Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah cnm düzelirim.. çok korkuyorum. en ufak bişeyde motivasyonum bozulcak die korkuyorum aslnda. böle toparlak olmak istemiorum :52: bi gün o tartıda 7 rakamını görmek nasip olcak mı acaba 7 nin yanında 9 olsun razıyım :60:

bende öyle diyordum ama oluyor canım yeterki pes etme oda olucak :71::71:

alışmıştım o biberiye suyunu ve 20 dk görmeye, hemen dikkatimi çekti bak şimdi. gerçekten az yemişsin bugün.akşama kadar nerdeyse hiçbişe yok:19:

evet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyor :( oğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece :52:

evet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyor :( oğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece :52:

hastayken diyet falan düşünme, ne demişler herşeyin başı sağlık. diyet yapabilmek için bile sağlıklı olmak lazım. dikkat et kendine :nazar:

sellam!
bugün pek yazamadım buraya, akşam misafirimiz vardı :69: gündüz de ona hazırlık, alışveriş, yemek pişir, falan filan...

menümü de yazayım...

sabah: 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal.

ara: yarım kibrit kutusu peynir, 1 hurma (şarküteride alırken tattırdılar :56:)

öğlen: zeytinyağlı taze fasulye

ara: haşlanmış patates

akşam: balık, salata

akşam çayla: azcık irmik helvası

kaçamaksız tertemiz bir gün geçirdim

bir de bir de limonata yaptım bugün harika oldu! tavsiye ederim arkadaşlar, çok kolay...

kaçıyorum şimdi, herkesi öptüm!

bugün farklı bigündü benim için. sabah kalktım. dedim bi temizlik yapayım. ama öyle böyle değil yani saat 15 olmuştu ben daha kahvaltı yapmamıştım. temizlik yaparken de acayip bişe oluyorum ya, öyle sıkı tutuyorum ki işi, canım çıktı. sonra 15 de kahvaltı hazırladım.domates, salatalık, peynir zeytin kahve bi de brezel .sonra daha yemeden arkadaşlarım geldi, onlar da acıkmışlar.hep beraber yedik. sonra çarşıya indik gezdik. eve döndüğümde heryerim ağrıyodu.yürüyüşe çıkacaktım ama geç olmuştu. biraz önce da kahve yaptım içtim.menüm böyle, tuhaf oldu ama napimmm

sellam!
bugün pek yazamadım buraya, akşam misafirimiz vardı :69: gündüz de ona hazırlık, alışveriş, yemek pişir, falan filan...

menümü de yazayım...

bir de bir de limonata yaptım bugün harika oldu! tavsiye ederim arkadaşlar, çok kolay...

afiyet olsunnnnnn, ne güzel bir menüüüüüü :46::46::46::46:

iyi aksamlar kizlar:71:
bugun butun gun disardaydim daha yeni eve girdim:37:
gecmise bakamiyacagim cok yorgunum yatcam birazdan:30:
bugun menu yapamadim ama birseyde yiyemedim nedendir bilmem:44:
bir kac hata once doymak bilmezdim simdide zoraki yemek yiyorum:1:
iveeet bugunku yediklerim yedigim ictigim her seyi not aliyorum gozden birsey kacmiyor yani:34:

gune 1 bardak limonlu ilik su 1 fincan sekersi kremasiz kahveyle basladim..
her zamanki klasik kahvaltim :9:haslanmis yumurta , salatalik, domates,maydonoz bir dilim kepek ekmek..
ara 1 tane altin cilek meyvesi bu arada cidden istah kesiyor tavsiye ederim:21:
oglen 1 adet haslanmis tavuk bud 1 kase az yagli yogurt..
ara 2 adet kayisi
aksam 2 kucuk parca haslanmis patates
1 tabak karpuz (kucuk tabak)
bol su ve yesil cayimida ictim:42:
en az 2 saat disarda yurumusumdur benden bu kadar kizlar kendinize iyi bakin yarin gorusuruz...:71:

ellerine sağlık canım :54: geçmiş olsun :71:
saol cnmm
:60::60: bu sıcaklarda dikkat et canım yeme yumurta haftada bir max iki kere ye
hala aklım yımırtadaaaaaa :60:
ayyyyyyyyyyy panpişleriiiiiiiiiiiim :60: :60: bu ne kimse kalmamış topicte normalde akşam girdiğimde 5 6 7 8 9 sayfa atlamış olmanız lazımdı şimdi dedim acaba internetimde mi bir sorun var :52: ama gördüğüm kadarıyla sorun bende değil sizde :60::60:

bugün saat 9'a kadaan çalıştık ayaklarım nasıl agrıyor anlatamam zaten ayakkabızedeydim dünden malum bugün daha beter oldum kalkıp banyo yapmaya bile takaatim yok yahuu :68::68: zaten bugün az daha geç kalıyordum saat 6:30 da uyandım bes dk uyiyim dedim bir kalktım saat 7:30 :60::60::60::60::60::60:

benim de bugün kü menüm :

sabah : yarım simit
ara : yarım bardak 3'ü 1 arada
öğlen : mercimek çorbası + pilav + az zeytinyaglı fasulye + salata
ara : karpuz :52::52:
2 saat sona: yarım simit + az mercimek çorbası
1 saat sona : 1 tane kuru kayısı
yarım saat önce de : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe + 1 salatalık + az peynir + 3 tane kiraz + az haydari

spor olarak da : mekik + dumbell + sopa + 30 dk yürüyüş

:52::52::52::52::52::52::52:
ahh hiçç sormaa takımcak hastayıkkk sağlamlarada bulaştırmamak için fazla girmiyozz :60:
iyiki 5 dk uyumuşun kız bide 10 dk olaydı vay halinee bacımmm
menüü gayet cikssss
sellam!

