Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç ders alıyosun
kızlar ii geceler
bir ses verin dedik herkesin sesi kısıldı
hayırlı sahurlar.. Allah kabul etsin.. hoşçakalın :79:
slm kızlar nasılsınız bugün uğrayamadım yine dışarıdaydım.... herkesede hayırlı ramazanlar olsun....
Hoşgeldin canımmmmmerak etmiştim seni uzun zamandır yoktun.. işlerini yoluna koyabildinmi? yeni iş bulmşsun hayırlı olsun canım.. umarım herşey yolundadır çok öptüm seni görüşürüz :79:
Aaaaa hoşgeldiin..![]()
CUMA zayiflama YARIŞMASI 217. ETAP SONUÇLARI
22 - 29 TEMMUZ
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .............. 5. TAKIM ..........
İKİNCİ ................ 13. TAKIM ...........
ÜÇÜNCÜ ............. 1. TAKIM ...........
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ ........ 1. TAKIMDAN ........ sudem34 % 4,01
İKİNCİ ......... 13. TAKIMDAN ....... eski_bir_masal % 3,97
ÜÇÜNCÜ ....... 13. TAKIMDAN ....... elmaliturta % 3,59![]()
naber kaçaaaaaaaaaakhoşgeldin
bende aynısını yapayım bari ya.... baktıkça motive olur insan gerçekten...kızlar bilgisayarıma format atınca tickerımın linki de kayboldu ben de yeniden yaptım.
bu sefer takıma katıldığım zamanki kilomu değil, 2 hafta önce diete başladığım zamanki kilomu yazdım başlangıca...
kendimi motive etmek için...
hoş geldin cnm.... senin kaynının bebeği nasıl oldu hani geçen de bi gitmiştiniz.... merak ettim?merhabalar kızlar,
ben döndüm istanbuldan. aman sıcakta kendi evin gibisi yok bunu daha iyi anladım.
sizler ne yapıyorsunuz?
takımlarda 2. olmuşuz
bireyselde de 2 derecemiz var:81: turtam ve masal tebrikler![]()
Sabah/öğle
- Kahve
- 7-8 badem
Ara:
-Dondurma
Akşam:
- Kefir
- 1 muz
- 4 badem
Selamm canlaruumm napansiniz telden girdigim icin gecmise bakamiyorum bugun gidip taksitle bilgisayar alicam yaa kredi kartim olmadigi icin evkur tipi biryerden alicam bana afedersiniz biraz giricek ama olsun bilgisayara deger![]()
bu arada herkese hayirli ramazanlarr ben bahtsiz bedevi gene basima geleni dinleyin simdi sahura kalkcam diye yattim sonra davulcu gecerken uyandim cok uykum vardi bes dk daha uyuyayim dedim neyse kalktim bes dk sonra peynir vs aldim yiyorum anam uyandi o arada dediki kizim napiyosun gece gece niye yemek yiyosun ee dedim sahura kalktim ezan okunduktan sonrami demezmii megersem benim bes dk sandigim 55 dkkaymis neticede bugun oruc tutamadim
:60 ama vardir bunda da bir hayir
![]()
Herkese selamlar sevgiler,
Eskilerden kimler var bilemiyorum, beni tanımasınız sanırım. Kısaca kendimi tanıtayım: 2 yıl kadar 13. takımdaydım, kaptanlığını da yapmıştım uzunca bir süre. Sonra ayrıldım, bu süreçte de kilo aldım hem de oldukça fazla ne yazık ki.
Aldığım fazlalıkları kısa bir süre içerisinde vermeyi planlıyorum. Ramazanda zayıflama grubuna katıldım, geçerken eski takımıma da uğramak selamlamak istedim.
Kilo verme hikayenizde başarılar.
günaydın kızlar![]()
gunaydın bebeklerım napıosunuzzz
sahurda yedıklerım
yarım domates
3dılım borek
1,5kase ayran corbası
bu corba hem soguk oluo hemde hemen tok tutuoo bence sızde deneyın bebeklerım):
bende aynısını yapayım bari ya.... baktıkça motive olur insan gerçekten...
hoş geldin cnm.... senin kaynının bebeği nasıl oldu hani geçen de bi gitmiştiniz.... merak ettim?
yine yemek yok![]()
Selamm canlaruumm napansiniz telden girdigim icin gecmise bakamiyorum bugun gidip taksitle bilgisayar alicam yaa kredi kartim olmadigi icin evkur tipi biryerden alicam bana afedersiniz biraz giricek ama olsun bilgisayara deger![]()
bu arada herkese hayirli ramazanlarr ben bahtsiz bedevi gene basima geleni dinleyin simdi sahura kalkcam diye yattim sonra davulcu gecerken uyandim cok uykum vardi bes dk daha uyuyayim dedim neyse kalktim bes dk sonra peynir vs aldim yiyorum anam uyandi o arada dediki kizim napiyosun gece gece niye yemek yiyosun ee dedim sahura kalktim ezan okunduktan sonrami demezmii megersem benim bes dk sandigim 55 dkkaymis neticede bugun oruc tutamadim
:60 ama vardir bunda da bir hayir
![]()
hoşbulduk canım, kolayladık bayaa, nasıl geçti zaman anlamadım. gelinlik dışında herşey hazır gibi![]()
ama hergün aklıma bişeler geliyorbitmez ki eksikler.
kızlar bende diet tickerımı değiştirdim ilk rejime başladığım kilomu yazdım... kelebek biraz yol yapsın dimiinş hedefede ulaşıcak.... yalnız dün havuza gittik... içeriye yiyecek sokmak yasaktı malum ordada sadece fast food pizza filan vardı... dün öyle kaçtı yani... ama her zaman gitmiyoruz zaten bide çok yüzzdüm yanmıştır onlar diiye kendimi avutuyorum... evdede bir yığın iş var... onlara yumulayım bi an önce...