Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ölüyorum açlıktannn :4::4:
Afiyet olsun ohh bizim yerimize de yeseydin ..

Cips mi yedin?? :47:
Okudum ama açlıktan anlamıyorum ki yazılanları ..
Dediğin gibi bir yemeye başlarsan durması çok zor oluyor hele ki cips söz konusuysa.
O yüzden vakit erkenken dur de. :47::47::47::47::47::47:
yaşasın biri kızdı...:1: şaka tatlım şaka ama gerçekten birazcık hizaya girmem lasım...
aaa hayret bişeysin biz burda aile içi şiddete hayır diye kendimizi paralıyoruz, sen kocişine "kafama vur" diyosun, oldu mu şimdi?
o da fırsatı kaçırmamış "hanıma vur bağını sorma" demiş... :22:
kopardın beni gece gece ya:52: hanıma vur bağını sorma:60::60::60:
ayy işe yararsa haber verir misin gerçekten yarıyor mu yoksa tesadüf mü merak ediyorum...

tamam cnm veririm bi deneyelim inş düşer bizimki ilaç kullanmıyo zaten anlaşılır...

yaşasın biri kızdı...:1: şaka tatlım şaka ama gerçekten birazcık hizaya girmem lasım...

kopardın beni gece gece ya:52: hanıma vur bağını sorma:60::60::60:

tamam cnm veririm bi deneyelim inş düşer bizimki ilaç kullanmıyo zaten anlaşılır...

Ama ama sen çok kızmalıksın :47:
Cips bir de ya düşün onun yerine neler yiyebilirsin?

evet gelelim bugunki yedik ictiklerime:40:
ben gune cok erken basladigim icin sabah 1fincan isirgan cayi.sonrasinda sekersiz kremasiz kahve..:68:
her zamanki klasik haslanmis yumurta,domates,salatalik,biber ekmeksiz:87:
kizlar bugun geceye kadar giremem cok yogun olucagim olglusumun d.gunu partisi var.
ins gece paylasirim yediklerimi umarim cok kacirmam pasta felan:17:

evet sonunda gelebildim gec olsada:34:
sabah kahvaltimi yukarda yazdim..
kizlar biliyorsunuz oglumun dogum gunu vardi..
herkes karsimda sapur supur yerken ben butun gun bir parcacik ama gercekten az bir sey etli ekmek,ve booool salatayla gecirdim.:66:
gurur duydum kendimle:42:

Günaydınn kızlar herkese.
Ne günaydınıysa artık bu saatte ama yeni uyandım.
Haftaya erkenden kalkacağım bakalım nsıl olacak.
Şükür ki artık keyfim yerinde.
Neyneysecim hoşgeldin canım.
Serenacım doğum günü kutlu olsun ufaklığın bak çok kaçamak yok haa ..
Bu tatlı konusunda da haklısın nefis körlemesi ama pek bana göre değil. Bu sefer küçük bir parçayla atlattım ama ben yemeye başlayınca günlerce tutamıyorum kendimi o yüzden uzak durmam gerekiyor ne yazık ki..
tsk ederim canim kacamak yapmadim cok mutluyum:66: karnimin gurultusu bir yana gercekten gurur duydum kendimle:60:
oglunun dogum gunu kutlu olsun.. Insallah saglikli, mutlu bi omur gecirir:)) bugun yediklerim;

kahvalti
5 tane erik

ogle
1 tane tost

aksam yine yuruyus yapicam ins.. Herkese iyi haftasonlarii:)

oğluşuna nice mutlu yıllaraaaaa:) sana gelince tadımlık ye cnm herşeydennn anlaştık mı?

evet cnm yaaaa kızın bana ihtiyacım var buna gerçekten.... :78: durduramıyorum çünkü kendimi...

canım ben bi yerde okumuştum sert bir şekeri yaklaşık 20 dk yersiniz ve sadece 30-50 kalori arasıdır... ama 300 kalorilik yumuşak bir dondurmayı 10 dk da bitirirsiniz... tatlı ihtiyacınızı bu tip sert şekerlerle giderin diye okumuştum... tabi sürekli hale getirmemek te lasım...

OĞLUŞUNUN D. GÜNÜ KUTLU OLSUN CNM....

amanin birimiz iyi oluyo birimiz hasta nolcak bizim halimiz.... dikkat et cnm kendine...geçmiş olsun....

güzel bi menü olmuş cnmm
takımdasın ya canım zaten sadece deneme süresinde olduğundan listede yoksun
zaten bu hafta kaptanımız olmadığı için listeyi beraber hazırladık yeni arkadaşlar eklenirkende nasıl olucağını ben bilmediğim için sadece hamutranı ekledim tmm mı kuzumm
tamam canimcim tsk ettim:70:
oglusumun dogumgununu kutlayan teyzeleri cok tessekkur ederim koray ve kendi adima:71:

menümü de yazayım da tam olsun

sabah: normal kahvaltı; domatis peynir zeytin 1 dlm ekmek ve 1 haşlanmış yumurta (haşlanamamış aslında allaaahım o bile ters gitti ve az pişmiş oldu)
öğlen: köfte-makarna (dolapta onlar kalmıştı bitek)
akşamüstü: sek filtre kahve (kalorisiz malorisiz mis gibi) :68:
akşam: aslında nesfit yiycektim ama hain annem peynirli börek yapmış, salata ve 1 minik dilim börek

bir de fena yaramazlık yaptım, ara ara kola içtim bir de cips yedim biraz özür dilerim :26:

:20::20::20::20::20::20: bak bak hem ara ögün hiç yok hem hadi kola neyse zerosunu arada herkes içiyor ama cips :20::20: canım mesela öglen köfteyi yedin diyelim 2 saat sonra az makarna yiyebilirdin böylece hem ara ögün niyetine geçerdi hem de az yemiş olurdun dengeli olurdu menün yani :47:

canım inş sınavı geçersin ama sorular kolay oluyo bence geçersin ve üstüste gelen şeyler için bundada vardır bi hayır diyelim neyseki gün bitti :)

bizlerde iyiyiz cnm tbr ederim kiloların için sen nasılsın napıyosun

tşk ederim cnm 64 oldum sonundaa :)[/QUO
BENDE İYİYİM CANIM,EVDE NET OLMADIĞI İÇİN BİRAZ CANIM SIKILIYOR,EŞİM BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYOR BAKALIM.
KIZLAR BEN 3YILDIR DOĞUM KİOLARIMI VERMEK İÇİN HEP ŞU BİLMEM HAFTADA 5 KİLO 10 KİLO VERDİREN DİYETLER
HEPSİDE YARIM KALIRDI,GİNE ÖYLE BİR DİYETE BAŞLAMIŞKEN BURAYI BULDUM BENİ UYARDILAR ONLARA HAK VERDİM
VE GERÇEKTEN SABRETTİM VE OLDU GERÇİ DAHA 10 KİLOM DAHA VARAMA ONUDA VERECEM.

yaa niye rezil diyosun harika işte! burda önüne mantı gelip de yok dicek kimse var mıdır sence?
tereyağı ben zaten hiç dökmem mantıya ve hiçbir yemeğe ama yoğurt ve salçalı sos da ister mantı yani... ay şimdi olsaydı... of!
bu sırada yağsız yoğurt kullanabilirsin biraz daha masum en azından.

bu sırada yağsız yoğurt ve süt kullanan veya hiç sevmeyen var mı arkadaşlar? ben öyle bir alıştım ki tam yağlı süt içemiyorum, hele süzme yoğurtlar öyle ağır geliyor ki!
yaklaşık 4 senedir falan hep yağsız süt ve yoğurt alıyoruz... siz nasıl süt ve yoğurt kullanıyorsunuz?

bende yaglı sütü içemiyorum sanki buram buram inek kokuyo bana o süt ya :60: :60: ama süzme yogurda her daim bayılırım :56::56: zaten yogurtsuz yemek yiyemem ben :27::27: birde tava yogurdu enfes oluyoor ya :56::56:

gönaydıın herkese kızlarr dün sözde yorgunum diye erken yattım sabahın beşinde annem uyandı kardesim grip olmustu iice atesi cıkmıs hadi hastaneye gidiyoruz diye hastaneye bir gittik evden 15 dk hastane atesi 37 normal ay dedim anneme seni :47::47: serum falan taktılar eve geldik sonra tabi o stres yorgunluk bir yıgın kavga ettik sabah 7ydi biraz yattım sonra 9 da kalktım pisikletime bindim ama şimdi ölüyorum yorgunluktan gene :60: :84:

bu arada file76 tekrar hoşgeldin canım :16::16:

Son düzenleme:
bu arada kızlar durumunuzu hiç beğenmedim geçmişi okuyorum herkes kaçamak yapmış hem de öyle böyle şeyler değil bir parça iki parça da değil höpür höpür maşşşşşşş. hemde tam sıcaklar baslayıp mayo bikini zamanı geldiginde :20::20::20::20::20: böyle giderse o koca popolar zor erir sölimm size :41::41::41::41::47::47::47::47::47:

nassssssssı kızıyorum ama :60: :60:

Son düzenleme:
herkese slm kızlaaar napıosunuz bakalım biraz gecmise baktım elif mükemmelsin dicek söz bulamıorum takımın en calıskanı sen cıktın walla aynı anda basladık ben bi grm bile weremedm aldım hatta :(:(:(:( sizleri cok özledm sizinle beraber 3 kilo wermstm cok zaman kaybettm sizsiz kilo weremiorum rabia beni takıma yeniden alır mısn

günaydın kızlarrrr.... bugün çok geç kalktım,,, resmen kral kahvaltısı ettim...:1:
hatta kral değil sultan sülüman kahvaltısı...:52:
ama akşama dikkatli olcam artık yeter bu kadar kaçamak... dur deme vakti geldi kendime...
elmalı turtam çok haklısın haftaya tatile gidicez...acil popoların küçülmesi şart...

Son düzenleme:
günaydınn! herkese günaydın! akşam oldu nerdeyse tabi farkındayım. yeni kalkmadım ama daha kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyor niyeyse...

:20::20::20::20::20::20: bak bak hem ara ögün hiç yok hem hadi kola neyse zerosunu arada herkes içiyor ama cips :20::20: canım mesela öglen köfteyi yedin diyelim 2 saat sonra az makarna yiyebilirdin böylece hem ara ögün niyetine geçerdi hem de az yemiş olurdun dengeli olurdu menün yani :47:

haklısın cips kötü oldu
aslında zaten nefret ediyorum cipsten ama film izlerken falan gidiyor arada. söz bir daha yok, bu azardan sonra hiç yok!

öğlen köfte makarna aslında biraz değişik oldu şöyle ki biraz yedikten sonra bir arkadaşım aradı, yarım saatten fazla konuştuk, sonra tekrar döndüm yemeğin başına. birazcık ara öğün gibi oldu sanki... :26:

slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zaten:emir_bebek: allahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...
sağlıktan önemlisi yok kesinlikle.
senin durumunla ilgili gelişmeyi merak ediyordum, okuyunca rahatladım.
ilaçlarını düzenli kullanınca bu sıkıntı geçecektir inşallah. sonra da bebiş gelir hayırlısıyla canım.
tekrar geçmiş olsun.
63 kilo halim......sıcak sıcak çektim demin
epey incesin canım maşallah.:nazar:

ah şimdi anladım türk kahvesini filtre kahve gibi pişirebilir miyiz... olabilir neden olmasın tabi. ama espresso yapan makinalar biraz daha profesyonel olanları.

türk kahvesini sütlü yaptıklarını biliyorum, kahve dünyası'nda içmiştim.

bu sırada Starbucks'ın servis ettiği filtre kahveyi seviyor musunuz? ben hiç sevmiyorum çok acı geliyor ve en küçük boyunu bile bitiremiyorum!
ben en çok starbucks filtre kahveyi seviyorum ama biz onu da sütlü tercih ediyoruz. o boy bir kahveyi sade içmem mümkün değil:1:

kızlaaaaaar benim digital tartım gene bozuldu ama baska yolunu buldum kargoları tartıgımız tartıda tartılcam bende cuma günü :60::60::60::60::60::60::60: gramı gramına :60::60:
tartı değişikliklerinde fazla çıkma durumu olabiliyor, sende nasıl gelişti canım?

öyle yapcaz artık canım, eline sağlık zor gözüküyor bütün mesajları tek tek saymak! hepimiz sayıcaz sıramız gelince sanırım di mi?
evet canım, ben azar azar listeye ekliyorum isimleri. bu aralar fırsat bulursam güncelleyeceğim inş.

msj olayı isterseniz alıntılarıda tek tek alabiliriz dedi rabia yani size nasıl uygun sa onu yapalım
bana hepsi uyar çalışan arkadaşlar var tek tek alıntı yapıp yazması zor bide 5 msj ı geçmek şart olunca bencde çoklu alıntıyı da sayabiliriz
:97:

kızlar ben bir kere saydım çoklu alıntılarıda saymıştım kağıda herkesin ismini yazdım her mesaj için bir çizik attım topladım çizikleri hiç zor olmadı hatta rabianın 50 msj saymıştım:9:
:1:

sevgili kaptanım,
beni deneme için 13. takıma kabul ettiğin için teşekkür ederim.
böyle denemeye can kurban.uzun bir süredir kilo veremiyordum. şimdi tekrar verebiliyorsam takımımın desteği sayesindedir.
13. takım hepinize teşekkürler :71:
:71:

mrb
ben bu foruma 3. kez fln yazıyorum. 13. takıma dahil olabilirsin denmiş ama ben ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana açıklar mısınız lütfen ne yapmam gerekiyor :26:
hoşgeldin diyeceğim ama 1 kez uğrayı sonra uğramamışsın sanırım.
ne yapacağın açık paylaşım yapacaksın.

güle güle git güle güle gel cnm senle bu aralar bi rastlaşamadık... özledim valla...neyse gelince devam ederiz kaldığımız yerden sen bol bol gez...
evet canım debnk gelemiyoruz.
5 temmuzdan itibaren de tatile çıkıyorum inşallah.:10:

of bazen gerçekten çok şuursuz olabiliyorum!, çok pardon! :122:

kuralları okudum tabiki, kabul de ediyorum, son kararım.

hedef kilo: 65

çok heycanlandım şimdi :18:
şuursuzluk ne demek canım, estaşfirullah.
mesele şu ki teyit almam gerekiyor(du). aldım, haftaya inşallah listedesin.
bu hafta yola aniden çıktığım için taslak liste hazırlayamadım.

Vermiş olursun bu hafta gayet iyiydin ama bakalım ne kadar olacak.
Benim şişkinliğim olacaktır muhtemelen.
Pazartesi oldum bitse ne güzel olur cumaya kadar.
bittiği gibi şişkinlik gider mi ki bir kaç gün gerekli mi?
Bir de bu orti olayı nedir?
Vardı bir ara eşleştirmeler ama hala devam ediyor mu?
Ne yapılıyor?
eşleştirme olayını herkes kendisi yapıyor artık canım.
gözüne kestirdiğine ortilik teklif ediyorsun:1:

En çok o halle aklına gelmek işe yarıyor diye yapıyorum.:1::1:
Ben geçen sefer baya kilo vermiştim 56 falan olmuştum ama neye elimi uzatsam gözümün önüne neyneysenin o hali geliyordu:1::1:
Taktik yani o. :1:
ohh spor da yapılmış harika.
:47::60:

iyi yolculuklar rabiacım habire gezmelerdesin:66:
bu aralar biraz öyleyim:1:

biletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse:61:
aha bir gezmeci daha.
sanırım net imkanın olmayacak canım.
10 temmuzda paylaşım yaparsın, sonra izine ayıralım. ne kadar süre tatilde olacaksın?

oh oh temiz hava.... süper bi tatil olcak çauk toparlan... temmuzun 2. haftası bizde tatile gidebiliriz bi aksilik olmassa inş...
temmuzun tam olarak kaçında tatile gidiyorsun canım?
ona göre izinli olma durumlarını değerlendirelim.

merhaba arkadaşlarr aranıza katılabilirmiyimm....98 kiloyum ve zayıflamak zorundayımm....grubunuzda yer varmı dırr....
3. takıma katılmışsın, hayırlı olsun.

