Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fıstığım ya senin yanındayken problem yoksa bence ortada bi problem yok dediğin gibi zaten doğuda bu 1
2,si birbirinize uzaksınız özlem var gerçek ifade etmek istediklerinizi telden ne kadar ifade edebilirsiniz ki hem çok ta seviyosun yanındayken sorun olmadığına göre bence sen alttan al biraz daha sabret gelsin bide öle değerlendirr
benim nacizane görüşüm

Elimden geldiğince herşeyi alttan alıyorum zaten bulunduğu yer nedeniyle yeterince stresli sonuçta..
gerçekten çok anlayışlıyım.
AMa ben birşey yapmadan bile abartıp bütün geceyi kavgayla geçirtebiliyor, sonra kırgınlıkları kalıyor işte.
Ama sabredeceğim bakalım mümkün olduğu yere kadar, elimden gelen herşeyi yaptım diyebileyim en azından.
Şu 1 yıl bir geçse sonra doğudan gelecek en azından her fırsatta görüşürüz.
Ama işte 1 yıl ..

o zmn olay daha kolay cnm...
sevmek guzel ama kendını tart ben boyle yapabılırmıyım de.evlilikte sonradan ask kalmıo ona gore davran ama omur boyu kıskanclık kalabılıo!!

Tek güvencem beraberken bu kıskançlığın olmaması.
Oradan dolayı mı acaba diyorum.
Ama ileride de böyle olursa nereye kadar ..

canım ilişkiniz hep tartışmalı geçiyor ve sen çok yıpranıyorsun tabiki ilşkinizde öyle
eğer evlilik düşünüyorsanız böyle beraberliğin üzerine çok sağlam bir evlilik olmaz
bana kızma canım bu yazdıklarımdan dolayı ama ilişkinde hep mutsuz gibisin
Cidden çok yıpranıyorum tamamen haklısın.
O yüzden buraya gelmesini bekliyorum.
Eğer beraberken de aynı sorunlar olursa bir noktadan sonra nereye kadar ki ..

bugünkü menü
sabah 2 yumurta ve 1 kk tulum peyniri
ara 2 bardak ayran
öğlen baharatlı tavuk ve yoğurt
ara 1 kase yulaflı yoğurt
biraz önce 1 parça peynir daha
akşam daha yemedim eve gidince kendime 1 omlet yapayım diyorum içine yulaf unu koyayım diyorum yy sütle ohhh miss miss birde yayla çorbası tarifi aldım pirinçsiz yulaf unu ve yoğurtla yapıcam bi araa :27:şu atak evresini bi geçireyimm çok merak ediyorum kaç kilo verdim acabaaaaa:9:

su şimdiye kadar 4 lt 7gibi spora gidicem inşş
kızlar bide boğazım acıyo yaa:( napsam ki önerisi olan var mı sanırım üşüttüm

bide yoğurdu çok mu tüketiyorum sizce?
bu arada hastane için randevu aldım salı günü hematolojiye gidicem tahlil sonuçalrımı alıp doktora göstericem

bugünkü menü
ara 2 bardak ayran
akşam daha yemedim eve gidince kendime 1 omlet yapayım diyorum içine yulaf unu koyayım diyorum yy sütle ohhh miss miss birde yayla çorbası tarifi aldım pirinçsiz yulaf unu ve yoğurtla yapıcam bi araa :27:şu atak evresini bi geçireyimm çok merak ediyorum kaç kilo verdim acabaaaaa:9:

bu arada hastane için randevu aldım salı günü hematolojiye gidicem tahlil sonuçalrımı alıp doktora göstericem

Menün gayet güzel bence yoğurdu da abartılı tüketmiyorsun zararı olacak kadar bence.
Suyun süper.
Spor da olacak ohh ..
İnşallah bir problem çıkmaz sonuçlarında.
Ben hasta olduğumda bal limon tarçın ve elma sirkesini sıcak su da karıştırıyorum çok rahatlatıyor.

bugünkü menü
ara 2 bardak ayran

menü harika. yoğurt miktarı da gayet iyi.su miktarı çok çok iyi. spor da var. daha nolsun canım tebriklerrr :46:

Benim menüm de .
Sabah ve öğlen yok.
Ara: çeyrek simit.
Akşam:
2 kaşık taze fasülye.
2 kaşık yoğurt
çeyrek domates

menü nerde ben göremedim :47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ama olmaz böyle sabah öğle yok :20:
akşam yemeğini de nerdeyse yemeyecektin ne o öyle 2 kaşık 2 kaşık
şaka bir yana anlıyorum seni . tartışmalar etkilemiş ve düzen bozulmuş.
uzaktayken hep böyle olur. ooo ben ne kavgalar ayrılıklar yaşadım. uzakta olduğumuz için birbirimizi hep yanlış anlıyorduk. hatta kesin bitti dedik, hatıraları yaktık...sonra noldu evlenmeye karar verdik. bu karar ve nişanlanma artık uzakta bile olsak birbirimize daha da anlayışla yaklaşmamızı sağladı. artık kavga da etsek kimse küsüp ayrılalım demiyor.
herşey olacağına varır. üzülme diyemem elbet üzülürsün ama diğer arkadaşların da dediği gibi anlayışla yaklaş, ve sabret. hemen kesip atma. zaman gerekli. sen de demişsin 1 yıl. sonrasında herşey çok güzel olacak, bu güzellikleri yaşamak için, hep acaba devam etseydik nasıl olurdu dememek için biraz SABIR
uzun oldu galiba :61:

