slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zaten

allahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...
sağlıktan önemlisi yok kesinlikle.
senin durumunla ilgili gelişmeyi merak ediyordum, okuyunca rahatladım.
ilaçlarını düzenli kullanınca bu sıkıntı geçecektir inşallah. sonra da bebiş gelir hayırlısıyla canım.
tekrar geçmiş olsun.
63 kilo halim......sıcak sıcak çektim demin
epey incesin canım maşallah.
ah şimdi anladım türk kahvesini filtre kahve gibi pişirebilir miyiz... olabilir neden olmasın tabi. ama espresso yapan makinalar biraz daha profesyonel olanları.
türk kahvesini sütlü yaptıklarını biliyorum, kahve dünyası'nda içmiştim.
bu sırada Starbucks'ın servis ettiği filtre kahveyi seviyor musunuz? ben hiç sevmiyorum çok acı geliyor ve en küçük boyunu bile bitiremiyorum!
ben en çok starbucks filtre kahveyi seviyorum ama biz onu da sütlü tercih ediyoruz. o boy bir kahveyi sade içmem mümkün değil
tartı değişikliklerinde fazla çıkma durumu olabiliyor, sende nasıl gelişti canım?
öyle yapcaz artık canım, eline sağlık zor gözüküyor bütün mesajları tek tek saymak! hepimiz sayıcaz sıramız gelince sanırım di mi?
evet canım, ben azar azar listeye ekliyorum isimleri. bu aralar fırsat bulursam güncelleyeceğim inş.
msj olayı isterseniz alıntılarıda tek tek alabiliriz dedi rabia yani size nasıl uygun sa onu yapalım
bana hepsi uyar çalışan arkadaşlar var tek tek alıntı yapıp yazması zor bide 5 msj ı geçmek şart olunca bencde çoklu alıntıyı da sayabiliriz
:97:
kızlar ben bir kere saydım çoklu alıntılarıda saymıştım kağıda herkesin ismini yazdım her mesaj için bir çizik attım topladım çizikleri hiç zor olmadı hatta rabianın 50 msj saymıştım
sevgili kaptanım,
beni deneme için 13. takıma kabul ettiğin için teşekkür ederim.
böyle denemeye can kurban.uzun bir süredir kilo veremiyordum. şimdi tekrar verebiliyorsam takımımın desteği sayesindedir.
13. takım hepinize teşekkürler
mrb
ben bu foruma 3. kez fln yazıyorum. 13. takıma dahil olabilirsin denmiş ama ben ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana açıklar mısınız lütfen ne yapmam gerekiyor :26:
hoşgeldin diyeceğim ama 1 kez uğrayı sonra uğramamışsın sanırım.
ne yapacağın açık paylaşım yapacaksın.
güle güle git güle güle gel cnm senle bu aralar bi rastlaşamadık... özledim valla...neyse gelince devam ederiz kaldığımız yerden sen bol bol gez...
evet canım debnk gelemiyoruz.
5 temmuzdan itibaren de tatile çıkıyorum inşallah.
of bazen gerçekten çok şuursuz olabiliyorum!, çok pardon! :122:
kuralları okudum tabiki, kabul de ediyorum, son kararım.
hedef kilo: 65
çok heycanlandım şimdi :18:
şuursuzluk ne demek canım, estaşfirullah.
mesele şu ki teyit almam gerekiyor(du). aldım, haftaya inşallah listedesin.
bu hafta yola aniden çıktığım için taslak liste hazırlayamadım.
Vermiş olursun bu hafta gayet iyiydin ama bakalım ne kadar olacak.
Benim şişkinliğim olacaktır muhtemelen.
Pazartesi oldum bitse ne güzel olur cumaya kadar.
bittiği gibi şişkinlik gider mi ki bir kaç gün gerekli mi?
Bir de bu orti olayı nedir?
Vardı bir ara eşleştirmeler ama hala devam ediyor mu?
Ne yapılıyor?
eşleştirme olayını herkes kendisi yapıyor artık canım.
gözüne kestirdiğine ortilik teklif ediyorsun
En çok o halle aklına gelmek işe yarıyor diye yapıyorum.