Ya bu arada kaç gündür doğru düzgün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyorum cevap yazamadan bişey çıkıyo, kalkıyorum pc başından..
Kusuruma bakmayın, ne menü paylaşabildim ne yorum yazabıldim ne de adam akıllı diyetime devam edebildim..
Amcamın kızı evlendi dün, şehir dışında olan akrabalarımız gelmişti tabi yatılı olarak, eh benim de kızım için hepsi gelememişti, taksit taksit o misafirler geldiler bana, hergün misafir hergün hamur işi tatlı yap vs. e arada bende otlandım tabi..:78: sonuç, verdiğim 500 gramcıktı zaten cumadan pazartesiye, onu da geri aldım :5: :47:
Evet eleştirilerinizi bekliyorum canlarım :67:
:20:

Selam kizlar dun can sıkıntısından buz yedim (normalde can skintisindan abur cubur yerim de:D) ve bugun bogazlarim sis, yutkunamiyorum.. O yuzden hic istahim yok simdiye kadar sadece 3 tane kuru kayisi yedim.. O da metabolizmam calissin diye.. Bi de bi sorum olacak biz yarin kilo bildirimini kacta yapicaz? Ben biraz gec uyaniyorum da ona gore saati falan kurayim:)
buz yemek iyi fikir ama boğazların şişmesi kötü olmuş.
bu arada senden daha fazla paylaşım bekliyorum ben.:97:

kızlar moralmen çökük durumdayımmmmmm köpeklerimden biri 15 yaşında kalp hastasıydı ztn yaşlılıktan dolayı kalp büyüyormuş köpeklerde 3 gündür bişi yemiyordu yürüyemez olmustu tüyleri dökülmeye basladı iice son üç gündür birden kötüleşti annem veterinere götürmüş bugun karaciger böbrek iflas etmiş çok iyi bakıldıgı için bu kadar uzun saglıklı yaşadı demişler tedaviye cevap vermezmişş acı çekmeye agrıları basladıgı anda uyutucaz demişşşşşşşşşşş :((((((((((((((((((((((((((((( tamam yaslıydı biliyorum sonucta bizim kdr uzun ömrü olmıcaktı ama ne bilim adaletine edim bu dünyanın :47::47::47::47::47::47::47::47: 30 günlüktü ben onu aldıgımda :43::43::43::43::43::43::43::43:
üzüldüm canım, inşallah şimdi biraz daha iyi hissediyorsundur.

Ya kızlar gecen hafta kaptan yoktu ya hani biz yaptık listeyi, takım içi sıralama yapılmadı sanki, yoksa ben mi hatırlamıyorum:37:
Belki de 1. olmuşumdur da haberim yoktur :63::1:
evet, maalesef takımiçi sıralama 2 haftadır yapmıyoruz.
aramızdan gönüllüler çıksa bu konuda çok hoş olurdu.:97:

Gunaydin kizlar.. 56.1'im.. 400 gr verebilmisim:/ biri bana yorum yapsin lutfen 5 gunde 400 gr cok mu az, acilen spora mi baslamaliyim, yoksa regl oldugum icin mi boyle? Motivasyonumu kaybediceemm:(:D
bence 400 gr az değil. bu çizgide devam et.

kızlar geçmişe baktım.. kaptanın en son msj sayımı için verdiği liste bu.. benden sonra kimse saymadı..
çok önemli değil bişi olmaz diyebilirsiniz ama grubumuzun 5 msj kuralı var ve listeye girip listeden çıkmada biraz buna bağlı.. sorumluluk üstleniyoruz en nihayetinde..
çok haklısın.:46:

meraba kaptanım nasılsınn cok özledm hepinizi takıma tekrar girmek istiorum bu sefer daha faydalı olcamı düsünüorum tekrar aklır mısn beni
canım merhabalar,
ben iyiym çok şükür.
son günlerde gezenti modundayım. listeyi de hazırlayamadım. sayı olarak kaç kişiyiz ona bakayım, bir de deneme süresindeki arkadaşlara göre sana cevap vereyim.
buralarda olursan yerimiz olur yalnız. çünkü haftaya tatile gidecek arkadaşlar var. sen ısınma turları olaraktan katılıma başla derim:61:

Back
X