülümsemek için ufak bir fıkra..
10 senedir çocuğu olmayan bir adam uzun ...bir iş seyahatine çıkmış döndüğünde bir... bakmış ki karısının kucağında bir bebek, hemde zenci. karısına durumu izah etmesini söylemiş.
Karısıda: ''kocacığım sen seyahate gitmeden önce senden hamile kalmışım ve çocuk doğduğunda sütten kesildim ve bende zenci bir sütanne buldum, çocuğun sütaanesi zenci olduğu için çocukta zenci oldu''demiş.
Adamda şaşkın bir şekilde ''ben gidip anneme danışayım demiş ve durumu annesine anlatmış.
Anneside; '' olur tabii oğlum, sen doğduğunda da ben sütten kesilmiştim, seni ineğe emzirmiştim, bak boynuzların yeni yeni çıkmaya başlamış
gayet iyisin canım göbeğin yok zaten biraz göğüslerin büyük gibi duruyor aman aman bir kilon yok sanırım grubumuzdada çok çok kilosu olanda yok bizimkiler biraz fazlalık sayılıro kadar
bende hepinizin kandilini kutlarım. gelelim bana sabahtan kontrolüm vardı hastaneye gittim kollarımda ve ayaklarımda yanık gibi lekeler başladı bugün biraz daha belirginleşti o bıraktığım ilacın yan etkisiymiş ne ilaçmış ya miğde bulantım yoktu bugün çok şükür ama karnıma dokunamıyorum fena şekilde acıyor ve davul gibi şiş her yerim cam gibi oldu sanki biri dokunsa tuz bul olcam bir tane iğne yaptırdım gelir gelmez uyudum zaten uyandığımda daha iyiydim. üstüne regl de oldum ama bir yandan sevindim tartımdaki fazlalığın sebebi belli oldu gerçi erken oldu 2 hafta arayla. benü paylaşımı yapmıyorum çünkü düzenli bir menümde yok canım bişi istiyor tam yicem içim almıyor öyle tuhaf bir hallrdeyim.
yarın dışarı çıkmam lazım bir çok ödemem var hep son günleri benden başka gidecek kimsede yok nasıl çıkıcam bilemiyorum. düğünede az kaldı o kadar hevesle hazırlandım alışveriş yaptım o zamana kadar iyileşsem iyi olucak ama bünyem çok zayıf bir hasta oluyorum aylarca geçmiyor bu kışı hastalıksız atlattım derken yazın ortasında hiç olmadı. işte benden hu kadar günüm böyleydi uykum geldi yine ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler![]()
bende diyet moduna girdimmi korkun bende bir kac gun iyi giderim daha sonra kitliktan cikmis gibi bir turlu doymak bilmem..
harikasin canim ins istikrarli boyle devam edebilirsin
ben hollandada yasiyorum canim...
isn canim ya kendimi motive etmeye calisiyorum bende inaniyorum kendime ins gidecek bu kilolar hem esimle hemde arkadasimla bahse girdimki hirs yapayim kazanmak zorundayim yani
ben hollanda rotterdamdayim canimkizlar bu arada bir birimizi daha iyi tanimak icin herkes yasadigi yeri yazsa nasil olur
sabah sabah cok guldum cok yasa![]()
kizlar bir soru sormustum ama arada kaynadi gitti
ya ben yesil cayin tadini hic sevmiyorum
dun cla yesil cay tableti aldim bol su icsem ondan alsam olurmuki:44: