Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlarrrr bugün bildirim yapamadımmmm :43: iş yerindeki pc yineee uff olduuuu adam format atmamış virüsü temizlemişşş geri getirmişşş sabah bi baktım açılıyo kapanıyoooo :53: çokkk sinirlendimmm
gün boyu da kayısı yedimmm durdum sonra fındık yedim sonra dönerrr ve daha neler nelerrrr :14:

bugünkü kilomda 62 idi 60 a az kaLDIII

selam kizlarr ben geldimm..:52: nasilsinizz 1 ay oldu hatta gecti sanirim.. arada ugrarim demistim ama ugrayamadim..nasilsiniz görüsmeyeli..gidenler kalanlar umarim hersey yolundadir..:61:

ben iyiyim nefes aldigimi hissettim sanki buraya gelince..:66: evet zor geciyo gunler biraz ama olsun, biliyodum zaten beni zor gunlerin bekledigini.. is ariyorum(z) yogun.. ne is bulursam yapicam demistim zaten.. bi tanitim isi buldum.. bana göre deil ama iyi bi is bulasiya kadar sikicam azicik disimi napim..

yarismaya biraz daha devam edemicem maleseff aslinda yoluna girdi hersey ama tartim yok..ilk firsatta alayim bitane eger hala yerim dolmamissa gelirim..yok coktandr girmedin dersenizde sorun deil.. tamamen pozitifim yane.. her turlu uyar..:1:

sizi özledim :16: görüsürüzz :71:

Aaaaa hoşgeldiin.. :71:

170 boyum ..
Boyum iyi o konuda şanslıyım ( Hoş 175 olmayı da isterdim ama yapacak bir şey yok artık :1:)
Aslında 55 uygun benim için ama şöyle bakıyorum 5.5 kg kalmış.
Şimdiki kilomdan 5.5 kg az olması yeterli gelmedi ondan 50 olsun dedim ama bir bakalım zamanla biraz zaman geçsin de.
Biraz zor bırakırım zaten takımı alışınca insan vazgeçemiyor.
Şimdi şöyle 2 hafta falan biraz daha fazla yiyeyim diyorum metabolizmamı hızlandırayım sonra yine hızlandırırım falan.
Haftaya da bir 4-5 gün olamayacağım bakalım çarşambadan sonra ama izinli mi yazılırım bilmiyorum.
aynı boydayız hemen hemen düşün sen benden 10 kilo daha zayfsın maş:nazar: boy avantaj oluyor gerçekten benim kimse 75 kilo olduğuma inanmıyor...:1:
selam kızlarrrr bugün bildirim yapamadımmmm :43: iş yerindeki pc yineee uff olduuuu adam format atmamış virüsü temizlemişşş geri getirmişşş sabah bi baktım açılıyo kapanıyoooo :53: çokkk sinirlendimmm
gün boyu da kayısı yedimmm durdum sonra fındık yedim sonra dönerrr ve daha neler nelerrrr :14:

bugünkü kilomda 62 idi 60 a az kaLDIII

ters olmuş gerçekten cnm ama kilo verdiğine sevinim...:81: daha neler neler derken....:20:

CUMA zayiflama YARIŞMASI 217. ETAP SONUÇLARI
22 - 29 TEMMUZ

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .............. 5. TAKIM ..........

İKİNCİ ................ 13. TAKIM ........... :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÜÇÜNCÜ ............. 1. TAKIM ...........

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ ........ 1. TAKIMDAN ........ sudem34 % 4,01

İKİNCİ ......... 13. TAKIMDAN ....... eski_bir_masal % 3,97 :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÜÇÜNCÜ ....... 13. TAKIMDAN ....... elmaliturta % 3,59 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:52::52::52::52::52::52::52::52:
kızlar hiç görmüyosunuz sonuçları.... 2 bireysel derecemiz var....:46::46::46::46:
ayrıca 2 yiz....:nazar::nazar::nazar::nazar:

akşam kayısı ve yoğurt yedim sanırım. bende tam hatırlamıyorum :61:

50 dkk yürüyüşümüde yaptım.. saat 9 da çıktık yürüyüşe :61:

3 lt suyumuda içtim.. ohh canıma deysin :60:

Ohh ne güzel yapmışsın yine sporunu :nazar:

aynı boydayız hemen hemen düşün sen benden 10 kilo daha zayfsın maş:nazar: boy avantaj oluyor gerçekten benim kimse 75 kilo olduğuma inanmıyor...:1:

ters olmuş gerçekten cnm ama kilo verdiğine sevinim...:81: daha neler neler derken....:20:

