Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar merhaba herkese.
Nasılsınız?
Sabah 9 gibi ancak uyudum kavga edeceğiz diye telefonda.:43:
Sonra uyan tekrar konuş derken, sözde tatlıya bağladık da ben de öldüm ya.
İzin işinde de bir problem olabilir.
Haftaya da gelemezse tam olay olacak.
Dün ayrılalım dedik en son o kadar saat tartıştıktan sonra da, sonradan vazgeçtik.
Ama bir daha olursa bitirme kararı da aldık .:44::44:
Dolayısıyla ben yine bu saate kadar sudan başka birşey içmedim.
Regl dönemindeyim tartıldım.
64.5 çıktım.
Gece listeye yazayım ben yarın sabah ne olacağı belli olmaz uyanamazsam falan bu geçerli olsun.

Kızlar merhaba herkese.
Nasılsınız?
Dün ayrılalım dedik en son o kadar saat tartıştıktan sonra da, sonradan vazgeçtik.
64.5 çıktım.
Gece listeye yazayım ben yarın sabah ne olacağı belli olmaz uyanamazsam falan bu geçerli olsun.

niye kavga ediyonuz yaaa hemde okadar seviyonuzz:14:nerdeki nereye gelcek ne için gelcek neden bu kaaa önemliii :53:ben bu kadar soru sormayı nerden öğrendim böyle....
canım benim ya sakin olmaya çalışşş bak bide regl dönemindesinn! daha bi asabi oluyoruz hormonlar alt üst oluyo az sabret anlat bakalımm bacına?

hepten yürüyüşe yüklenme.. mekik çek.. zıpla hopla evde yerinde sayar gibi hafif hafif sıçra (gürültü olmayacak şekilde) vaktin varsa müziği aç dilediğin gibi oyna.. sporu tek şekil ve sürekli yaparsan kasa çevirir... incelirsin ama kilo vermezsin. benim gibi :) bende ilk çok bilinçsiz spor yaptım.. sonra haftada 3 gün yürüyüş 3 gün farklı aktiviteler yapmaya başladım.. kaçamakla alakası yok şişkinlik olabilir..

en doğru tartılma şekli çıplak ve aç karnına sabah wc ye gittikten sonra ...
tartın elektronikse pilini çıkar tak. yanlış da tartmış olabilir. sürekli tartılınca tartıda arzaya bağlıyo :) pili çıkar tak. birde öle tartıl. karnın tok olsun. ama çıplak tartıl :1: biz bakmıyoruz sana rahat ol :60:

aslında haklısın canım, sabahları yürüyüş akşamları da farklı aktiviteler yapsam daha iyi olacak. bu arada tartıya gelince, benim de aklıma geldi aslında pili çıkarıp takmak :34: artık yarın sabah denerim, inş düzelir.100 gr bile versem motive oluyodum, şimdi alınca şaşırdım tabi. desteğin için saol canım :16:

niye kavga ediyonuz yaaa hemde okadar seviyonuzz:14:nerdeki nereye gelcek ne için gelcek neden bu kaaa önemliii :53:ben bu kadar soru sormayı nerden öğrendim böyle....
canım benim ya sakin olmaya çalışşş bak bide regl dönemindesinn! daha bi asabi oluyoruz hormonlar alt üst oluyo az sabret anlat bakalımm bacına?

Uzaklıktan sürekli birbirimizi yeme modundayız.
Bir de o doğuda onun psikolojisi var.
Yanıma gelecek ailesine falan söylemeden özlem geçmeden kavgalar bitmeyecek.
Ama çok kıskanç ve bu sürekli sorun yaratıyor.
NAsıl seviyor öyle bilmiyorum ama sanırım olması gerekenden çok fazla o da bir nokta sonra zarar vermeye başlıyor.
Regl dönemi benim hormonlar zaten alt üstte o kronik regl döneminde sanki.
Artık devam etse mi iyi bitse mi iyi anlamıyorum..

seeelllaam!

herkesin keyfi yerinde mi?

dün akşam cumartesi günkü ehliyet sınavına çalışmaya dalmışım, sabah da 10da bücürüklerimle derse girdim ve şu an çok ama çok yorgunum!
bugün çok üzdüler beni çok yaramazlık yaptılar ve daha bunun yarını var :84:

sabah 8de güzel klasik kahvaltımı yaptım; domatis, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek ve çay.

sonra ama eve gelene kadar birşey yiyemedim, kurt gibiydim, gelince saat 15:30da köfte makarna yedim. ama akşama sadece nesfit yiycem.

şimdi çıkıp babaannemi ziyaret etmem lazım.

herkese sevgiler!

tşk ederiz ablacım verdiğin güzellll bilgiler içinnnnn:23:

cidden msj sayma sırası kimde yaa
kız ne bahçesiii?

bu hafta çokk iddalıyım kızlar diyetimi hiç bozmadım 4.gün yarın sabah tartıda çok merak ediyorummm :27: faceden dukan diyeti tarifleri diye bi yer var ekledim 14 kilo bile veren varrr:27:55e inmeyi düşünüyorum şuan ama önce 60 olayımmm hayırlısıylaaa:27:ayyy ne rahatım yaaa açlık derdi yok şu derdi şunu ye bunu yeme yok süt ve süt ürünlerini etleri yumurtaları seviyorumm tam benlik bi diyettt:60:

kız benim evimin minik bi bakçesi var maydanoz roka taze soğan erik çilek var.. (ilgilenmeyi seviyorum uğraş oluyo) erik eskiden kalma çileği ve diğerlerini ben ektim.. onlar çıkmıştı erikle çilekleri topladım bahçeyi suladım temizledim..

hepbirlite vericez cnm hiç üzme kendini.. yürüyüşünü tabi ihmal etme. bak bana dizimde sıkıntım var bantta yüksek tempolu yürüyemediğim için sokakta 45 dkk dolaşıyorum akşamları. ondan önce hergün bantta 10 km yürürdüm erinmezdim. çoğu arkadaş bilir. suyu bol tut. sana dediğim enginar suyunu ve biberiye suyunu al. biberiye zayıflatır enginar sütünü arttırır.. en azından bitkisel.

geçen gün ender saraç hiç bişey yapmadan diyet vs. yapmadan günlük 3 öğün biberiye suyunu tüketirseniz aylık 1 1.5 kg verirsiniz dedi. bende farkındaysan 5'i bir yerdeyi bıraktım biberiyeye başladım. suyunu alıyorum direk. önceki kilo vermemde de çok yardımcı olmuştu bana. aklıma geldi aldım yine. ve kilo vermem hızlandı yani. ben yardımcı olmak isterim herkese bildiğim kadar. sabır lazım canım ama imkansız değil.

biberiye suyunu nasıl hazırlıyorsun anlatırmısın bende deneyim

biberiyenin otunu almıyorum cnm. hazır suları satılıyor..

biberiye suyunu bi çay bardağının altındaki şişik kısmı varya oraya kadar 3/1 kadar dolduruyosun gerisini sade su sonra dik kafaya :)

taze biberiye alsam kaynatıp yaa demleyip içsem daha iyi olmazmı

kız benim evimin minik bi bakçesi var maydanoz roka taze soğan erik çilek var.. (ilgilenmeyi seviyorum uğraş oluyo) erik eskiden kalma çileği ve diğerlerini ben ektim.. onlar çıkmıştı erikle çilekleri topladım bahçeyi suladım temizledim..
oooooo hamarat bacımm benim maşşallah gııı çarşıya pazara da çıkmazsın sen artık herşey bahçedennn :60:
biberiyenin otunu almıyorum cnm. hazır suları satılıyor..

biberiye suyunu bi çay bardağının altındaki şişik kısmı varya oraya kadar 3/1 kadar dolduruyosun gerisini sade su sonra dik kafaya :)
afiyet olsun :60:
kızlarbenim mesaj sayımım 1 2 temmuz bugün iskenderuna gitmem gerekilyor
biriniz le değişebilirmiyiz
olabilir cnm istersen bn sayabilirimm
yrn sabahmı kılolarımızı solicez
evet canım
Uzaklıktan sürekli birbirimizi yeme modundayız.
Bir de o doğuda onun psikolojisi var.
Yanıma gelecek ailesine falan söylemeden özlem geçmeden kavgalar bitmeyecek.
Ama çok kıskanç ve bu sürekli sorun yaratıyor.
NAsıl seviyor öyle bilmiyorum ama sanırım olması gerekenden çok fazla o da bir nokta sonra zarar vermeye başlıyor.
Regl dönemi benim hormonlar zaten alt üstte o kronik regl döneminde sanki.
Artık devam etse mi iyi bitse mi iyi anlamıyorum..

