Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selaam canım o çizginin geçmesi için birsürü yöntem var botox falan gibi ama bence takılma, her çizgi bir yaşanışlığın izidir derler.
dahçk derinleşmemesi için kaşlarını çatmamak için kendini eğitebilirsin. aklına geldikçe yüz yogası egzersizleri yapabilirsin. youtube'da var.
bir de yüzünü yıkadıktan sonra havluyla kurulamak yerine kendi kendine kurumasını beklersen cildin daha az kuru ve daha az kırışır... (tabi ıslak yüzle güneşe çıkmamak şartıyla, yoksa lekeler oluşur)

ya evet biliyorum canımda o yöntemleride ben pek kullanmak istemiyorum =) botox falan daha yaşım genç ama şu yoga egzersizlerine bir bakıcam çok teşkür ettim önerin için

Kızlar iyi akşamlar.
Ben artık izine çıkayım ..
3 hafta yokum.
Kendinize iyi bakın, bol kilo vermeler ..

iyi tatiller canımmmmmmm

bende iyiyim cnm biraz boğazım şiş bu aralar ama geçicek inş

nasııı kızmak o öyleeee :60: öldüm bittimmmm :9: hayy yaşaaa turtammm:60:

:16::16::16::16::16::16::16:

eski_bir_masal : 19
kedican :15
hamutran :11
_ferdici_ :9
serena :8
chika :6
elisya :6
ozlemmtekinn :6
sakaleynmaster :2
elmaliturta :4
neyneyse :1
dryrgp :0
roseking35 :0
neslivicdan :0 evde deil
maviyesil1999 :0

sanırım son liste böyle
file76 da geldi ama onunkinide eklim yinede

file76: 7

rabişşş listeye eklenmeyen var mı acepp bi bakarsın ablacım

kızlar herkese iyi gecelerrr öpüldünüz ben kaçarrr çok yorgunum hastayım :( öpüyorum hepiniziiiiii

anaaaaaaaaam performansım iice düşmüş ama akşamın dokuzunda eve gelince öyle oluyor malesef :60: :60:

kızlar günaydın..

iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.

oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim :59:
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?

geçmiş olsun canım serum şişlik yapar vücutta geçer bir kaç güne merak etme. bu arada resimde çok tatlı çıkmışsınız :21::16:

günaydın kızlarrrr......

nasılsınız bugün... dün pek giremedim bütün gün dışardaydık gecede tatil turlarına baktım durdum.... bişiyde bulamadım yaaa hem bütçeye uygun hem güzel bi yer...

tatile gidecek arkadaşlar nerlere gidiyo bi fikir verccek olan var mı???
neyneysem biz ayın 12 siyle 16 sı arasında tatilde olucaz... ayın 15 i cumaya geliyo sanırsam... o hafta izinli yazılabilirim... belki nete girebilirim aslında ama tartı bulmak zor olur muhtamelen...

deryayla selena hasta olmuş çooookkkk geçmiş olsun...

bugün annemle dolaşçaz... birazdan çıkıcam... akşama burda olurum ama... öptüm hepinizi.... rabişim senide çoookkkk özledim... sanırım tüm grup özledi...:70:

valla canım bende onlara bakıyorum da erken rezervasyon yaptırmadıgından mütevellit hepsi pahalıya geliyor o paraya ben yurt dışına gideirm daha iyi :51::52::52:

ayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yok :14:uyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim :27:izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye :37:şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim :5:yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa :14:

geçmiş olsun canım yazın gribide bir kötü olur :71::71:

selam canlarımmmmm napansınızzz ben gene bugun bir ayakkabımın gazabına ugradım bu seferki spor ayakkabımdı üstüne basa basa gezdim bütün gün neyseki pantolonumun paçaları uzunduda gözükmedi :60: yeminle her günüm ayrı bir olay yaaaaaaaaaaa yok böle bişi şimdi pisikletimle arkadaşıma geldim fal seansına ama kahveyi öle bir acı yapmışım ki kendim bile zor içiyorum :60: :60: umarım eve dönerken başıma gene bişi gelmez :60: :60:

