- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
günaydın..günaydın günaydın..nasılsınız 13. takımın fındık fıstıkları..![]()
günaydın canım sağol sen nasısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın..günaydın günaydın..nasılsınız 13. takımın fındık fıstıkları..![]()
ayyy çok güzelmişşş fıkrannnSana laf edecek birşeyim kalmadı valla ..
Gözümü dikmiştim oysa üstüne.
Maşallah aman nazar değmesin
Hadi git dersini hallet bakalım.
Benden de gülümsemek için ufak bir fıkra..
10 senedir çocuğu olmayan bir adam uzun ...bir iş seyahatine çıkmış döndüğünde bir... bakmış ki karısının kucağında bir bebek, hemde zenci. karısına durumu izah etmesini söylemiş.
Karısıda: ''kocacığım sen seyahate gitmeden önce senden hamile kalmışım ve çocuk doğduğunda sütten kesildim ve bende zenci bir sütanne buldum, çocuğun sütaanesi zenci olduğu için çocukta zenci oldu''demiş.
Adamda şaşkın bir şekilde ''ben gidip anneme danışayım demiş ve durumu annesine anlatmış.
Anneside; '' olur tabii oğlum, sen doğduğunda da ben sütten kesilmiştim, seni ineğe emzirmiştim, bak boynuzların yeni yeni çıkmaya başlamış
günaydın 13 takıım....
bugün çok işim var kaç gündür sallamıştım reglinde etkisi var tabii
çok çalşmam lazı çoooook![]()
Selamlar kizlar
Karamanbna gidiyorum anemlerle. Cuma donmeye calisacagiz AMA listelere yetisebilir miyim bilmiyorum. Bu hafta da listeler size kaldi gibi. Ben mumkun oldugu kadar telefondan girmeye calisacagim. Ancak burdan pek kolay olmuyor. 1. Takimdan ve 5. Takimdan yararlanbilirsiniz.
kizlar bir soru sormustum ama arada kaynadi gitti
ya ben yesil cayin tadini hic sevmiyorum
dun cla yesil cay tableti aldim bol su icsem ondan alsam olurmuki:44:
günaydın iyiym canım..sanada kolay gelsin..günaydın canım sağol sen nasısın
güle güle git rabia..hayırlı yolculular..liste işi için yardım isteriz..sen kafana takma sefgili kapatnım..Selamlar kizlar
Karamanbna gidiyorum anemlerle. Cuma donmeye calisacagiz AMA listelere yetisebilir miyim bilmiyorum. Bu hafta da listeler size kaldi gibi. Ben mumkun oldugu kadar telefondan girmeye calisacagim. Ancak burdan pek kolay olmuyor. 1. Takimdan ve 5. Takimdan yararlanbilirsiniz.
dur kız stres olma her bir yerden hallederuk..iyi yolculuklar rabişim listeler bize mi kaldıı :18:ahanda bak stres oldummmm :18:inşşş hallederizz cnm
Kızlar günaydın.
Nasılsınız iyi misiniz?
Ben biraz müsade isteyeyim akşam üstü gelirim.
Herkese iyi günlerr ..
kizlar bir soru sormustum ama arada kaynadi gitti
ya ben yesil cayin tadini hic sevmiyorum
dun cla yesil cay tableti aldim bol su icsem ondan alsam olurmuki:44:
günaydın kızlarrrr geçmişi okuyamadım daha dükkanın temizliği yeni bittiii oy oyyy yoruldumm ya dünkü menüm
sabah
2 yumurta yağsız tavada
ara 1 kase yoğurt yulaflı
öğlen 1 ton balığı
ara yarm kase yoğurt 1 ayran
akşam haşlanmış tavuk göğsü ve 2 bardak ayrann
4lt su ve 45dk sporrr
inş cnm ben 24 yaşındayım... aynene h. sonu beni mahvettti... hastanelerden biraz uzak kalsam iyi olacak... allah düşürmesinde eksik etmesinde...çok geçmiş olsun bak ağladığına değmiş mi!
araya haftasonu girmişti sanırım senin doktor randevun için. böyle durumlarda haftasonlarından nefret ediyorum! çok acil bir cevaba ihtiyacın olur ama sen 2 gün hiçbirşey yapmadan beklemek zorunda kalırsın, kendini yer bitirirsin...
o sıkıntı için bir kat daha geçmiş olsun canım!
inşallah tam da istediğin zamanda bebişlerinin haberini de paylaşırız, beraber seviniriz ama önce tiroidinin güzel haberini alalım!
kaç yaşındasın bu sırada?
ilahi kız güldürdün beni valla...ay çok sevindim ya cidden giremiyorumda pek aklım sendeydi iyi moral toplamana sevindim demek benim yiğen seneye olucak hayırlısıyla![]()
geçmiş olsun cnm ya senin bünyede pek hassas anladığım kadarıyla... merak etme düğüne kadar iyileşçen inş...bende hepinizin kandilini kutlarım. gelelim bana sabahtan kontrolüm vardı hastaneye gittim kollarımda ve ayaklarımda yanık gibi lekeler başladı bugün biraz daha belirginleşti o bıraktığım ilacın yan etkisiymiş ne ilaçmış ya miğde bulantım yoktu bugün çok şükür ama karnıma dokunamıyorum fena şekilde acıyor ve davul gibi şiş her yerim cam gibi oldu sanki biri dokunsa tuz bul olcam bir tane iğne yaptırdım gelir gelmez uyudum zaten uyandığımda daha iyiydim. üstüne regl de oldum ama bir yandan sevindim tartımdaki fazlalığın sebebi belli oldu gerçi erken oldu 2 hafta arayla. benü paylaşımı yapmıyorum çünkü düzenli bir menümde yok canım bişi istiyor tam yicem içim almıyor öyle tuhaf bir hallrdeyim.
