bu akşam çok sakin burası, ben de kaçtım kızlar!
herkese güzel bir hafta diliyorum!
iyi geceleeeer!![]()
gittin mi ya ne güzel konuşacaktık ama

o zaman ben de kaçıyorum .
herkese iyi gecelerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam çok sakin burası, ben de kaçtım kızlar!
herkese güzel bir hafta diliyorum!
iyi geceleeeer!![]()
teşkr ederim ortim.. nerelerdesin.. ya valla merk ettm seni. özel msj yazdım ama cvp gelmedi.. çok oldu gerçiorti 8 li rakamlara az kalmış çıtır olmuşsundur.
Eeeööö şeyyy benim yediğim mantı ööle yoğurtla yenen mantı değil yalnız.. Boşnak mantısı, börek oluyo... :78:
İçinde kıyma olan, kol böreğinin baş parmak ucu kadar parçalara bölünüp pişirilmiş hali de diyebiliriz... :78:
Bkz;
günaydın bayanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyuor musunuz daha ben yürüyüsümü yaptım geldm smdi dusa giriorum kalkın hayde tempooooo![]()
geçmiş olsun bitanem,evde net olmadığı için giremiyorum,artık annemlere geldikçe size yazarım.kızlar günaydın..
iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.
oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?
geçmiş olsun bitanem,evde net olmadığı için giremiyorum,artık annemlere geldikçe size yazarım.
kızlar günaydın..
iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.
oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?
vovv bu ne hızzz erkenden maşallahhhgünaydın bayanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyuor musunuz daha ben yürüyüsümü yaptım geldm smdi dusa giriorum kalkın hayde tempooooo![]()
günaydınnlarr kızlar:79:
çok saol tatlım... aynen öyle hastanenin acil kısmı hep aynı şikayetteki hastalarla doluyduçokk geçmiş olsun tatlım sanada oğluşunada ama herkes hasta bu aralar....havalar çarpıo sanırım
günaydın cnmmm nasılsın?günaydınnlarr kızlar:79:
günaydın kızlarrrr......
nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...
tatile gidecek arkadaşlar nerlere gidiyo bi fikir verccek olan var mı???
neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...
deryayla selena hasta olmuş çooookkkk geçmiş olsun...
bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...![]()
sanada gunaydin canimkızlar günaydın..
sanada gunaydin canimgünaydınnlarr kızlar:79:
sagol canim tsk ederimgünaydın kızlarrrr......
nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...
tatile gidecek arkadaşlar nerlere gidiyo bi fikir verccek olan var mı???
neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...
deryayla selena hasta olmuş çooookkkk geçmiş olsun...
bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...![]()
bende bu yil tatile gidemiyorum canimçok saol tatlım... aynen öyle hastanenin acil kısmı hep aynı şikayetteki hastalarla doluydu
günaydın cnmmm nasılsın?
günaydın cnm. teşkr ederim. ohh ohh inş hem güzel hem kesenize uygun bir yer bulursunuz. ben bu sene tatile gitmiycem.. bu kilolarla nereye gidiyorum dimisadece eşim yıllık izin alınca istanbula gidicez 1 aylık. anca çlarşı pazar gezerim.. zaten eylülde düğün var.. ekim kasım gibi giderim ancak... ozamana kadarda ideal kiloma yaklaşırsam istnbldan ciciler alırrım kendime
![]()
oldukça sade olmuş menü. evet sebze eklesen güzel olur. su ,yeşil çay falan içiyorsun herhalde.spor yok mu spor ?
sanırım menüyü sadeleştirerek yazdın, özet geçtin bize![]()
çok saol tatlım... aynen öyle hastanenin acil kısmı hep aynı şikayetteki hastalarla doluydu
günaydın cnmmm nasılsın?
günaydın cnm. teşkr ederim. ohh ohh inş hem güzel hem kesenize uygun bir yer bulursunuz. ben bu sene tatile gitmiycem.. bu kilolarla nereye gidiyorum dimisadece eşim yıllık izin alınca istanbula gidicez 1 aylık. anca çlarşı pazar gezerim.. zaten eylülde düğün var.. ekim kasım gibi giderim ancak... ozamana kadarda ideal kiloma yaklaşırsam istnbldan ciciler alırrım kendime
![]()