bugün kü yediklerimi yazayım bende

sabah : yarım simit
ara : 1 sütlü nescafe
öğlen : 2 kaşık pilav köfteli bir yemek vardı adını bilmiyorum birde yarım kase ezogelin corbası + salata
ara : karpuzz :52::52:
2 saat sona : yarım bardak üçü bir arada
akşam : bir kase mercimek çorbası

bu arada kızlar cok erken kalkıp kahvaltı yapmak zorunda oldugum için akşama dogru ara öğünlerimin sayısı artıyor :60: saat 7 de kahvaltı yapıyorum sekize kdr işteyim doğal olarak o saatten sonra yemek yememek için araa ögünlerimi arttırdım meyve vs olarak

spor olarak da : 1,5 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + dumbell

bu arada bugün sevindirik oldugum şeyler var ilk ay maaşının on beş günü içerde kalıyomuş sanıyordum ya ben kalmıyormuşş :52: birde bizim şirket maaşları ayın onundan ayın onuna ödermiş dolayısıyla bu ayın onunda 12 13 günlük maaş alıcam 200 300 ne gelirse kardır :60::60: banka kartımda çıkmış zatüü sevindirik oldum :60::60:

en önemlisi de çok şükür köpeğim bugün biraz kendine geldi atti götürdüm onu uzun zamandır yapmadıgı bir hareket vardı onu yaptı umarım gene kötüleşmez gerçi biliyorum çok yaşlı gene aynı şeyler olucak ama uzun zamandır beni öpmzdii bugün öptüü o kadar mutlu oldum kii öp diyince yanagimi yalardi ne zamandir yapmıyodu bugun atti gidince yaptı aşkum benimm :9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Sana da kuzuna da geçmiş olsun canım..
Ben de dünden beri çok halsizim ya, parmağımı kıpırdatamıyorum..

çok saol cnm sanada geçmişler olsun :16:

çok çok geçmiş olsun deryacım.
şebeke suyuyla ilgili bir sıkıntıdır belki de.

teşkr ederim. sanırım öyle bişey cnm.. bakalım şimdilik iyiye gidiyorum.
çok geçmiş olsun!
sudan mı olmuş nasıl olabilir ki? suyumuzu da mı kirlettiler lanet olasıcalar?!

oğluşun iyileşmiş, sen de bir an önce toparlanırsın canım acil şifalar diliyorum :71:

1 kilo da serumdandır ödem gibi bişeydir atarsın hemen merak etme. peki şimdi su içemiyor musunuz napıcaksınız hava da çok sıcak?!
valla cnm saat 4 den sonra su içmeye başladım.. yemek yiyemiyorum herşey midemi bulandırıyo :59:

geçmiş olsun canım serum şişlik yapar vücutta geçer bir kaç güne merak etme. bu arada resimde çok tatlı çıkmışsınız :21::16:
saol cnm. bakalım canım cumaya kadar tartılmıycam zaten bakak görek :9: bu arada teşkr ederimmmm :)

Son düzenleme:
menüm:

biberiye suyum
20 dkk sonra

3 yeşil zeytin
yarım dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı çiko
1 bardak şekersiz çay

ara yok öğlen yok

ara: yarım biber dolması çeyrek çavdar ekmeği ile.

biraz önce bir bardak ılık süt 3 petibör püskevit yedim :9:

içtiğim su miktarı 3 litre. spor: dışarda akşam 1 saat yürüyüş.

hepsi bu kızlar. düzensiz oldu bugün ama rahatsızdım.. yarın düzelirim sanırım.

hee, bir kıpırdamış pir kıpırdamış.. net çekmiodu da hep hata veriyodu bende yeniliyodum sayfayı, hepsinde de göndermiş meğer :1:
Madem gönderiyon niye haber vermiyon dimi ama :63: (evet diyet ve sıcaklar sağolsun, internetle de kavga etmeye başladım :1: )

