Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zaten bu ilaçlar bir yeri iyileştirirken başka yeri bozuyor
kısa zamanda atlatırsın canım inşallah ilaç etkilerini

bende sizdenim sinirli olduğumda buzdolabına saldırıyorum yiyince mutlumu oluyorsam artık bilemiyorum:9:
demekki neymis:32:kilolar gidene kadar sinirlenmiycekmisiz:34:kizdiran oldumuda:41:
sabah kahvaltım:

yarım litre soğuk su.

1 küçük haşlanmış patates (baharatlı)
3 yeşil 1 siyah zeytin.

ekmek yok.

şimdiye kadar 1.5 litre su içtim.. hepsi bu
sabah kalkar kalkmaz soguk su:50:dikkat et hastalanma canim:70:
selam kızlarrr!

bu sabah ilk direksiyon dersimi aldım! öğleden sonraki iş görüşmesine takıldığım için sabah hiç heyecanlanmadım hayret! normalde elim ayağıma dolaşırdı?!
ama acayip sevdim biliyo musunuz çok güzeldi! sadece hız problemim var gaza bastıkça ayağım gidiyor!
bir dahaki dersim perşembe ve nasıl beklicem bilmiyorum!:52:

hayirli olsun ilk zamanlar zevklidir:34:araba kullanmak sonralari trafikde sinir hastasi olur insan:37:ozellikle istanbulda:27:

kızlar beli çooook ağrıyor 2 gündür
yaptığım işler sonunda belimde patladı:50:
eşim lede bu yüzden tartıştık ben seni 100 defa uyardım dedi:59:
büyük ihtimalle bel fıtığı başlangıcı bu yüzden spor filan yapamıyacağım bir hafta yatarak dinleneceim
ağustosun 4 dede kızıkcahamama kaplıcaya yer ayırttık annemlerle gideceğiz oruç oruç nasıl olacaksa artık
inşallah geçer bel fıtığı olmak istemiyorum :43::43:
çok geçmiş olsun canım yaa inşşşş geçerr de fıtıkk olmazsın yoksa çok zorr rabbim şifa versinnn
gecmis olsun:70:canim benimde antibiotik alerjim var. ne zaman icsem vucudum kabarir ozellikle ellerim ve kollarim.
ah ah benim ihtiyacim olan tatil:27:
soyle bir kac gun bir yerlere kacsam moral depolasam. ne yemek ne as umurumda olmaz:60::32:

aslında antibiyotiğe alerjim yoktu ama iğne ilaç yiyen biriyim normaldee iğnesiz geçmez hatta bnim rahatsızlıklarım genelde ama anlamadım ne hikmetse alerji yaptııı işte:(
ahhh cnm ben 1 hafta evdeydim ama hasta hastaaaaa aslında bikaç günlük tatil şöle evden işten uzakkk kafa dinlesek hiçte fena olmaz yani:32:

Merhaba kizlar.. Telden girdigim icin tek tek alinti yapamiyorum ama gecmisi okudum kedisi kopegi olenlere, rahatsizligi olanlara, sevdikleri rahatsiz olanlara gecmis olsun diyorum.. Ozellikle bebegini kaybeden kisiye cok cok uzuldum Allah sabir verir insallah ona:( benim bugunku menum;

kahvalti
1 kayisi

ogle
1 tabak yarmali ve yogurtlu adina manti denilen mantiyla ama alakasi olmayan biraz cacigi andiran bi sey yedim:D aksam yine ondan yiyesim var ama bakalim:)) ve bu tembel bunye bugun de spor yapmadi lutfen kinayin beni, utanayim biraz:D

Merhaba kizlar.. Telden girdigim icin tek tek alinti yapamiyorum ama gecmisi okudum kedisi kopegi olenlere, rahatsizligi olanlara, sevdikleri rahatsiz olanlara gecmis olsun diyorum.. Ozellikle bebegini kaybeden kisiye cok cok uzuldum Allah sabir verir insallah ona:( benim bugunku menum;

kahvalti
1 kayisi

ogle
1 tabak yarmali ve yogurtlu adina manti denilen mantiyla ama alakasi olmayan biraz cacigi andiran bi sey yedim:D aksam yine ondan yiyesim var ama bakalim:)) ve bu tembel bunye bugun de spor yapmadi lutfen kinayin beni, utanayim biraz:D

afiyet olsun canım yarmalı dediğin sanırım mısır yarması oluoy :60: şayet oysaa çok güzel bi yemek o bayılıyorum yaa yoğurt şöle ferah ferahhhh :32:kahvaltı niye etmedin kızzz 1kayısı olsa olsaa ara öğün olurr:9:

afiyet olsun canım yarmalı dediğin sanırım mısır yarması oluoy :60: şayet oysaa çok güzel bi yemek o bayılıyorum yaa yoğurt şöle ferah ferahhhh :32:kahvaltı niye etmedin kızzz 1kayısı olsa olsaa ara öğün olurr:9:

sabah hic istahim oluyo ki canim, sirf metabolizmam calissin diye yiyorum ama o istah aksam bi aciliyo ki, inanamazsiniz zor frenliyorum kendimi:D evet misir yarmasiymis o dedigim, anneme sordum simdi.. Gercekten cok guzel bi yemek iyi geliyo yaz sicaginda:D

sabah hic istahim oluyo ki canim, sirf metabolizmam calissin diye yiyorum ama o istah aksam bi aciliyo ki, inanamazsiniz zor frenliyorum kendimi:D evet misir yarmasiymis o dedigim, anneme sordum simdi.. Gercekten cok guzel bi yemek iyi geliyo yaz sicaginda:D

vovvv tmm hemen size geliyorumm beraber yerizzz :60: bende normal beslenmeye bi dönebilsem off offf :14:anneciğine çok selamlar canımm ellerine sağlık:48:

selam kızlarrr!