Cidden çok büyük avantaj.
Benim için de aynı şeyleri söylüyorlar.
Evlendiğin zaman kaç kiloydun?
sonradan çok kilo alınıyor falan diyorlar ben daha 20imde böyleysem.
Bir de şöyle bir sorun var basenlerim var.
İncelmiyor bir türlü.
Geçen sefer gayet güzel gitmişlerdi ama şimdi 55i bir göreyim bakalım gidecek mi?
Hep beraber vereceğiz özlemcim.
Bu arada kaç yaşındaydın sen?

22 - 29 TEMMUZ

TAKIM DERECELERİ

BİREYSEL DERECELER

İKİNCİ ......... 13. TAKIMDAN ....... eski_bir_masal % 3,97 :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÜÇÜNCÜ ....... 13. TAKIMDAN ....... elmaliturta % 3,59 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar hiç görmüyosunuz sonuçları.... 2 bireysel derecemiz var....:46::46::46::46:

Aaaaa .. :nazar:
Hiç görmemişim ..
2. olmuşum :1:
Takımcak da 2. olmuşuz tebrik ederim herkesi ..

Ohh ne güzel yapmışsın yine sporunu :nazar:

Cidden çok büyük avantaj.
Benim için de aynı şeyleri söylüyorlar.
Evlendiğin zaman kaç kiloydun?
sonradan çok kilo alınıyor falan diyorlar ben daha 20imde böyleysem.
Bir de şöyle bir sorun var basenlerim var.
İncelmiyor bir türlü.
Geçen sefer gayet güzel gitmişlerdi ama şimdi 55i bir göreyim bakalım gidecek mi?
Hep beraber vereceğiz özlemcim.
Bu arada kaç yaşındaydın sen?

bende de basen sorunu var cnm üstüm ince ama ah o basen ve bacaklar herşeyi bozuyor... neyse neyse gitçek o fazlalıklar....
ben 25 yaşındayım cnm evlenirken 70 kiloydum.... eşimle 19 yaşında üniv. tanıştım... aşık olunca hemen 5 kilo verdim 65 den 60 a düştüm... o halim çok iyiydi... 38 beden giyiyordum.... sonra eşimle çok gezmeye başladık sürekli akşam sabah dışarda yemek yedik evlenen kadar bi 70 oldum.... hatta 75 olmuştum da evlilik stresi falan düğünde 70 tim.... evlendikten sonrada 1 sene içinde 79 a kadar çıktım...... 79 u görünce aha dedim 80 geliyor acil bişiy yapmalıyım derken işte ufak ufak diyete başladım... 76 da da burayı keşfettim... burdada 4 kilo vermiştim 1 ayda 72 ye inmiştim ama sonra tsh çıkınca moral bozukluğuyla saldım kendimi gene 75 oldum.... aslında kilo alıp vermek kadar zararlı bişiy yokmuş....

Kızlar o kadar moralim bozuk ki başıma vurdu, gözlerim yerinden çıkıcak ağrıdan..

Kızımı gün içinde uyuttuğum zaman oturduğum koltuğa yatırıyorum ki hemen yanımda olsun diye hem geniş, rahat rahat uyuyo orda.. gerçi henüz sağına soluna dönemiyo ama yine de dik de yatırmıyorum çarpraz koyuyorum..

Hiç yapmadığım şeyi yaptım ve onu koltukta bırakıp mutfaga gittim, buzdolabından karpuz tabağını aldım tam kapıya doğru yürüyodum, o an tlfum çaldı,kayınvalidem açtım, açmamla içerden bi çığlık koptu.. tüm bunlar en fazla 10 sn.de oldu.. koşarken anne 1 dk dedim kapattm ve fırlattım tlfnu..
İçeri bi girdim kızım yerde ağlıyo.. Aldım hemen susturdum önce kucağımda sımsıkı tutup sallayarak ve konuşarak dua okuyarak kulağına.. sonra hemen emzirmeye başladım rahatlasın diye.. yine gülmeye başladı kuzum hemen.. ( o arada kaynanam aradı yine sesi duymuştu, noldu ela mı düştü yoksa dedi, yok dedim uykusunda çığlık atıp uayndı ağladı nedense dedim :78:) kuzum gülmeye başladı ama bnm içim rahat etmedi, kollarını bacaklarını belini boynunu bıngıldağını ve tüm kafatasını kontrol ettim herhangi bi yerine dokununca acı tepkisi vericek mi diye ama yoktu çok şükür.. sonra da sağlık ocağına götürdüm, doktor da aynılarını yaptı ve kulağına baktı kanama fln var mı diye.. yoktu çok şükür..
Ama söylemedim kaynanama, söylemeyi de düşnmüyorum..