Vayyyy işte 2 haftadır eksik olan enerji buymuş.. Kaptan 2 hafta işi var diye az girdi hepimiz böreklere kolalara cipslere saldırdık :52:
Gelir gelmez de gösterdi sopasını :1:
Allah nasip ederse haftaya tam olarak burdayım. arada kaçıranlara cezalar gelebilir ona göre:61:

bu arada bugün sevindirik oldugum şeyler var ilk ay maaşının on beş günü içerde kalıyomuş sanıyordum ya ben kalmıyormuşş :52: birde bizim şirket maaşları ayın onundan ayın onuna ödermiş dolayısıyla bu ayın onunda 12 13 günlük maaş alıcam 200 300 ne gelirse kardır :60::60: banka kartımda çıkmış zatüü sevindirik oldum :60::60:

en önemlisi de çok şükür köpeğim bugün biraz kendine geldi atti götürdüm onu uzun zamandır yapmadıgı bir hareket vardı onu yaptı umarım gene kötüleşmez gerçi biliyorum çok yaşlı gene aynı şeyler olucak ama uzun zamandır beni öpmzdii bugün öptüü o kadar mutlu oldum kii öp diyince yanagimi yalardi ne zamandir yapmıyodu bugun atti gidince yaptı aşkum benimm :9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sevindirik turta bu da:60: güzel haberler arka arkaya gelmiş, gayet güzel olmuş.
ilk maaşın da hayırlı olur inşallah.

hafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde:((( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..:50:

derya geçmiş olsun oğlunda sanda acil şifalar canım..:9::71:
elmelı turta köpeğin bugün iyi olmuş sevindim :70:..hayvan bakımı zor kaybıda çok daha zor:14:...
ferdici sanada geçmiş olsun..:9::71:
rabia başımıza gelmiş daha bir tikatli olmak geerek..:26::52::42:

slm kızlar... sabah evden bi çıktım o çıkış şu saat oldu yeni giriyorum ... mahvoldum yorgunluktan...ama değdi diyebilirim... tatil işini ayarladık... 11temmuzla 15 temmuz arası yokkum rabiacım istersen o hafta izinli yaz, istersen aynı geçelim cnm nasıl uygunsa... şimdi biraz geçmiş okuym bakalım bugün neler kaynamış burda:34:

kızlar günaydın..

iki gündür yoktum. c.tesi sabahı kahvaltıya gidicez dedim ya... yalan oldu. sabah 6 da çıkıcaktk evden.

oğlum sabah 4 gibi uyandı su istedi suyu getirdim içmesiyle istifra etti.. inanılmaz ekşi bir koku anlatamam.. sabah sabah midenizi bulandırmak istemezdim :59:
sonra tabi gün boyu devam etti.. sonra ishal başladı doktora götürdüm. çok su kaybetmiş mideyi üşütmüş dediler.. serum taktılar bulantı ilacı verdiler. dün çok şükür iyiydi yaylaya festivale gidelim dedik.. bu kez ben aynı oldum.. dünden beri öldüm öldüm dirildim.. inanılmaz bitkindim.. su içemiyodum korkudan geri çıkıcak diye. dün bende akşam üstü acile gittim serum taktılar yine. neyse evdeyim şuan fena sayılmam ama çok bitkinim.. şimdi bi tartılıyım dedim 1 kg fazla görünüyor. doğru düzgün bişey yiyemedim kaç gündür. serum mu kilo yaptıki anlayamadım :26: sizler napıyosunuz nasılsınız?