Ben geçen sefer baya kilo vermiştim 56 falan olmuştum ama neye elimi uzatsam gözümün önüne neyneysenin o hali geliyordu

Taktik yani o.

ohh spor da yapılmış harika.

iyi yolculuklar rabiacım habire gezmelerdesin
bu aralar biraz öyleyim
biletimi aldım canlarım temmuz 12 samsun yolcusuyum kısmetse
aha bir gezmeci daha.
sanırım net imkanın olmayacak canım.
10 temmuzda paylaşım yaparsın, sonra izine ayıralım. ne kadar süre tatilde olacaksın?
oh oh temiz hava.... süper bi tatil olcak çauk toparlan... temmuzun 2. haftası bizde tatile gidebiliriz bi aksilik olmassa inş...
temmuzun tam olarak kaçında tatile gidiyorsun canım?
ona göre izinli olma durumlarını değerlendirelim.
merhaba arkadaşlarr aranıza katılabilirmiyimm....98 kiloyum ve zayıflamak zorundayımm....grubunuzda yer varmı dırr....
3. takıma katılmışsın, hayırlı olsun.
Ya bu arada kaç gündür doğru düzgün giremiyorum, girsem de geçmişi okuyorum cevap yazamadan bişey çıkıyo, kalkıyorum pc başından..
Kusuruma bakmayın, ne menü paylaşabildim ne yorum yazabıldim ne de adam akıllı diyetime devam edebildim..
Amcamın kızı evlendi dün, şehir dışında olan akrabalarımız gelmişti tabi yatılı olarak, eh benim de kızım için hepsi gelememişti, taksit taksit o misafirler geldiler bana, hergün misafir hergün hamur işi tatlı yap vs. e arada bende otlandım tabi..:78: sonuç, verdiğim 500 gramcıktı zaten cumadan pazartesiye, onu da geri aldım

Evet eleştirilerinizi bekliyorum canlarım
Selam kizlar dun can sıkıntısından buz yedim (normalde can skintisindan abur cubur yerim de

) ve bugun bogazlarim sis, yutkunamiyorum.. O yuzden hic istahim yok simdiye kadar sadece 3 tane kuru kayisi yedim.. O da metabolizmam calissin diye.. Bi de bi sorum olacak biz yarin kilo bildirimini kacta yapicaz? Ben biraz gec uyaniyorum da ona gore saati falan kurayim:)
buz yemek iyi fikir ama boğazların şişmesi kötü olmuş.
bu arada senden daha fazla paylaşım bekliyorum ben.:97:
üzüldüm canım, inşallah şimdi biraz daha iyi hissediyorsundur.
Ya kızlar gecen hafta kaptan yoktu ya hani biz yaptık listeyi, takım içi sıralama yapılmadı sanki, yoksa ben mi hatırlamıyorum

Belki de 1. olmuşumdur da haberim yoktur

evet, maalesef takımiçi sıralama 2 haftadır yapmıyoruz.
aramızdan gönüllüler çıksa bu konuda çok hoş olurdu.:97:
Gunaydin kizlar.. 56.1'im.. 400 gr verebilmisim:/ biri bana yorum yapsin lutfen 5 gunde 400 gr cok mu az, acilen spora mi baslamaliyim, yoksa regl oldugum icin mi boyle? Motivasyonumu kaybediceemm

bence 400 gr az değil. bu çizgide devam et.
kızlar geçmişe baktım.. kaptanın en son msj sayımı için verdiği liste bu.. benden sonra kimse saymadı..
çok önemli değil bişi olmaz diyebilirsiniz ama grubumuzun 5 msj kuralı var ve listeye girip listeden çıkmada biraz buna bağlı.. sorumluluk üstleniyoruz en nihayetinde..
çok haklısın.