Ama hala ağlıyorum durup durup, çok kötü hissediyorum kendimi.. :14:

ayy neyseki bbirşey olmamış kızına kuzuuuuuuum olur böyle şeyler sen onu ne kadar gözünden sakınsanda düşe kalka büyücekk sonuçta

selam kizlarr ben geldimm..:52: nasilsinizz 1 ay oldu hatta gecti sanirim.. arada ugrarim demistim ama ugrayamadim..nasilsiniz görüsmeyeli..gidenler kalanlar umarim hersey yolundadir..:61:

ben iyiyim nefes aldigimi hissettim sanki buraya gelince..:66: evet zor geciyo gunler biraz ama olsun, biliyodum zaten beni zor gunlerin bekledigini.. is ariyorum(z) yogun.. ne is bulursam yapicam demistim zaten.. bi tanitim isi buldum.. bana göre deil ama iyi bi is bulasiya kadar sikicam azicik disimi napim..

yarismaya biraz daha devam edemicem maleseff aslinda yoluna girdi hersey ama tartim yok..ilk firsatta alayim bitane eger hala yerim dolmamissa gelirim..yok coktandr girmedin dersenizde sorun deil.. tamamen pozitifim yane.. her turlu uyar..:1:

sizi özledim :16: görüsürüzz :71:

naber kaçaaaaaaaaaak :52::52: hoşgeldin

bebeklerım nasılsınız
ya bunalımagırdım bı duzene gıremedım evden bı koptum pir koptum

sabah kahvaltım
1domates
2dılım ekmek
baya peynır

oğlen puddıng

aksam yok

bıraz once acıktımbı yumurta kırdım yedım..baktım olmuo..bebekte emio.titriorum ya

bende de basen sorunu var cnm üstüm ince ama ah o basen ve bacaklar herşeyi bozuyor... neyse neyse gitçek o fazlalıklar....
ben 25 yaşındayım cnm evlenirken 70 kiloydum.... eşimle 19 yaşında üniv. tanıştım... aşık olunca hemen 5 kilo verdim 65 den 60 a düştüm... o halim çok iyiydi... 38 beden giyiyordum.... sonra eşimle çok gezmeye başladık sürekli akşam sabah dışarda yemek yedik evlenen kadar bi 70 oldum.... hatta 75 olmuştum da evlilik stresi falan düğünde 70 tim.... evlendikten sonrada 1 sene içinde 79 a kadar çıktım...... 79 u görünce aha dedim 80 geliyor acil bişiy yapmalıyım derken işte ufak ufak diyete başladım... 76 da da burayı keşfettim... burdada 4 kilo vermiştim 1 ayda 72 ye inmiştim ama sonra tsh çıkınca moral bozukluğuyla saldım kendimi gene 75 oldum.... aslında kilo alıp vermek kadar zararlı bişiy yokmuş....

Cidden kilo alıp vermek çok kötü bir şey.
Çatlaklar oluşabilirmiş falan ..
Bir de bir kaç yer de okudum da ne akdar zayıflasan da o basen gitmez diye ondan çekiniyorum.
İstemiyorum ya ben o baseni hiç de sevmiyorum.
Eşinle nasıl tanıştınız nasıl devamı geldi :69::69:

22 - 29 TEMMUZ

TAKIM DERECELERİ

BİREYSEL DERECELER

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: :32::32::66::66::66: tebrik ederim herkesüüüü ve takımımızı :9::9:

bebeklerım nasılsınız
ya bunalımagırdım bı duzene gıremedım evden bı koptum pir koptum

sabah kahvaltım
1domates
2dılım ekmek
baya peynır

oğlen puddıng

aksam yok

bıraz once acıktımbı yumurta kırdım yedım..baktım olmuo..bebekte emio.titriorum ya

Afiyet olsun da ben bebeğin olduğunu unutmuşum.
Çok az değil mi bebek emerken yeterince süt oluyor mu?

Back
X