anladım cnm ozaman şöle mantıklı bi şekilde düşünelim hayatının sonuna kadar kıskanç bi insanla olabilir misin? tabi bide doğudaymış o faktörü unutma bu yüzden okadar çok kıskanabilir ama yanındaykende bu kadar kıskanç oluyo mu şayet yanyanaykende böyleyse birbirinizi ne kadar sevseniz de hayatınız zehir olur...peki alıp karşına konuşmayı denedin mi? :2:

ferdici çok iyi olur 3 gün çok yoğun giremem sen hangi günler sayıyorsun

Son düzenleme:
Kızlar merhaba herkese.
Nasılsınız?
64.5 çıktım.

cnm o ne ıs yapıo sen ne ıs yapıosun,bırde cocuk varmı?

oooooo hamarat bacımm benim maşşallah gııı çarşıya pazara da çıkmazsın sen artık herşey bahçedennn :60:

afiyet olsun :60:

olabilir cnm istersen bn sayabilirimm

evet canım

anladım cnm ozaman şöle mantıklı bi şekilde düşünelim hayatının sonuna kadar kıskanç bi insanla olabilir misin? tabi bide doğudaymış o faktörü unutma bu yüzden okadar çok kıskanabilir ama yanındaykende bu kadar kıskanç oluyo mu şayet yanyanaykende böyleyse birbirinizi ne kadar sevseniz de hayatınız zehir olur...peki alıp karşına konuşmayı denedin mi? :2:

Yapamam diyordum ama değerlendirdim evet onsuz olmaktansa kıskançlığı kaldırabilecek durumdayım.
Ve yanımdayken gayet iyi hiç problem yok, mesafenin de çok etkisi sanırım.
Bekle biraz ben gelince ne istersen yaparız diyor.
Problem değil bekliyorum zaten de bazen tartışmalar o kadar büyüyor ki anlatamam.
Herşey zehir oluyor, sevgi yetmiyor.
Denedim tabi denemem mi hiç?
Ama bakalım gelirse bir daha konuşsam mı ciddi ciddi diyorum.
Ne demem gerekiyor bilmiyorum da ama.

cnm o ne ıs yapıo sen ne ıs yapıosun,bırde cocuk varmı?

Evli değiliz ki.
Erkek arkadaşım.
Ben henüz okuyorum, o astsubay.
Doğuda görev yapıyor ..

Yapamam diyordum ama değerlendirdim evet onsuz olmaktansa kıskançlığı kaldırabilecek durumdayım.
Problem değil bekliyorum zaten de bazen tartışmalar o kadar büyüyor ki anlatamam.

Evli değiliz ki.
Erkek arkadaşım.
Doğuda görev yapıyor ..

fıstığım ya senin yanındayken problem yoksa bence ortada bi problem yok dediğin gibi zaten doğuda bu 1
2,si birbirinize uzaksınız özlem var gerçek ifade etmek istediklerinizi telden ne kadar ifade edebilirsiniz ki hem çok ta seviyosun yanındayken sorun olmadığına göre bence sen alttan al biraz daha sabret gelsin bide öle değerlendirr
benim nacizane görüşüm

Evli değiliz ki.
Erkek arkadaşım.
Doğuda görev yapıyor ..

o zmn olay daha kolay cnm...
sevmek guzel ama kendını tart ben boyle yapabılırmıyım de.evlilikte sonradan ask kalmıo ona gore davran ama omur boyu kıskanclık kalabılıo!!

Kızlar merhaba herkese.
Nasılsınız?
64.5 çıktım.

canım ilişkiniz hep tartışmalı geçiyor ve sen çok yıpranıyorsun tabiki ilşkinizde öyle
eğer evlilik düşünüyorsanız böyle beraberliğin üzerine çok sağlam bir evlilik olmaz
bana kızma canım bu yazdıklarımdan dolayı ama ilişkinde hep mutsuz gibisin

Back
X