menü nerde ben göremedim :47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ama olmaz böyle sabah öğle yok :20:
akşam yemeğini de nerdeyse yemeyecektin ne o öyle 2 kaşık 2 kaşık
şaka bir yana anlıyorum seni . tartışmalar etkilemiş ve düzen bozulmuş.
uzaktayken hep böyle olur. ooo ben ne kavgalar ayrılıklar yaşadım. uzakta olduğumuz için birbirimizi hep yanlış anlıyorduk. hatta kesin bitti dedik, hatıraları yaktık...sonra noldu evlenmeye karar verdik. bu karar ve nişanlanma artık uzakta bile olsak birbirimize daha da anlayışla yaklaşmamızı sağladı. artık kavga da etsek kimse küsüp ayrılalım demiyor.
herşey olacağına varır. üzülme diyemem elbet üzülürsün ama diğer arkadaşların da dediği gibi anlayışla yaklaş, ve sabret. hemen kesip atma. zaman gerekli. sen de demişsin 1 yıl. sonrasında herşey çok güzel olacak, bu güzellikleri yaşamak için, hep acaba devam etseydik nasıl olurdu dememek için biraz SABIR
uzun oldu galiba :61:

Hmm ama ya ben şeyy :17::17:
Yedim de öyle oldu işte bugün :17::17:

Nasıl moral oldu anlatamam yazdıkların.
Nişan olayından sonra mı daha iyi oldu?
Ne düzeltti bu tartışmaları.
Özledikçe birbirmizden çıkarıyoruz sanki hırsımızı.
Dün sabaha kadar tartışma bugün sanki dünkülerin hepsi rüya gibiydi davranışlar, gerçek mi anlayamıyorum ki.
O zaman sabırrr..
Allahım sen bana bol bol sabır ver.

evet gelebildim sonunda:)
bugun sabah haricinde menu yapamadim.
ama butun gun yedigim her lokmayi yazdigim icin ne yedim ne kadar yedim biliyorum.
bir fincan isirgan cayi,bir fincan sekersiz kremasiz kahve...
sabah :4 y.k musli 1 kase az yagli yogurt..
bir salatalik,yogurt 2kasik..
2 kasik et yemegi 2 lokmacik ekmek ile:))
1 bardak sut 1 salatalik. bu arada sutun ustune salatalik acaip tok tutuyor denemesi bedava:)
az oncede 1yumurta haslanmis ve salata yedim gunu boyle tamamlamayi dusunuyorum..
bu arada en az 3 ltsuyumu ve bol bolda yesil cayimi ictim..(fiziksel aktivite cok az:)

Son düzenleme:
evet gelebildim sonunda:)
bugun sabah haricinde menu yapamadim.
ama butun gun yedigim her lokmayi yazdigim icin ne yedim ne kadar yedim biliyorum.
bir fincan isirgan cayi,bir fincan sekersiz kremasiz kahve...
sabah :4 y.k musli 1 kase az yagli yogurt..
bir salatalik,yogurt 2kasik..
2 kasik et yemegi 2 lokmacik ekmek ile:))
1 bardak sut 1 salatalik. bu arada sutun ustune salatalik acaip tok tutuyor denemesi bedava:)
az oncede 1yumurta haslanmis ve salata yedim gunu boyle tamamlamayi dusunuyorum..
bu arada en az 3 ltsuyumu ve bol bolda yesil cayimi ictim..(fiziksel aktivite cok az:)

Bugün çok mu kuru beslenmişsin bana mı öyle geliyor.
Su gayet iyi.
Yeşil çay içilmiş.
Kaçamak da yok hoş ..

Sabah
3 kuru kayisi

Ara
1 seftali

Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 izgara kofte

cok feci tatli krizindeyim su an ya:( ama irademe sahip cikacam:D

sabah ve öğlen olmayınca ara nasıl oluyor canım :1:
ama bu kadar az yiyince metabolizman çok yavaş çalışır, kilo vermen yavaşlar diye biliyorum ben :31:

Ama bana böyle mantıklı şeyler söyleme :1::1:
Ya biliyorum da sabah uyudum akşam kalktım gibi birşey oldu ancak onları yiyebildim.
Arada 4 gibi olunca öğün gibi olmadı ondan.:1:
Sabah
3 kuru kayisi

Ara
1 seftali

Aksam
1 kase tarhana corbasi
4 izgara kofte

cok feci tatli krizindeyim su an ya:( ama irademe sahip cikacam:D

Afiyet olsun :1:
Sen de birşey yemeden geçirmiş gibisin bugünü.:1:
Yeme yeme tatlı.
yasakk:47:

Nişan olayından sonra mı daha iyi oldu?
Ne düzeltti bu tartışmaları.
nişandan sonra aileler devreye giriyo, farklı sorunlar konular oluyo, böylece birbirimizle uğraşmaya vakit kalmıyo. ayrıca ilişki resmileşince hatalara karşı daha toleranslı olunuyo. bazen diyorum da daha önce mi nişanlansaydık, belki bu kadar çok kavga etmezdik :34:
canım inş senin için de herşey yoluna girer

sabahki motivasyon düşüklüğünden sonra menüm:
kahvaltıyı yazmıştım zaten.
öğle çorba
ara kahve-yeşil elma
akşam salata bi de 2 hurma yedim :9:
bu akşam yürüyüş yapmicam. dinleneyim biraz. yarın yine aynı tempoda devammmm

Back
X