Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kizlar
ben bugun ip atlama isine baslicam ama aksam yemegimi biraz once yedim biraz karnim insin baslarim atlama ipini 0.30 p ye aldim :23: indirim varmis haha hem de oyle guzel biseydi boyle iyi kalite bisi (sen atla da kalitesini birak dediginizi duyar gibiyim)

menumu yaziyim ama utandim valla sizin menuleri okuyunca benimkisi fazla mi nee? bakiyorum azicik bisi yiyorsunuz boyle kilo veremez miyim?

inanilmaz metro bekledigim otobus bekledigim icin eve anormal gec kaldim omrum yollarda gecti bugun resmen...

o yuzden menum su olabildi:
ogle yemegimi yiyemedim malsef :( aksamla birlikte yedim gibi bisi oldu ki bu iyi bisi diil :(

sabah: yogurt (kucuk bir kase yagsiz.) greyfurt
aksam: mercimek yemegi 4 kasik (ama kendim yaptim tencerenin tamamini icin 1 yemek kasigi yag koymustum) peynirli salata

tartilamadim bi de tartim yok sanirim yarin filan tartilirim bi arkadasimda (kimsede de tarti yok bi de sabah ac karinla tartilmak lazim vs vs ondan tartilamadim aslinda..)

neyse raporlarim devam edecek. birazdan ip atlicam bakalim :)

sevgiler herkese

günaydın serena, günaydın drygp, günaydın ferdici, günaydın kaptan, günaydın neslivicdan, günaydın kedican, günaydın chika, günaydın özlemmtekinn, günaydın puffycikcik, günaydın elisya, günaydın elmaliturta, günaydın maviyeşil1999.....
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı, güzel, huzurlu mutlu cumalar diliyorum
ayrıca berat kandilinizi de mubarek olsun :16::16::16:

saolllll canım senindeeee :16::16:

:61:simdi dusunuyorum:44: ve hepinize soruyorum kizlar 16 gunde 4 kg verilirmi?
verilirse nasil..!
bana anlatirsaniz cooook mutlu olurum:9:
31 temmuz dogumgunum yeni yasimda 55 kg olmak istiyorumda :34:
imkani varmidir:26:

canım aslında verilir verilmesinede senin çok fazla bir kilon yok ondan veremeyebilirsinde çünkü malum 20 30 kilo giderde son 5 6 kilo gitmez ya bir türlü o hesap :s ama bol bol spor yap şki katına çıkart sporunu mutlaka incelme olur

bugünkü menü
evden çıkmadan 1 erik 1 kayısı
sabah 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin 1 bardak süt
ara form çay 1 galete
öğlen 6 yk makarna 1kk peynir 1yk bARBUNya yemeği ( tadımlık)
ara form çay 1 galete 1 salatalık 1 kayısı
akşam eve gelince 4 dilim karpuz 1kk peynir
spor sonrası 1 ç.bardağı süt

30dk koşu bandında yürüyüş+15 dk bisiklet
3lt su

çokmu yemişim bugün yaa:39:

yooooooo bence gayet iyi, çeşidi bol bir menü , oohh afiyet olsun

hanimlar selam firsat bulup anca yazabiliyorum
sabah greyfurt yogurt yedim yine
peynirli salata yiyecegim birazdan oglen icin ha bi de oglene kadar arada yine kucuk bir yogurt yedim :)

bugun biyerlerden tarti bulmam gerekiyor

bir de ben de su cici cizelgelerden yapmak istiyorum yaptim aslinda ama buraya nasil kondurucam onu bilemedim aslinda..

bir yol gosteren olsa da yapsam :54:

bugun kandilmis kandiliniz mubarek olsun :71:

gördüğüm kadarıyla konduruuuuvermişsin canım :60::60: seninde kandilin mübarek olsun

kızlar çok şükür evimdeyim.... insanın evi gibisi yokmuş gerçekten tatil bile olsa insan evini özlüyor ya.....
bu arada tartıldım 76.5 :37: eşimin dediği çıktı kelebek görünümlü tavşan geri gidicek galiba:33:
ama bide sabah aç karnına tartılmak lazım... jet hızıyla rejime girmem gerek... :10: yoksa halim harap... eşim iyice kafaya almaya başladı beni.... turistin biri bişiy diyo bana... ne dedi diyorum.... kilo almışsın çok dedi diyo.... :47::47: fena yapıcam sonunda....:47:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X