menümü de yazayım...

afiyet olsunnn irmik helvaSI MII gündüzyiyeydin guzum daha iyi yakardınn azcık yediysen tmm ben olsam bi tabak yirdim heralde bi başlayınca dur diyemem de :60:
bugün farklı bigündü benim için. sabah kalktım. dedim bi temizlik yapayım. ama öyle böyle değil yani saat 15 olmuştu ben daha kahvaltı yapmamıştım. temizlik yaparken de acayip bişe oluyorum ya, öyle sıkı tutuyorum ki işi, canım çıktı. sonra 15 de kahvaltı hazırladım.domates, salatalık, peynir zeytin kahve bi de brezel .sonra daha yemeden arkadaşlarım geldi, onlar da acıkmışlar.hep beraber yedik. sonra çarşıya indik gezdik. eve döndüğümde heryerim ağrıyodu.yürüyüşe çıkacaktım ama geç olmuştu. biraz önce da kahve yaptım içtim.menüm böyle, tuhaf oldu ama napimmm
gün boyu bu kadar mı yedinnnn kız bişi yememişin ki sennn :9:

iveeet bugunku yediklerim yedigim ictigim her seyi not aliyorum gozden birsey kacmiyor yani:34:

her zamanki klasik kahvaltim :9:haslanmis yumurta , salatalik, domates,maydonoz bir dilim kepek ekmek..
ara 2 adet kayisi
en az 2 saat disarda yurumusumdur benden bu kadar kizlar kendinize iyi bakin yarin gorusuruz...:71:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
örnek bir menü, harikasınnnn tebriklerrrrrrr

ara 2 adet kayisi

çok güzel bi menü cnmm maşallahh diyelim nazar değmesinn:nazar:darısı başımaaa

sende kendine iyi bak cnm :79:

iyi geceler kızlarr.....
bugün bütün gün evde durup temizlik yapıcaktım ama hiç içimden gelmedi sabah evden bi çıktım o çıkış... bütün gün gezdim gezdim ve gezdim....:24:
şimdide boğazım sertleşmiş biraz tatil öncesi hasta etçem kendimi... bitki çayı yapıyorum bide boğazıma göğsüme vikis sürdüm bide soğuk algınlığı hapı yuttum.. inş hasta filan olmam :18:.... çayımı alıp geliyorum hemen...

günaydın 13. takım ..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..ilk kolunu babamız çıkarmıştı yere düşecekken aniden kolunda tutup kaldırmya yeltenince ozman çıktı...o arada hastaneydeydik hemen müdahale edlimişti..aradan baya zamanda geçti bu ikinci çıkışı yani ama olan oldu..:(((birdaha olmaz inşallah..
inş cnm geçmiş olsun...
gecmisi okuyamadim ki anneannemlerdeydim bakayim simdi, tesekkurler soyledigin icin:)
ne demek cnm...:16:
ahhh rabişim dee gitmişşş beni hasta hasta bırakıppp:))

tmm dır

tmm rabiş inş hallederizz hep beraber :7:

hesaplamaları ben yaparım cnm benimde mat. kötü ama hesapları seviyomm :9:

liste bana mı emanettt:30: yok yokkk hepimizeee kız öle deme

zaten kimler burda kimler tatilde haberim yok daha
beraber hallederiz cnm inş...

inşallah cnm düzelirim.. çok korkuyorum. en ufak bişeyde motivasyonum bozulcak die korkuyorum aslnda. böle toparlak olmak istemiorum :52: bi gün o tartıda 7 rakamını görmek nasip olcak mı acaba 7 nin yanında 9 olsun razıyım :60:

aynene yaa bende 6 ları görmek istiyorum yanında 9 olsada olur....

iyi geceler kızlarr.....
bugün bütün gün evde durup temizlik yapıcaktım ama hiç içimden gelmedi sabah evden bi çıktım o çıkış... bütün gün gezdim gezdim ve gezdim....:24:
şimdide boğazım sertleşmiş biraz tatil öncesi hasta etçem kendimi... bitki çayı yapıyorum bide boğazıma göğsüme vikis sürdüm bide soğuk algınlığı hapı yuttum.. inş hasta filan olmam :18:.... çayımı alıp geliyorum hemen...

:60: :60: takımcakk hastayıkk desene bacımmm
geçmiş olsun guzumm inş daha kötü olmadan en yakın yoldan dönersinnn :60:
ne bu yaaa herkes hastaaaaaa :37:
takımlar arası 1. oldukya onun nazarı değdi heralde bizeee darma dumanıkkk:60:
buda gelirrr buda geçerrrrr :9:ayyy hastalık çeneme vurduu kendime bide dublee turkish coffee yaptım şekersizz ohhh misss bu gecede uyku yok bizeee :9:hadi hayırlısıııı
yarın sabah ta annemi doktora götürebilirmmmm belli deil daha

:60: :60: takımcakk hastayıkk desene bacımmm
geçmiş olsun guzumm inş daha kötü olmadan en yakın yoldan dönersinnn :60:
ne bu yaaa herkes hastaaaaaa :37:
takımlar arası 1. oldukya onun nazarı değdi heralde bizeee darma dumanıkkk:60:
buda gelirrr buda geçerrrrr :9:ayyy hastalık çeneme vurduu kendime bide dublee turkish coffee yaptım şekersizz ohhh misss bu gecede uyku yok bizeee :9:hadi hayırlısıııı
yarın sabah ta annemi doktora götürebilirmmmm belli deil daha
geçmiş olsun cnm annende nazar koyalım bari :1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hahahha kızz ne o 6ların yNINDA 9 LAR OLSUN FALAN olmazzz çok isteee az istemee:9:5ler olsun yanında da 9 larrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:66:

inş cnm allah söyletmiştir:16:

Back
X