bu sabah ilk direksiyon dersimi aldım! öğleden sonraki iş görüşmesine takıldığım için sabah hiç heyecanlanmadım hayret! normalde elim ayağıma dolaşırdı?!
ama acayip sevdim biliyo musunuz çok güzeldi! sadece hız problemim var gaza bastıkça ayağım gidiyor!
bir dahaki dersim perşembe ve nasıl beklicem bilmiyorum!:52:

kolay gelsin canım hemen öğrenirsin sürmeyi zor değil

öğlen bir dilim peynir 2 dilim ekmek 1 domates
2 kayısı
ara
limonlu dondurma

akşam
yoğurt lu soğuk çorba içerim herhal tam karar vermedim

offff ! hiç tadım yok !

akşam yemeğimide yedim saat 18:00 de

3 küçük patates haşlaması..
baharatlı..

minik bi çiko attım ağzıma..

4.5 litre su bir şişe sade soda içtim.. birazdan dışarı 1 saatlik yürüyüşe çıkıcam..

iyi aksamlar guzeller:71:
diyete basladigimdan beri en az bugun yemisimdie herhalde:39:
sabah kahve sekersiz, haslanmis yumurta:37:domates salatalik biber..:56:
ara yok:50:yesilcay...
aksam karpuz, 2 tane badem, 3 kasik yogurt..
en az 3 litre suyumuda ictim :46:
spor yine :17:
:50:

Allah'a şükür yağmur yağıyorrrrr :)) serinledik biraz :))

yürüyüş işi yattı.. evde yürüycem artık.. sizler napiyosunuz. kimsecikler yok :19:

Allah'a şükür yağmur yağıyorrrrr :)) serinledik biraz :))

yürüyüş işi yattı.. evde yürüycem artık.. sizler napiyosunuz. kimsecikler yok :19:

ben geldim ama simdi sen yoksun:D yuruyusten yirtmissin dicektim de evde yuricekmissin.. Keske ben de boyle azimli olsam ama nerde:/ ben "ohh kurtuldum ne guzel bahane cikti" der yatardim:D

Off yine telefonun kurbani oldum ayni msjdan 3 tane yazmisim:( neyse... bugun lcw'de cocuk bolumunden 13-14 yas kiz cocugu bedeninde gomlek aldim kendime cok mutlu oldum:D ama gerci zaten benim ust bedenim xs, alt nadiren 38 normalde 40:( ama burda bacaklarimdan ve kalcamdan da kurtulcam inaniyorum:D

Son düzenleme:
herkese merhaba,

bugün başım çok ağrıyo, sabahtan beri aynı. hap aldım ama geçmiyo bitürlü
geçmişi okuyup, dönecem.
sanırım bu akşam erken yatarım.

ayy kızlar şişlik şişlik fenayım.. regl öncesi :14:

bugün farklı bişeyler uygulayacağım şaşmadan 7 gün.
bi şok lazım bana :14:

naparsam yapim 93 ü geri göremedim.. moralim bozuk motivasyonum kayboldu. sersem gibiyim.. sanki yine o kiloları ve fazlasını geri alıcak gibi hissediyorum :25::25::18:

bugün sadece sabah öğlen akşam baharatlı (yağsız) patates yiycem.
su ve 5'i bir yerde çayımla.

yarın sebze bütün gün.. (çiğ yada haşlanmış) 3 gündür iştahım çok açık.. kendime bi dur demem lazım.. üzülüyorum :59:

aynen canım ben de öyleyim. bana da biri dur desin lütfen. bu aralar kaçamak yapmaya başladım. ya aslında regl dönemi olduğu için böyle farkındayım. ama durmam lazım. belki 2-3 güne normale dönerim. 5 günde 5 kilo programını mı uyguluyorsun yoksa ? tüm gün aynı şeyi yiyorsun ya ondan sordum.benim de bişe yapmam lazım.

bugün kaçamak dolu bir gündü.
sabah yok
öğle dürüm ve ayran
ara çikolata 1 paket :69:
akşam şeftali -yoğurt
2 saat yürüyüş ve su

off ya kınıyorum kendimi :47::47::47::47::47::47::47:
bu hafta kilo almasam bari,
yarın toparlanmam lazım.
çikolata yememin bahanesi de başımın ağrısı. belki yersem geçer dedim :1:
offff :97:

bugünkü menü