Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırdır kızlar?
öğlen oldu ve ben ancak ferdici, derya ve neslihan'ı gördüm.
diğer kızlar nerelerdeler acaba?
özlem tatile gitmiş, onu okudum.
ondan hariç takımdaki bu durgunluğu hayra alamet görmüyorum hanımlar.:19:

evet rabişşş herkes ya hasta ya tatilde yada koşuşturmada şu aralarrrrr:52:

şoklamak lazımmmm bakalım 5gün sonunda nolcakkkkk inşşşş çok güzel bi şekilde kalıcı olarak kilo verirsinn bencede sağlıksız gibi görünmüyo aslında yaa herşeyden yiyon zati baksanaa dimii ama
aynen canım bakalım cumaya ne görücem.. aslında 5. günüm c.tesi ama kilo bildirimi cumaya bakalım ne değişicek...

hayırdır kızlar?

valla cnm bende bilmiyorum hava sıcak oğlum huysuz çok giremiyorum ama aralarda girmeye çalışıyorum bende..
ev temizliğim bitmek üzere.. gelirim yine :3:

geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin.
tatilim pek iyi geçmedi. dinlenemeden geldim. ayağa kalkmış sinirler de cabası..
almanyaya gittik. frankfurt, berlin, amsterdam ve heidelberg çemberindeydik.

hoşbuldumm kızlar:71:
sizler nasılsınız?

hayırdır cnm ne oldu ?

sinirlerini kim zıplattııı benim rabişiminn ya :47:üzülme ablacımm :38:
sinirlerimi zıplatan birden çok faktör oldu canım. ben bile en çok hangisi bilemiyorum artık.
üzülmemeye çalışıyorum ama beynim kurulu saat gibi, sürekli aynı düşünceler.

evet rabişşş herkes ya hasta ya tatilde yada koşuşturmada şu aralarrrrr:52:
henüz geçmişi okumayı bitiremedim. bitince bakıcaz artık kimler hasta.
yaz dönemlerinde katılımlar düşebilir tabi ama grup havamızı da korumamız lazım diye düşünüyorum. yoksa buranın bir anlamı kalmaz.

valla cnm bende bilmiyorum hava sıcak oğlum huysuz çok giremiyorum ama aralarda girmeye çalışıyorum bende..
ev temizliğim bitmek üzere.. gelirim yine :3:
ankarada çok sıcak olmuş, gidip geldikten sonra bana öyle geldi.
çocuklar sıcağa pek gelmiyor, biliyorum.
ev temizliğinde de kolay gelsin canım.
sen sabahtan beri gördüklerimdensin:16:, görmediklerime taş atmıştım asıl:67:

evet kızlarrrrrr 93.700 kg çıktım bu sabah.. çok mutlu oldum.. bugün sebze günüm..

evet bidenemmm 5 günde 5 kilo diyeti..

dün tüm gün patates diyetiydi. haşlanmış patates baharattan başka bişey eklenmiyordu..

eee ben öyle yemiyeceğim için içine büssürü şey kattım :60: çok minik kaşar rendesi serptim, karar biber minnak tuz pul biber ve acılı ezme.. inanılmaz lezzet veriyo :60:
acılı ezmeyi bim den aldım.. evde yapmadım.. ama patates tok tuttuğu için çok yemedim..

sabah bi küçük boy öğlen bi küçük boy. akşam 2 yada 3 taneydi ufak boyda hepiciği :52: bugün haşlanmış sebze yada çiğ sebze günü.. sabah ne yiyosan akşama kadar aynı şeyi yiyorsun. sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. çünkü dün arada tavuk göğsü bile yedim de utancımdan yazamadım :60: ama bol su içmen lazım.. benim su 4.5 litreyi buldu. 3 tane 1.5 litrelik şişeyi bitirdim.. sıcak istemesemde içesim gelior. bakalım cumaya kadar ne olacak..

Ya bende düşünmüştüm o diyeti yapmayı, ama bilemedim işe yarar mı diye? bi günde mi gitti kız 900 gr :52:

günaydınlar kızlar,

ben geldimm:62:

Aaaaa kaptan gelmişş hoş gelmişşşş... :32:

hoşbuldumm canım:16:
napıyorsun, nasıl gidiyor?
ben yokken iyi gezmişsin adalarda madalarda double double:52:

Anaaa o kadar mesaj içinde o nasıl gözüne çarptı yav :52:

İyiyim valla napim işte, üstüme yapıştı kilolar, ilk hafta ne güzel 1,5 vermiştim şimdi hep 100er 200er gidiyo. sinirim bozuluyo :31:

! gün bi kaçamak yaptık işte adalara modalara kaçtık iyi oldu :21:

hayırdır kızlar?