yarın dışarı çıkmam lazım bir çok ödemem var hep son günleri benden başka gidecek kimsede yok nasıl çıkıcam bilemiyorum. düğünede az kaldı o kadar hevesle hazırlandım alışveriş yaptım o zamana kadar iyileşsem iyi olucak ama bünyem çok zayıf bir hasta oluyorum aylarca geçmiyor bu kışı hastalıksız atlattım derken yazın ortasında hiç olmadı. işte benden hu kadar günüm böyleydi uykum geldi yine ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler![]()
Selamlar kizlar
günaydın iyiym canım..sanada kolay gelsin..
güle güle git rabia..hayırlı yolculular..liste işi için yardım isteriz..sen kafana takma sefgili kapatnım..
dur kız stres olma her bir yerden hallederuk..
iyiyiz canım saol..en nasılsın.?
müsade senin ...![]()
kız ne çizimi ne işiii hade kolay geleeeemesaj sayma sırası yine bende.. şimdi mesajları yazıp çıkıcam kızlar.. iş geldi dün gece. onu bitirmem lazım. çizim olduğu için buraya bakamıyorum.. ama akşama girer bir rapor veririm![]()
ayy bakalım çok merak ediyom cuma günü kaç olcamıı 1 kase yoğurdu yedim 1 saat sonrada 1bardak ayran içtimmwayy tam dukan diyeti , tebriklerrr
'ara yarm kase yoğurt 1 ayran' bunu tam anlamadım ama![]()
herkese merhabaaaa
bak yine kimsecikler yok :44:
kara bahtım kör talihim
bugün burda hava serinledi nihayet,hatta yağmur havası bile var ne güzellll
menü :
kalkınca yeşilçay , 1 saat yürüyüş, su
kahvaltı : klasik ( 1 yumurta,domates, salatalık, 3 zeytin, şekersiz çay)
şimdilik bu kadar, gerisini akşam yazarım artık
28 haziran 29 haziran arası mesaj sayımları:
Evet Değerli Üyelerimiz; Forum'un eskisi 13. grubun yenisi "eski_bir_masal" Birinciliği kimseye kaptırmamaya kararlı.. Bugünde birincilik bayrağını göğüsledi![]()
Kendisini Kutlar Sağlıklı Zayıflamasını Temenni Ederiz
eski_bir_masal: 20
neslivicdan: 16
dryrgp: 12
elmaliturta: 12
hamutran: 12
kedican: 12
ozlemmtekinn: 9
serena-: 8
neyneyse: 7
roseking35: 6
_ferdici_: 6
sakaleynmaster: 5
maviyesil1999: 5
chika: 4
Elisya: 4
Macenta: 1 (yeni üye)
sezinonur: 0![]()
günaydın iyiym canım..sanada kolay gelsin..
güle güle git rabia..hayırlı yolculular..liste işi için yardım isteriz..sen kafana takma sefgili kapatnım..
dur kız stres olma her bir yerden hallederuk..
iyiyiz canım saol..en nasılsın.?
müsade senin ...![]()
28 haziran 29 haziran arası mesaj sayımları:
Evet Değerli Üyelerimiz; Forum'un eskisi 13. grubun yenisi "eski_bir_masal" Birinciliği kimseye kaptırmamaya kararlı.. Bugünde birincilik bayrağını göğüsledi![]()
Kendisini Kutlar Sağlıklı Zayıflamasını Temenni Ederiz
eski_bir_masal: 20
neslivicdan: 16
dryrgp: 12
elmaliturta: 12
hamutran: 12
kedican: 12
ozlemmtekinn: 9
serena-: 8
neyneyse: 7
roseking35: 6
_ferdici_: 6
sakaleynmaster: 5
maviyesil1999: 5
chika: 4
Elisya: 4
Macenta: 1 (yeni üye)
sezinonur: 0![]()
herkese merhabaaaa
bak yine kimsecikler yok :44:
kara bahtım kör talihim
bugün burda hava serinledi nihayet,hatta yağmur havası bile var ne güzellll
menü :
kalkınca yeşilçay , 1 saat yürüyüş, su
kahvaltı : klasik ( 1 yumurta,domates, salatalık, 3 zeytin, şekersiz çay)
şimdilik bu kadar, gerisini akşam yazarım artık
slm kızlar tekrardan... bugün sabah babam kahvaltıya geldi... sonra çıktık önce üçkuyular vapur iskelesine ordan bostanlı bostanlıdan yürüyerek karşıyaka karşıyakadan konak... yürüyerek ve vapurla izmiri dolandık durduk bugün... hele bi vapura koşuşumuz vardı bi yerde tam spor oldu yani 100 m koştuk en az...
yediklerimede dikkat ediyorum ama açıkçası tam rejim yapmıyorum hala... zaten regl dönemindeyim... şimdie yemek yapıyım kociş gelmeden... hepinizzii![]()
:27
kız ne çizimi ne işiii hade kolay geleeee![]()
Utandım ya
Ne yapayım uzak kalırsam yemek yiyorum tutamıyorum.![]()