Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar,
Bugün malum kocam evdeydi, gündüz annemlere gittik, akşam görümcemler bizdeydi sohbet fln baya geç kalktılar, ancak onlar gittikten sonra ütüye giriştim, kocama bi gömlek bi pantolon ütülesem yeticekti kalanı yarın yapardım ama başlayınca "somebody stop meeee" moduna geçtim sanırım.. :9: şimdik anca bittiiiii

Menüm,
Sabah tipik pazar kahvaltısı yaptık hiçbişeyden kısmadım, ancak bi gün adam akıllı kahvaltı edebiliyorum zaten
ekmek yerine krep yaptım onu yedik, bide peynir zeytin domates
(bu arada krep 3 adet yedim, ama büyük tavada yapmadım, tantitoni'nin küçük minyatür tavaları var belki görmüşsünüzdür, onda yaptım)

ara
1 sade soda 1 türk kahvesi

öğle
avuç içinin yarısı kadar börek 1 bardak zero

ara
2 dilim karpuz

akşam
3 yk taze fasulye
3 yk pilav

sonra da 1 muz yedim karnım acıkınca

su 2 lt fln içtim, çok içemedim..

şimdi yatmaya gidiyorum ben kızlarr.. hatta yatmıyorum bayılmaya gidiyorum ben öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :71:

günaydın bayanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyuor musunuz daha ben yürüyüsümü yaptım geldm smdi dusa giriorum kalkın hayde tempooooo :64:

Günaydın 13. takım...:3:
neyneysecim görmüyorum seni ne zamandır buralara mısın...
hekese iyi haftalar diliyorum...:16:

orti 8 li rakamlara az kalmış çıtır olmuşsundur.
teşkr ederim ortim.. nerelerdesin.. ya valla merk ettm seni. özel msj yazdım ama cvp gelmedi.. çok oldu gerçi

Eeeööö şeyyy benim yediğim mantı ööle yoğurtla yenen mantı değil yalnız.. Boşnak mantısı, börek oluyo... :78:
İçinde kıyma olan, kol böreğinin baş parmak ucu kadar parçalara bölünüp pişirilmiş hali de diyebiliriz... :78:

Bkz;

ahh ahhh ne yerdim onu ben zamanında :52:

günaydın bayanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyuor musunuz daha ben yürüyüsümü yaptım geldm smdi dusa giriorum kalkın hayde tempooooo :64:

hoşgeldin cnm.. günaydın sanada...

kızlar günaydın..

iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.

oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim :59:
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?

kızlar günaydın..

iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.

oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim :59:
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?
geçmiş olsun bitanem,evde net olmadığı için giremiyorum,artık annemlere geldikçe size yazarım.

kızlar günaydın..

çokk geçmiş olsun tatlım sanada oğluşunada ama herkes hasta bu aralar....havalar çarpıo sanırım

günaydın kızlarrrr......

nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...

tatile gidecek arkadaşlar nerlere gidiyo bi fikir verccek olan var mı???
neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...

deryayla selena hasta olmuş çooookkkk geçmiş olsun...

bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...:70:

çokk geçmiş olsun tatlım sanada oğluşunada ama herkes hasta bu aralar....havalar çarpıo sanırım
çok saol tatlım... aynen öyle hastanenin acil kısmı hep aynı şikayetteki hastalarla doluydu :59:

günaydınnlarr kızlar:79:
günaydın cnmmm nasılsın?

günaydın kızlarrrr......

nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...

neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...

bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...:70:

günaydın cnm. teşkr ederim. ohh ohh inş hem güzel hem kesenize uygun bir yer bulursunuz. ben bu sene tatile gitmiycem.. bu kilolarla nereye gidiyorum dimi :60: sadece eşim yıllık izin alınca istanbula gidicez 1 aylık. anca çlarşı pazar gezerim.. zaten eylülde düğün var.. ekim kasım gibi giderim ancak... ozamana kadarda ideal kiloma yaklaşırsam istnbldan ciciler alırrım kendime :9:

gunaydin kizlar:71:
su saat oldu daha bir sey yemedim:50:
hastayim galiba dunden beri bir kirginlik vardi ustumde zaten..
neyse soyle bir gecmise bakayim gelirim birazdan:55:

kızlar günaydın..

sanada gunaydin canim:70: ah yavrum kiyamam hastami olmus:25: sebeke suyundan olmasin canim sakin! sende hastalandigina gore ilk aklima sudan olmasi geldi:26:
neyse bununla gecmis olsun..
o 1 kilo kilo degildir canim serumdan sonra su toplamisindir. bulabilirsen isirgan sayi ic canim:70:
günaydınnlarr kızlar:79:
sanada gunaydin canim:71:
günaydın kızlarrrr......

sagol canim tsk ederim:70: bugun dunden daha kotuyum sanki:14:
neyse tek iyi tarafi istahim hic yok zorla bir seyler yiyorumki metebolizmam yavaslamasin:2:
sanada iyi tatiller bak sakin tatilde kacirayim kilo alayim deme olurmu:71:
çok saol tatlım... aynen öyle hastanenin acil kısmı hep aynı şikayetteki hastalarla doluydu :59:

günaydın cnmmm nasılsın?

günaydın cnm. teşkr ederim. ohh ohh inş hem güzel hem kesenize uygun bir yer bulursunuz. ben bu sene tatile gitmiycem.. bu kilolarla nereye gidiyorum dimi :60: sadece eşim yıllık izin alınca istanbula gidicez 1 aylık. anca çlarşı pazar gezerim.. zaten eylülde düğün var.. ekim kasım gibi giderim ancak... ozamana kadarda ideal kiloma yaklaşırsam istnbldan ciciler alırrım kendime :9:
bende bu yil tatile gidemiyorum canim:59::59:
ama kendime teselli veriyorum bebisim ufak henuz 3 aylik belki gitsem hastalanir felan allah korusun:nazar:
neyse bizde seninle burda takiliriz :70:hem veririz kilolari ne guzel citir anne oluruz:34: tatille giden arkadaslar donuste bizi gorunce sasirirlar fenami:32:

oldukça sade olmuş menü. evet sebze eklesen güzel olur. su ,yeşil çay falan içiyorsun herhalde.spor yok mu spor ?
sanırım menüyü sadeleştirerek yazdın, özet geçtin bize :1:

yokyok sadeleştirmedim dün canım hiçbişey istemiyodu, bi tek pide istiyodu onu da yedirmedim kendime.
aynen yazdığım gibi yani...

su içiyoum ama burda 4 lt içenler var ben içemiyorm o kadar =( 1,5-2 lt
yürüyorum bol bol onu yazmadım hiç buraya. bir de akşamları kedimle maç yapıyoruz evde o sayılır mı :1:

günaydın cnmmm nasılsın?

ayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yok :14:uyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim :27:izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye :37:şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim :5:yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa :14:

Selamm.. Telden girdim gecmisi okuyamiyorum tek tek alinti yapamiyorum ama birileri hasta galiba, tum hastalara gecmis olsun:D bugun anneannemlere gidicem yatiya kalmam icin israr ederse aksam menu paylamayabilirim.. Belki yarin sabah da..Neyse bugun yediklerimi yazayim

kahvalti
yarim simit
sekersiz cay

ogle
simitin diger yarisi:D
ve 1kibrit kutusu labne..

Hepinize guzel gunler:)

Back
X