günaydınlar kızlar,

ben geldimm:62:

aaa canım hoşgelmişsin.... tatilin biraz yorucu geçmiş anlaşılan... bende sinir harbindeyim yaa.... adam 7-24 uyuyo.... içinde ne çok uyuma arzusu varmış meğer... bende böyle otel odasında nete giriyorum sonra süsrükleye sürükleye aşığı iniyoz orda uyumaya devam...püfffff......:63: bide kilo aldım ki sorma gitsin:43:

Anaaa o kadar mesaj içinde o nasıl gözüne çarptı yav :52:

İyiyim valla napim işte, üstüme yapıştı kilolar, ilk hafta ne güzel 1,5 vermiştim şimdi hep 100er 200er gidiyo. sinirim bozuluyo :31:

! gün bi kaçamak yaptık işte adalara modalara kaçtık iyi oldu :21:
benim gözüme çarpar şeker:1:
moralini bozma arada olur öyle yavaş gider. gerçi menülerine dikkatli bakmak lazım nerde hata yaptığını anlamak için.
belki o şekilde bir çare bulabiliriz canım.

aaa canım hoşgelmişsin.... tatilin biraz yorucu geçmiş anlaşılan... bende sinir harbindeyim yaa.... adam 7-24 uyuyo.... içinde ne çok uyuma arzusu varmış meğer... bende böyle otel odasında nete giriyorum sonra süsrükleye sürükleye aşığı iniyoz orda uyumaya devam...püfffff......:63: bide kilo aldım ki sorma gitsin:43:
merhabalar canım, hoşbuldum:16:
bu adamların hepsini atıcan kaynar kazana.
tatil tatil ne uyumasıymış yaw? çıkın gezin ne güzel. havuza inin, denize girin. ne biliyim tatil işte bir sürü yapacak şey var. uyunarak geçirilir mi aaa?
açık büfeyi götürdüğün anlaşılıyor, tabi kocan uyudukça sinirini oradan da alıyor olabilirsin:1:

eşim dalga geçiyo senin tavşan geri geri gitçek diyo..... ama o tavşan değil kelebek....:63:
sen bakma ona, daha kelebek olduğunu bile anlamamış:63::63:

slm kızlarr ben 3.. takıma yarışıyorum.bu ilk haftam..gezinirken gördüm..5 günde 5 kilo nasıl bir diyet acaba bilgi verirmisiniz ..merak ettimm

Ya bende düşünmüştüm o diyeti yapmayı, ama bilemedim işe yarar mı diye? bi günde mi gitti kız 900 gr :52:

Aaaaa kaptan gelmişş hoş gelmişşşş... :32:
evet cnm bir günde gitti :)

eşimle gerildik canım özetlemek gerekirse.
hala gerginiz.
tatil tatil olamadı, maalesef.
anladım cnm umarım kısa zamanda geçer gerginlik ;)

kız adam okadar yorulmuş azcuk uyusun :))

eşimle gerildik canım özetlemek gerekirse.
hala gerginiz.
tatil tatil olamadı, maalesef.
:14: :14:
hoşbuldumm canım:16:
napıyorsun, nasıl gidiyor?
ben yokken iyi gezmişsin adalarda madalarda double double:52:

anammmmm o kaaaaa msj arasında doubleları nasıl görüyon bacımmmm korkmak lazım sendennn :18: çokkk tırsıyorummm:42:
kilooo ne alemde rabişşşşşş:32:

:9::9: adam bir yılın yorgunluğunu atıyor bırak uyusun
sen kendin takıl ben öyle yaptım yoksa anca sinirlerini tepene çıkarıyorsun kafana takma erkekler böyle işte

sabah form çayımı içip 1 saat yürüyüşe gittim,
kahvaltı : domates, salatalık, yumurta, beyaz peynir, şekersiz çay
kahvaltıyı böyle hazırladım ama nedense mide bulantısından yiyemedim.zorladım kendimi resmen, yemezsem günün geri kalanında kaçamak yaparım diye korkudan attım ağzıma bişeler ... su içiyorum bol bol.dünkü baş ağrısından tam kurtulamadım. acaba güneş mi çarptı beni ya :44:

Evet malesef milletimizde öyle bişey var canım, acemi sürücü yazısını gören daha dikkatli olacağına üstüne geliyolar arabanın, ben direksiyon dersine sadece 1 kez katılabilmiştim, çalışıodum, 2. kez direksiyona sınav için geçmiştim düşün.. Gümrük yolundaydı sınav, 5 dk.da 5 tane tır sıkıştırmıştı aklım gidiyodu:1:

ay tırların arasında mı yapılıyor sınav??? :53:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html cnm burdan bakabilrsin nasıl bişey olduğuna..
benim ne zamandır kilo vermem durmuştu. şok amaçlı bir hafta uygulamak istedim.. istersen incele..

canım cok teşekkür ederim bakıyorummm .....bende 98 ile takıma başladım şimdi 96.200 oldumcumadan buyana 1.800 verdimm..obez olunca insan cabuk veriyorr..inş..herkezz kurtulurr su kilolarındann...

Back
X