Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) 20 kg fazlam olduğu için yediklerimi düzene sokmaya kara verdim diyetisyen eşliğinde zyaıflıyorum zaten diyet değilde bir çeşit sağlıklı beslenme çünkü menüm bayağı kabarıkcanim ben cocuga kizmadim. cocuk kiskaniyor zaten akli sira bebegimi kucagina vererek birde kendisi oturuyor cocuk ayakta allah korusun bir dusurse:2: beni kizdirmaya calisiyorgerci basarili oldu onun yuzunden esimlede tartistim
haklisin canim az oldu biliyorumda corbanin tadini begenmedim ondan icemedimsporada bir disiplisn oturtamadim henuz
canim benim hosgeldin ama sen daha gelisme buyume cagindasinfistigim senin yasinda oglum var
onunda fazla kg vardi haftada 4 gun thai-boks
yazildi verdi hemde boyuda uzadi
sen diyet degilde yediklerine dikkat ederek birde spor yaparak zayifla olurmu canim
![]()
hb :) iyi sayılırımGünaydın canlarım.. nasılsınız?
hoşgeldin cnm... umarım iyisindir![]()
selam kızlarrr nasılsınızzz dün bi davete gittim hiç giremedim sonra misafir geldi zaten hastaydımm saat 3gibi yattım
sabahta sağlık ocağına gittim alerji içinn ilaç verdi![]()
neslişimmm sana gelinceee hoşgeldin canımm nasılsın tatilin nasıl geçtiii 1,200 gr almışsınn bunada şükürrr![]()
bende korkuyorumda canim kadin ben gormeden yapiyor yapicaginiayy cnm dikkat edin, düşer müşer Allah korusun.. ben çok korkarım küçük bebeği kucağıma almaya.. bide 4 yaşında çocuğa veriorlar. dikkatli ol cnm.
toplu alıntılar tek msj olarak sayılıyor cnm.. ben de anlamadım hala msj sayım olayını![]()
benimde vazgecilmezim ekmek ne yazikkivazgeçemediğim tek yiyecek cnm. elimde değil![]()
gecmis olun canim . acaba diyetten dolayi yeterli beslenmediginden immum sistemin etkilenmis olmasin. bende bu ara daha cok hastalanmaya basladim..selam kızlarrr nasılsınızzz dün bi davete gittim hiç giremedim sonra misafir geldi zaten hastaydımm saat 3gibi yattım
sabahta sağlık ocağına gittim alerji içinn ilaç verdi![]()
20 kg bir kismini vermisin canim kalaninida verirsin ins..:)) 20 kg fazlam olduğu için yediklerimi düzene sokmaya kara verdim diyetisyen eşliğinde zyaıflıyorum zaten diyet değilde bir çeşit sağlıklı beslenme çünkü menüm bayağı kabarıkokullar açılınca voleybola başlamayı düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı:89:
hb :) iyi sayılırım![]()
meraba hanımlar bugün topikte kimsecikler yok
ben tatil devresinde 1 .2oo gr almışım malesef
kendimi kısmak istemedim tadı kalmazdı o zaman
kizlar gorumcemin 23 haftalik bebisi karninda olmus:2:
off cok uzuldumsunni sanciyla dogum baslaticaklarmis ben yanina gidiyorum.
belki giremem bugun![]()
merak etme canım o vücut şişliği olduğundan cumaya kadar fazlasını bile verirsinnnhoşbulduk canım tatil güzeldi kilo almam kaçınılmazdı zaten cumaya kadar 500 gr mını yersem çok sevineceğim
zaten yapı olarak çabuk hastalanan bi yapım var ama bu yıl hiç böyle hasta olmamıştımm demir ilacı kullanıyodum ve 2aydırda bıraktımm o yüzden bağışıklık sistemi yine felç olmuş sanırımki zaten demir depolarım halaaa dolmamışşş demir seviyem hala 6larda kaldıı kilomda 60lı rakamlarda kaldıııbende korkuyorumda canim kadin ben gormeden yapiyor yapicagini
benimde vazgecilmezim ekmek ne yazikkiekmek yemezsem doymuyorum
gecmis olun canim . acaba diyetten dolayi yeterli beslenmediginden immum sistemin etkilenmis olmasin. bende bu ara daha cok hastalanmaya basladim..
20 kg bir kismini vermisin canim kalaninida verirsin ins..
oh sefan olsun bosver kg yine verirsin ne olucak tatilin tadini cikarmisin..
belki giremem bugun![]()
ay yok yer miyim yaamahvetti bogazlarimi, ama canim cekmiyo degil
![]()
kahvaltım 1 dilim peynir 2 grisini 1 bardak yeşil çay
bol su içtim çok sıcak canım bişey yemek istemiyor
:))) ne guzel ya bu kdr seyle durdurabılıomusun beynını
belki giremem bugun![]()
hepsi güzelllllll, ohh afiyet olsun
kahve-çikolata da ne müthiş oluyo dimi
akşam sadece çorba var. ben sadece çorba içtiğimde daha çok acıkıyorum nedense yaa
selam kızlar
çok moralim bozuk bugün
sevgilimin kedisi öldü, doktor ihmali yüzünden...
canım ben durmadan ağlıyor çok üzüldü... koşturmaktan yanına da gidemiyorum...
az evvel de deprem oldu zaten ödüm patladı...