çok geçmiş olsun canım, bu durumda 1 kilo fazlalığı hiç düşünmemelisin bence, sağlık daha önemli. şimdi nasılsın. bi salgın mı yoksa yiyecek zehirlenmesi gibi birşey mi merak ettim şimdi, tekrar çok geçmiş olsunnnnnn

sanada gunaydin canim:70: ah yavrum kiyamam hastami olmus:25: sebeke suyundan olmasin canim sakin! sende hastalandigina gore ilk aklima sudan olmasi geldi:26:
neyse bununla gecmis olsun..
o 1 kilo kilo degildir canim serumdan sonra su toplamisindir. bulabilirsen isirgan sayi ic canim:70:

sanada gunaydin canim:71:

sagol canim tsk ederim:70: bugun dunden daha kotuyum sanki:14:
neyse tek iyi tarafi istahim hic yok zorla bir seyler yiyorumki metebolizmam yavaslamasin:2:
sanada iyi tatiller bak sakin tatilde kacirayim kilo alayim deme olurmu:71:

:
bende ondan korkuyorum ama 4 gün ya... senede bi kere... ye gitsin diyom gelince veririrm... inş yani:18:
normalde burda olmam lazım ama bu aralar üst üste şehirdışına çıktım.
biz almanyaya gidiyoruz, frankfurt, berlin vs gezicez inşallah.
ayın 12'sinde döneceğim inşallah. seninle denk gelemiyeceğiz bir süre daha sanırım.:5:
ben de sizi çok özledim canım. bir yanım boşlukta gibi oluyor böyle:43:

?
oh oh ne güzel bbol bol eğlenin inş... biz yakına gidiyoruz kuşadasına... bu arada sen gelcen ben gitçem yine 2 hafta ayrı gayrıyız... ben yokken mezun olayım deme hııııı.......sakın diyim gelince beni hizaya sokucan sen:1:
selam canlarımmmmm napansınızzz ben gene bugun bir ayakkabımın gazabına ugradım bu seferki spor ayakkabımdı üstüne basa basa gezdim bütün gün neyseki pantolonumun paçaları uzunduda gözükmedi :60: yeminle her günüm ayrı bir olay yaaaaaaaaaaa yok böle bişi şimdi pisikletimle arkadaşıma geldim fal seansına ama kahveyi öle bir acı yapmışım ki kendim bile zor içiyorum :60: :60: umarım eve dönerken başıma gene bişi gelmez :60: :60:

bugün kü yediklerimi yazayım bende

sabah : yarım simit
ara : 1 sütlü nescafe
öğlen : 2 kaşık pilav köfteli bir yemek vardı adını bilmiyorum birde yarım kase ezogelin corbası + salata
ara : karpuzz :52::52:
2 saat sona : yarım bardak üçü bir arada
akşam : bir kase mercimek çorbası

bu arada kızlar cok erken kalkıp kahvaltı yapmak zorunda oldugum için akşama dogru ara öğünlerimin sayısı artıyor :60: saat 7 de kahvaltı yapıyorum sekize kdr işteyim doğal olarak o saatten sonra yemek yememek için araa ögünlerimi arttırdım meyve vs olarak

spor olarak da : 1,5 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + dumbell
menün çok güzel cnm... sporun her zmanki gibi süper... darısı bana... ne spor ne düzgün menü yüzü göremiyom bu ara...
hafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde:((( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..:50:

amannın nasıl çıktı yaaa kıyamam ona ben... valla dikkatli olmak lasım... benim arkadaşım vardı bitane istediği zaman kolunu çıkarabiliyodu... yalama olmuş gire çıka... allah korusun....:53:

herkese merhabaaaaaaaaaaaaa
hemen geçmişi okuyup şuana geleyim bii :1::27:

hoşgeldin cnm ... ya biz senle pek denk gelmedik sanırım... hiç bişiy bilmiyorum hakkında adın ne nerde yaşıyon kaç yaşındasın...
senin gruba katılman benim hastaneye gittiğim döneme denk gelmişti okumuşsundur belki ondan kaçırdım seeninle ilgili detayları... ben izmirde yşıyorm 24 yaşındym.. adım özlem ztn belli:1: sen neler yapıyosun... tanışalım kaynaşalım:52:

Back
X